Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα εμβάσματα από Πειραιώς τέρμα μέχρι της 31/3...Ανέβασαν το πόσο στα 1.000 και τελείωσαν το όριο της τράπεζας σε 2 μέρες! :P

τα εμβάσματα  με status->rejected στις 30/3 θα εκτελεσθούν στις 1/4 ή πρέπει να το επαναλάβουμε? :unsure:

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια εγω εβαλα λευτα στο Paypal απευθειας στο balanace μεσω winbank και να παει να απαυτωθει η revolut. Σε δυο εργασιμες περασαν τα χρηματα στον λογαριασμο μου μονο με κρατησεις 1€. Νομιζω οτι το paypal εδωσε την λυση σε ολο μας το προβλημα.

Δημοσ.

Παιδια εγω εβαλα λευτα στο Paypal απευθειας στο balanace μεσω winbank και να παει να απαυτωθει η revolut. Σε δυο εργασιμες περασαν τα χρηματα στον λογαριασμο μου μονο με κρατησεις 1€. Νομιζω οτι το paypal εδωσε την λυση σε ολο μας το προβλημα.

Το ππ ειναι ασύμφορο στις μετατροπές νομίσματος, για αυτό και η ρεβολουτ είναι τοσο δημοφιλής, αν την χάσουμε χαθήκαμε

(με αυτα που διαβάζω τελευταία, εχω τρομάξει λιγο)

Δημοσ.

Σημειώνω για πληροφόρηση  πως ενώ από Winbank & Εθνική δεν περνάνε τα εμβάσματα από Eurobank πέρασε. 

Σε μένα πέρασε κανονικά από την Εθνική το μεσημέρι 14:30.

Δημοσ.

Χθές το μεσημέρι (15:45) έμβασμα από ΕΤΕ 100 Ευρώ. Σήμερα 20:45 τα λεφτά στον λογαριασμό μου! Για άλλη μια φορά υπερευχαριστημένος με τη Revolut.

Edit: Εκανα και την αγορά μου επιτυχώς μέσω Paypal από Αμερική 39$.

Δημοσ.

Το ππ ειναι ασύμφορο στις μετατροπές νομίσματος, για αυτό και η ρεβολουτ είναι τοσο δημοφιλής, αν την χάσουμε χαθήκαμε

(με αυτα που διαβάζω τελευταία, εχω τρομάξει λιγο)

H παραγγελια που εκανα κοστισε 21usd δλδ 19,10€ μετα απο εμβασμα στο Paypal 20€ και την αγορα μου εμειναν 0,66€ δλδ 0,55€ κρατησεις ενα 3% που στο κρατανε ετσι και αλλιως με καθε αγορα.. Οποτε για ποιες μετατροπες και ποιες κρατησεις μιλαμε????

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα, καταρχάς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημιουργούς αυτού του οδηγού!
Στη συνέχεια θέλω να αναφερθώ και να μου δώσετε τα φώτα σας σε ένα μήνυμα που έλαβα σήμερα το απόγευμα από Revolut το οποίο λέει:

Hi, we've received a transfer for you. It could not be processed as it came from an account not in your name. Please, ask the sender to open a Revolut account and contact support to request funds to be credited to their account. They will be able to make a Revolut-to-Revolut transfer with you afterwards.

If the transfer is from an account that is in your name please contact us sending a confirmation of this transfer to [email protected]

If we don't hear from you by end of Thursday, the transfer will be reverted to the sender.
Your Revolut Team

Έκανα αποστολή εμβάσματος στις 28/03 και σήμερα μου στείλανε αυτό το μήνυμα ως SMS στο κινητό μου, έχει λάβει κάποιος από εσάς κάτι τέτοιο, και αν ναι , πως το αντιμετώπισε?
Ενημερωτικά, στις 9 Φεβρουαρίου έχω κάνει Top Up από τον ίδιο λογαριασμό δίχως κανένα πρόβλημα και σε τρεις (3) εργάσιμες τα λεφτά ήταν μέσα. 

Δημοσ.

Παιδια να σημειωσω το εξης: Πριν απο μερικά Post-σελιδες εγραφα για την απορριψη της καρτας Revolut απο την Paypal και σημερα κατάλαβα τον λόγο. Έκανα παραγγελία της Revolut σε εντυπη καρτα και σημερα που ήρθε διαπίστωσα το εξής. Μου αλλαξαν την ημερομηνία λήξης και τον 3ψηφιο κωδικό. Πήγα τώρα να την φορτώσω στην Paypal και επειδή δεν έχω σάλιο μέσα μου βγάζει ειδοποιηση (no founds μπλα μπλα μπλα..) Οπότε δουλευει μια χαρά αλλα θα προτιμήσω τα εμβάσματα στο paypal. Να σημειωσω το εξης: Το paypal μου βγαζει πάλι μύνημα την ώρα που πάω να βάλω (This card is not accepted. Please use a different card) αλλα νομίζω οτι εάν είχα λευτά μέσα  θα γινόταν η χρέωση κανονικά)

για το 3%...

Σε όλες τις αγορες ανεξαρτητου πηγη πληρωμής σου το κρατάνε αυτό. Οταν αγόραζα με prepaid της πειραιως και με revolut μου τα κρατουσαν παντα..Και ποιός ο λόγος να μπλέκεσε με τρίτους και να μην πηγαίνεις απευθείας στην πηγη; Δεν είναι πιο καλά Peiraus-Paypal-Peiraus Παρά Peiraus-Barclays-Paypal-Barclays-Peiraus..

Δημοσ.

Παιδια να σημειωσω το εξης: Πριν απο μερικά Post-σελιδες εγραφα για την απορριψη της καρτας Revolut απο την Paypal και σημερα κατάλαβα τον λόγο. Έκανα παραγγελία της Revolut σε εντυπη καρτα και σημερα που ήρθε διαπίστωσα το εξής. Μου αλλαξαν την ημερομηνία λήξης και τον 3ψηφιο κωδικό. Πήγα τώρα να την φορτώσω στην Paypal και επειδή δεν έχω σάλιο μέσα μου βγάζει ειδοποιηση (no founds μπλα μπλα μπλα..) Οπότε δουλευει μια χαρά αλλα θα προτιμήσω τα εμβάσματα στο paypal. Να σημειωσω το εξης: Το paypal μου βγαζει πάλι μύνημα την ώρα που πάω να βάλω (This card is not accepted. Please use a different card) αλλα νομίζω οτι εάν είχα λευτά μέσα  θα γινόταν η χρέωση κανονικά)

Αυτό είναι γνωστό θέμα, το οποίο έχει αναφερθεί πολλές φορές και υπάρχει και στο FAQ στον αρχικό οδηγό του topic. Διάβασε το Q2 και κάνε κι εσύ αυτό που γράφει για να εναρμονιστούν τα στοιχεία μέσα στην εφαρμογή με τα πραγματικά στοιχεία της κάρτας.

Αν δεν έχει λεφτά μέσα ο λογαριασμός, είναι εύλογο να μην μπορείς να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή και να σου βγάζει μήνυμα λάθους. Επειδή, δεν θυμάμαι αν το έχεις κάνει ήδη, ακόμα και για τη σύνδεση/πιστοποίηση της κάρτας στο PayPal χρειάζονται να υπάρχουν κάποια λίγα ευρώ, μέχρι περίπου 3€, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Σε όλες τις αγορες ανεξαρτητου πηγη πληρωμής σου το κρατάνε αυτό. Οταν αγόραζα με prepaid της πειραιως και με revolut μου τα κρατουσαν παντα..Και ποιός ο λόγος να μπλέκεσε με τρίτους και να μην πηγαίνεις απευθείας στην πηγη; Δεν είναι πιο καλά Peiraus-Paypal-Peiraus Παρά Peiraus-Barclays-Paypal-Barclays-Peiraus..

Αυτό που περιγράφεις, λογικά συμβαίνει γιατί έχεις αφήσει μέσα στις ρυθμίσεις του PayPal να κάνει αυτό τις μετατροπές της ισοτιμίας (που είναι υπερβολικές και ασύμφορες), αντί να το κάνει η κάρτα σου. Αλλιώς, θα είχες κανονικές/εύλογες χρεώσεις ακόμα και όταν χρησιμοποιούσες την Prepaid της Πειραιώς.

Δημοσ.

Nα επανέλθω και να σημειωθεί.

Εμβασμα σαββατόβραδυ ΕΤΕ προς ρεβολουτ (που προφανώς λογιστικοποιήθηκε Δευτέρα), σήμερα Τετάρτη απόγευμα εμφανίστηκαν.

2.5 μερουλες δηλ.

Συγκριτικά με τις 4 στην αρχή...

Δημοσ.

Σου εχει κρατησει η ρεβολουτ 3% , ανεβασε την συναλλαγή να την δουμε

Σαφως και δεν ειναι πιο καλα απο την ρεβολουτ, οι ελληνικες τραπεζες ειναι ακομα χειρότερες και απο το ππ. πιο καλα ειναι:

Πειραιως-εμβασμα στην ρεβολουτ-παυπαλ

Εγω αν παει καλα το πραγμα με την ρεβολουτ, θα την κρατήσω και μετα τα cc (αν ποτε φυγουν, που το βλεπω πολύ χλωμο)

Δημοσ.

Το οτι εστειλα Euro κι εμφανιστηκαν λιρες που αναφερετε ακριβως στα 3 πρωτα ποστ ?

Τι δεν εκανα σωστα (ωστε να μην χασω 2.3% που εχασα στην αυτοματη μετατροπη που εκανε απο ευρω που εστειλα σε λιρες Χωρις εγω να ζητησω να εχω λιρες στο λογαριασμο )

Και σε Bold και σε φωτο με κουτακια

Να σε ευχαριστησω για την απαντηση.

Οντως βγαζει τωρα διαφορετικο iban για καθε νομισμα.

Οταν τα εστειλα 22/3/2016 νομιζω εδειχνε ιδιο iban(γιαυτο κι νομιζω εβαλα το πρωτο).Εκανα την αναβαθμιση αφου το στειλα 24/3/16 .

Τωρα οσο αφορα το ποσο που εβαλα ηταν 250 ευρω και μου εβαλαν 191,69 £ .Αν χρησιμοποιησης το xe.com θα δεις οτι ειναι 244 ευρω.Αρα υπαρχει προμηθεια 2.3 % εκτος αν επεσε η λιρα 2.3% σε μια βδομαδα .απο 23/3 εως 30/3 που το ειδα στο χε.com .Αληθεια μπορουμε να δουμε την ισοτιμια στις 23/3 ?Αυτο που υποψιαζομε ειναι οτι η Eurobank πηρε το 2% γιατι εκανε μετατροπη απο ευρω σε λιρες και το υπολοιπο 0.3 % ειναι η διολισθηση τις λιρας εναντι του Ευρω.Λετε να ισχυει το τελευταιο?.

Και αν ηταν bag τις εφαρμογης μηπως να ζητησω τι διαφορα του 2% απο την προμηθεια της τραπεζας απο την revolut ? .

24/2 που εστειλα το δευτερο εμβασμα ειχε διαφορετικο IBAN για καθε νομισμα, το ξαναεγραψα και ας το ειχα αποθηκευσει απο το πρωτο εμβασμα (04/01)

Η προμηθεια ειναι της τραπεζας σου, που το μετετρεψε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...