Agathoklis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εγώ πήρα τη revolut ταυτόχρονα με τρεις συναδέλφους μου. Εκείνοι και οι τρεις την χρησιμοποιούν απροβλημάτιστα και έχουν λάβει άμεσα απαντήσεις στο support in app chat. Εγώ τρώω Χ τις τελευταίες 2 εβδομάδες πια. Λέτε να βάρεσαν κανόνι? το αμεσα για τον καθενα ειναι σχετικο... οταν εχω χρειαστει κατι και ειναι εργασιμες ωρες για το τσατ... μπαινω απο τον υπολογιστη στο τσατ... οταν μου απαντησουν σε 10, 30 , 40 λεπτα κανω την δουλεια μου. Αυτο ειναι αμεσο για μενα. Αν δεν περιμενενεις αρκετα ή περιμενεις απαντηση σαββατο βραδυ δεν θα σου απαντησουν... κάτι τρέχει με revolut! πήγα να συνδέσω την revolut στο leupay (έτσι για να έχω συνδεδεμένες τις ξένες υπηρεσίες μου) και η revolut ακύρωνε την χρέωση του 1€ της leupay για το verification. Αφού δοκίμασα δυο φορές και έφαγα άκυρο, η revolut μου μπλόκαρε τον λογαριασμό για την προσωπική μου ασφάλεια λέει (άκου εκει) δεν απαντάνε 2 μέρες στο support! Και από οτι είδα σήμερα στην σελίδα τους στο fb υπάρχουν πολλά προβλήματα με μποκαρισματα λογαριασμών ανευ λόγου και αιτίας! αν ειχες διαβασει λιγο θα δεις οτι δεν μπορεις με την revolut να φορτωσεις αλλες τετοιου ειδους καρτες , δεν μπορεις να παιξεις στοιχημα και δεν μπορεις να πληρωσεις για πορνο. αυτοι ειναι λογοι για να σου κλειδωσουν την καρτα...
s2117 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 το αμεσα για τον καθενα ειναι σχετικο... οταν εχω χρειαστει κατι και ειναι εργασιμες ωρες για το τσατ... μπαινω απο τον υπολογιστη στο τσατ... οταν μου απαντησουν σε 10, 30 , 40 λεπτα κανω την δουλεια μου. Αυτο ειναι αμεσο για μενα. Αν δεν περιμενενεις αρκετα ή περιμενεις απαντηση σαββατο βραδυ δεν θα σου απαντησουν... Έστειλα προχθές, χθες και σήμερα. Κανονικές ώρες, πρωί μεσημέρι κλπ. Απάντηση δε μου ήρθε ποτέ. Εσύ τι εννοείς μπαίνεις από τον υπολογιστή στο chat? Υπάρχει τέτοια δυνατότητα ? link?
vasilismf Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 το αμεσα για τον καθενα ειναι σχετικο... οταν εχω χρειαστει κατι και ειναι εργασιμες ωρες για το τσατ... μπαινω απο τον υπολογιστη στο τσατ... οταν μου απαντησουν σε 10, 30 , 40 λεπτα κανω την δουλεια μου. Αυτο ειναι αμεσο για μενα. Αν δεν περιμενενεις αρκετα ή περιμενεις απαντηση σαββατο βραδυ δεν θα σου απαντησουν... αν ειχες διαβασει λιγο θα δεις οτι δεν μπορεις με την revolut να φορτωσεις αλλες τετοιου ειδους καρτες , δεν μπορεις να παιξεις στοιχημα και δεν μπορεις να πληρωσεις για πορνο. αυτοι ειναι λογοι για να σου κλειδωσουν την καρτα... απο τη στιγμη που σε ολους παιζει στο paypal και σε μενα εχει περασει verification του paypal θεωρισα οτι θα παιξει και στο Leupay.
molot12 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 απο τη στιγμη που σε ολους παιζει στο paypal και σε μενα εχει περασει verification του paypal θεωρισα οτι θα παιξει και στο Leupay. Δοκίμασες να συνδέσεις revolut στη leupay ; Για ποιό λόγο; Για να φορτίσεις την leupay μέσω revolut; Δεν έχει νόημα.... Αν ήθελες να πληρώσεις στοιχήματα και άλλες υπηρεσίες που σου μπλοκάρει η revolut χρησιμοποίησε την leupay ! Aν ήθελες να μοιράσεις τα διαθέσιμα χρήματα σε δύο κάρτες (για ασφάλεια) κάνε το αντίθετο άμεσα με κόστος μηδέν. Δηλαδή φόρτισε την revolut απο leupay μέσω της εφαρμογής της revolut top up by card (δουλεύει μια χαρά γιατι βλέπει την leupay ως κάρτα εξωτερικού, με ελληνικές κάρτες δεν φορτίζει). 1
Agathoklis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Έστειλα προχθές, χθες και σήμερα. Κανονικές ώρες, πρωί μεσημέρι κλπ. Απάντηση δε μου ήρθε ποτέ. Εσύ τι εννοείς μπαίνεις από τον υπολογιστή στο chat? Υπάρχει τέτοια δυνατότητα ? link? με bluestack μπαινεις και χρησιμοποιεις το app χωρις να καταλαμβανει το κινητο. για μειλ δεν ξερω να σε βοηθησω γιατι δεν εχω στειλει παρα μονο στην αρχη αρχη, Αυτο που ξερω ειναι οτι προχτες ηταν αργια. Επιπλεον πιθανον καθε φορα που στελνεις μειλ να το στελνεις στο τελος της στοιβας. Το εχω δει σε support αυτο... επιπλεον παιδακια εγω στο pp οσες φορες εχω στειλει μυνημα μεσω της εφαρμογης τους μου απαντανε συνηθως μεσα σε 48 ωρες... εξω αργιες κλπ εδω γιατι τοσο αγωνια? αν δεν εχετε υπομονη δεν πρεπει να βαζετε τετοιους μπελαδες στο κεφαλι σας... ψωνιστε απο Ελλαδα
geov92 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Διάβαζα κάποιες απαντήσεις που δίνουν στο Facebook και έπεσα πάνω σε κάτι που μου τράβηξε την προσοχή: Hi jack, we're sorry that you have had a negative experience with our support. We are currently expanding our support team rapidly so we can efficiently deal with user enquiries. To find an ATM to active your card you simply need to go to https://www.mastercard.us/en-us/consumers/get-support/locate-an-atm.html, add some info. about your location and select the option 'chip-reader enabled'. Then search for an ATM and check your balance at this ATM. Then, remove your card and then withdraw money at the same ATM. Done! Για να ενεργοποιήσεις την κάρτα πρέπει να πας σε συγκεκριμένο ATM. Ισως γι' αυτό κάποιοι να μην μπορούν να ενεργοποίησουν την κάρτα τους και τρώνε άκυρο. By the way, στη σελίδα τους στο Fb πέφτει πολύ κράξιμο . Εγώ πάντως μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Revolut.
faldainos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καλησπερα .Σαν ασχετος κ εγω να ρωτήσω αν μπορω να φορτίσω σε κάποιο μηχάνημα απο τα εσωτερικα που εχουν οι τραπεζες την revolut .Την εχω στα χερια μου τοσο καιρο αλλα δεν εχω καποια υπηρεσια e-banking . Μονο μια καρτα απο Πειραιως για την μισθοδοσια εχω αλλα απ'οτι διαβασα δεν γινεται να φορτισω απο αυτην .
s2117 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 με bluestack μπαινεις και χρησιμοποιεις το app χωρις να καταλαμβανει το κινητο. για μειλ δεν ξερω να σε βοηθησω γιατι δεν εχω στειλει παρα μονο στην αρχη αρχη, Αυτο που ξερω ειναι οτι προχτες ηταν αργια. Επιπλεον πιθανον καθε φορα που στελνεις μειλ να το στελνεις στο τελος της στοιβας. Το εχω δει σε support αυτο... επιπλεον παιδακια εγω στο pp οσες φορες εχω στειλει μυνημα μεσω της εφαρμογης τους μου απαντανε συνηθως μεσα σε 48 ωρες... εξω αργιες κλπ εδω γιατι τοσο αγωνια? αν δεν εχετε υπομονη δεν πρεπει να βαζετε τετοιους μπελαδες στο κεφαλι σας... ψωνιστε απο Ελλαδα Ευχαριστώ για την απάντηση.όσο για το δεύτερο σκέλος, από τη στιγμή που βάζουν live chat ας απαντάνε γρήγορα αλλιως να βάλουν μεηλ. Σε μενα έχουν περάσει πάνω από 48 ώρες από τότε που τους εστειλα και είναι καθαρά δικό τους λάθος ότι μου κρατάνε τα χρηματα. Όσο για το λόγο που είμαστε ανυπόμονος φανταζομαι καταλαβαίνεις ότι δε με αγχωνει να μου απαντήσει το PayPal ,με το οποίο νοιωθω ασφαλής οτι θα βρεθεί άκρη αλλά με μία νέα υπηρεσία σαφώς με αγχωνει περισσότερο
asdfnikos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Τα εμβάσματα από Πειραιώς τέρμα μέχρι της 31/3...Ανέβασαν το πόσο στα 1.000 και τελείωσαν το όριο της τράπεζας σε 2 μέρες!
greenalex1996 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Παιδια παω στο winbank της πειραιως να κανω αποστολη νεου εμβασαματος και μου λεει οτι εστειλε στον αριθμο μου το ExtraPin αλλα δεν ερχεται τιποτα... :S Τα εμβάσματα από Πειραιώς τέρμα μέχρι της 31/3...Ανέβασαν το πόσο στα 1.000 και τελείωσαν το όριο της τράπεζας σε 2 μέρες! ωχ , τωρα το ειδα... δηλαδη δεν γινεται να στειλουμε καθολου εμβασμα?
Danny7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μετέφερα κάποια χρήματα μέσω του e-banking της eurobank στις 24-3. Ενώ φαίνεται στο e-banking ότι τα χρήματα έχουν φύγει από το λογαριασμό μου από χθες, στην revolut δεν φαίνεται τίποτα. Λέτε να αρχίσω να ανησυχώ ή πρέπει να περιμένω και άλλο?
VasKag Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εχει αναφερθει και στις προηγουμενες σελιδες. Λογω της τραπεζικης αργιας και επειδη μεσολαβει Σ/Κ, ισως καθυστερησει λιγο. Ουτως ή αλλως στην εφαρμογη τους γραφουν 1-5 εργασιμες. Και φυσικα να εχουν γραφτει σωστα τα Reference και το ονομα στο λογαριασμο της τραπεζας να ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιο με αυτο που εχεις δηλωσει στη revolut. Ενδεικτικα, το Vasilis ΔΕΝ ειναι το ιδιο με το Vasileios. (απο προσωπικη εμπειρια)
Danny7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το θέμα είναι ότι στο e-banking το όνομα είναι στα ελληνικά. Δηλαδή αυτό είναι πρόβλημα? Edit: Τελικά υπάρχει πρόβλημα που είναι στα ελληνικά γιατί μου στείλανε sms ότι ο λογαριασμός δεν είναι στο όνομα μου. Ελπίζω να βρω άκρη. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2016 από Danny7
lefta_yparxoun Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 όχι αυτό δεν είναι πρόβλημα Σημειώνω για πληροφόρηση πως ενώ από Winbank & Εθνική δεν περνάνε τα εμβάσματα από Eurobank πέρασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις