turbat0s Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ισχύει, έχει συμβεί και σε μένα. 10 μέρες δεσμευμένα. Πολύ κακή η συγκεκριμένη πολιτική τους.
makfil Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Καλημερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση!Για αναληψη μετρητων απο atm χρησιμοποιώ για pin αυτον που εχω για την εισοδο στην εφαρμογη στο κινητο; Εάν δεν θυμάσαι το pin που είχες βάλει στην κάρτα, μπορείς να το βρεις στην εφαρμογή (show pin). 1
blackm76 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ο γνωστός μου λέει ότι είναι απλή κάρτα από το λογαριασμό του στην alpha bank. Και παραγγειλε συγκεκριμένα 3 ρολόγια από το wise. Τώρα όσον αφορά την American express πέρασα το πρωί από την alpha bank της περιοχής μου και μου είπανε ότι δεν μπορούν να μου αλλάξουν την υπάρχουσα κάρτα του λογαριασμού μου σε American express και ούτε μπορούν να μου βγάλουν καινούρια σε άλλο λογαριασμό και ούτε μπορούν να μου ανοίξουν άλλο λογαριασμό λόγο capital control. Δεν ξέρω αν μου λένε αλήθεια ή αν το κάνουν επίτηδες και με δουλεύουν πάντως προσγειώθηκα στην πραγματικότητα και απογοητευτηκα. Όσοι έχουν έχουν άλλοι δεν μπορούν να βγάλουν.
molot12 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ο γνωστός μου λέει ότι είναι απλή κάρτα από το λογαριασμό του στην alpha bank. Και παραγγειλε συγκεκριμένα 3 ρολόγια από το wise. Τώρα όσον αφορά την American express πέρασα το πρωί από την alpha bank της περιοχής μου και μου είπανε ότι δεν μπορούν να μου αλλάξουν την υπάρχουσα κάρτα του λογαριασμού μου σε American express και ούτε μπορούν να μου βγάλουν καινούρια σε άλλο λογαριασμό και ούτε μπορούν να μου ανοίξουν άλλο λογαριασμό λόγο capital control. Δεν ξέρω αν μου λένε αλήθεια ή αν το κάνουν επίτηδες και με δουλεύουν πάντως προσγειώθηκα στην πραγματικότητα και απογοητευτηκα. Όσοι έχουν έχουν άλλοι δεν μπορούν να βγάλουν. Mην απογοητεύεσαι υπάρχουν λύσεις για αγορές απο εξωτερικό (Number26-Leupay-Revolut) κοίτα στα αντίστοιχα θέματα
alfeios Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ο γνωστός μου λέει ότι είναι απλή κάρτα από το λογαριασμό του στην alpha bank. Και παραγγειλε συγκεκριμένα 3 ρολόγια από το wise. Τώρα όσον αφορά την American express πέρασα το πρωί από την alpha bank της περιοχής μου και μου είπανε ότι δεν μπορούν να μου αλλάξουν την υπάρχουσα κάρτα του λογαριασμού μου σε American express και ούτε μπορούν να μου βγάλουν καινούρια σε άλλο λογαριασμό και ούτε μπορούν να μου ανοίξουν άλλο λογαριασμό λόγο capital control. Δεν ξέρω αν μου λένε αλήθεια ή αν το κάνουν επίτηδες και με δουλεύουν πάντως προσγειώθηκα στην πραγματικότητα και απογοητευτηκα. Όσοι έχουν έχουν άλλοι δεν μπορούν να βγάλουν. Εγω ξερω οτι οχι μονο βγαζουν ( σε υπαρχοντα λογαριασμο βεβαια), αλλα την προωθουν κιολας
ppetr Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ο γνωστός μου λέει ότι είναι απλή κάρτα από το λογαριασμό του στην alpha bank. Και παραγγειλε συγκεκριμένα 3 ρολόγια από το wise. Τώρα όσον αφορά την American express πέρασα το πρωί από την alpha bank της περιοχής μου και μου είπανε ότι δεν μπορούν να μου αλλάξουν την υπάρχουσα κάρτα του λογαριασμού μου σε American express και ούτε μπορούν να μου βγάλουν καινούρια σε άλλο λογαριασμό και ούτε μπορούν να μου ανοίξουν άλλο λογαριασμό λόγο capital control. Δεν ξέρω αν μου λένε αλήθεια ή αν το κάνουν επίτηδες και με δουλεύουν πάντως προσγειώθηκα στην πραγματικότητα και απογοητευτηκα. Όσοι έχουν έχουν άλλοι δεν μπορούν να βγάλουν. Ρωτα και σε αλλο καταστημα, ειναι λιγο ζωα
stamo Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 θα ήθελα λίγο να επιμείνω στον όρο ring-fence. Δηλαδή τί σημαίνει. Επειδή τα τραπεζικά συστήματα (οι Τράπεζες δηλαδή) είναι πάντα πιθανόν να καταρεύσουν τότε συμβαίνουν τα εξής: α) τα λεφτά που χάνονται τα βάζει το κράτος (ανακεφαλαιοποίηση) β) τα λεφτά τα βάζουν οι πελάτες της τράπεζας (κούρεμα) γ) τα α και β μαζί. για να προστατεύσει το Βρετανικό δίκαιο τους μικρούς καταθέτες εισήγαγε την έννοια του ring-fence. Δηλαδή κεφάλαια προστατευμένα από οτιδήποτε από τα παραπάνω. Αυτά τα κεφάλαια η Τράπεζα δεν μπορεί πχ να τα δανείσει. Το αποτέλεσμα είναι ότι η Τράπεζα για να σου δημιουργήσει τέτοιο λογαριασμό όχι δεν σου δίνει τόκο αλλά σε χρεωνει από πάνω επειδή δεν μπορεί να τζιράρει τα χρήματα αυτά. Τα υπόλοιπα που λέγονται από διάφορους εδώ μέσα είναι προσωπικές εικασίες. Με 80.000 πελάτες η Revolut και 25 άτομα προσωπικό πάλι καλά που απαντάει σε 48 ώρες! To ring-fence a grant or fund means to put restrictions on it, so that it can only be used for a particular purpose. 1
theopan Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 offtopic/4) Εμείς οι "μενουμευρώπηδες" σκούζουμε για πολλούς και διάφορους λόγους. Αλλά δεν έχει κανένα νόημα να ανοίξω μαζί σου μια τέτοια κουβέντα. Κρίμα... Θα μπορούσε να είναι μια χρήσιμη κουβέντα μεταξύ πολιτών που δεν ξύπνησαν χθες όπως το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων αλλά παρακολοθούν αυτά τα θέματα πολλά χρόνια πριν. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν πολύεχει νόημα, έχεις δίκιο. "Μείναμε Ευρώπη" (προς το παρόν). Καλή τύχη τώρα στην εξεύρεση τρόπου ώστε να μείνει και κανένα Ευρώ στην τσέπη -μετά "φόρων και εισφορών"- για να μπορούμε να το στείλουμε στη revolut... Γιατί καλό το "σκληρό νόμισμα", αρκεί να μένει και στην τσέπη σου... 1
giorgos_k Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Καλησπερα παιδιά! Γρήγορη ερώτηση: είμαι τσεχια και ενώ κάνω ανάληψη από ΑΤΜ κανονικά, σε αγορές από καταστήματα μου βγάζει ότι βάζω λάθος πιν. Ξέρει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό;; Ευχαριστώ πολύ!!
asdfnikos Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Καλησπερα παιδιά! Γρήγορη ερώτηση: είμαι τσεχια και ενώ κάνω ανάληψη από ΑΤΜ κανονικά, σε αγορές από καταστήματα μου βγάζει ότι βάζω λάθος πιν. Ξέρει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό;; Ευχαριστώ πολύ!! Άλλαξε PIN η βρες ΑΤΜ που να εχει την επιλογή για ξεμπλοκαρισμα PIN
molot12 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Άλλαξε PIN η βρες ΑΤΜ που να εχει την επιλογή για ξεμπλοκαρισμα PIN Δοκίμασε σε ενα μηχάνημα της UNICREDIT Bank ή της Reiffesen Bank θα δουλέψει, απέφυγε τα δήθεν τραπεζικά ΑΤΜ που έχουν τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος εκεί τα τραπεζικα ΑΤΜ νομίζω τα λένε Bankomat κάπως έτσι.
gsisr Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 το support τους τι λέει, επέστρεψε από τις διακοπές ή ακόμα σουβλίζουν τον οβελία; 1
parsifal Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 https://www.facebook.com/revolutapp/posts/605472656270316
Chocobo Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δύο φορλες δοκίμασα να κάνω verify και τις δύο μου βγάζει άκυρο.Έκανα τα βήματα σωστά βάζω μπρός πίσω την αστυνομική ταυτότητα βγάζω φωτογραφία κοιτόντας την κάμερα και όχι εμένα,σε μέρος με πολύ καλό φωτσμό. Τι μπορεί να φταίει γιατι δεν λέει κάτι άλλο πέραν ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν verify. Αν δεν κάνω το μείον είναι μόνο το ότι δεν μπορώ να κάνω top up πάνω απο 1000.?
molot12 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 το support τους τι λέει, επέστρεψε από τις διακοπές ή ακόμα σουβλίζουν τον οβελία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις