alfeios Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Παιδια να σας ρωτησω!! μπορούμε να κανουμε συναλλαγή με το εξωτερικο με καταστήματα δλδ έχοντας ευρω στην καρτα μας και το καταστημα να ειναι πχ Αμερικη! το οποιο δεχεται δολαρια! θα γινει αυτοματα η συναλλαγη?? απο € σε $??? φυσικα. Η revolut κανει την μετατροπη με καλυτερη ισοτιμια απο το paypal Πρεπει βεβαια να ορισεις εσυ στο paypal να κανει η καρτα σου την μετατροπη και οχι αυτο. Αυτο μπορει να γινει και κατα την στιγμη της πληρωμης, η αλλαγη στο ποιος θα κανει την μετατροπη εννοω
dedalos91 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Αλλαξε για κάποιο λόγο το Pin της κάρτας, όχι της εφαρμογής. Εκανες κάτι συγκεκριμένο με τη φυσική καρτα; το pin της καρτας δεν αλλαξε παρα το τι λεει αυτο το περιεργο μνμ (ουτε μονο το αλλα οθτε κι εγω το αλλαξα) και την πλαστικη καρτα απο τοτε που την πηρα την εχω στο συρταρι, επομενως δεν καταλαβαινω τι συμβαινει...
geov92 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 το pin της καρτας δεν αλλαξε παρα το τι λεει αυτο το περιεργο μνμ (ουτε μονο το αλλα οθτε κι εγω το αλλαξα) και την πλαστικη καρτα απο τοτε που την πηρα την εχω στο συρταρι, επομενως δεν καταλαβαινω τι συμβαινει...Ε καλά δεν φημίζεται και για την αξιοπιστία του το support. Ισως να στο έστειλαν καταλάθος. Αν πάλι υποψιάζεσαι τίποτα περίεργο κάνε ένα block την κάρτα και βγάλε άλλη.
dedalos91 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ε καλά δεν φημίζεται και για την αξιοπιστία του το support. Ισως να στο έστειλαν καταλάθος. Αν πάλι υποψιάζεσαι τίποτα περίεργο κάνε ένα block την κάρτα και βγάλε άλλη. ε αν ειναι κατα λαθος τι να πω, δεν ξερω...αλλα δεν εχω και πολλα λεφτα μεσα (χρεωστικη δεν ειναι?), θα την κρατησω και θα δω...
noah.johnson Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Οταν αγοράζει κανείς 5 ευρω σε καρτοκινητό πιστώνονται 4,46 καθαρά. Αυτο συμβαίνει λόγω του φόρου συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας (από το 2009) ο φίλος δεν το ξεκαθάρισε, αλλά ακόμα και αν πιστώθηκαν στο κινητό του 4.46 και πλήρωσε 4.49, πάλι γλύτωσε τον φπα και μάλιστα έγινε με την ισοτιμία του paypal και έχασε 0.03 λεπτά. νομίζω είναι η πιο λογική εξήγηση, όσο παράλογο και αν ακούγετε ότι δεν πλήρωσε φπα.
hli ata Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 κατι ασχεο.με το viva wallet μπορεις να αγορασεις απο ebay; η μονο οταν παρεις και την καρτα;δεν ξερω αν συνεργαζετε με paypal
NikosKallithea Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 κατι ασχεο.με το viva wallet μπορεις να αγορασεις απο ebay; η μονο οταν παρεις και την καρτα;δεν ξερω αν συνεργαζετε με paypal Ολα τα τελευταία ποστ ασχετα ειναι ετσι και αλλιως 1
molot12 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Οταν αγοράζει κανείς 5 ευρω σε καρτοκινητό πιστώνονται 4,46 καθαρά. Αυτο συμβαίνει λόγω του φόρου συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας (από το 2009) Δεν το ήξερα αυτό ! Οταν ομως πληρώνεις μετρητά 5 ευρώ σε κατάστημα wind --> 5 ευρώ πιστώνονται στο κινητό. Στις συναλλαγές με κάρτα έξτρα φόρο; Τέλος πάντων είμαστε off topic απλά μην χρησιμοποιείτε αυτή τη δυνατότητα όχι για τα λεπτά που χάνεις αλλά γιατι ΔΕΝ εκτελείται άμεσα ! παρά μετά απο κάποιες ώρες. Τέλος.
stamo Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δεν το ήξερα αυτό ! Οταν ομως πληρώνεις μετρητά 5 ευρώ σε κατάστημα wind --> 5 ευρώ πιστώνονται στο κινητό. Στις συναλλαγές με κάρτα έξτρα φόρο; Τέλος πάντων είμαστε off topic απλά μην χρησιμοποιείτε αυτή τη δυνατότητα όχι για τα λεπτά που χάνεις αλλά γιατι ΔΕΝ εκτελείται άμεσα ! παρά μετά απο κάποιες ώρες. Τέλος. Δεν είναι και πολυ off topic διότι αφορά πληρωμή με Revolut, Σε μένα πάντως με το enter αμέσως ήρθε η ειδοποίηση και στην Revolut και το sms από την Wind.
h/h Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Καλησπέρα! Γενικα αγορες απο internet δεν κανω. Εχω κανει μια φορα μονο (sports direct) προ capital controls με prepaid της eurobank επιτυχημενα. Ψαχνω τροπο εδω και καιρο για αγορες με την υπαρξη των cc, με paypal δεν εχω ασχοληθει ποτε γιατι μ φαινονται λιγο περιπλοκα τα περι balance κτλ που εχω διαβασει, μεχρι που επεσα στον ποστ της mary για το revolut και φαινεται ευκολο και αποτελεσματικο. Διαβασα βεβαια μονο τα πρωτα μηνυματα που ειναι απο το 2015 οποτε ευχομαι να μην εχουν αλλαξει πολλα. 2 ερωτησεις εχω. 1) Μεταφερω 100€ στη revolut app και δεν ολοκληρωνεται η αγορα γιατι δεν υπαρχει το συγκεκριμενο προιον πλεον ας πουμε και δεν θελω τπτ αλλο. Μπορω να φερω τα χρηματα παλι πισω στην τραπεζα μου? 2) Αν δεν μπορω να τα φερω πισω στην τραπεζα μου μπορω να χρησιμοποιησω το revolut για αγορες στην Ελλαδα? Κανενα εισιτηριο cinema ή καποιο προιον απο ελληνικο site?
asdfnikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Καλησπέρα! Γενικα αγορες απο internet δεν κανω. Εχω κανει μια φορα μονο (sports direct) προ capital controls με prepaid της eurobank επιτυχημενα. Ψαχνω τροπο εδω και καιρο για αγορες με την υπαρξη των cc, με paypal δεν εχω ασχοληθει ποτε γιατι μ φαινονται λιγο περιπλοκα τα περι balance κτλ που εχω διαβασει, μεχρι που επεσα στον ποστ της mary για το revolut και φαινεται ευκολο και αποτελεσματικο. Διαβασα βεβαια μονο τα πρωτα μηνυματα που ειναι απο το 2015 οποτε ευχομαι να μην εχουν αλλαξει πολλα. 2 ερωτησεις εχω. 1) Μεταφερω 100€ στη revolut app και δεν ολοκληρωνεται η αγορα γιατι δεν υπαρχει το συγκεκριμενο προιον πλεον ας πουμε και δεν θελω τπτ αλλο. Μπορω να φερω τα χρηματα παλι πισω στην τραπεζα μου? 2) Αν δεν μπορω να τα φερω πισω στην τραπεζα μου μπορω να χρησιμοποιησω το revolut για αγορες στην Ελλαδα? Κανενα εισιτηριο cinema ή καποιο προιον απο ελληνικο site? Και στα δυο ναι γινετε. Μπορείς κιόλας να τα πάρεις μετρητά αμέσως από ενα ΑΤΜ χωρίς χρέωση με την κάρτα αντί να πάνε πίσω στην τράπεζα και να χρεωθείς έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος (3-4 ευρω)
alfeios Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Οταν ομως πληρώνεις μετρητά 5 ευρώ σε κατάστημα wind --> 5 ευρώ πιστώνονται στο κινητό. Ποιος σου το ειπε αυτο ;
h/h Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Και στα δυο ναι γινετε. Μπορείς κιόλας να τα πάρεις μετρητά αμέσως από ενα ΑΤΜ χωρίς χρέωση με την κάρτα αντί να πάνε πίσω στην τράπεζα και να χρεωθείς έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος (3-4 ευρω) Ευχαριστω πολυ φιλε! Απλα αν το προχωρησω δεν ειχα σκοπο να εκδωσω καρτα αφου διαβασα οτι ουσιαστικα την καρτα τη χρειαζεσαι αν θες να αγορασεις με φυσικη παρουσια στο εξωτερικο και δεν με πολυνεδιαφερει. Εκτος και αν δεν καταλαβα κατι καλα..
spartak1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δεν το ήξερα αυτό ! Οταν ομως πληρώνεις μετρητά 5 ευρώ σε κατάστημα wind --> 5 ευρώ πιστώνονται στο κινητό. Στις συναλλαγές με κάρτα έξτρα φόρο; Τέλος πάντων είμαστε off topic απλά μην χρησιμοποιείτε αυτή τη δυνατότητα όχι για τα λεπτά που χάνεις αλλά γιατι ΔΕΝ εκτελείται άμεσα ! παρά μετά απο κάποιες ώρες. Τέλος. Kαι από κατάστημα wind να κάνεις ανανέωση και δώσεις 5 ευρω πάλι 4,46 ευρώ θα μπουν στο κινητό. Ο λόγος είναι ο φόρος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, όπως είπα πριν 1
leros2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ευχαριστω πολυ φιλε! Απλα αν το προχωρησω δεν ειχα σκοπο να εκδωσω καρτα αφου διαβασα οτι ουσιαστικα την καρτα τη χρειαζεσαι αν θες να αγορασεις με φυσικη παρουσια στο εξωτερικο και δεν με πολυνεδιαφερει. Εκτος και αν δεν καταλαβα κατι καλα.. Έτσι είναι, αλλά με την έκδοση φυσικής κάρτας ''ψιλό'' κατοχυρώνεις ότι δεν θα αλλάξει στοιχεία η virtual καρτα... Πολλές φορές (δεν ξερω γιατι) έχω διαβάσει ότι σε πολλούς αλλάζουν οι αριθμοί της καρτας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις