costas80 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Γιατί είναι λεφτά που έχουν φύγει έξω. Άρα πραγματικά ευρώ και όχι τα παράλληλα που έχουμε εμείς εδώ. Από την άλλη αν είναι να χαθούν καλύτερα να τα βγάλω. Αύριο θα δοκιμάσω να τραβήξω ένα ποσό.
turbat0s Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ποιός σου είπε ότι θα χαθούν? Στείλτα, στην τελική, στη Ν26 αν την εμπιστεύεσαι περισσότερο και όταν χρειαστεί ξαναγέμισε τη revolut.
TheAccountant Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 στο θέμα που ειχα με τα PIN και με τις απορριψεις χρεώσεων στα POS... σημείωσα σήμερα μια ελαφρά προοδο. 24 ώρες μετά μου απάντησαν σε προηγούμενη μου ερώτηση και μου είπαν να πάω σε ενα ATM που θα έχει επιλογη PIN SERVICES ή κάπως έτσι. Πράγματι πήγα πριν λιγο σε ATM Eurobank, και είχε μενου ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ PIN το οποιο έκανε ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ PIN και η κάρτα σύνηλθε και πάλι και έκανα και ερώτηση υπολοιπου ή οποία εστέφθη με επιτυχία. Αγόρασα και μια εφαρμογή απο το PLAY STORE που πριν 2 ωρες με ειχε κάνει decline. Βεβαια τώρα ειναι αργά, γιατί στο ταξιδι δεν θα την κάνω χρήση μιας και αιτήθηκα την επιστροφή σχεδον του συνολου των χρημάτων σε λογαριασμό (και ελπιζω να κάνουν γρήγορα). Μετά το ταξίδι θα την φορτισω με μικρότερο ποσο και θα την κάνω καθημερινη χρήση να δω τι ψάρια θα πιάσουμε, αφου υποτιθεται οτι τώρα ειναι ΟΚ και πάλι. 3
telikiasmenos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Γιατί είναι λεφτά που έχουν φύγει έξω. Άρα πραγματικά ευρώ και όχι τα παράλληλα που έχουμε εμείς εδώ. Από την άλλη αν είναι να χαθούν καλύτερα να τα βγάλω. Αύριο θα δοκιμάσω να τραβήξω ένα ποσό. Πραγματικά??? Παράλληλα???
molot12 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Πραγματικά??? Παράλληλα??? Ξέρει τι λέει... (@costas 80 εικονικά θάλεγα όχι παράλληλα)
stamo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Προφανώς η ενεργοποίηση του Pin εχει σχέση και με την τεχνολογία του μηχανήματος ΑΤΜ που χρησιμοποιούμε. Να κάνουμε μια στατιστική να δούμε ποιά μηχανήματα και από ποιές τράπεζες ενεργοποιούν σωστά την Revolut
makfil Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Πραγματικά??? Παράλληλα??? Μάλλον, το συσχετίζει με το παράλληλο νόμισμα του Βαρουφάκη ... 1
Dare-Devil Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Απο μένα μου φαίνεται θα φάνε Χ με το που λήξουν τα capitals . Τους έστειλα πριν μέρες για τα λεφτά αν θα μπουν κτλ. Μου απαντάνε σήμερ ανα στείλω το αποδεικτικό αποστολής. Μου λένε να περιμένω γιατί ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί στο σύστημα. Μέχρι εδώ οκ δεν ήξερα και περί αργίας. Μετά απο μια ώρα μου στείλανε μήνυμα ότι δεν μπορούν να μπουν τα λεφτά στο λογαριασμό μου στη revolut επειδή δεν είμαι ο κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού όπου απο αυτόν στάλθηκαν ............. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ και το έχουν δει το αναλυτικό αντιγραφο της μεταφοράς χρημάτων και το όνομα του αποστολέα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το όνομα που έχω στην revolut !!!.....και με τα 2 χέρια !!!!!!!!!!!! 1
molot12 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Απο μένα μου φαίνεται θα φάνε Χ με το που λήξουν τα capitals . Τους έστειλα πριν μέρες για τα λεφτά αν θα μπουν κτλ. Μου απαντάνε σήμερ ανα στείλω το αποδεικτικό αποστολής. Μου λένε να περιμένω γιατί ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί στο σύστημα. Μέχρι εδώ οκ δεν ήξερα και περί αργίας. Μετά απο μια ώρα μου στείλανε μήνυμα ότι δεν μπορούν να μπουν τα λεφτά στο λογαριασμό μου στη revolut επειδή δεν είμαι ο κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού όπου απο αυτόν στάλθηκαν ............. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ και το έχουν δει το αναλυτικό αντιγραφο της μεταφοράς χρημάτων και το όνομα του αποστολέα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το όνομα που έχω στην revolut !!! .....και με τα 2 χέρια !!!!!!!!!!!! Δυστυχώς ξεκίνησαν καλά αλλά.... τους έχει πάρει η κάτω βόλτα, προχειρότητα, σκόπιμες καθυστερήσεις στην πίστωση των χρημάτων (με σκοπό τον βραχυχρόνιο τοκισμό τους), προβλήματα με Pin κάρτας, απαράδεκτο support ! Ατιμα cc, ευτυχώς υπάρχουν και άλλες λύσεις (Number26, Leupay) 1
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Πραγματικά??? Παράλληλα??? Η αληθεια ειναι οτι ζουμε σε ενα παράλληλο σύμπαν 2
molot12 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι ζουμε σε ενα παράλληλο σύμπαν Με παράλληλους κόσμους, με παράλληλους ευατούς, ... σε ποιό παράλληλο κόσμο @#@$%%$ ζει ο πλούσιος σωσίας μου ; 1
costas80 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Όσον αφορά τα πραγματικά και παράλληλα ευρώ: τα ευρώ που διαθέτει ο έλληνας πολίτης σε τραπεζικό λογαριασμό ελληνικές τράπεζας είναι απλή λογιστική εγγραφή. Μπορεί αυτός ο πολίτης να χρησιμοποιεί τη φυσική μορφή αυτής της εγγραφής μέχρι του ποσού των 60€ τη μέρα. Αυτό τον περιορισμό Δεν τον έχουν οι πολίτες των υπόλοιπων χωρών και όσοι έλληνες έχουν λογαριασμό σε ξένες τράπεζες. Επίσης τα ευρώ σε ελληνικές τράπεζες μπορούν να αγοράσουν μόνο συγκεκριμένα πράγματα από αγορές εξωτερικού. Για μένα ήδη στην Ελλάδα έχουμε παράλληλο ευρώ το οποίο έχει περιορισμένη χρήση άρα και αξία σε σχέση με αυτό των ευρωπαίων. Off topic το μήνυμα αλλά το έγραψα επειδή ζητήθηκαν διευκρινήσεις. 1
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Όσον αφορά τα πραγματικά και παράλληλα ευρώ: τα ευρώ που διαθέτει ο έλληνας πολίτης σε τραπεζικό λογαριασμό ελληνικές τράπεζας είναι απλή λογιστική εγγραφή. Μπορεί αυτός ο πολίτης να χρησιμοποιεί τη φυσική μορφή αυτής της εγγραφής μέχρι του ποσού των 60€ τη μέρα. Αυτό τον περιορισμό Δεν τον έχουν οι πολίτες των υπόλοιπων χωρών και όσοι έλληνες έχουν λογαριασμό σε ξένες τράπεζες. Επίσης τα ευρώ σε ελληνικές τράπεζες μπορούν να αγοράσουν μόνο συγκεκριμένα πράγματα από αγορές εξωτερικού. Για μένα ήδη στην Ελλάδα έχουμε παράλληλο ευρώ το οποίο έχει περιορισμένη χρήση άρα και αξία σε σχέση με αυτό των ευρωπαίων. Off topic το μήνυμα αλλά το έγραψα επειδή ζητήθηκαν διευκρινήσεις. Eκτος του οτι εισαι offtopic όπως λες και εχεις δικιο, επαναλαμβάνεις θεματα που ειναι ΠΟΛΥ γνωστά, ιδικά στο θεμα της ρεβολουτ που ολοι είναι πολυ καλοι γνώστες της ολης κατάστασης Αλλα σαν νεος συγχωρείσαι
stamo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Απο μένα μου φαίνεται θα φάνε Χ με το που λήξουν τα capitals . Τους έστειλα πριν μέρες για τα λεφτά αν θα μπουν κτλ. Μου απαντάνε σήμερ ανα στείλω το αποδεικτικό αποστολής. Μου λένε να περιμένω γιατί ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί στο σύστημα. Μέχρι εδώ οκ δεν ήξερα και περί αργίας. Μετά απο μια ώρα μου στείλανε μήνυμα ότι δεν μπορούν να μπουν τα λεφτά στο λογαριασμό μου στη revolut επειδή δεν είμαι ο κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού όπου απο αυτόν στάλθηκαν ............. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ και το έχουν δει το αναλυτικό αντιγραφο της μεταφοράς χρημάτων και το όνομα του αποστολέα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το όνομα που έχω στην revolut !!! .....και με τα 2 χέρια !!!!!!!!!!!! Εντάξει το όνομα του αποστολέα είναι δικό σου. Αλλά δεν τους ενδιαφέρει το όνομα του αποστολέα αλλά το όνομα του κατόχου του λογαριασμού,
TheAccountant Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Προφανώς η ενεργοποίηση του Pin εχει σχέση και με την τεχνολογία του μηχανήματος ΑΤΜ που χρησιμοποιούμε. Να κάνουμε μια στατιστική να δούμε ποιά μηχανήματα και από ποιές τράπεζες ενεργοποιούν σωστά την Revolut βασικα υπάρχει λιστα: http://www.mastercard.com/global/atmlocations/ αλλά δεν ειναι ακριβης ή πλήρης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις