NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Και σε Bold και σε φωτο με κουτακια 24/2 που εστειλα το δευτερο εμβασμα ειχε διαφορετικο IBAN για καθε νομισμα, το ξαναεγραψα και ας το ειχα αποθηκευσει απο το πρωτο εμβασμα (04/01) Η προμηθεια ειναι της τραπεζας σου, που το μετετρεψε Η τραπεζα δεν περνει προμήθεια μετατροπής οταν το εμβασμα ειναι σε ευρω
leviathan2400 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 To ότι δοκίμασα να στείλω σήμερα έμβασμα στο revolut και μου εμφάνισε το παρακάτω σφάλμα να ανησυχήσω; Δεν έχω στείλει καθόλου εμβάσματα τους τελευταίους μήνες: Η συναλλαγή σας απέτυχε. Υπέρβαση ορίου εντολών μεταφοράς πίστωσης στο εξωτερικό
Questioner Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 To ότι δοκίμασα να στείλω σήμερα έμβασμα στο revolut και μου εμφάνισε το παρακάτω σφάλμα να ανησυχήσω; Δεν έχω στείλει καθόλου εμβάσματα τους τελευταίους μήνες: Η συναλλαγή σας απέτυχε. Υπέρβαση ορίου εντολών μεταφοράς πίστωσης στο εξωτερικό Μάλλον εξαντλήθηκε το τραπεζικό όριο για τα εμβάσματα εξωτερικού αυτό τον μήνα.
leviathan2400 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μάλλον εξαντλήθηκε το τραπεζικό όριο για τα εμβάσματα εξωτερικού αυτό τον μήνα. Σ' ευχαριστώ πολύ
gruploader Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δεν θα ήταν πολύ καλό να υπάρχει ένα official support από την revolut στο forum; Όπως για αλλά γνωστά κινέζικα eshop σε άλλα ελληνικά forum. Σίγουρα θα βοηθούσε προς την βελτίωση των υπηρεσιών της στην Έλλάδα με τόσους χρήστες πλεον
dj_michel Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 καλησπέρα παιδια μετα απο αρκετουσ μηνες εκανα αγορα απο ebay με την revolut card, αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, εχω ενα υπολυπο 2 ευρο στο balance account του paypal πως μπορω να το ξοδεψω? ή να το μεταφερω στην καρτα? ευχαριστώ
ASFE Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Nα επανέλθω και να σημειωθεί. Εμβασμα σαββατόβραδυ ΕΤΕ προς ρεβολουτ (που προφανώς λογιστικοποιήθηκε Δευτέρα), σήμερα Τετάρτη απόγευμα εμφανίστηκαν. 2.5 μερουλες δηλ. Συγκριτικά με τις 4 στην αρχή... Τριτη ,γιατι Δευτερα ηταν αργια
grovolis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Τριτη ,γιατι Δευτερα ηταν αργια Εδώ δεν ήταν άρα δευτέρα μια χαρά έφυγε, επομένως τρίτη - τετάρτη 2 μέρες.
ASFE Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Οχι ηταν και εδω αργια για τα συστηματα. Πχ και το χρηματιστηριο κλειστο ηταν. 1
overpower Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 To ότι δοκίμασα να στείλω σήμερα έμβασμα στο revolut και μου εμφάνισε το παρακάτω σφάλμα να ανησυχήσω; Δεν έχω στείλει καθόλου εμβάσματα τους τελευταίους μήνες: Η συναλλαγή σας απέτυχε. Υπέρβαση ορίου εντολών μεταφοράς πίστωσης στο εξωτερικό Υπομονη, αλλαζει ο μηνας
hli ata Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 αν δεν την βαλω στο paypal κινδινευω εχω προβλημα;
geov92 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 αν δεν την βαλω στο paypal κινδινευω εχω προβλημα;Οχι. Δουλεύει και χωρίς Paypal σε μαγαζιά που υποστηρίζουν MasterCard.
grovolis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Οχι ηταν και εδω αργια για τα συστηματα. Πχ και το χρηματιστηριο κλειστο ηταν. Αλήθεια? Δεν το ήξερα! 1
leros2004 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τη κάρτα για να νοικιάσει αυτοκίνητο ? Επειδή μετά το Πάσχα θα πάω Ρώμη και ψάχνομαι να νοικιάσω αυτοκίνητο, σχεδόν όλες οι εταιρίες γράφουν ότι δεν κάνουν δεκτές Debit Cards αλλά μόνο πιστωτικές όσον αφορά την εγγύηση που σου κρατούν πριν την ενοικίαση τη οποία στην επιστρέφουν μόλις ολοκληρώσεις την ενοικίαση. Αν δώσω τη Revolut θα περάσει(Εννοείται να την έχω γεμίσει με το αναλογο ποσο) ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις