turbakiasss Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 πρωτον ποια τραπεζα; δευτερον εβαλες τα iban/swift για euro ή για pounds; Alpha bank!! Εννοείται σε ευρώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Alpha bank!! Εννοείται σε ευρώ!! Γραψε εδω αν θες σε ποιο Iban εστειλες τα χρήματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Alpha bank!! Εννοείται σε ευρώ!! Δες το ιστορικό των εμβασμάτων και γράψε μας το iban στο οποίο έγινε το έμβασμα. Επισης επιβεβαίωσε οτι έστειλες στο έμβασμα ευρω ή pounds. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Απλά νομιζα οτι, επειδη η Alpha αφαίρεσαι τα λεφτα απο τον λογαριασμο μου, θα τα εβλεπα στην Revolut. ΟΚ αναμενω, την Τεταρτη κλεινω τις 5 μερες. χα! Καλά ας μην τον αποπαίρνουμε τον sdaoulas! Ψιλοαυτονόητο θα πρέπει να γίνεται σιγά σιγά και να αρχίσουμε να το απαιτούμε με τον τρόπο μας (ενόψει και της πανευρωπαϊκής ή και παγκόσμιας "πρεμούρας" για κατάργηση των μετρητών), ότι τα εμβάσματα θα πρέπει να γίνονται ακαριαία. Όπως ακριβώς γίνονται οι πληρωμές με κάρτες. Γιατί οι κάρτες ναι και τα εμβάσματα όχι; Άντε να στρωθούν και στη δουλειά λιγάκι και κάτι τραπεζικοί κηφήνες γιατί τους παραμπουκώνουμε λεφτά για "διασώσεις" κάθε τόσο, τα "μπόνους" μια χαρά κρατούν και προκοπή δεν βλέπουμε... Εδω η Εθνικη μου κρατησε 10€ για πληρωμη της πιστωτικης μου (καρτα εθνικης) στις 19/02 και η πιστωση στην καρτα, η κινηση δλδ, φανηκε στις 22/02 wtf !! Παίδες προσπάθησα να κάνω μια παραγγελία μέσω PayPal 3 φορές και μου έφαγε 0,91€ για καθε φορά χωρις να ολοκληρωθεί η παραγγελία κ τελικά κατάλαβα οτι δεν χρησιμοποιει το PayPal balance αλλα μονο το balance της κάρτας. Επίσης μου έφαγε 1,50 για PayPal confirm, θα επιστραφεί τίποτα απο όλα αυτά; Τραβαει πρωτα απο το balance, και μετα απο την καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john84 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Και ουτε προκετε να πιστωθεί....Για όνομα δικαιούχου βάζουμε το REVOLUT LTD.Δεν είναι όπως η άλλες υπηρεσίες που βγάζουν IBAN στο όνομα σου.Τώρα κατα 80% θα επιστρέψει πίσω σε εσένα. Στην περιπτωση που σου επιστρεφετε το εμβασμα, μπαινει στον λογαριασμο απο τον οποιο το εστειλες? Αν οχι πια η διαδικασια ανάκτισης του ποσου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Το είδατε αυτό; http://revolut.com/fairusage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Φυσικά και το έχουμε δει, αφού έχει γραφτεί και συζητηθεί ήδη στο παρόν topic εδώ και 5 μέρες, δηλαδή από την πρώτη στιγμή που έγινε αυτή η αλλαγή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Φυσικά και το έχουμε δει, αφού έχει γραφτεί και συζητηθεί ήδη στο παρόν topic εδώ και 5 μέρες, δηλαδή από την πρώτη στιγμή που έγινε αυτή η αλλαγή Σήμερα μου το έβγαλε σαν ειδοποίηση και αφού διάβασα τις 4-5 τελευταίες σελίδες του θέματος και δεν το είδα νόμιζα ότι δεν έχει αναφερθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larry10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Και μενα σημερα μου την εβγαλε αυτη την ειδοποιηση https://revolut.com/fairusage.επειδη τ αγγλικα μου δεν ειναι πολυ καλα αν καταλαβα καλα αυτη η χρεωση αφορα μονο στην συναλλαγη με ΑΤΜ?εγω που την χρησιμοποιω μονο στην ηλεκτρονικη της μορφη την καρτα(εμβασμα και μετα αγορες) τι χρεωσεις εχει γνωριζει καποιος?Και κατι ακομη δεν εχω κανει verified ακομα τον λογαριασμο και για να ειμαι ειλικρινης φοβαμαι τα στειλω ταυτοτητες και στοιχεια μου!το θεμα ειναι οτι θελω να κανω αγορες γυρω στα 700-800 ευρω(εχω κανει ηδη μια αγορα 250 ευρω).υπαρχει καποιο οριο στις συνναλαγες που μπορεις να κανεις χωρις να εχεις κανει verified τον λογαριασμο σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Και μενα σημερα μου την εβγαλε αυτη την ειδοποιηση https://revolut.com/fairusage.επειδη τ αγγλικα μου δεν ειναι πολυ καλα αν καταλαβα καλα αυτη η χρεωση αφορα μονο στην συναλλαγη με ΑΤΜ? εγω που την χρησιμοποιω μονο στην ηλεκτρονικη της μορφη την καρτα(εμβασμα και μετα αγορες) τι χρεωσεις εχει γνωριζει καποιος? h revolut δε σε χρεωνει τιποτα απο αυτα Και κατι ακομη δεν εχω κανει verified ακομα τον λογαριασμο και για να ειμαι ειλικρινης φοβαμαι τα στειλω ταυτοτητες και στοιχεια μου!το θεμα ειναι οτι θελω να κανω αγορες γυρω στα 700-800 ευρω(εχω κανει ηδη μια αγορα 250 ευρω).υπαρχει καποιο οριο στις συνναλαγες που μπορεις να κανεις χωρις να εχεις κανει verified τον λογαριασμο σου? εχει απαντηθει πολλάκις. Μη γεμιζουμε σελιδες με ιδιες ερωταπαντησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 h revolut δε σε χρεωνει τιποτα απο αυτα εχει απαντηθει πολλάκις. Μη γεμιζουμε σελιδες με ιδιες ερωταπαντησεις Χρεώνει για συναλλαγές σε ΑΤΜ (αναλήψεις) μετά το όριο των 650€ μηνιαίως ...δύσκολο να το πιάσει κανείς, εκτός αν κάνει τον λογαριασμό αποταμιευτικό, που δεν θα το πρότεινα σε καμία περίπτωση, καθότι δεν είναι στο όνομά σου (ίσως θετικό για κάποιους λολ) και δεν τυγχάνει προστασίας καταθέσεων... Φυσικά και το έχουμε δει, αφού έχει γραφτεί και συζητηθεί ήδη στο παρόν topic εδώ και 5 μέρες, δηλαδή από την πρώτη στιγμή που έγινε αυτή η αλλαγή To θέμα πάντως είναι - ακόμη κι αν δεν μας αγγίζει, τους περισσότερους - πως συνιστά παραβίαση της δέσμευσης για 12μηνη τήρηση των όρων της υπηρεσίας κατά την εγγραφή...και αναπόφευκτα δημιουργεί ερωτήματα για την αξιοπιστία της εταιρείας. Νομίζω πως είχε πάρει το μάτι μου κάτι για "πολιτική ορθής χρήσης", όσον αφορά τις μετατροπε΄ς νομισμάτων, προτού εγγραφώ (για να μην χρησιμοποιείται ευρέως ως πλατφόρμα forex trading) αλλά το όριο για το ΑΤΜ δεν το είχα δει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Για να ειμαι δικαιος, σκεφτομαι οτι -για να πουμε και του στραβου το δικιο- η revolut δεν εχει δικτυο ΑΤΜ, οποτε χρησιμοποιει των αλλων... Σωστα;;;; Ομως απο την αλλη, δεν σας κρυβω οτι περιμενω να ερθει ο Ιουλιος 2016, οπου πολλοι απο οσους εκαναν (ελλαδα κι εξωτερικο) εγγραφη στην revolut, θα εχουν κλεισει ήδη 1 χρονο χρησης.... Τοτε θελω να δω, αν θα χρεωσουν και τι.... Δεν νομιζω οτι δεν θα παιχτει χρεωση, προσωπικη εκτιμηση παντα, αλλα μενει να το δουμε. --- Αν δεν ειναι κοπος σε καποιον, ας αναφερει εδω τις βασικες 'χρεωσεις'/τιμολογιο της revolut για βασικες εργασιες (πχ δικτυακη χρηση, ανεβασμα χρηματων-χρηση ως χρεωστικη κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarnanas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα πήγα στην Αττική οδό στα σεα και δεν μου δέχεται την κάρτα στο πιν ενώ το πατάω σωστά και μάλιστα την μπλόκαρα....πάτησα ξεμπλοκαρισμα άλλαξα το πιν και μετά μου κλειδώνει με την πρώτη προσπάθεια.....ενώ χθες σε ΑΤΜ Πειραιώς την δέχτηκε κανονικά και έβγαλα χρήματα αν πάω πάλι σε ένα ΑΤΜ λέτε να την κρατήσει μέσα? έχει άλλος πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δεν εχω καταλάβει τι ακριβώς κάνετε με αυτην την καρτα !!! Κάνετε εμβάσματα και μετα αναλήψεις απο τα ατμ και ψώνια στην Ελλάδα. σε τι ακριβώς χρησιμεύει ολη αυτη η διαδικασία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarnanas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δεν εχω καταλάβει τι ακριβώς κάνετε με αυτην την καρτα !!! Κάνετε εμβάσματα και μετα αναλήψεις απο τα ατμ και ψώνια στην Ελλάδα. σε τι ακριβώς χρησιμεύει ολη αυτη η διαδικασία Προσωπικά μου έβαλαν χρήματα απο το εξωτερικό στην LeuPay και τα μετέφερα στην Revolut γιατί δεν εχει προμήθεια.....Δεν βρίσκω τον λόγο να μην την χρησιμοποιώ...Για αυτό την έφτιαξα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις