sepsekasan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Εδώ και 2 μέρες ήταν σαββατοκύριακο... Δεν πιστεύω να περίμενες να μετράνε οι αργίες; Από αύριο και μετά θα τα δεις αν δεν έκανες κάτι λάθος. οκ θα ενημερωσω
geopaok Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 ελπιζω να εχει μεσα εστω 3-4 ευρω. τωρα τελευταια απο οτι φαινεται δεν περναει... δοκιμασε να μιλήσεις με το paypal.. Ναι, εχω 15 ευρω, θα στειλω μηνυμα και θα σας ενημερωσω
steverway Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Παίδες προσπάθησα να κάνω μια παραγγελία μέσω PayPal 3 φορές και μου έφαγε 0,91€ για καθε φορά χωρις να ολοκληρωθεί η παραγγελία κ τελικά κατάλαβα οτι δεν χρησιμοποιει το PayPal balance αλλα μονο το balance της κάρτας. Επίσης μου έφαγε 1,50 για PayPal confirm, θα επιστραφεί τίποτα απο όλα αυτά;
john84 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Από 17/2 αποστολή εμβασματος από ΕΤΕ θα πρεπει να περιμένω να δω το ποσό στο balance την Τέταρτη;
alfeios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Παίδες προσπάθησα να κάνω μια παραγγελία μέσω PayPal 3 φορές και μου έφαγε 0,91€ για καθε φορά χωρις να ολοκληρωθεί η παραγγελία κ τελικά κατάλαβα οτι δεν χρησιμοποιει το PayPal balance αλλα μονο το balance της κάρτας. Επίσης μου έφαγε 1,50 για PayPal confirm, θα επιστραφεί τίποτα απο όλα αυτά; Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε
turbakiasss Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Σε λογαριασμό φίλου, ενώ τους έστειλε 60€ αυτά δεν φάνηκαν ποτέ. Επικοινώνησε μαζί τους, έστειλε τα αποδεικτικά στο mail όπως ζήτησαν και από τότε άφαντοι οι τύποι. Εγώ τους έστειλα 150€, τα οποία πιστώθηκαν σε pounds με την ανάλογη χασούρα και ότι τους έχω στείλει στο support για αυτό δεν απαντάν. Τι γίνεται με αυτούς? Έχει άλλος θέματα περίεργα?
isay Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Σε λογαριασμό φίλου, ενώ τους έστειλε 60€ αυτά δεν φάνηκαν ποτέ. Επικοινώνησε μαζί τους, έστειλε τα αποδεικτικά στο mail όπως ζήτησαν και από τότε άφαντοι οι τύποι. Εγώ τους έστειλα 150€, τα οποία πιστώθηκαν σε pounds με την ανάλογη χασούρα και ότι τους έχω στείλει στο support για αυτό δεν απαντάν. Τι γίνεται με αυτούς? Έχει άλλος θέματα περίεργα? πρωτον ποια τραπεζα; δευτερον εβαλες τα iban/swift για euro ή για pounds;
led zeppelin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Την περασμένη Τρίτη 16-2 έκανα έμβασμα 80 ευρώ και τα περιμένω ακόμη! από το e-banking: Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΗΝ 16.02.2016: ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡ.ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ:16.02.2016-13.15.00: ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SWIFT THN: 16.02.2016-13.16.00: ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΗΨΗΣ: BARCGB22XXX κάτι δεν πάει καλά... και στο support μου αναμασούν, τα ίδια και τα ίδια...
jimgri18 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια!! Εγω ειχα στειλει εμβασμα στις 11/2 αλλα δεν συμπληρωσα το reference code και στο ονοματεπωνυμο /επωνυμια δικαιουχου εγραψα το δικο μου ονομα οπως το εχω γραψει και στην καρτα στην εφαρμογη της revolut! Τεσπα τα λεφτα δεν μπηκαν ακομη πιστευω οτι ευθυνετε που δεν εγραψα reference code αλλα απο την αλλη η τραπεζα μου λεει πως το εμβασμα εχει πραγματοποιηθει!! Καμια λυση? επισης στο support δεν μου απαντανε!
asdfnikos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια!! Εγω ειχα στειλει εμβασμα στις 11/2 αλλα δεν συμπληρωσα το reference code και στο ονοματεπωνυμο /επωνυμια δικαιουχου εγραψα το δικο μου ονομα οπως το εχω γραψει και στην καρτα στην εφαρμογη της revolut! Τεσπα τα λεφτα δεν μπηκαν ακομη πιστευω οτι ευθυνετε που δεν εγραψα reference code αλλα απο την αλλη η τραπεζα μου λεει πως το εμβασμα εχει πραγματοποιηθει!! Καμια λυση? επισης στο support δεν μου απαντανε! Και ουτε προκετε να πιστωθεί....Για όνομα δικαιούχου βάζουμε το REVOLUT LTD.Δεν είναι όπως η άλλες υπηρεσίες που βγάζουν IBAN στο όνομα σου.Τώρα κατα 80% θα επιστρέψει πίσω σε εσένα.
fitifititis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά γίνεται να γίνεις verified από Bluestacks; Γιατί πατάω Verify My Identity και μου βγάζει το μήνυμα Platform not supported.
asdfnikos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά γίνεται να γίνεις verified από Bluestacks; Γιατί πατάω Verify My Identity και μου βγάζει το μήνυμα Platform not supported. Στελνεις με e-mail ταυτοτιτα κ.α. στο [email protected] 1
CapitalOfTroll Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα σε ολους, πραγματικα απιστευτος οδηγος. μετα απο πολυ διαβασμα εδω καταφερα κ γω να κανω αγορες μεσω revolut κ paypal απο site στην αμερικη. θελω να ρωτησω αν εχει προσπαθησει κανεις ν αλλαξει διευθυνση στο pp για τη revo αφου εχει γινει verified? βασικα προσπαθησα ν αλλαξω διευθυνση στο pp κ δεν με αφηνει λεγοντας οτι η καρτα δεν ειναι δεκτη, επισης οποτε προσπαθω στο pp ν αλλαξω διευθυνση μου ερχεται μυνημα στο revo οτι δεν εχω λεφτα στη καρτα και πρεπει να κανω top up?!?! εστειλα μυνημα στο support της revo κ μου λενε οτι δε δουλευει ΠΑΝΤΑ με το pp?!?!? το θεμα ειναι οτι δουλευε ομως και εγινε κ verified οταν την ενεργοποιησα.. εχεις συμβει σε κανεναν αλλον εδω? φοβαμαι να την βγαλω και να τη ξαναβαλω με τη σωστη διευθυνση μηπως και μου την ακυρωσει επισης απο το support της revo μου λενε οτι κατι φταιει με το paypal..
asdfnikos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα σε ολους, πραγματικα απιστευτος οδηγος. μετα απο πολυ διαβασμα εδω καταφερα κ γω να κανω αγορες μεσω revolut κ paypal απο site στην αμερικη. θελω να ρωτησω αν εχει προσπαθησει κανεις ν αλλαξει διευθυνση στο pp για τη revo αφου εχει γινει verified? βασικα προσπαθησα ν αλλαξω διευθυνση στο pp κ δεν με αφηνει λεγοντας οτι η καρτα δεν ειναι δεκτη, επισης οποτε προσπαθω στο pp ν αλλαξω διευθυνση μου ερχεται μυνημα στο revo οτι δεν εχω λεφτα στη καρτα και πρεπει να κανω top up?!?! εστειλα μυνημα στο support της revo κ μου λενε οτι δε δουλευει ΠΑΝΤΑ με το pp?!?!? το θεμα ειναι οτι δουλευε ομως και εγινε κ verified οταν την ενεργοποιησα.. εχεις συμβει σε κανεναν αλλον εδω? φοβαμαι να την βγαλω και να τη ξαναβαλω με τη σωστη διευθυνση μηπως και μου την ακυρωσει επισης απο το support της revo μου λενε οτι κατι φταιει με το paypal.. Θα πρεπει το paypal να παρει 1 ευρω για να δει αν δουλευει η καρτα ετσι αφου δεν εχεις υπολοιπο σε βγαζει στην revolut να βαλεις χρηματα.
kodorevi8ulis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα σε ολους, πραγματικα απιστευτος οδηγος. μετα απο πολυ διαβασμα εδω καταφερα κ γω να κανω αγορες μεσω revolut κ paypal απο site στην αμερικη. θελω να ρωτησω αν εχει προσπαθησει κανεις ν αλλαξει διευθυνση στο pp για τη revo αφου εχει γινει verified? βασικα προσπαθησα ν αλλαξω διευθυνση στο pp κ δεν με αφηνει λεγοντας οτι η καρτα δεν ειναι δεκτη, επισης οποτε προσπαθω στο pp ν αλλαξω διευθυνση μου ερχεται μυνημα στο revo οτι δεν εχω λεφτα στη καρτα και πρεπει να κανω top up?!?! εστειλα μυνημα στο support της revo κ μου λενε οτι δε δουλευει ΠΑΝΤΑ με το pp?!?!? το θεμα ειναι οτι δουλευε ομως και εγινε κ verified οταν την ενεργοποιησα.. εχεις συμβει σε κανεναν αλλον εδω? φοβαμαι να την βγαλω και να τη ξαναβαλω με τη σωστη διευθυνση μηπως και μου την ακυρωσει επισης απο το support της revo μου λενε οτι κατι φταιει με το paypal.. δεν κατάλαβα , διευθυνση κατοικίας εννοείς στα στοιχεία του paypal ; δεν έχει κάποια σχέση αυτό με τις κάρτες (εγώ έχω 3-4 διευθύνσεις χώρια που γύρω στις 10 φορές έχει μπει η δικιά μου με λειψά στοιχεία χωρίς να ξέρω από που τα πήρε οπότε σύνολο καμιά 15αριά διευθύνσεις στο paypal)
Προτεινόμενες αναρτήσεις