cleeverblade Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 και σε μένα το ίδιο .. προσπάθησα να την περάσω χειροκίνητα και μου την έβγαλε εκτός paypal και τώρα δεν μπορώ να την ξαναβάλω έκανα απ/επανεγκατάσταση το πρόγραμμα στο κινητό και εδώ και μισή ώρα περιμένω να έρθει το sms με τον κωδικό .. ίσως είναι πρόβλημα του Revolut και όχι του paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ας ελπίσουμε ότι είναι απλά ένα παροδικό γεγονός... Διαφορετικά είναι πολύ σοβαρό. Γενικά δεν λειτουργεί η κάρτα έφαγα άκυρο και με πληρωμή μέσω κάρτας άμεσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Παιδιά προσπάθησα να αγοράσω κάτι από Banggood 3 φορές με Revolut (2 φορές μέσω PayPal και 1 φορά απευθείας με την κάρτα) και τρώω decline. Υπάρχει επαρκές υπόλοιπο στην κάρτα, έχω γίνει verify στην Revolut και έχω κάνει verify την κάρτα στο PayPal. Είναι κάποιου είδους γενικό πρόβλημα; Η μόνη συναλλαγή που έχω κάνει επιτυχώς είναι η 1 λίρα (€1,29) που μου κράτησε το PayPal για την επιβεβαίωση της κάρτας, αλλά αυτό το transaction λέει ακόμα pending στο Revolut app. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ουτε πληρωμη λογαριασμου vodafone μεσω paypal μπορει να γινει αυτη τη στιγμη. Ισως ειναι προσωρινο τεχνικο προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Θέλω να πώ ότι σε μερικούς (όπως εγώ) τα πράγματα με την Revolut κίνησαν έως τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ άλλοι δυσκολεύονται από πολύ έως πάρα πολύ. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τον λόγο. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες της πρώτης σελίδας, δήλωσα σωστά με αγγλικούς χαρακτήρες τα στοιχεία μου και έστειλα φωτο την ταυτότητα μπρος-πίσω και μία φώτο δικιά μου. Εγινα verified χωρίς να στείλω την selfie με την ταυτότητα στο χέρι. Μετά αρχισα να φορτώνω με χρήματα. Στο Paypal κανονικά την δήλωσα και αγορές απο ebay χωρίς κανενα πρόβλημα. Από aliexpress κανονικά βάζοντας κάθε φορά τα στοιχεία της κάρτας. Επίσης μια φορά που η χρέωση του paypal ήταν 1,28 Pounds εκανα πρώτα την μετατροπή από Ευρώ σε Pounds του 1,28 στην Revolut και αφαιρεθηκαν τα 1,28 και ξαναμηδένισε ο λογαριασμός σε Pounds.Πάντως εάν διαβάσετε και σε ξένα sites για την Revolut και εκεί υπάρχει το αντίστοιχο κλίμα. Κάποιοι την έχουν θεοποιήσει και κάποιοι είναι όλο παράπονα. Μία υπόθεση για την selfie με την ταυτότητα στο χέρι. Μήπως η φωτογραφία στην ταυτότητα διαφέρει πολύ από την φωτογραφία που στέλνουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μπορεις να δοκιμασεις αν δουλευει αυτη τη στιγμη; @stamo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Λοιπόν, ξαναδοκίμασα τώρα και πέρασε η συναλλαγή... μια λαχτάρα την έφαγα πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ok λειτουργεί κανονικά πλέον Αγόρασα και εγώ ευτυχώς !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Τρελές φρίκες τρώει η revolut με το pp, οκ λογικό μιας και από ότι λένε στο support δεν υποστηρίζεται το pp επίσημα, αλλά το κουφό είναι ότι στην τελική περνάνε μια χαρά οι αγορές. Προσπαθώ από το πρωϊ να κάνω μια αγορά από ebay αξίας 70 δολαρίων και μετά από 8-9 προσπάθειες πέρασε μόλις τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 @alfeios Με ρώτησες: Μπορεις να δοκιμασεις αν δουλευει αυτη τη στιγμη; Δεν γνωρίζω πώς να την δοκιμάσω χωρίς να κάνω αγορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ενταξει, δεν πειραζει. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Τρελές φρίκες τρώει η revolut με το pp, οκ λογικό μιας και από ότι λένε στο support δεν υποστηρίζεται το pp επίσημα, αλλά το κουφό είναι ότι στην τελική περνάνε μια χαρά οι αγορές. Προσπαθώ από το πρωϊ να κάνω μια αγορά από ebay αξίας 70 δολαρίων και μετά από 8-9 προσπάθειες πέρασε μόλις τώρα. Είχε φάει γερό κόλλημα... Το πρόβλημα ήταν γενικό και απλά λύθηκε πριν λίγο όπως φαίνεται. Τέλος καλά όλα καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbmaniac Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ρε σεις παίδες ξέρει κανείς αν το Aliexpress δέχεται την revolut ή της ρίχνει άκυρο ακόμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ρε σεις παίδες ξέρει κανείς αν το Aliexpress δέχεται την revolut ή της ρίχνει άκυρο ακόμη; Περναει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Περναει. Κι εδω ειναι η αποδειξη οτι περναει. μικροποσά βεβαια, αλλα περναει .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις