Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτό ακριβώς ρώτησα. Αν δε μπορώ να τις χρησιμοποιήσω -όντας απλά και μόνο συνδεδεμένες- τι νόημα έχει μόνο η σύνδεση.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, για αυτο τις συνδέουν :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδια,

Θέλω να φορτίσω με 20 ευρω το revolut απο το app.

Βάζω τα στοιχεια της καρτα μου ( ΠΕΙΡΑΙΩΣ, mastercard) και μου βγάζει το μυνημα '' Unknown error occured''

Ξέρει κανεις γιατι????

Καλησπέρα παιδια,

Θέλω να φορτίσω με 20 ευρω το revolut απο το app.

Βάζω τα στοιχεια της καρτα μου ( ΠΕΙΡΑΙΩΣ, mastercard) και μου βγάζει το μυνημα '' Unknown error occured''

Ξέρει κανεις γιατι????

Γιατί εδώ και 8 μήνες (παρά μια ημέρα) οι Ελληνικές κάρτες δεν πραγματοποιούν συναλλαγές με το εξωτερικό.

• Like 1

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση! Δλδ μόνο μέσω εμβάσματος μπορω να το φορτίσω???

Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε] τοσο απλο ειναι πραγματικα...αλλα κανεις δεν διαβαζει...

9. Στο ζουμί τωρα, για να "φορτίσουμε" την Revolut διαλέγουμε απο την προηγούμενη οθόνη την επιλογή "TOP UP". Η πρώτη επιλογή "Top Up by Card" δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή για τους περισσότερους κατοίκους Ελλάδας λόγω capital controls, άρα επιλέγουμε την επιλογή "Top Up via Transfer" όπως φαίνεται παρακάτω.

• Like 2

Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε] τοσο απλο ειναι πραγματικα...αλλα κανεις δεν διαβαζει...

9. Στο ζουμί τωρα, για να "φορτίσουμε" την Revolut διαλέγουμε απο την προηγούμενη οθόνη την επιλογή "TOP UP". Η πρώτη επιλογή "Top Up by Card" δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή για τους περισσότερους κατοίκους Ελλάδας λόγω capital controls, άρα επιλέγουμε την επιλογή "Top Up via Transfer" όπως φαίνεται παρακάτω.

Ευχαριστω πολυ!!!

Καλησπερα! Εκανα 2 εμβασματα στις 14/2, μεσω winbank της Πειραιως. Τα χρηματα αφαιρεθηκαν απο το λογαριασμο μου στην πειραιως στις 15/2 αλλα ακομα να εμφανιστουν στη Revolut !! Eστειλα στο support μου δωσανε ενα email να επικοινωνησω αλλα ακομα να απαντησου...τι μπορει να εχει συμβει?

γνωριζει καποιος? συγνωμη κιολας αλλα φοβαμαι μηπως εχασα τα λεφτα..

Παιδια συμφωνα με το support της revolut το paypal δεν υποστηριζετε επισημα απο την εταιρια, απλα τυχαινει να λειτουργει καποιες φορες. Αυτο μου απαντησαν οταν ρωτησα γιατι δεν δεχετε την καρτα μου στο paypal.

Η δική μου ιδέα είναι να διαβάζεις πιο προσεκτικά το πρόβλημα κάποιου, αν είναι να μπεις στο κόπο να απαντήσεις.

Πρόσεξες που γράφω ότι μέχρι και block/reissue έκανα για να πάρω νέα νούμερα κάρτας;

Για να φτάσω να κάνω αυτό, ναι δοκίμασα, αρχικά, να διαγράψω τα δεδομένα της εφαρμογής και πάλι τίποτα. 3 4 φορές το έκανα, login κτλ από την αρχή και δεν άλλαξε η κάρτα.

Στο αρχικό σου μήνυμα δεν εγραψες πουθενα για διαγραφή δεδομένων. Άλλο το block/reissue και αλλο το bug με τον καθαρισμό των δεδομένων της κάρτας. Σε αρκετές περιπτώσεις έχει αλλάξει το τριψηφιο cvv (ενώ ο αριθμός μένει πάντα ο ίδιος)

Τα λεφτά δεν χάνονται.

Το πιο πιθανό είναι ότι έκανες κάποιο λάθος στην φόρμα του εμβάσματος (έβαλες σωστά το ref number; ) και δεν έχουν φανεί ακόμα τα λεφτά. Συνήθως κάνουν δύο εβδομάδες για να φανούν πίσω στον λογαριασμό σου.

Παιδια συμφωνα με το support της revolut το paypal δεν υποστηριζετε επισημα απο την εταιρια, απλα τυχαινει να λειτουργει καποιες φορες. Αυτο μου απαντησαν οταν ρωτησα γιατι δεν δεχετε την καρτα μου στο paypal.

Αυτή είναι η πάγια απάντηση τους εξ αρχής.

Έχει ξανασυζητηθεί πολλάκις.

Όπως είναι και η πάγια απάντηση των ελληνικών τραπεζών, εδώ και πολλά χρόνια.

Είναι σα να σου λένε, βρες τα εσύ με το σύστημα του PP.

Κατά τ'άλλα, όσοι ξέρουν να χρησιμοποιήσουν την κάρτα, είναι προσεκτικοί και δεν κάνουν λάθη, την χρησιμοποιούν μια χαρά με το PP.

Τα πιο συνηθισμένα λάθη στην σύνδεση κάρτας R με PP είναι να έχει αλλάξει αριθμός ή/και CVV της κάρτας και να μην έχεις κάνει εκκαθάριση δεδομένων όπως επίσης να μην έχεις κάνει σωστό link and confirm του PP με την κάρτα.

Τα λεφτά δεν τα χάνεις. Στείλε στη revolut στο support και πες τους για την περίπτωση σου. Αν βρεις και τις συναλλαγές των εμβασμάτων που είχες κάνει,ακόμα καλύτερα. Θα σε καθοδηγήσουν αυτοί λογικά

Είχα πληρώσει κάτι στο eBay με PayPal και τράβηξε τα λεφτά απ την revolut. Εν τέλει ο πωλητής μου έστειλε refund αλλά μια βδομάδα πέρασε και δε φαίνονται τα λεφτά ενώ στο ιστορικό του PayPal λέει refund completed. Το support της revolut λέει δεν υποστηρίΖει PayPal επίσημα. Κανείς με παρόμοια εμπειρία ;

Έχω 4-5 refund από pp τους τελευταίους μήνες. Τα χρήματα γύρισαν στην revolut σε χρόνο από 2 ώρες έως 4 ημέρες.

Κοίτα μήπως υπάρχουν στον λογαριασμό της revolut στην καρτέλα που είναι σε $ ή σε λίρες. Είχα τέτοια περίπτωση,

Είχα πληρώσει κάτι στο eBay με PayPal και τράβηξε τα λεφτά απ την revolut. Εν τέλει ο πωλητής μου έστειλε refund αλλά μια βδομάδα πέρασε και δε φαίνονται τα λεφτά ενώ στο ιστορικό του PayPal λέει refund completed. Το support της revolut λέει δεν υποστηρίΖει PayPal επίσημα. Κανείς με παρόμοια εμπειρία ;

Εγώ περιμένω refund από paypal που ολοκληρώθηκε από το paypal 1/2/2016 και ακόμα δεν εμφανίστηκε τίποτα στον λογαριασμό μου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...