Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση

Την φυσικη καρτα πρεπει να την εχω υποχρεωτικα;

Αν μπορουσατε να ανεβασετε βιντεο στο youtube με ολα

Τα βηματα θα ηταν καλυτερα πιστευω.δεν καταλαβα

Ακριβως τι ρυθμισεις κανεις για να μην σου φαει χρηματα το paypal

Λογω ισοτιμιας.για να ειμαι ειλικρηνης το βιντεο θα το ηθελα γι αυτο τον λόγο

Σημαντικό: Η Revolut αντιμετωπίζεται από το PayPal ως Αγγλική κάρτα. Συνεπώς αν τη προσθέσουμε στο PayPal είναι απαραίτητο να προσέχουμε ποιος θα κάνει τη μετατροπή στη συναλλαγή που θα εκτελέσουμε.

Αναλυτικές οδηγίες περιγράφονται στο post#2924 του parsifal. Παρακαλώ διαβάστε το για να μη βγείτε χαμένοι στη μετατροπή συναλλάγματος!

Βλέπετε πρώτα προσεκτικά το 1o post και μετά ρωτήστε. Ολα είναι εκεί.

Το paypal δεν μου δέχεται την revolut ξέρετε γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Έχω κανονικά χρήματα μέσα στην revolut, διέγραψα και τα δεδομένα της εφαρμογής και έκανα block την κάρτα και έβγαλα άλλη μπας και την δεχτεί, αλλά και πάλι δεν γίνεται τίποτα. Ξέρετε τι μπορώ να κάνω τώρα. Ευχαριστώ και συγνώμη άμα έχει απαντηθεί αυτό πιο πριν.

Σε κάποιους περνάει η κάρτα της Revolut στο Paypal και σε κάποιους άλλους όχι. Η Revolut έχει δηλώσει και επίσημα ότι δεν συνεργάζεται με το Paypal.
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτο με την alphabank ισχυει;;;;

ρωταω γιατι εχω και εγω εναν λογαρασμο της alphabank me karta.

μπορω να την συνδεσω στο paypal και να κανω αγορες κανονικα οπως παλια δηλαδη;;;

Alphabank κάρτα χρεωστική visa περνάει μία φορα στις 50 προσπάθειες και σου το λέω με όλη την τύχη με το μέρος σου . Προσωπική εμπειρία.

Εμένα η επίσιμη ενημέρωση της alpha είναι ότι μπλοκάρουν όλες τις αγορές πλύν συγκεκριμένων ομάδων προιόντων όπου είναι π.χ τα βιβλία και γενικά συναλλαγές για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Βιβλία ποτέ δεν μπλόκαραν ούτε η alpha ούτε η πειραιώς . 

CC έχουμε . Δεν υπάρχει κάρτα να περνάει εύκολα τουλάχιστον . Απλά τυχαίνει ίσως να περνάνε κάποιες μερικές φορές και σίγουρα περνάνε σε ειδική κατηγορία προιόντων . Κάνε revolut μέχρι να λήξουν τα CC όπως κάναμε όλοι . Γιατί να την φοβάσαι ; Δεν θα βάζεις τεράστια ποσά στη revolut . Για αγορές την θες όχι για τις οικονομίες σου . 

Δημοσ.

Εκανα withdraw ενα υπολοιπο που ειχα στην revolut και η προμηθεια της πειραιως ηταν 4€ OMG!!!!!

Όλες οι τράπεζες έχουν προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος(3-4€).

Μόνο στη Eurobank με μηνιαίο πάγιο 1€ (ή δωρεάν με υπόλοιπο 3000€+) έχεις μηδενική προμήθεια σε διάφορες συναλλαγές.

Δημοσ.

Δεν θα βάζεις τεράστια ποσά στη revolut . Για αγορές την θες όχι για τις οικονομίες σου .

το μεγαλο ποσο ειναι σχετικο.δηλαδη αν πεις καποια στιγμη να παρεις ενα κινητο τηλεφωνο το 500 παραδειγμα το φοβαμαι να το φορτωσω.για αλλους μπορει να ειναι λιγα.παντως καταλαβα φιλε μου τι λες.θα τον ξαναρωτησω για σιγουρια και θα δω τι θα κανω.

Δημοσ.

το μεγαλο ποσο ειναι σχετικο.δηλαδη αν πεις καποια στιγμη να παρεις ενα κινητο τηλεφωνο το 500 παραδειγμα το φοβαμαι να το φορτωσω.για αλλους μπορει να ειναι λιγα.παντως καταλαβα φιλε μου τι λες.θα τον ξαναρωτησω για σιγουρια και θα δω τι θα κανω.

Nαι 500 ευρώ είναι πολλά είναι μισθός ! Αλλά να σου πω κάτι ; Το να χαθούν τα λεφτά δεν παίζει . Το να βαρέσει κανα κανόνι η εταιρία και τότε να τα χάσεις παίζει . Αλλά πόσο ατυχος να σαι και να γίνει αυτο μέσα στις μέρες που θα κάνεις την αγορά του κινητού ;

Anyway . Για μικροποσά μέχρι 100 ευρώ δεν νομίζω να κλάψουμε και πολύ αν βαρέσει κανόνι και τύχει να χουμε λεφτά μέσα στο λογαριασμό . Μικρό το ρίσκο μπροστά στη λύση του προβλήματος των CC . :)

Y.Γ Όπως επίσης παίζει να βαρέσει κανόνι το δικό μας τραπεζικό σύστημα και να βγεις ο κερδισμένος της υπόθεσης    :P

Δημοσ.

Εκανα withdraw ενα υπολοιπο που ειχα στην revolut και η προμηθεια της πειραιως ηταν 4€ OMG!!!!!

Αν είχες διαβάσει προσεκτικά τον αναλυτικό οδηγό στην αρχή του topic και ειδικά το Q7 από τα FAQ θα είχες γλιτώσει αυτή την προμήθεια, γιατί θα είχες επιλέξει να κάνεις ανάληψη του ποσού που ήθελες κατευθείαν από κάποιο ATM με τη φυσική κάρτα της Revolut και όχι μέσω εμβάσματος στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Έτσι, θα είχες τα λεφτά άμεσα στα χέρια σου (το έμβασμα θέλει κάποιες μέρες για να εμφανιστεί) και με μηδενική χρέωση! Αν δεν έχεις φυσική κάρτα, εφόσον έχει σκοπό να κάνεις και αναλήψεις, τότε καλύτερα να ζητήσεις να σου τη στείλουν. Έτσι κι αλλιώς είναι δωρεάν η αποστολή της.

Οδηγίες για το πώς κάνουμε ανάληψη από ATM θα βρεις εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλος με Alphabank κάνει συνέχεια αγορές από κινεζομαγαζα και aliexpress, θα ρωτησω ποια κάρτα έχει ακριβώς και θα επανελθω.

.

AMEX της άλφα περνάνε στο ρρ

Όπως επίσης για κινητό με ελληνική κάρτα και ρρ μπορείς να πάρεις από vickmall, περναει

Δημοσ.

Σε κάποιους περνάει η κάρτα της Revolut στο Paypal και σε κάποιους άλλους όχι. Η Revolut έχει δηλώσει και επίσημα ότι δεν συνεργάζεται με το Paypal.

Πάρε ένα τηλέφωνο οποία τράπεζα στη Ελλάδα θες και ρωτά αν συνεργάζεται με ρρ...

Όπως επίσης οποία ανταγωνιστική κάρτα της ρεβολουτ θες.

Θα εκπλαγεις με την απάντηση...

• Like 1
Δημοσ.

AMEX της άλφα περνάνε στο ρρ

Όπως επίσης για κινητό με ελληνική κάρτα και ρρ μπορείς να πάρεις από vickmall, περναει

τι ειναι AMEX;;;;

ρρ εννοεις το paypal φιλε μου;;;

το vickmail ξερω τι ειναι και δεν ηξερα οτι περνανε οι ελληνικες καρτες εκει

Δημοσ.

ερωτηση πρωτη.εκδιδουν οι τραπεζες καρτα για λογαριασμους american express;;;;

ερωτηση δευτερη.με american express μπορεις να αγωρασεις μεσω paypal οπως παλια απο παντου;;;

Δημοσ.

εγω τα εκανα withdraw σε λογαριασμο αγγλικο, και δε μου κρατηθηκε τιποτα...

btw 2 μέρες εκαναν να επιστραφούν.

Δημοσ.

42,33EUR+7.68USD+24,40GBP υπόλοιπο (γύρω στα 80EUR συνολικά με τις τρέχουσες ισοτιμίες), στο ΑΤΜ μου βγάζει 102,19 EUR. Αν λειτουργεί τόσο αναξιόπιστα η δυνατότητα ελέγχου υπολοίπου σε ΑΤΜ, δεν είχε νόημα να την δώσουν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...