mparaxir Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 βάζοντας τους όρους paypal μετατροπή στο πεδίο της εύρεσης πάνω δεξία, μου πήρε γύρω στα 10 δευτερόλεπτα για να βρω πχ αυτό . Έχει και άλλα, πολλά. σε ευχαριστω να εισαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 βρε παιδια ξερω εχει απαντηθει αυτο που θα πω.στο pay pal εχει ανανεωθει και ψαχνω να βρω που στο καλο ειναι αυτο που ρυθμιζεις να μην κανει αυτοματα το paypa την ισοτιμια αλλα ο πωλητης.αλλα κατι εχουν αλλαξει στο paypal το φτιαξανε διαφορετικα και δεν μπορω να το βρω,διοτι προσθεσα μια καινουργια καρτα και θελω να το κανω και γιαυτην. Πάταμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Προσπαθώ μεσω web banking της alpha bank να μεταφέρω αλλά μου λέει οτι πρέπει να κάνω αίτηση για κωδικό ασφαλείας. Υπάρχει άλλος τρόπος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mprou Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Είπα να δοκιμάσω το Revolut και εγώ, αλλά έχω θέμα. Ενώ έκανα επιτυχώς έμβασμα 50€ και μπήκανε τα λεφτά μετά από μερικές μέρες, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα πουθενά. Paypal δεν την δέχεται, steam δεν την δέχεται, aliexpress δεν την δέχεται. Δοκίμασα μάλιστα να κάνω block και έκδοση νέας κάρτας 2 3 φορές, για να πάρω άλλα νούμερα, μήπως και χαμπαριάσει έτσι, αλλά τίποτα.... Έχω κολλήσει, ιδέες κανείς;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Είπα να δοκιμάσω το Revolut και εγώ, αλλά έχω θέμα. Ενώ έκανα επιτυχώς έμβασμα 50€ και μπήκανε τα λεφτά μετά από μερικές μέρες, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα πουθενά. Paypal δεν την δέχεται, steam δεν την δέχεται, aliexpress δεν την δέχεται. Δοκίμασα μάλιστα να κάνω block και έκδοση νέας κάρτας 2 3 φορές, για να πάρω άλλα νούμερα, μήπως και χαμπαριάσει έτσι, αλλά τίποτα.... Έχω κολλήσει, ιδέες κανείς;;; Έχεις παραγγείλει/διαθέτεις ήδη την πλαστική κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Προσπαθώ μεσω web banking της alpha bank να μεταφέρω αλλά μου λέει οτι πρέπει να κάνω αίτηση για κωδικό ασφαλείας. Υπάρχει άλλος τρόπος? Εάν χρησιμοποιείς το e-banking της Alpha για πρώτη φορά, χρειάζεσαι κωδικό. Εάν άνοιξες λογαριασμό στην Alpha για πρώτη φορά, χρειάζεσαι το e-Code που το παίρνεις με αίτηση πληρώνοντας 7€, αν θυμάμαι καλά. Εάν προέρχεσαι από Citibank, και χρησιμοποιούσες το σύστημα αποστολής κωδικού με sms στο κινητό, μπορείς να συνεχίσεις να το χρησιμοποιήσεις πατώντας στο αντίστοιχο πεδίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mprou Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις παραγγείλει/διαθέτεις ήδη την πλαστική κάρτα; Την είχα παραγγείλει με το που είχα φτιάξει τον λογαριασμό, πριν ακόμα μπουν τα λεφτά μέσα και φυσικά πριν καν δοκιμάσω κάποια αγορά. Δεν την έχω παραλάβει βέβαια γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Μάλιστα, καταλαβαίνω ότι και να μου έρθει, άχρηστη θα είναι μιας και ήδη έχω κάνει μπλοκ και επανέκδοση της ψηφιακής κάρτας. Αλλά αυτό δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. Ας δουλέψει η ρημάδα αρχικά και μετά κοιτάω και για τη έκδοση φυσικής κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 βρε παιδια ξερω εχει απαντηθει αυτο που θα πω.στο pay pal εχει ανανεωθει και ψαχνω να βρω που στο καλο ειναι αυτο που ρυθμιζεις να μην κανει αυτοματα το paypa την ισοτιμια αλλα ο πωλητης.αλλα κατι εχουν αλλαξει στο paypal το φτιαξανε διαφορετικα και δεν μπορω να το βρω,διοτι προσθεσα μια καινουργια καρτα και θελω να το κανω και γιαυτην. Αλλος ενας που δε διαβασε τον οδηγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mparaxir Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Αλλος ενας που δε διαβασε τον οδηγο βιαστηκες να απαντησεις φιλε και δεν διαβασες καν αυτα που εγραψα για ξαναδιαβασε τι εχω γραψει. τον οδηγο τον ξερω λεω η σελιδα του paypal εχει αλλαξει και δεν μπορουσα να βρω που ειναι αυτο που αλλαζεις που το ειχα κανει στις αλλες που ειχα. οποτε πριν βιαστεις να γραψεις κατι διαβαζε προσεκτικα τι γραφει ο καθε ενας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terryman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Αν είχες διαβάσει και τα 3 ποστ, όπως γράφει ο τίτλος του θέματος, θα έβλεπες ότι στο 3ο, στα FAQ, αναφέρεται η λύση του προβλήματος σου. Δεν επηρεάζεται από την καινούργια εμφάνιση του