Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει γραφτεί πριν από αρκετούς μήνες αλλά το επαναλαμβάνω για όσους ενδιαφέρονται.

Η μεταφορά από revolut σε revolut γίνεται άμεσα και δωρεάν.

Εάν ο αποδέκτης είναι στις επαφές σου, τον επιλέγεις και κάνεις πολύ απλά τη μεταφορά.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει γραφτεί πριν από αρκετούς μήνες αλλά το επαναλαμβάνω για όσους ενδιαφέρονται.

Η μεταφορά από revolut σε revolut γίνεται άμεσα και δωρεάν.

Εάν ο αποδέκτης είναι στις επαφές σου, τον επιλέγεις και κάνεις πολύ απλά τη μεταφορά.

Κάτι δηλαδη σαν το viva wallet.

Δημοσ.

Μέχρι τώρα όλα καλά με τη revolut και απόλυτα ευχαριστημένος.

Το μόνο κακό, αρχές της βδομάδας προσπάθησα να κάνω πληρωμή ηλεκτρονικά άμεσα με την κάρτα, περίμενα 2-3 μέρες, ρώτησα άν έχει περάσει η πληρωμή (μιας και τα λεφτά τα έβλεπα ακόμη στη revolut) και μου είπαν οτι για κάποιο λόγο μπλόκαρε η πληρωμή (support της revolut). Δοκίμασα 2η φορά, πάλι το ίδιο.. 

Εν τέλη έκανα μεταφορά σε τράπεζα με μηδενική χρέωση και περιμένω να δω αν όλα πήγαν καλά (τα λεφτά έφυγαν απο το λογαριασμό μου αυτή τη φορά). 

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δεχόταν την άμεση πληρωμή βέβαια..

Δημοσ.

Μέχρι τώρα όλα καλά με τη revolut και απόλυτα ευχαριστημένος.

Το μόνο κακό, αρχές της βδομάδας προσπάθησα να κάνω πληρωμή ηλεκτρονικά άμεσα με την κάρτα, περίμενα 2-3 μέρες, ρώτησα άν έχει περάσει η πληρωμή (μιας και τα λεφτά τα έβλεπα ακόμη στη revolut) και μου είπαν οτι για κάποιο λόγο μπλόκαρε η πληρωμή (support της revolut). Δοκίμασα 2η φορά, πάλι το ίδιο.. 

Εν τέλη έκανα μεταφορά σε τράπεζα με μηδενική χρέωση και περιμένω να δω αν όλα πήγαν καλά (τα λεφτά έφυγαν απο το λογαριασμό μου αυτή τη φορά). 

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δεχόταν την άμεση πληρωμή βέβαια..

Πού προσπάθησες να πληρώσεις;

Δημοσ.

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν έχω άποψη.

Τα ποσα μεταφερονται ακαριαια, οτι πρεπει για δανεισμο

Δημοσ.

το support τους τι λέει, επέστρεψε από τις διακοπές ή ακόμα σουβλίζουν τον οβελία;

Ανέκαθεν στα πανυγήρια ήταν το support τους οπότε δεν άλλαξε κάτι τώρα...

Δημοσ.

Καποια στιγμη πριν απο δυο μηνες η revolut μου ζητησε να κανω verify. με τα φτωχα αγγλικα μου ανεβασα ταυτοτητα, με ελληνικους χειρόγραφους χαρακτηρες, και δεν πηρα καμια απαντηση αλλα ξεμπλοκαρε ο λογαριασμός μου και χρησιμοποιω την καρτα κανονικα. Στην εφαρμογη, πατωντας το μωβ εκονιδιο με τις 3 παυλες, και μετα Profile γραφει Identity Approved. Αυτο σημενει οτι εχει γινει επιβεβαιωση και ειμαι ενταξει ;

Τελικά γίνεται εξακρίβωση με παλιά ταυτότητα με μόνο ελληνικούς χειρόγραφους χαρακτήρες;

Δημοσ.

Πού προσπάθησες να πληρώσεις;

Γερμανία, δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Ηλεκτρονική πληρωμή ήταν, γιατί να παίζει ρόλο η τοποθεσία?

Αν πήγαινα Γερμανία και πλήρωνα on site το ίδιο θα ήταν.

Δημοσ.

Γερμανία, δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Ηλεκτρονική πληρωμή ήταν, γιατί να παίζει ρόλο η τοποθεσία?

Αν πήγαινα Γερμανία και πλήρωνα on site το ίδιο θα ήταν.

Το ρώτησα διότι στην Ελλάδα κάποια καταστήματα ή υπηρεσίες δεν δέχονται κάρτα του Εξωτερικού,  πχ  η Wind στο online μαγαζί της. Δεν γνωρίζω εάν το ίδιο ισχύει και για καταστήματα σε άλλες χώρες. Να δέχονται δηλαδή κάρτες μόνο της χώρας τους.

Δημοσ.

Το ρώτησα διότι στην Ελλάδα κάποια καταστήματα ή υπηρεσίες δεν δέχονται κάρτα του Εξωτερικού,  πχ  η Wind στο online μαγαζί της. Δεν γνωρίζω εάν το ίδιο ισχύει και για καταστήματα σε άλλες χώρες. Να δέχονται δηλαδή κάρτες μόνο της χώρας τους.

Κάτι τέτοιο είναι απολύτως ανόητο και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω: τυχόν τουρίστες που παίρνουν καρτοκινητό -έχει και ειδική "τουριστική" εφαρμογή- για όσο είναι εδώ πως ανανεώνουν το χρόνο; Με μετρητά από τα περίπτερα μόνο; Πάνε καλά εκεί στη Wind; Ένδέχεται να είναι ακόμα και παράνομο αυτό! Ο Νόμος λέει ότι πρέπει να γίνονται δεκτές από όλες τις επιχειρήσεις κάρτες και δεν θυμάμαι να εξειδικεύει για "Ελληνικές".

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο είναι απολύτως ανόητο και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω: τυχόν τουρίστες που παίρνουν καρτοκινητό -έχει και ειδική "τουριστική" εφαρμογή- για όσο είναι εδώ πως ανανεώνουν το χρόνο; Με μετρητά από τα περίπτερα μόνο; Πάνε καλά εκεί στη Wind; Ένδέχεται να είναι ακόμα και παράνομο αυτό! Ο Νόμος λέει ότι πρέπει να γίνονται δεκτές από όλες τις επιχειρήσεις κάρτες και δεν θυμάμαι να εξειδικεύει για "Ελληνικές".

Δεχετε και paypal.

Δημοσ.

Δεχετε και paypal.

Εκτός του ότι δεν είμαι σίγουρος αν περνάει η πληρωμή με ξένη κάρτα μέσω paypal εφόσον δεν περνάει με την κάρτα σκέτη, δεν έχουν όλοι paypal.

Δημοσ.

Τα ποσα μεταφερονται ακαριαια, οτι πρεπει για δανεισμο

Όταν μπορώ να κάνω ακαριαία και δωρεάν αυτού του είδους τις μεταφορές χρημάτων είτε με το paypal είτε με τις κάρτες εξωτερικού, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βγάλω τη συγκεκριμένη που περιορίζεται μόνο στην ελληνική αγορά.

Τελικά γίνεται εξακρίβωση με παλιά ταυτότητα με μόνο ελληνικούς χειρόγραφους χαρακτήρες;

Ναι, γίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν μπορώ να κάνω ακαριαία και δωρεάν αυτού του είδους τις μεταφορές χρημάτων είτε με το paypal είτε με τις κάρτες εξωτερικού, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βγάλω τη συγκεκριμένη που περιορίζεται μόνο στην ελληνική αγορά.

Ρωτησες αν γινεται και απαντησα θετικα. Δεν καταλαβαινω τον προβληματισμο σου

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...