Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επιλέγεις "Ταμιευτηρίου" και στο τελευταίο βήμα "Αποδοχη", στα αριστερά της οθόνης.

Σε ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω σε λίγο!

δες αυτό

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προβλημα με Eurobank

ενω το εγραψα το αριθμο στο αντιστοιχο παιδίο η απάντηση που πηρα

I have located the funds and assigned them to your account. Please ensure that either you or the bank use only the reference number in the reference section, when transferring money to Revolut.

Εαν χρησιμοπιήσω Πειραιώς θα έχω το ιδιο προβλημα

Ευχαριστώ

Προβλημα με Eurobank

I have located the funds and assigned them to your account. Please ensure that either you or the bank use only the reference number in the reference section, when transferring money to Revolut.

Ευχαριστώ

Εστειλα με Πειραιώς και δεν είχα κανένα θέμα

Προβλημα με Eurobank

Ευχαριστώ

Καποιο λαθος πρεπει να εχεις κανει με το reference. Εκανες τα βηματα οπως ακριβως στις φωτογραφιες;

Προβλημα με Eurobank

Ευχαριστώ

"For Bank Transfers to your Revolut account please remember to put in the correct reference! (it can be found via the app, if you press top up, top up via transfer, you would see your reference in the third line) Please also make sure you select the correct currency account to top up with i.e. if you are topping un in GBP make sure you select the GBP account, otherwise the bank will do the exchange! and who wants that!"

Την παραπάνω απάντηση είχαν δώσει σε εμένα όταν άνοιξα ticket κάπου τον Οκτώβρη όταν την πρωτοείχα βγάλει, γιατί καθυστερούσε να πιστωθεί έμβασμα από την Πειραιώς (κάπου 5 μέρες είχε κάνει). Σαχλαμάρες. Ολόσωστα τα είχα στείλει όλα και το reference και στα 2 πεδία. Δικαιολογίες είναι αυτά.  Κάποια εμβάσματα τους "ξέφευγαν" ειδικά προ καιρού και καθυστερούσανν να τα πιστώσουν πολύ απλά.

παιδια εστειλα 50 ευρω απο την Alpha Bank στην Revolut καρτα μου και βλεπω απο το ebankig της Alpha οτι τα 50 (+1 ευρω προμηθεια) σταλθηκαν, στο κινητο μου στην εφαρμογη δεν εχει τιποτα 0 ευρω. Γιατι;

παιδια εστειλα 50 ευρω απο την Alpha Bank στην Revolut καρτα μου και βλεπω απο το ebankig της Alpha οτι τα 50 (+1 ευρω προμηθεια) σταλθηκαν, στο κινητο μου στην εφαρμογη δεν εχει τιποτα 0 ευρω. Γιατι;

Οταν ενας φιλος σου ξεκινησει απο την Αθηνα να παει Αλεξανδρουπολη με τρενο, και σου τηλεφωνησει και σου πει οτι μπηκε στο τρενο, μπορεις να τον δεις στην Αλεξανδρουπολη να παρπαταει στην πλατεια ;

πρεπει να φτασει πρωτα

• Like 4

Απλά νομιζα οτι, επειδη η Alpha αφαίρεσαι τα λεφτα απο τον λογαριασμο μου, θα τα εβλεπα στην Revolut. ΟΚ αναμενω, την Τεταρτη κλεινω τις 5 μερες.

Απλά νομιζα οτι, επειδη η Alpha αφαίρεσαι τα λεφτα απο τον λογαριασμο μου, θα τα εβλεπα στην Revolut. ΟΚ αναμενω, την Τεταρτη κλεινω τις 5 μερες.

Μεχρι πεντε εργασιμες

Οταν ενας φιλος σου ξεκινησει απο την Αθηνα να παει Αλεξανδρουπολη με τρενο, και σου τηλεφωνησει και σου πει οτι μπηκε στο τρενο, μπορεις να τον δεις στην Αλεξανδρουπολη να παρπαταει στην πλατεια ;

πρεπει να φτασει πρωτα

Καλά ας μην τον αποπαίρνουμε τον sdaoulas! Ψιλοαυτονόητο θα πρέπει να γίνεται σιγά σιγά και να αρχίσουμε να το απαιτούμε με τον τρόπο μας (ενόψει και της πανευρωπαϊκής ή και παγκόσμιας "πρεμούρας" για κατάργηση των μετρητών), ότι τα εμβάσματα θα πρέπει να γίνονται ακαριαία. Όπως ακριβώς γίνονται οι πληρωμές με κάρτες. Γιατί οι κάρτες ναι και τα εμβάσματα όχι; Άντε να στρωθούν και στη δουλειά λιγάκι και κάτι τραπεζικοί κηφήνες γιατί τους παραμπουκώνουμε λεφτά για "διασώσεις" κάθε τόσο, τα "μπόνους" μια χαρά κρατούν και προκοπή δεν βλέπουμε...

Παιδια λιγο help.
Προσπαθησα να επιστρεψω τα χρηματα που ειχα βαλει μεσα στη revolut (για μια αγορα που δεν εγινε ποτε) στη τραπεζα μου αλλα δεν εχουν μπει τα χρηματα μεσα στη τραπεζα εδω και 2 ημερες..
Στη revolut μου τα εχει αφαιρεσει κανονικα τα χρηματα που εστειλα και ο λογαριασμος ειναι σωστος. 
Τι κανω τωρα;

Παιδια λιγο help.

Προσπαθησα να επιστρεψω τα χρηματα που ειχα βαλει μεσα στη revolut (για μια αγορα που δεν εγινε ποτε) στη τραπεζα μου αλλα δεν εχουν μπει τα χρηματα μεσα στη τραπεζα εδω και 2 ημερες..

Στη revolut μου τα εχει αφαιρεσει κανονικα τα χρηματα που εστειλα και ο λογαριασμος ειναι σωστος. 

Τι κανω τωρα;

Εδώ και 2 μέρες ήταν σαββατοκύριακο... Δεν πιστεύω να περίμενες να μετράνε οι αργίες; Από αύριο και μετά θα τα δεις αν δεν έκανες κάτι λάθος.

παιδια εχω την καρτα αρκετο καιρο στα χερια μου αλλα δεν την εχω χρησημοποιησει, εχω στειλει μονο καποια χρηματα, σημερα προσπαθησα να την βαλω στο paypal και μου γραφει οτι δεν ειναι δεκτη, ξερετε τι παιζει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...