paypal. Ακόμα και μια αναζήτηση τσην σελίδα, να έκανες με την λέξη paypal ή μετατροπή, όταν διάβαζες τον οδηγό, θα έβρισκες αυτό που ψάχνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Αν είχες διαβάσει και τα 3 ποστ, όπως γράφει ο τίτλος του θέματος, θα έβλεπες ότι στο 3ο, στα FAQ, αναφέρεται η λύση του προβλήματος σου. Δεν επηρεάζεται από την καινούργια εμφάνιση του paypal. Ακόμα και μια αναζήτηση τσην σελίδα, να έκανες με την λέξη paypal ή μετατροπή, όταν διάβαζες τον οδηγό, θα έβρισκες αυτό που ψάχνεις Στην κρεμάλα, που δεν ειδε αυτό που έψαχνε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mparaxir Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Αν είχες διαβάσει και τα 3 ποστ, όπως γράφει ο τίτλος του θέματος, θα έβλεπες ότι στο 3ο, στα FAQ, αναφέρεται η λύση του προβλήματος σου. Δεν επηρεάζεται από την καινούργια εμφάνιση του paypal. Ακόμα και μια αναζήτηση τσην σελίδα, να έκανες με την λέξη paypal ή μετατροπή, όταν διάβαζες τον οδηγό, θα έβρισκες αυτό που ψάχνεις και ομως επηρεαζετε η καινουργια εμφανιση του paypal γιατι δεν μπορουσα να το βρω,ενω με την παλια εμφανιση του paypal ηξερα που ηταν και με αυτον τον τροπο ειχα ρυθμισει τις προηγουμενες τρεις καρτες.ενω τωρα που προσθεσα και μια τεταρτη καρτα παρολου εκατσα 10 λεπτα ψαχνοντας το paypal με την καινουργια του εμφανιση δεν μπορουσα να το βρω, εχετε πλακα μερικοι το παιζετε εξυπακιδες και αμεσως να την πειτε στον αλλον. αμα εχεις ιδεα απο φορουμ γιατι τυχαινω να ειμαι διαχειρηστης σε δυο φορουμ σκοπος του φορουμ ειναι να βοηθαει το ενα μελος τον αλλον και ναι σε αυτο εχεις δικιο θα μπορουσα να κανω αναζητηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Είπα να δοκιμάσω το Revolut και εγώ, αλλά έχω θέμα. Ενώ έκανα επιτυχώς έμβασμα 50€ και μπήκανε τα λεφτά μετά από μερικές μέρες, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα πουθενά. Paypal δεν την δέχεται, steam δεν την δέχεται, aliexpress δεν την δέχεται. Δοκίμασα μάλιστα να κάνω block και έκδοση νέας κάρτας 2 3 φορές, για να πάρω άλλα νούμερα, μήπως και χαμπαριάσει έτσι, αλλά τίποτα.... Έχω κολλήσει, ιδέες κανείς;;; Ναι εχω μια ιδεα. Να κοιτάξεις το τρίτο μήνυμα στην πρωτη σελίδα (το faq) και να προσέξεις το Q2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terryman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 και ομως επηρεαζετε η καινουργια εμφανιση του paypal γιατι δεν μπορουσα να το βρω,ενω με την παλια εμφανιση του paypal ηξερα που ηταν και με αυτον τον τροπο ειχα ρυθμισει τις προηγουμενες τρεις καρτες.ενω τωρα που προσθεσα και μια τεταρτη καρτα παρολου εκατσα 10 λεπτα ψαχνοντας το paypal με την καινουργια του εμφανιση δεν μπορουσα να το βρω, εχετε πλακα μερικοι το παιζετε εξυπακιδες και αμεσως να την πειτε στον αλλον. αμα εχεις ιδεα απο φορουμ γιατι τυχαινω να ειμαι διαχειρηστης σε δυο φορουμ σκοπος του φορουμ ειναι να βοηθαει το ενα μελος τον αλλον και ναι σε αυτο εχεις δικιο θα μπορουσα να κανω αναζητηση. Στο μύνημα που θα πήγαινες αν έκανες αυτά που έγραψα πριν θα έβρισκες ένα λινκ, που σε πάει απευθείας στην ρύθμιση που χρειάζεται και δεν επηρεάζεται από την εμφάνιση. Στο λέω γιατί κι εγώ χάθηκα με την νέα εμφάνιση και ακολούθησα την παραπάνω διαδικασία. Τέλος πάντων, δεν θέλω να στην πω και είναι κρίμα να χαλάμε τις καρδιές μας για ένα μύνημα σε ένα φορουμ. Αν το πήρες στραβά ζητάω συγνώμη και πάμε παρακάτω. Διαχειριστής είμαι κι εγώ, αλλά και να μην ήμουν, δεν είναι κάτι που με κάνει "καλύτερο" ή "χειρότερο" χρήστη του φορουμ και όπως είπες αν είχες κάνει την αναζήτηση, θα το έβρισκες μαλλον εύκολα. Απλά βλέπεις τόσες αντιδράσεις, γιατί υπάρχουν πολλοί χρήστες που ρωτάνε συνέχεια τα ίδια που 99% είναι ήδη γραμμένα στα 3 πρώτα μυνήματα, οπότε είναι κουραστικό, για αυτούς που το παρακολουθούν, να απαντάνε συνέχεια τα ίδια πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 βιαστηκες να απαντησεις φιλε και δεν διαβασες καν αυτα που εγραψα για ξαναδιαβασε τι εχω γραψει. τον οδηγο τον ξερω λεω η σελιδα του paypal εχει αλλαξει και δεν μπορουσα να βρω που ειναι αυτο που αλλαζεις που το ειχα κανει στις αλλες που ειχα. οποτε πριν βιαστεις να γραψεις κατι διαβαζε προσεκτικα τι γραφει ο καθε ενας Δε βιαστηκα καθόλου, πριν απαντησω διαβασα στο #3 το Q3 την παραπομπη του parsifal, για να μη στην πω τσαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις