mens Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Φυσικά και γίνεται, απλα ενεργοποίησε την παλιά εμφάνιση του paypal στις κάρτες Ακομα και ετσι γραφει οτι η καρτα εγινε primary, αλλα αν κανω ανανεωση ειναι παλι η αλλη primary.
ppetr Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μπορειτε να εχετε την καρτα της revolut ως primary στο paypal? Εσβησα την 2η καρτα που ειχα, την ξανασυνδεσα και παλι κανει την 2η primary χωρις να μπορω να κανω την revolut. Ακόμα και αν την επιλεξω, παραμενει η αλλη ως primary. Δε χρειαζεται να βγαλεις και να βαλεις καρτα για να το κανεις αυτο Πατας το make primary, μπες απο PC
theopan Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Όλα αυτά αν έχεις χρήμα στην τράπεζα.Αν δεν έχεις θα σε γράψουν στα @@ τους για μια κάρτα, είτε είναι debit είτε πιστωτική. Κι έτσι να είναι όπως το λες, αν δεν έχω λεφτά δε με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς να ανανεώσω τη καρτούλα τους.Στη Eurobank π.χ. έχω να δώσω οποιοδήποτε στοιχείο πάνω από 3 χρόνια. Οι λογαριασμοί μου είναι μηδενισμένοι συνήθως. Μου στέλνουν ξανά και ξανά inmail στο e-banking και τους αγνοώ. Μια φορά πριν κανα 6μηνο μπήκα να ανανεώσω προπληρωμένη γιατί η παλιά έληξε και είχα κάποιο υπόλοιπο προς μεταφορά. Ο σαχλαμάρας με το κουστούμι έτριβε τα χέρια του και άρχισε να αραδιάζει "τι θέλει". Σηκώθηκα κι έφυγα και έβγαλα το ίδιο βράδυ virtual από το e-banking αιτούμενος τη μεταφορά του υπολοίπου της παλιά σε αυτήν. Χωρίς κανένα εμπόδιο. (Από αυτό καταλαβαίνεις ότι τις περισσότερες φορές καταχρηστικά ζητάνε όσα ζητάνε). Κατάθεση χρημάτων σε online ΑΤΜ μόνο (το έκανα προ 2μηνου) με σκοπό το έμβασμα στο εξωτερικό και δε μπαίνω ποτέ στα μαγαζιά τους. Τη μέρα που θα διανοηθούν (αν) να κόψουν τις online/τηλεφωνικές συναλλαγές με το πρόσχημα της μη "επικαιροποίησης", θα τους επισκεφθώ συνοδεία περιπολικού για να δούμε πότε και αν έχουν δικαίωμα να αρνούνται την παροχή υπηρεσιών. Βασικά νομίζω ότι αυτά τα ζητάνε για την τράπεζα της ελλαδος, σαν επικαιροποιηση των στοιχειων Τα ζητάνε από την τράπεζα της "Ελλάδος", αλλά έχω βαρεθεί να ακούω αυτό το παραμύθι ως δικαιολογία και να με περνάνε για ηλίθιο! Διαζευκτικά τους ζητάει να ζητάνε κάποια έγγραφα ανά κάποια διαστήματα η τράπεζα της Ελλάδος. Όχι όλα μαζί και κάθε 6μηνο που πατάμε το πόδι στα μαγαζιά τους! Αλλά οι τραπεζικοί είναι τόσο γκάου που δεν έχουν την κρίση ούτε να καταλάβουν ότι πιο αρμόδιος να γνωρίζει τη διεύθυνσή μου επό την Εφορία δεν υπάρχει και είναι τουλάχιστον γελοίο να ζητάνε και λογαριασμό κινητού (το οποίο ΔΕΝ έχω καμία υποχρέωση να έχω στο όνομά μου ή να έχω καν). Είναι τουλάχιστον γελοίο το να ζητάνε ξανά και ξανά ένα έγγραφο όπως η ταυτότητα εφόσον αυτό αποδεδειγμένα -με την επίδειξη- δεν αλλάζει. Είναι γελοίο να τους παίρνει 10 λεπτά συζήτηση μέχρι να κατανοήσουν ότι ο ελεύθερος επαγγελματίας, μάλλον δεν έχει τηλέφωνο εργασίας διαφορετικό από του σπιτιού του όπου διατηρεί την έδρα του και όσο και να επιμένουν δεν πρόκειται να τους προσκομίσει καμία "βεβαίωση μισθοδοσίας" γιατί δεν έχει εργοδότη ούτε μισθό και ότι η έναρξη επιτηδεύματος δεν είναι ένα έγγραφο που οφείλει ο επαγγελματίας να κουβαλάει μαζί του -το έχει αρχειοθετημένο στο λογιστήριό του- ούτε να επιδεικνύει πουθενα: το ότι ασκεί επιτήδευμα προκύπτει και αυτό από το εκκαθαριστικό του. Σου μιλάω για αληθινά περιστατικά που έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές. Έτσι κατέληξα ότι οι τραπεζικοί στην πλειοψηφία τους είναι από άσχετοι έως χαμηλής νοημοσύνης διεκπεραιωτές της κακιάς ώρας και τίποτα περισσότερο. Τα ζητάνε όντως όλα αυτά δυστυχώς, αυτό που δεν ζητάνε από όσο ξέρω είναι επικυρωμένο φωτοαντίγραφο ταυτότητας, αφενός γιατί έχει καταργηθεί η διαδικασία επικύρωσης και αφετέρου γιατί δίνεις την ταυτότητα σου και στην βγάζουν εκείνη την ώρα φωτοτυπία. Η μη υποχρέωση επικύρωσης εγγράφων αφορά ΝΠΔΔ και Δημόσιο κυρίως. Εξαιρούνται ιδιωτικοί φορείς ανάμεσα στους οποίους και οι τράπεζες. Όμως είναι καταχρηστικό να ζητείται και μάλιστα επικυρωμένο για αρχειοθέτηση έστω και 2η φορά (μετά την 1η αρχική όταν γινόμαστε πελάτες σε ένα "ίδρυμα"), ένα έγγραφο όπως το ΑΔΤ, στο οποίο δεν αλλάζει τίποτα όχι κάθε χρόνο, αλλά πιθανότατα στο υπόλοιπο της ζωής μας! Τους την έδωσα την ταυτότητά μου, την φύλαξαν σε hard copy, τη σκάναραν την κράτησαν και σε αναλογική και σε ψηφιακή μορφή. Έχει κανένα νόημα -πέρα από τη δική μου ταλαιπωρία ίσως- το να τους τη δίνω ξανά και ξανά κάθε χρόνο ή κάθε 6μηνο; Την επιδεικνύω, ελέγχουν ότι είναι η ίδια η καταχωρημένη και τέλος. Δεν πρόκειται να την κάνω φέιγ βολάν να τη μοιράζω.
Highlander Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Συμφωνώ μαζί σου. Τα περισσότερα τα ζητάνε σε φάση επειδή έτσι γουστάρουν. Παράδειγμα: http://www.insomnia.gr/topic/601200-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7/page-3?do=findComment&comment=54760532 Τελευταία φορά μου είπαν πως η Τράπεζα της Ελλάδος δεν τους άφηνε.
dj_michel Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Φυσικά και γίνεται, απλα ενεργοποίησε την παλιά εμφάνιση του paypal στις κάρτες Πλάκα μας κάνεις; Σιγά το ποσό, αστο στο balance του paypal. Δηλαδή ΔΕΝ πρόκειται να ξανακάνεις αγορές απο εξωτερικό; τέλος; Τα λεφτα θα υπάρχουν και θα σε περιμένουν δεν θα στα φάνε. Εισαι ωρεος
Skater_Boy Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Κοίτα να δεις τι έπαθα βραδιάτικα...ενώ χθές έκανα γύρω στις 10 επιτυχημένες αγορές από ebay με revolut και paypal μόλις πριν λίγο έφαγα άκυρο. Μπαίνω στο paypal και τι να δώ? Άφαντη η κάρτα της revolut...έμεινε μόνο της Πειραιώς.Πατάω προσθήκη της κάρτας και παίρνω το μήνυμα This card is not accepted. Please use a different card. Για πείτε τι κάνω? Να δοκιμάσω αργότερα-αύριο-μεθαύριο ή να κάνω νέο λογαριασμό?
FLIMIT Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 και εγω απο revolut εφαγα ακυρο για αγορα απο ebay
Skater_Boy Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Έκανα και εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής και τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ. Δεν δέχεται τον κωδικό με τπτ και όταν παω forgot password μου ζητάει να βάλω το τελευταίο ποσό κατάθεσης. Ενώ βάζω το σωστό δεν το δέχεται...άντε να δούμε μήπως λυθεί το θέμα σε μερικές ώρες...
SLAYER Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Κοίτα να δεις τι έπαθα βραδιάτικα...ενώ χθές έκανα γύρω στις 10 επιτυχημένες αγορές από ebay με revolut και paypal μόλις πριν λίγο έφαγα άκυρο. Μπαίνω στο paypal και τι να δώ? Άφαντη η κάρτα της revolut...έμεινε μόνο της Πειραιώς. Πατάω προσθήκη της κάρτας και παίρνω το μήνυμα This card is not accepted. Please use a different card. Για πείτε τι κάνω? Να δοκιμάσω αργότερα-αύριο-μεθαύριο ή να κάνω νέο λογαριασμό? και εγω απο revolut εφαγα ακυρο για αγορα απο ebay και εγώ επιβεβαιώνω ότι πριν από λίγο έφαγα άκυρο στο paypal με revolut (για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλές επιτυχημένες συναλλαγές), μου διέγραψε αυτόματα την revolut κάρτα το paypal, και δεν με αφήνει να την κάνω ξανακάνω add !!! Μετά από λίγο προσπάθησα αγορά με alipay και πάλι έφαγα άκυρο (έχω κάνει στο παρελθόν συναλλαγές επιτυχώς χωρίς κανένα πρόβλημα με revolut). Τελικά πραγματοποίησα και τις 2 συναλλαγές (paypal & alipay) με Number26 επιτυχώς !!! Τι παίχτηκε ξαφνικά, μια χαρά λειτουργούσε όλο αυτόν τον καιρό... μήπως έχουν κάποιο προσωρινό τεχνικό πρόβλημα και τρώει άκυρο η κάρτα ????
vgiozo Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Φτου σου, το είχα διαβάσει εδώ παλιότερα αλλά δεν το περίμενα να συμβεί...το sportsdirect αρνήθηκε την αγορά μέσω της συγκεκριμένης κάρτας. - και μέσω Paypal - και αυτόνομα Και ήταν καινούριο έμβασμα...έπρεπε να τα στείλω κατευθείαν στο Paypal, αφού θα πλήρωνα με ευρώ, έτσι κι αλλιώς...όποιος δεν έχει νιονιό, έχει...τα π@π@αρια στο χέρι έχει... Μήπως πρέπει να το γυρίσω σε Λίρες για να περάσει;
xristosdino Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλημερα, κ εγω εφαγα ακυρο σε αγορα απο ebay, ξερουμε τι μπορει να παιζει;
NikosKallithea Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μια απο τα ιδια Μεχρι εδω ηταν το πάρτη, ξεκιναω τα εμβάσματα πισω στην τράπεζα Εδιτ Ουτε εμβάσματα στέλνει, τα παίξανε
Skater_Boy Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ελπίζω να είναι προσωρινό. Πάντως ούτε login δεν μπορώ να κάνω πλέον. Δεν δέχεται τον κωδικό με τπτ. Μόλις δοκίμασα αγορά από aliexpress και πέρασε κανονικά. Thank you for your payment!AliExpress will process verification on your payments authorization within 24 hours. Once the payment pass verification, we will receive your payment and your supplier will start to prepare your order. If the verification failed, you will be notified via email.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Παιδια κατι δεν παει καλα, τα εμαιλς support και kyc λενε "This email is no longer in use. For a quick resolution to your problem/enquiry, please contact us via our in app chat support (make sure you are on the latest version of the App before you do this)." και η εφαρμογή λεει οτι κλείσαμε μην μας ενοχλείτε Τους βλέπω διακοπές στην Μύκονο και εμεις εδω να κλαίμε τα λεφτα μας Edit Συναγερμός τελος, το έφτιαξαν το μπουρδ@λο τους
Billator Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 To ίδιο και μένα παιδιά... Αύριο θα πάρω τηλέφωνο να δούμε τι έγινε. Αν βγάλει κάποιος νωρίτερα άκρη ας ενημερώσει... Δεν μπορώ ούτε Login και ούτε να πληρώσω κάτι. All Good Πέσαμε λογικά σε κάποια συντήρηση πάνω, λογική ώρα Αγγλίας είναι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις