turbat0s Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Και επιπλέον μπορείς να σηκώσεις άμεσα τα λεφτά από ένα ATM. 1
tapouts Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Καλημερα παιδια !!!Ειναι ευκολο να θυμησει καποιος πως αλλαζουμε τη ρυθμιση στο PayPal ωστε να γινεται η αγορα με βαση την τιμη τιου πωλητη κ να μην κανει τη μετατροπη το PayPal ? Ευχαριστω !!!
parsifal Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Υπάρχει σχετική παραπομπή σε ένα από τα 3 πρώτα posts του θέματος, αν δεν κάνω λάθος. 2
Chocobo Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Κανείς ρε παιδιά.? Δύο φορες δοκίμασα να κάνω verify και τις δύο μου βγάζει άκυρο.Έκανα τα βήματα σωστά βάζω μπρός πίσω την αστυνομική ταυτότητα βγάζω φωτογραφία κοιτόντας την κάμερα και όχι εμένα,σε μέρος με πολύ καλό φωτσμό. Τι μπορεί να φταίει γιατι δεν λέει κάτι άλλο πέραν ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν verify. Αν δεν κάνω το μείον είναι μόνο το ότι δεν μπορώ να κάνω top up πάνω απο 1000.? Επίσης πήγα σήμερα να ρωτήσω τι χρειάζεται να ενεργοποιήσω το ebanking πειραιώς και μου ζήτησαν πολλά χαρτιά. Εκκαθαριστικό,απόκομα μισθωδωσίας,επικυρωμένη φωτοτυπία ταυτότητας,βεβαίωση απο τη vodafone πως ο αριθμός κινητού τηλ μου ανήκει,λογαριασμό ΔΕΗ/EΥΔΑΠ και μισθωτήριο σπιτιού. Χρειάζοντε όντως όλα αυτά.?
spartak1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Κανείς ρε παιδιά.? Επίσης πήγα σήμερα να ρωτήσω τι χρειάζεται να ενεργοποιήσω το ebanking πειραιώς και μου ζήτησαν πολλά χαρτιά. Εκκαθαριστικό,απόκομα μισθωδωσίας,επικυρωμένη φωτοτυπία ταυτότητας,βεβαίωση απο τη vodafone πως ο αριθμός κινητού τηλ μου ανήκει,λογαριασμό ΔΕΗ/EΥΔΑΠ και μισθωτήριο σπιτιού. Χρειάζοντε όντως όλα αυτά.? Για το πρώτο που ρωτάς: Θα πρέπει να σκανάρεις ταυτότητα (ή να τη φωτογραφήσεις) και επίσης να φωτογραφήεις το προσωπο σου και να στείλεις τα αρχεία στο [email protected] λέγοντας τους ποιος είσαι και ότι τα στελνεις για ταυτοποίηση Για το δεύτερο: Χρειάζονται για να στα ζητάνε... 1
theopan Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Κανείς ρε παιδιά.? Επίσης πήγα σήμερα να ρωτήσω τι χρειάζεται να ενεργοποιήσω το ebanking πειραιώς και μου ζήτησαν πολλά χαρτιά. Εκκαθαριστικό,απόκομα μισθωδωσίας,επικυρωμένη φωτοτυπία ταυτότητας,βεβαίωση απο τη vodafone πως ο αριθμός κινητού τηλ μου ανήκει,λογαριασμό ΔΕΗ/EΥΔΑΠ και μισθωτήριο σπιτιού. Χρειάζοντε όντως όλα αυτά.? Την ταυτότητά σου θα τους επιδείξεις (εφόσον την έχουν ήδη στο αρχείο τους και δεν άλλαξε-δεν έχουν καμία δικαιολογία να ζητάνε αντίγραφα επικυρωμένα μάλιστα-την έχουν μπροστά τους και τη βλέπουν την πρωτότυπη!), ένα λογαριασμό (ΔΕΗ, Τηλεφωνίας οτιδήποτε και αν έχεις) για τη διαπίστωση της κατοικίας και -καταχρηστικά- το εκκαθαριστικό σου (το οποίο κανονικά θα έπρεπε να χρησιμεύει και για τη βεβαίωση της κατοικίας). Τίποτα άλλο. Αν αρνηθούν καλείς την Άμεση Δράση. Την τελευταία φορά που είχα τέτοιο κρούσμα εγώ στην Πειραιώς για μια απλή ανανέωση debit κάρτας που έληγε, τους απείλησα ότι θα σηκώσω ό,τι έχω και δεν έχω και θα τα πάω αλλού. Πήρα τη νέα κάρτα και δεν έβγαλαν τσιμουδιά! (Αυτό το τελευταίο για να καταλάβεις ότι δείχνουν "υπερβάλλοντα ζήλο" και δεν υπάρχει στην πραγματικότητα καμία υποχρέωση να μας ¨"παραφυλάνε" πότε θα μπούμε στα παλιομάγαζά τους για να ζητήσουν ό,τι τους κατέβει και τόσο συχνά). Αρκετά με τις τράπεζες. 1
Chocobo Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Για το πρώτο που ρωτάς: Θα πρέπει να σκανάρεις ταυτότητα (ή να τη φωτογραφήσεις) και επίσης να φωτογραφήεις το προσωπο σου και να στείλεις τα αρχεία στο [email protected] λέγοντας τους ποιος είσαι και ότι τα στελνεις για ταυτοποίηση Για το δεύτερο: Χρειάζονται για να στα ζητάνε... Ευχαριστώ πολύ.Μια απαντησούλα και σε αυτό αν μπορείς ''Αν δεν κάνω το μείον είναι μόνο το ότι δεν μπορώ να κάνω top up πάνω απο 1000.? ''
Highlander Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Την ταυτότητά σου θα τους επιδείξεις (εφόσον την έχουν ήδη στο αρχείο τους και δεν άλλαξε-δεν έχουν καμία δικαιολογία να ζητάνε αντίγραφα επικυρωμένα μάλιστα-την έχουν μπροστά τους και τη βλέπουν την πρωτότυπη!), ένα λογαριασμό (ΔΕΗ, Τηλεφωνίας οτιδήποτε και αν έχεις) για τη διαπίστωση της κατοικίας και -καταχρηστικά- το εκκαθαριστικό σου (το οποίο κανονικά θα έπρεπε να χρησιμεύει και για τη βεβαίωση της κατοικίας). Τίποτα άλλο. Αν αρνηθούν καλείς την Άμεση Δράση. Την τελευταία φορά που είχα τέτοιο κρούσμα εγώ στην Πειραιώς για μια απλή ανανέωση debit κάρτας που έληγε, τους απείλησα ότι θα σηκώσω ό,τι έχω και δεν έχω και θα τα πάω αλλού. Πήρα τη νέα κάρτα και δεν έβγαλαν τσιμουδιά! (Αυτό το τελευταίο για να καταλάβεις ότι δείχνουν "υπερβάλλοντα ζήλο" και δεν υπάρχει στην πραγματικότητα καμία υποχρέωση να μας ¨"παραφυλάνε" πότε θα μπούμε στα παλιομάγαζά τους για να ζητήσουν ό,τι τους κατέβει και τόσο συχνά). Αρκετά με τις τράπεζες. Όλα αυτά αν έχεις χρήμα στην τράπεζα. Αν δεν έχεις θα σε γράψουν στα @@ τους για μια κάρτα, είτε είναι debit είτε πιστωτική.
Agathoklis Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Βασικά νομίζω ότι αυτά τα ζητάνε για την τράπεζα της ελλαδος, σαν επικαιροποιηση των στοιχειων
grovolis Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Τα ζητάνε όντως όλα αυτά δυστυχώς, αυτό που δεν ζητάνε από όσο ξέρω είναι επικυρωμένο φωτοαντίγραφο ταυτότητας, αφενός γιατί έχει καταργηθεί η διαδικασία επικύρωσης και αφετέρου γιατί δίνεις την ταυτότητα σου και στην βγάζουν εκείνη την ώρα φωτοτυπία.
mens Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μπορειτε να εχετε την καρτα της revolut ως primary στο paypal? Εσβησα την 2η καρτα που ειχα, την ξανασυνδεσα και παλι κανει την 2η primary χωρις να μπορω να κανω την revolut. Ακόμα και αν την επιλεξω, παραμενει η αλλη ως primary.
spartak1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ πολύ.Μια απαντησούλα και σε αυτό αν μπορείς ''Αν δεν κάνω το μείον είναι μόνο το ότι δεν μπορώ να κάνω top up πάνω απο 1000.? '' Υπάρχουν αναφορές από μη ταυτοποιημένους χρήστες ότι παρότι δεν έκαναν καταθεση στην κάρτα πάνω από 1000 ευρω τους μπλόκαρε κάποια στιγμή για ανεξήγητους σε μας λόγους....Αυτο συνέβη σε λίγους χρήστες όχι σε όλους 1
dj_michel Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 καλησπέρα παιδια μετα απο αρκετουσ μηνες εκανα αγορα απο ebay με την revolut card, αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, εχω ενα υπολυπο 2 ευρο στο balance account του paypal πως μπορω να το ξοδεψω? ή να το μεταφερω στην καρτα? ευχαριστώ
dimigar Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Από το πρωί που έκανα verify η κατάσταση είναι σε εκκρεμότητα (pending). Έτσι καθυστερούν αυτοί;
molot12 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μπορειτε να εχετε την καρτα της revolut ως primary στο paypal? Εσβησα την 2η καρτα που ειχα, την ξανασυνδεσα και παλι κανει την 2η primary χωρις να μπορω να κανω την revolut. Ακόμα και αν την επιλεξω, παραμενει η αλλη ως primary. Φυσικά και γίνεται, απλα ενεργοποίησε την παλιά εμφάνιση του paypal στις κάρτες καλησπέρα παιδια μετα απο αρκετουσ μηνες εκανα αγορα απο ebay με την revolut card, αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, εχω ενα υπολυπο 2 ευρο στο balance account του paypal πως μπορω να το ξοδεψω? ή να το μεταφερω στην καρτα? ευχαριστώ Πλάκα μας κάνεις; Σιγά το ποσό, αστο στο balance του paypal. Δηλαδή ΔΕΝ πρόκειται να ξανακάνεις αγορές απο εξωτερικό; τέλος; Τα λεφτα θα υπάρχουν και θα σε περιμένουν δεν θα στα φάνε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις