Dare-Devil Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 ελπιζω να ληξει το προβλημα γιατι εβαλα μεσα χρηματα για αγορες που ηθελα να κανω και δεν νομιζω να υπαρχει τροπος να τα τραβηξω.. Απο το λογαριασμό σου στην revolut φυσικά και μπορείς να τα τραβήξεις . Βγάλε την χρεωστική κάρτα της revolut και πήγαινε σε οποιοδήποτε ΑΤΜ να τα πάρεις ανέξοδα . http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/page-96?do=findComment&comment=54531828
txcellas Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Απο το λογαριασμό σου στην revolut φυσικά και μπορείς να τα τραβήξεις . Βγάλε την χρεωστική κάρτα της revolut και πήγαινε σε οποιοδήποτε ΑΤΜ να τα πάρεις ανέξοδα . http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/page-96?do=findComment&comment=54531828 ευχαριστω πολυ!!
gsisr Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Θυμιστε κάποιος ρε παίδες τι γίνεται σε περίπτωση που στείλουμε έμβασμα στη ρεβολουτ αλλα το όνομα μας στην ελληνική τράπεζα είναι στα ελληνικά και όχι στα αγγλικά. Μου στείλανε μνμ οτι ο λογαριασμός και καλά δεν είναι δικός μου Edit: μεσα σε 5 λεπτά απο το support της εφαρμογής έγινε top up απλά δίνοντας τους τα στοιχεία της συναλλαγής. Άμεση εξυπηρέτηση απο το support
molot12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Edit: μεσα σε 5 λεπτά απο το support της εφαρμογής έγινε top up απλά δίνοντας τους τα στοιχεία της συναλλαγής. Άμεση εξυπηρέτηση απο το support Γρήγορα....παίξε τζόκερ "Αμεση εξυπηρέτηση απο το support.." Δεν υπάρχει....
antikinsor Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Τελικά αποφάσισα να ζήσω την εμπειρία της υποστήριξης της revolut μεσω της εφαρμογής. Τελικά ήταν πολύ καλή...μεσα σε μισή ώρα μου απάντησαν και μου διευκρίνησαν κάποια πράματα....τι έγινε φτιάξανε και το support??? Κοιτάζοντας τη φωτογραφία από τους διαλόγους που έχεις επισυνάψει, στάθηκα στο πώς σε αποκαλεί ο agent από το support τους. Ευελπιστώ να είναι δικό του στιγμιαίο λάθος το πώς σε έχει γράψει, γιατί αν έχεις κάνει καταχώρηση στη revolut ως Konstadin, είσαι τυχερός που σου καταθέτουν (μάλλον καταχρηστικά) τα λεφτά των εμβασμάτων που στέλνεις από την τράπεζά σου και δεν σου τα επιστρέφουν πίσω, λόγω ασυμφωνίας των στοιχείων ταυτοποίησης.
asdfnikos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Έχω βαλει μέχρι τώρα 527 ευρώ στην revolut και εχθές έστειλα 450 ευρω νομίζοντας οτι το οριο ειναι στα 1.000 ευρώ. Πριν μισή ώρα έλαβα ειδοποίηση ότι για να μπούνε τα χρήματα πρέπει να κάνω ταυτοποίηση...Περνω τηλεφωνο στην revolut βλεπει τον λογαριασμο μου και με λέει οτι πρέπει να κανω την ταυτοποίηση γιατι με την νεα χρονιά το όριο έπεσε στα 750 ευρώ.Θα καθίσω το βράδυ θα κάνω την ταυτοποίηση. Ελπίζω να την αποδεχτούν!
theopan Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Έχω βαλει μέχρι τώρα 527 ευρώ στην revolut και εχθές έστειλα 450 ευρω νομίζοντας οτι το οριο ειναι στα 1.000 ευρώ. Πριν μισή ώρα έλαβα ειδοποίηση ότι για να μπούνε τα χρήματα πρέπει να κάνω ταυτοποίηση...Περνω τηλεφωνο στην revolut βλεπει τον λογαριασμο μου και με λέει οτι πρέπει να κανω την ταυτοποίηση γιατι με την νεα χρονιά το όριο έπεσε στα 750 ευρώ.Θα καθίσω το βράδυ θα κάνω την ταυτοποίηση. Ελπίζω να την αποδεχτούν! Αν είχε πέσει το ετήσιο όριο θα έπρεπε να το λέει η εφαρμογή τους πες τους! 1000€ λέει ακόμα. Πάω στοίχημα ότι παραμύθια σου αράδιασε ο σαπορτάκιας...
asdfnikos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Αν είχε πέσει το ετήσιο όριο θα έπρεπε να το λέει η εφαρμογή τους πες τους! 1000€ λέει ακόμα. Πάω στοίχημα ότι παραμύθια σου αράδιασε ο σαπορτάκιας... Τους το γράφω...Του έστειλα και screen στο chat με την οθόνη που λέει 1.000 ευρώ ....άλλα δεν με βλέπω να περνώ απάντηση σήμερα αν και ακόμα είναι ανοιχτά.
Skater_Boy Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Κοιτάζοντας τη φωτογραφία από τους διαλόγους που έχεις επισυνάψει, στάθηκα στο πώς σε αποκαλεί ο agent από το support τους. Ευελπιστώ να είναι δικό του στιγμιαίο λάθος το πώς σε έχει γράψει, γιατί αν έχεις κάνει καταχώρηση στη revolut ως Konstadin, είσαι τυχερός που σου καταθέτουν (μάλλον καταχρηστικά) τα λεφτά των εμβασμάτων που στέλνεις από την τράπεζά σου και δεν σου τα επιστρέφουν πίσω, λόγω ασυμφωνίας των στοιχείων ταυτοποίησης.Δεν έκανε κανένα λάθος...έτσι είναι το βαφτιστικό μου. 1
antikinsor Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχω βαλει μέχρι τώρα 527 ευρώ στην revolut και εχθές έστειλα 450 ευρω νομίζοντας οτι το οριο ειναι στα 1.000 ευρώ. Πριν μισή ώρα έλαβα ειδοποίηση ότι για να μπούνε τα χρήματα πρέπει να κάνω ταυτοποίηση...Περνω τηλεφωνο στην revolut βλεπει τον λογαριασμο μου και με λέει οτι πρέπει να κανω την ταυτοποίηση γιατι με την νεα χρονιά το όριο έπεσε στα 750 ευρώ.Θα καθίσω το βράδυ θα κάνω την ταυτοποίηση. Ελπίζω να την αποδεχτούν! Τους το γράφω...Του έστειλα και screen στο chat με την οθόνη που λέει 1.000 ευρώ ....άλλα δεν με βλέπω να περνώ απάντηση σήμερα αν και ακόμα είναι ανοιχτά. Τα όρια παλιότερα ήταν στα 1.500€ και πριν λίγο καιρό άλλαξαν σε £750 ή το αντίστοιχο ποσό σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα με την εκάστοτε ισοτιμία (edit: τώρα που το τσέκαρα εκ νέου, μέσα στον Ιανουάριο είχε γίνει η αλλαγή). Αντιγράφω το κείμενο που το επιβεβαιώνει από το FAQ της Revolut: Are there limits to my Revolut account?Once you have verified your Revolut account to spend over £750 or equivalent, there are no limits to topping up your Revolut account. Ως εκ τούτου, ο υπάλληλος που λέει ότι το όριο είναι 750 ευρώ κάνει λάθος. Παρόλα αυτά, με βάση την ισοτιμία Pound -> Euro αυτή τη στιγμή, οι 750 Λίρες Αγγλίας αντιστοιχούν σε 930 ευρώ κι εσύ το έχεις ξεπεράσει αυτό το όριο, αφού συνολικά έχεις στείλει 977 ευρώ. Άρα, η Revolut θα επιμείνει ότι έχει δίκιο κι ας έκανε λάθος στην απάντησή του ο υπάλληλός της, οπότε με βάση αυτή τη λογική και όχι τι αναγράφει μέσα στην εφαρμογή, θα βρουν πάτημα και λογικά θα σε υποχρεώσουν να πιστοποιήσεις το λογαριασμό σου. Πάντως, ακόμα και στις περιπτώσεις που η Revolut έχει εντελώς άδικο και έχει μπλοκάρει λογαριασμούς ζητώντας πιστοποίηση πολύ πριν φτάσουν αυτό το όριο, δεν θυμάμαι να βρέθηκε άλλη λύση και να ξεμπλόκαραν λογαριασμό χωρίς τελικά να πιστοποιηθεί. Τελικά γίνεται εξακρίβωση με παλιά ταυτότητα με μόνο ελληνικούς χειρόγραφους χαρακτήρες; Ναι, γίνεται. Makfil, την πιστοποίηση με την παλιά ταυτότητα την έκανες μέσω της εφαρμογής ή μέσω e-mail στο kyc? Κι αν ισχύει το δεύτερο, την πιστοποίηση την έκανες παίρνοντας μόνος σου την πρωτοβουλία ή κλείδωσε πρώτα ο λογαριασμός (π.χ. λόγω ορίων) και σου ζήτησαν verification? Το ρωτάω αυτό, γιατί κάποιος άλλος συμφορουμίτης (alfeios) έγραψε το Μάρτιο ότι πρώτα του κλείδωσε ο λογαριασμός και μετά έστειλε ταυτότητα με ελληνικούς χαρακτήρες, που πέρασε κανονικά, οπότε ήθελα να ξέρω αν παίζει κι αυτό το ρόλο του ή απλά ήταν συμπτωματικό και πλέον πιστοποιούνται έτσι κι αλλιώς κι αυτές οι ταυτότητες. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2016 από antikinsor
theopan Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Τα όρια παλιότερα ήταν στα 1.500€ και πριν λίγο καιρό άλλαξαν σε £750 ή το αντίστοιχο ποσό σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα με την εκάστοτε ισοτιμία. Αντιγράφω το κείμενο που το επιβεβαιώνει από το FAQ της Revolut: Εγώ ξέρω και βλέπω αυτό. Τώρα το τι λέει το FAQ ελάχιστα με ενδιαφέρει. Αν άλλαξαν το όριο, όφειλαν να το αλλάξουν και σε αυτή την επιλογή του app που είναι το απόλυτο κριτήριο για το πότε θα ζητάει verification. 1
Dare-Devil Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Πάντως σου ζητάει διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης... τώρα πως πέρασε η ταυτότητα δεν ξέρω .. Δεν μπορούν να το αναγράψουν και αυτό δηλαδή ;Αααα ακυρο το λέει ύστερα στα βήματα !
antikinsor Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Εγώ ξέρω και βλέπω αυτό. Τώρα το τι λέει το FAQ ελάχιστα με ενδιαφέρει. Αν άλλαξαν το όριο, όφειλαν να το αλλάξουν και σε αυτή την επιλογή του app που είναι το απόλυτο κριτήριο για το πότε θα ζητάει verification. Μα δεν με βρίσκεις αντίθετο. Εννοείται ότι όφειλαν να έχουν ενημερώσει πρωτίστως την εφαρμογή, αφού πρόκειται για ηλεκτρονική υπηρεσία που βασίζεται αποκλειστικά στο .apk, όταν μάλιστα η συγκεκριμένη αλλαγή των ορίων έχει γίνει εδώ και περισσότερο από 2 μήνες (όπως πρόσθεσα ήδη στο σχόλιό μου παραπάνω). Κι αν δεν μπορούν να αποτυπώσουν την εκάστοτε ισοτιμία των £750 μέσα στην εφαρμογή και έχουν ορίσει γι' αυτό το λόγο στρογγυλά τα 1.000€, θα έπρεπε να το τηρούν κατά γράμμα. Δυστυχώς όμως, στο κομμάτι των πιστοποιήσεων και των αυθαίρετων κλειδωμάτων λογαριασμών πριν το όριο, η revolut έχει δείξει αρκετά δείγματα αναξιοπιστίας μέχρι σήμερα. 1
makfil Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Makfil, την πιστοποίηση με την παλιά ταυτότητα την έκανες μέσω της εφαρμογής ή μέσω e-mail στο kyc? Κι αν ισχύει το δεύτερο, την πιστοποίηση την έκανες παίρνοντας μόνος σου την πρωτοβουλία ή κλείδωσε πρώτα ο λογαριασμός (π.χ. λόγω ορίων) και σου ζήτησαν verification? Το ρωτάω αυτό, γιατί κάποιος άλλος συμφορουμίτης (alfeios) έγραψε το Μάρτιο ότι πρώτα του κλείδωσε ο λογαριασμός και μετά έστειλε ταυτότητα με ελληνικούς χαρακτήρες, που πέρασε κανονικά, οπότε ήθελα να ξέρω αν παίζει κι αυτό το ρόλο του ή απλά ήταν συμπτωματικό και πλέον πιστοποιούνται έτσι κι αλλιώς κι αυτές οι ταυτότητες. Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τότε αλλά θυμάμαι ότι έκανα εγγραφή μέσω Bluestacks και εκεί ζητήθηκε μόνο φωτο. Στη συνέχεια έστειλα έμβασμα και τη σύνδεσα στο paypal. Μετά από μήνα ή και περισσότερο, χωρίς να την έχω χρησιμοποιήσει, προσπάθησα, κακώς, να τη συνδέσω με το λογαριασμό € της Leupay, ενώ δεν είχα παραλάβει ακόμη την κάρτα της. Αποτέλεσμα ήταν να μπλοκάρει η κάρτα και να ζητηθεί πιστοποίηση μέσα από την εφαρμογή. Ακολούθησα τα βήματα, αλλά δεν θυμάμαι τώρα που ρωτάς αν χρησιμοποίησα το δίπλωμα (κάρτα) ή την ταυτότητα (παλιά, χειρόγραφη). Θυμάμαι, όμως, ότι αμέσως μετά ξεμπλοκάρισε η κάρτα και από τότε την έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές στο Paypal, σε περιπτώσεις που δεν περνάνε οι ελληνικές κάρτες. 1
panos4442004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Καλησπερα παιδια!!!Να υποθεσω οτι και σε σας οταν ανοιγετε την εφαρμογη μολις συνδεθητε σας βγαζει αυτο???
Προτεινόμενες αναρτήσεις