Skater_Boy Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Όλα κομπλέ και εδώ. Συνδέθηκα κανονικά απλά έπρεπε να περάσω πάλι την κάρτα στο paypal.;Eginan Έγιναν και οι αγορές από ebay χωρίς πρόβλημα. Στην αγορά από aliexpress όμως με χρέωσε 2 φορές ενώ αγόρασα ένα προιόν. Επειδή στην υποστηριξη της εφαρμογής δεν απαντάνε υπάρχει κάποιο mail να στείλω να ακυρώσουν την μια ή θα το αρνηθεί ο πωλητής στο aliexpress αφού δει πως αγόρασα ένα προιόν?
stamo Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Όλα κομπλέ και εδώ. Συνδέθηκα κανονικά απλά έπρεπε να περάσω πάλι την κάρτα στο paypal.;Eginan Έγιναν και οι αγορές από ebay χωρίς πρόβλημα. Στην αγορά από aliexpress όμως με χρέωσε 2 φορές ενώ αγόρασα ένα προιόν. Επειδή στην υποστηριξη της εφαρμογής δεν απαντάνε υπάρχει κάποιο mail να στείλω να ακυρώσουν την μια ή θα το αρνηθεί ο πωλητής στο aliexpress αφού δει πως αγόρασα ένα προιόν? Οταν μπεις στο my Aliexpress και δεις τις παραγγελίες σου πας στα view details και κύττα μήπως έχει εκεί καμμια επιλογη να ακυρώσεις την παραγγελία ή να στείλεις email στον προμηθευτή (εάν βέβαια φαίνεται αγορασμένο δυο φορές το ίδιο προϊόν)
Skater_Boy Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Οταν μπεις στο my Aliexpress και δεις τις παραγγελίες σου πας στα view details και κύττα μήπως έχει εκεί καμμια επιλογη να ακυρώσεις την παραγγελία ή να στείλεις email στον προμηθευτή (εάν βέβαια φαίνεται αγορασμένο δυο φορές το ίδιο προϊόν) Στο my Aliexpress το πριόν είναι ένα. Οπότε την βλακεία την έκαναν στην revolut.
Skater_Boy Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Τελικά αποφάσισα να ζήσω την εμπειρία της υποστήριξης της revolut μεσω της εφαρμογής. Τελικά ήταν πολύ καλή...μεσα σε μισή ώρα μου απάντησαν και μου διευκρίνησαν κάποια πράματα....τι έγινε φτιάξανε και το support???
stamo Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Στο my Aliexpress το προιόν είναι ένα. Οπότε την βλακεία την έκαναν στην revolut. Και εγώ μια φορά πληρωσα στον Μασούτη με Πειραιώς (χρεωστική) και μου ήρθαν δύο ειδοποιήσεις με sms σχεδον την ιδια στιγμή για το ίδιο ποσό. Οταν όμως μου αφαιρέθηκαν τα χρήματα μετά από μία εβδομάδα αφαιρέθηκε μόνο το ένα ποσό.
vilaverde Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω αν το θέμα έχει απαντηθεί, αλλά έκανα την εγγραφή στο Revolut, έστειλα έμβασμα από Πειραιώς 150 ΕUR , αλλά μετά την επιβεβαίωση οτι πιστώθηκε από Revolut, το balance είναι 117,52 GBP, δηλαδή έχουν κάνει μετατροπή. Που είναι το λάθος;
asdfnikos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω αν το θέμα έχει απαντηθεί, αλλά έκανα την εγγραφή στο Revolut, έστειλα έμβασμα από Πειραιώς 150 ΕUR , αλλά μετά την επιβεβαίωση οτι πιστώθηκε από Revolut, το balance είναι 117,52 GBP, δηλαδή έχουν κάνει μετατροπή. Που είναι το λάθος; Τα εστειλες στο GBP λογαριασμο της revolut και οχι στον EUR.
powerup Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω αν το θέμα έχει απαντηθεί, αλλά έκανα την εγγραφή στο Revolut, έστειλα έμβασμα από Πειραιώς 150 ΕUR , αλλά μετά την επιβεβαίωση οτι πιστώθηκε από Revolut, το balance είναι 117,52 GBP, δηλαδή έχουν κάνει μετατροπή. Που είναι το λάθος; Κι εγω εκανα το λαθος κι εδωσα το iban των Gbp και εχασα χρηματα γιατι η barkley μετετρεψεε τα ευρω σε Gbp πηρε την προμηθεια της και εβαλε τα υπολοιπα στο λογαριασμο μας στη revolut 250€ = 121,39 Gbp συμφωνα με την ισοτημια του XE.com Εσυ πηρες 117,52 Gbp η διαφορα ειναι η προμηθεια της barclays για την μετατροπη.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ετσι για την ιστορια, η απάντηση της ρεβολουτ για εχθες το βραδυ Hi Nikolaos, During an upgrade of the system tonight we've experienced an unplanned brief downtime, which caused this error. The system is now stable. You should be able to use your Revolut card without any issues now. Apologies for any inconvenience this interruption of service caused
jonkyr Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Τελικά αποφάσισα να ζήσω την εμπειρία της υποστήριξης της revolut μεσω της εφαρμογής. Τελικά ήταν πολύ καλή...μεσα σε μισή ώρα μου απάντησαν και μου διευκρίνησαν κάποια πράματα....τι έγινε φτιάξανε και το support??? Προχθες τους χρειαστηκα κι εγω για ενα προβλημα στην εφαρμογη. Με οσα διαβασα εδω, ελεγα οτι θα στειλω 5 μνμ για να παρω την πρωτη απαντηση, αλλα μεσα σε 15' οχι μονο ειχαν απαντησει, αλλα με ειχαν βοηθησει να λυσω και το προβλημα.
txcellas Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 παιδια καλησπερα. προσπαθησα χτες να αγορασω απο ebay(τοσο καιρο δεν ειχα προβλημα) και απο χτες δεν μπορουσα. Στο support μου ειπαν οτι δεν συνεργαζονται με paypal και οτι αλλες φορες γινεται η συνναλαγη και αλλες οχι. Εγινε σε κανεναν αλλον;
Dare-Devil Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Γενικά πάσχει το support αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι όλοι μας αντιμετωπίζουμε προβλήματα πάντα. Εχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με το support αλλά και εμένα μου έχουν απαντήσει και σε μισή ώρα αλλα και σε 5-6 ώρες . Πάντως η δεύτερη φορά που κανα top up έγινε γρήγορα. Απο την στιγμή που στάλθηκαν τα λεφτά έγιναν σε 31 ώρες διαθέσιμα . παιδια καλησπερα. προσπαθησα χτες να αγορασω απο ebay(τοσο καιρο δεν ειχα προβλημα) και απο χτες δεν μπορουσα. Στο support μου ειπαν οτι δεν συνεργαζονται με paypal και οτι αλλες φορες γινεται η συνναλαγη και αλλες οχι. Εγινε σε κανεναν αλλον; Κάποιοι έχουν κατα καιρούς ανάλογο θέμα . Εγώ έχω κάνει 30 συναλλαγές με paypal και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα .
txcellas Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 ελπιζω να ληξει το προβλημα γιατι εβαλα μεσα χρηματα για αγορες που ηθελα να κανω και δεν νομιζω να υπαρχει τροπος να τα τραβηξω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις