Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο πρόβλημα που είχα αναφέρει πιο πίσω ότι δηλαδή μου είχαν μπλοκάρει τα τσακαλια της revolut την κάρτα. Μετά από συνεχόμενα μηνύματα που τους έστελνα και έκαναν τα κουνέλια τελικά με ξεμπλοκαραν.

Τη μια μου έλεγαν να ελέγξω τα στοιχεία της κάρτας αν είναι ίδια με αυτά της εφαρμογής. Την άλλη μου έλεγαν να πάω σε ένα atm να αλλαξω από εκεί το pin της κάρτας και να κάνω ένα μικρό ποσο ανάληψη για να ξεμπλοκαρει. ΤΖΙΦΟΣ.

Τελικά λέει υπήρχε ένα πρόβλημα με το verification των στοιχείων μου λες και δεν το ήξεραν από την αρχή. Τώρα μετά από αρκετή ταλαιπωρία με έκαναν approved. Μπήκα στο Facebook τους και κάποιος είχε βρεθεί στο εξωτερικό και ενώ είχε στην κάρτα του 1400€ δεν μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει.

Το συμπέρασμα το δικό μου από όλη την ιστορία είναι ότι δεν πρέπει να τους έχουμε και πολύ εμπιστοσύνη παρά μόνο για μικροποσα και πάλι με κάθε επιφύλαξη. Ας είναι καλά τα capital control.

• Like 1
Δημοσ.

Τα λεφτά δεν χάνονται.

Το πιο πιθανό είναι ότι έκανες κάποιο λάθος στην φόρμα του εμβάσματος (έβαλες σωστά το ref number; ) και δεν έχουν φανεί ακόμα τα λεφτά. Συνήθως κάνουν δύο εβδομάδες για να φανούν πίσω στον λογαριασμό σου.

Αυτή είναι η πάγια απάντηση τους εξ αρχής.

Έχει ξανασυζητηθεί πολλάκις.

Όπως είναι και η πάγια απάντηση των ελληνικών τραπεζών, εδώ και πολλά χρόνια.

Είναι σα να σου λένε, βρες τα εσύ με το σύστημα του PP.

Κατά τ'άλλα, όσοι ξέρουν να χρησιμοποιήσουν την κάρτα, είναι προσεκτικοί και δεν κάνουν λάθη, την χρησιμοποιούν μια χαρά με το PP.

Τα πιο συνηθισμένα λάθη στην σύνδεση κάρτας R με PP είναι να έχει αλλάξει αριθμός ή/και CVV της κάρτας και να μην έχεις κάνει εκκαθάριση δεδομένων όπως επίσης να μην έχεις κάνει σωστό link and confirm του PP με την κάρτα.

Εχω κανει παρα πολλες αγορες μεσω PayPal και δεν ειχα ποτε θεμα με καρτες, λαθος λινκ αποκλειετε γιατι δεν παιρνω λινκ, με το που παταω αποθηκευση μου βγαζει πως η καρτα δεν γινετε δεκτη. Ο CVV πως θα αλαξει μονος του?

• Like 1
Δημοσ.

Εχω κανει παρα πολλες αγορες μεσω PayPal και δεν ειχα ποτε θεμα με καρτες, λαθος λινκ αποκλειετε γιατι δεν παιρνω λινκ, με το που παταω αποθηκευση μου βγαζει πως η καρτα δεν γινετε δεκτη. Ο CVV πως θα αλαξει μονος του?

Φιλε δεν κανεις τίποτα λάθος απλώς σου έχουν μπλοκάρει την κάρτα και δεν τη δεχεται το PayPal. Το ίδιο έκαναν και σε εμένα και μόλις με ξεμπλοκαραν δούλεψε ξανά το PayPal. Ενώ δούλευα την κάρτα κανονικά ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί. Τώρα οι άνθρωποι ή άσχετοι είναι ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν για προφανείς λόγους.

Δημοσ.

Πραγματικα...

Τι και αν, εχω στειλει στοιχεια για εμβασμα που εχω στειλει απο τις 14/2 και δεν εχει φανει ακομα.

τι διορθωση στοιχειων εχω ζητησει για να φαινεται το ονομα ακριβως οπως το εχω στον τραπεζικο λογαριασμο μου (και συνεπως στην εντολη του εμβασματος)

Τι στο chat εχω στειλει (μου απαντουν με Bot για το πως κανω top up και το οτι υπαρχει θεμα με το verification - ειμαι ηδη verified)...

Ουτε λαλια ουτε σχολιο , ουτε mail σε απαντηση μου...
Πραγματικα μεγαλη απογοητευση......

Ξερει κανεις πως μπορω να επιστρεψω το εμβασμα μου πισω στον λογαρισμο μου??

Δημοσ.

θα γυρίσει μονο του λογικα...

δεν φταιει η revolut αν εχεις βαλει λαθος στοιχεια!

παντως ναι το support τους τον πινει βαρέως...

στειλε mail εσυ παντως ζητωντας να σου βγαλουν το verification (ωστε να μπορεσεις να αλλαξεις το ονομα σου) εξηγοντας γιατι...
στο chat για να σου απαντησουν μπορει να περιμενεις ωρες αλλα καποτε απαντανε (τουλαχ απανταγανε σε μενα πριν κανα μηνα).

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το verify?

Διάβασα πολλά σχόλια σας και πολλοί αναφέρετε ότι έχετε κάνει κανονικά;

Εμένα μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Από χθες για κάποιο λόγω δεν με αφήνει να κάνω τίποτα αν δεν κάνω verify. Αν και είμαι πολύ μακριά από τα 1500 ευρώ που αναφέρει ότι είναι το όριο χωρίς verify. (Εγώ είμαι γύρω στα 150 :/ )

Δεν σκανάρει με τίποτα τις δύο όψεις τις ταυτότητας;

Είχε κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Αν ναι πως το ξεπέρασε.

Έχω στείλει και μηνύματα στο support τους αλλά με γράφουν.

Τι μπορώ να κάνω άλλο; Γνωρίζει κανείς;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Φιλε δεν κανεις τίποτα λάθος απλώς σου έχουν μπλοκάρει την κάρτα και δεν τη δεχεται το PayPal. Το ίδιο έκαναν και σε εμένα και μόλις με ξεμπλοκαραν δούλεψε ξανά το PayPal. Ενώ δούλευα την κάρτα κανονικά ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί. Τώρα οι άνθρωποι ή άσχετοι είναι ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν για προφανείς λόγους.

εκανες κατι για να σε ξεμπλοκαρουν?

• Like 1
Δημοσ.

εκανες κατι για να σε ξεμπλοκαρουν?

Τους έστελνα συνέχεια μυνηματα απαιτωντας να μου επιστρέψουν τα χρήματα στο λογαριασμό μου. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Απ την εφαρμογη της revolut μου εστειλαν αυτο.post-373305-0-89032100-1456606859_thumb. Ξερετε τι σημαινει; την πεμπτη το βραδυ εστηλα 20 ευρω στην revolut θα εχω καποιο θεμα; 

post-373305-0-89032100-1456606859_thumb.jpg

Δημοσ.

Έχω 4-5 refund από pp τους τελευταίους μήνες. Τα χρήματα γύρισαν στην revolut σε χρόνο από 2 ώρες έως 4 ημέρες.

Κοίτα μήπως υπάρχουν στον λογαριασμό της revolut στην καρτέλα που είναι σε $ ή σε λίρες. Είχα τέτοια περίπτωση,

Θα αναφερω προσφατο παραδειγμα της αδερφης μου. Με παιρνει τηλ Τεταρτη και μου λεει οτι τελικα ο πωλητης ebay θα της κανει refund για μια αγορα που εκανε μεσω paypal, στην οποια ειχε συνδεσει τη revolut. Με ρωταει πότε θα εμφανιστουν στη Revolut και της απαντω πως θελει κανα 2 μερες.

Τελικα, χθες το μεσημερι με ενημερωσε οτι ειχε κιολας φανει η επιστροφη του ποσού σε ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα την εγγραφή πανεύκολα ...

Μετέφερα χρήματα από την Eurobank κ περιμένω 2-5 μέρες, για να γίνει η μεταφορά.

Μόλις εμφανιστούν στην κάρτα, ενημερώνω !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...