evoracing Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ερωτιση! Οταν πάω να κάνω μεταφορά απο την alpha μεσω ebanking παταω μεταφορά εκτώς Ελλάδος? Απο πια χωρα?
molot12 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Are there limits to my Revolut account? Once you have verified your Revolut account to spend over £750 or equivalent, there are no limits to topping up your Revolut account. Φοβερή αξιοπιστία....ότι να'ναι κάθε τρεις μήνες κατεβάζουν το όριο πιστοποίησης....αντε να το φτάσουν και στα 284 Ευρώ που θα είναι η εθνική σύνταξη
asdfnikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Τους το γράφω...Του έστειλα και screen στο chat με την οθόνη που λέει 1.000 ευρώ ....άλλα δεν με βλέπω να περνώ απάντηση σήμερα αν και ακόμα είναι ανοιχτά. Προσπάθησα 1 φορά με την ταυτότητα (χειρόγραφη) και μια με το δίπλωμα οδήγησης και μου τα απόρριψε. Μίλησα με το chat με είπαν να τους τα στείλω στο chat δίπλωμα και φωτογραφία και μια φωτογραφία με το δίπλωμα διπλά στο πρόσωπο. Τους είπα ότι δεν θέλω να τους στείλω την τελευταία φωτογραφία και δεν με έφεραν αντίρρηση.Θα τους τα στείλω το βράδυ να δούμε πως θα πάει....
evoracing Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Για μεταφορά από Alpha στο ονμ/επ δικαιούχου βάζω REVOLUT LTD ή τα δικά μου? και διεύθυνση? Κανείς???
kodorevi8ulis Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Για μεταφορά από Alpha στο ονμ/επ δικαιούχου βάζω REVOLUT LTD ή τα δικά μου? και διεύθυνση? Κανείς??? σε κούρασε το scroll της πρώτης σελίδας ; έχει μια χαρά εικόνα (φυσικά και ΔΕΝ βάζεις τα δικά σου)
evoracing Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 σε κούρασε το scroll της πρώτης σελίδας ; έχει μια χαρά εικόνα (φυσικά και ΔΕΝ βάζεις τα δικά σου) Το έχω διαβάσει όλο 2 φορές Οκ απλά για διευκρίνιση.
kodorevi8ulis Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Το έχω διαβάσει όλο 2 φορές Οκ απλά για διευκρίνιση. μα έχει μια χαρά εικόνα με τις οδηγίες 1
evoracing Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Επίσης εκεί που λέει στοιχεία εντολέα είναι κενό. Έτσι πρέπει να είναι?
Dare-Devil Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Για μεταφορά από Alpha στο ονμ/επ δικαιούχου βάζω REVOLUT LTD ή τα δικά μου? και διεύθυνση? Κανείς??? Σου στειλα λινκ με τον οδηγό σε π.μ . Είναι ξεκάθαρος . Ότι βλέπεις αυτό κάνεις !
grovolis Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ισχύει ότι πλέον το revolut σταμάτησε να δέχεται top up by card από leupay? Δοκίμασε κανείς πρόσφατα?
TheAccountant Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ισχύει ότι πλέον το revolut σταμάτησε να δέχεται top up by card από leupay? Δοκίμασε κανείς πρόσφατα? ειχαν προβληματακια με το top up by debit cards, αλλα το φτιάξανε... 1
geioannou Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 σημερα παρελαβα και την φυσικη καρτα. καλα η συσκευασια "ειναι ολα τα λεφτα". τρομερη και μπραβο τους .... 1
Dare-Devil Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 σημερα παρελαβα και την φυσικη καρτα. καλα η συσκευασια "ειναι ολα τα λεφτα". τρομερη και μπραβο τους .... Πρωτότυπη . Επίσης μ αρέσουν τα χρώματα στην κάρτα όπως επίσης που είναι σκαλισμένα τα νούμερα και όχι τυπωμένα σαν τις περισσότερες ελληνικές χρεωστικές. Σβήνουν εύκολα με το καιρό βάζε βγάλε στο πορτοφόλι σου . Το marketing έκανε καλή δουλειά !!!
theopan Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ισχύει ότι πλέον το revolut σταμάτησε να δέχεται top up by card από leupay? Δοκίμασε κανείς πρόσφατα? Πριν μισή ώρα έκανα γέμισμα για 3η φορά. Κανένα πρόβλημα. Με τη Leupost δεν γίνεται φόρτιση γιατί τη βλέπει -λανθασμένα- σαν credit card. 1
molot12 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Το marketing έκανε καλή δουλειά !!! Αν έκανε τόσο καλή δουλειά και το support τους...... θα ήταν πολλοί ευτυχισμένοι Ισχύει ότι πλέον το revolut σταμάτησε να δέχεται top up by card από leupay? Δοκίμασε κανείς πρόσφατα? Γιατί να σταματήσει; η revolut φορτίζει με top-up με όλες τις κάρτες εξωτερικού (και η leupay είναι μια απο αυτές) Υπάρχει περίπτωση να μην περάσει με την πρώτη λόγω της απαράδεκτης απο πλευράς software revolut αλλά θα περάσει σίγουρα (την έχω φορτίσει άμεσα και με κόστος 0 ευρώ τουλάχιστον 5-6 φορές, δεν στέλνω πλέον έμβασμα στο "ΙΒΑΝ κουβά" της Revolut) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις