iakoboss7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Η ισοτιμία στη revolut μεταβάλεται 'real-time' κατα τη διάρκεια της εβδομάδας αλλά τα σαββατοκύριακα τη διατηρούν σταθερή σε μία τιμή η οποία είναι συνήθως λίγο χειρότερη απο την τελευταία τιμή της Παρασκευής, ωστε να 'καλύψουν' τυχόν απώλειες σε διακυμάνσεις στην ισοτιμία απο αγορές που θα γίνουν κατα τη διάρκεια του σαββατοκύριακου. το σκ κλεινει το χρηματιστήριο οποτε η τιμη δεν μεταβάλετε... το κακο ειναι οτι η revolut οντως ΔΕΝ δινει την ισοτιμια που εχει η mastercard... αλλα λιγο χειρωτερη ΠΑΝΤΑ.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Νίκο ειναι οκ η κάρτα του,αμα δεις λογικά θα το έχεις κι εσύ το μήνυμα στο support.Ενημερωτικό είναι,δεν είναι τίποτα. Ναι το διόρθωσα το post, έχεις δίκιο Χμ, ναι. Αυτό που λέει ο pedrojay μου ακούγεται και το πιο λογικό. 1
inel Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 το σκ κλεινει το χρηματιστήριο οποτε η τιμη δεν μεταβάλετε... το κακο ειναι οτι η revolut οντως ΔΕΝ δινει την ισοτιμια που εχει η mastercard... αλλα λιγο χειρωτερη ΠΑΝΤΑ. Οχι, εδώ δεν είσαι σωστός. Τις καθημερινές συνήθως η revolut έχει καλύτερες τιμές. ΑΛΛΑ αυτο εξαρτάται απο την χρονική στιγμή της ημέρας επίσης. Η mastercard βγαζει μια σταθερή ισοτιμία κάθε μέρα, ενω η ισοτιμία της revolut μεταβάλλεται συνεχώς και ακολουθεί τα 'interbank exchange rates'. Av κατα τη διάρκεια της ημέρας η ισοτιμία ενός νομίσματος μεταβληθεί αρκετά προς τα πανω ή προς τα κάτω τότε μπορεί να αλλάξει και αντίστοιχα η σύγκριση τιμών μεταξύ 'mastercard' και 'revolut' για διάφορετικά νομίσματα. Αν συγκρίνεις αυτή τη στιγμή π.χ την ισοτιμία euro-usd της mastercard ειναι χειρότερη απο της revolut. Στην ουσία για αγορές με μικρά ποσά δεν εχει νόημα να συγκρίνεις τις διαφορές...αν ήταν για μεγάλο ποσό οκ. Αλλα αντικειμενικά δεν είναι κακό που η revolut δεν ακολουθεί την ισοτιμία της mastercard, το αντίθετο μάλλον.. 2
siatjo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα , πειραζει να βαλουμε το ιδιο Pin στην εφαρμογη και το ιδιο στην φυσικη καρτα ? Υπαρχει περιορισμος ? το δεχτηκε κανονικα παντως και περιμενω να μου ερθει η φυσικη . Οσον αφορα το paypal την περασα και εκει και μου εκανε αυτοματα μια χρεωση αλλα ηταν 0 ευρω . Εχω 50 ευρω μεσα στην καρτα . Δεν εχω κανει το βημα confirm . edit : Ψαχνοντας στο forum ειδα οτι αναφερθηκε και απο αλλον αλλα δεν βρηκα λυση . Στο κινητο μου δειχνει κινηση σε USD ..... Paypal -0$ pending . Μηπως ο λογαριασμος του paypal πρεπει να εχει balance ? Για να προχωρησω στο confirm δεν πρεπει να εχει γινει η αρχικη χρεωση και να μην ειναι pending ? Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2016 από siatjo
geov92 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα , πειραζει να βαλουμε το ιδιο Pin στην εφαρμογη και το ιδιο στην φυσικη καρτα ? Υπαρχει περιορισμος ? το δεχτηκε κανονικα παντως και περιμενω να μου ερθει η φυσικη . Οσον αφορα το paypal την περασα και εκει και μου εκανε αυτοματα μια χρεωση αλλα ηταν 0 ευρω . Εχω 50 ευρω μεσα στην καρτα . Δεν εχω κανει το βημα confirmΚ εγω το ιδιο pin ειχα κ στην καρτα κ στην εφαρμογη αλλα προσφατα το αλλαξα γιατι ειδα σε ενα προηγουμενο post που εγραψε καποιος πως επειδη ειχε ιδιο pin κ στα δυο η καρτα δεν μπορουσε να ενεργοποιηθει κ μολις αλλαξε pin ενεργοποιηθηκε. Δεν ειμαι 100% σιγουρος αν ειναι σωστο αυτο που λεω αλλα καλο θα ηταν να εχεις διαφορετικο pin απλα για να αποφυγεις τυχον μπερδεματα. Οσο για το paypal θα χρεωθεις 1.29 ευρω οταν πας να κανεις confirm, το οποιο θα επιστραφει σε 24-48 ωρες. Οσο για αυτο το μηνυμα που λαβανε καποιοι στο support που εγραψαν πιο πανω, το ελαβαν ολοι αυτο. Απλα αναφερεται σε αυτους που θελουν να κανουν verify γι' αυτο κ ζηταει καποια στοιχεια. Στο τελος γραφει "if you are already verified or you didn't attempt to verify recently please ignore this message". Οποτε δεν μας αφορα εμας που ειμαστε verified.
siatjo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Κ εγω το ιδιο pin ειχα κ στην καρτα κ στην εφαρμογη αλλα προσφατα το αλλαξα γιατι ειδα σε ενα προηγουμενο post που εγραψε καποιος πως επειδη ειχε ιδιο pin κ στα δυο η καρτα δεν μπορουσε να ενεργοποιηθει κ μολις αλλαξε pin ενεργοποιηθηκε. Δεν ειμαι 100% σιγουρος αν ειναι σωστο αυτο που λεω αλλα καλο θα ηταν να εχεις διαφορετικο pin απλα για να αποφυγεις τυχον μπερδεματα. Οσο για το paypal θα χρεωθεις 1.29 ευρω οταν πας να κανεις confirm, το οποιο θα επιστραφει σε 24-48 ωρες. Ναι το καταλαβα αυτο απλα οταν εκανα λινκ την καρτα μου εστειλε την χρεωση στην εφαρμογη στο κινητο αλλα ειναι μηδενικη και σε δολλαρια ενω εχω 50 ευρω μεσα και γραφει ακομα pending . Πιστευω οτι μπορει να φταιει οτι δεν εχει balance ο λογαριασμος του paypal η και οτι το ονομα που εχω στο paypal δεν ειναι ακριβως ιδιο με το ονομα στην revolut καρτα . Δεν προχωραω στο confirm μηπως κλειδωσει ο λογαριασμος . Τους εστειλα στο support και περιμενω . Εκτος και αν κανει μηδενικη χρωση το pp πια .
vgiozo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μπήκα και εγώ για να δω τι ισοτιμία δίνει αυτή την στιγμή. Καθώς γράφω το μήνυμα αυτό βλέπω να αλλάζει συνεχώς η ισοτιμία real time Τιμές που είδα: 1€ = $1.1132 1€ = $1.1131 1€ = $1.1128 1€ = $1.1130 1€ = $1.1132 κτλ. κτλ. Η απάντησή μου πήγαινε στο παιδί που ρώτησε αν αλλάζει η ισοτιμία σε ένα προηγούμενο post και έγραψα τι παρατήρησα στην δική μου εφαρμογή στην κάρτα με τις ισοτιμίες. Το αν κερδίσει κάποιος "ψίχουλα" είναι άλλο θέμα και είναι στην κρίση του καθενός... Εγώ έκανα μια συγκεκριμένη ερώτηση πρώτα, όχι διαπίστωση...δεν ξεκίνησα με διαπίστωση δλδ αλλά ζήτησα να μάθω τί παρατηρούν οι άλλοι... Στις πρόσφατες ΑΓΟΡΕΣ σας (όχι στη τιμή όπως τη δείχνει) τί ισοτιμία σας έδωσε από ευρώ <> δολάριο; Κι εγώ όταν συνδέομαι βλέπω συνεχείς μεταβολές στη τιμή...Αλλά στις αγορές μου βλέπω μια πολύ περίεργη σύμπτωση ισοτιμιών... ...πώς συναλλαγματικές μετατροπές σε διαφορετικό χρόνο συμπίπτουν ακριβώς στην ισοτιμία, σε 4 δεκαδικα ψηφία; Το βρήκα περίεργο και ζήτησα feedback από άλλους χρήστες για να μεγαλώσει το δείγμα, ώστε να βγει ένα εγκυρότερο συμπέρασμα... Εγώ βλέπω διαφορά έως και 1.5-2€ σε αγορά κάτω από 200€...αν μου έδινε την "δυναμική" ισοτμία, θα είχα γλιτώσει χρήματα, αλλά τα "τρώει" η Revolut με τη "μέση" ισοτιμία που φαίνεται ότι μου έδωσε.... ...αυτό αν επαληθευθεί συνιστά παραβίαση συμφωνημένων όρων παροχής υπηρεσίας...εμείς φορτίζουμε δικούς τους λογαριασμούς (όχι στο όνομά μας) με δικά μας χρήματα κι άλλα μας λένε ότι κάνουν, κι άλλα κάνουν... Οφείλουμε να γνωρίζουμε, αντί ηθελημένα να αγνοούμε και τις ενδείξεις της αναξιοπιστίας. Καλησπερα , πειραζει να βαλουμε το ιδιο Pin στην εφαρμογη και το ιδιο στην φυσικη καρτα ? Υπαρχει περιορισμος ? το δεχτηκε κανονικα παντως και περιμενω να μου ερθει η φυσικη . Οσον αφορα το paypal την περασα και εκει και μου εκανε αυτοματα μια χρεωση αλλα ηταν 0 ευρω . Εχω 50 ευρω μεσα στην καρτα . Δεν εχω κανει το βημα confirm . edit : Ψαχνοντας στο forum ειδα οτι αναφερθηκε και απο αλλον αλλα δεν βρηκα λυση . Στο κινητο μου δειχνει κινηση σε USD ..... Paypal -0$ pending . Μηπως ο λογαριασμος του paypal πρεπει να εχει balance ? Για να προχωρησω στο confirm δεν πρεπει να εχει γινει η αρχικη χρεωση και να μην ειναι pending ? Και σε μένα το ίδιο έδειχνε, έκανα μετά link & confirm χωρίς θέμα και τότε πέρασε η χρέωση της 1£. ...λίγο μετά έκανα τη πρώτη μου πληρωμή...
siatjo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ έκανα μια συγκεκριμένη ερώτηση πρώτα, όχι διαπίστωση...δεν ξεκίνησα με διαπίστωση δλδ αλλά ζήτησα να μάθω τί παρατηρούν οι άλλοι... Στις πρόσφατες ΑΓΟΡΕΣ σας (όχι στη τιμή όπως τη δείχνει) τί ισοτιμία σας έδωσε από ευρώ <> δολάριο; Κι εγώ όταν συνδέομαι βλέπω συνεχείς μεταβολές στη τιμή...Αλλά στις αγορές μου βλέπω μια πολύ περίεργη σύμπτωση ισοτιμιών... ...πώς συναλλαγματικές μετατροπές σε διαφορετικό χρόνο συμπίπτουν ακριβώς στην ισοτιμία, σε 4 δεκαδικα ψηφία; Το βρήκα περίεργο και ζήτησα feedback από άλλους χρήστες για να μεγαλώσει το δείγμα, ώστε να βγει ένα εγκυρότερο συμπέρασμα... Εγώ βλέπω διαφορά έως και 1.5-2€ σε αγορά κάτω από 200€...αν μου έδινε την "δυναμική" ισοτμία, θα είχα γλιτώσει χρήματα, αλλά τα "τρώει" η Revolut με τη "μέση" ισοτιμία που φαίνεται ότι μου έδωσε.... ...αυτό αν επαληθευθεί συνιστά παραβίαση συμφωνημένων όρων παροχής υπηρεσίας...εμείς φορτίζουμε δικούς τους λογαριασμούς (όχι στο όνομά μας) με δικά μας χρήματα κι άλλα μας λένε ότι κάνουν, κι άλλα κάνουν... Οφείλουμε να γνωρίζουμε, αντί ηθελημένα να αγνοούμε και τις ενδείξεις της αναξιοπιστίας. Και σε μένα το ίδιο έδειχνε, έκανα μετά link & confirm χωρίς θέμα και τότε πέρασε η χρέωση της 1£. ...λίγο μετά έκανα τη πρώτη μου πληρωμή... Μολις εκανα και confirm ! Επιβεβαιωνω οτι το paypal μου εκανε 0 χρεωση οταν εκανα add την καρτα και εμφανιστηκε στο menu της revolut κατω απο το section με τα δολαρια (USD) σαν paypal -0$ pending . Μετα εκανα confirm την καρτα στο site του paypal και με χρεωσε αμεσα 1.29 ευρω αυτη τη φορα στο section με τα ευρω βγαζοντας και τον 4ψηφιο κωδικο . Αμεσως στο pp μου εβγαλε ready to confirm και βαζοντας τον κωδικο ειμαι ready to use και confirmed ! Καλες μας αγορες 1
Maitre Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Το βρήκα περίεργο και ζήτησα feedback από άλλους χρήστες για να μεγαλώσει το δείγμα, ώστε να βγει ένα εγκυρότερο συμπέρασμα... Λοιπόν έκανα 2 αγορές σε $ μέσω paypal πριν λίγα λεπτά στις 11.55 και 12.00 η ώρα. Τα στοιχεία : 1η : $ 9,99 €1=$1,1085 -€ 9.02 pending. Η ισοτιμία που κοίταξα αμέσως μετά στο exchange έδειχνε: 1€=$1.1087 2η : $14,44 €1=$1,1087 -€13.03 pending. Η ισοτιμία που κοίταξα αμέσως μετά στο exchange έδειχνε: 1€=$1.1085 Αν τις είχα κάνει χτες ή το Σ/Κ τελικά θα είχα μεγαλύτερο κέρδος.
geov92 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μολις εκανα και confirm ! Επιβεβαιωνω οτι το paypal μου εκανε 0 χρεωση οταν εκανα add την καρτα και εμφανιστηκε στο menu της revolut κατω απο το section με τα δολαρια (USD) σαν paypal -0$ pending . Μετα εκανα confirm την καρτα στο site του paypal και με χρεωσε αμεσα 1.29 ευρω αυτη τη φορα στο section με τα ευρω βγαζοντας και τον 4ψηφιο κωδικο . Αμεσως στο pp μου εβγαλε ready to confirm και βαζοντας τον κωδικο ειμαι ready to use και confirmed ! Καλες μας αγορες Εμενα οταν ειχα συνδεσει την καρτα δεν μου το εβγαλε καν αυτο με τα 0 δολλαρια. Μονο τη χρεωση του confirm ελαβα! Υποθετω πως δεν ειναι κατι σημαντικο για να ειναι 0 δολλαρια. Τελοσπαντων, καλες αγορες να εχεις κ μην ξεχασεις να αλλαξεις να γινεται η ισοτιμια μεσω Revolut κ οχι μεσω PP γιατι το PP θα σου "φαει" καποια χρηματα παραπανω.
pedrojay Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 @vgiozo Δηλαδή για να καταλάβω,εσύ υποστηρίζεις ότι αν γίνει μια αγορά π.χ τώρα και μια αργότερα ή αύριο,θα έχουν την ίδια ισοτιμία μετατροπής,παρόλο ότι live θα βλέπεις άλλη;Δεν ισχύει αυτό το πράγμα,αλλά δεν έχω πρόσφατες αγορές σε δολάρια για να σου το δείξω.Αν και θεωρώ ότι φαίνεται και από το ποστ του maitre. Επίσης μια που το έφερε η κουβέντα,με τα προβλήματα που είχες με την ανανέωση ισοτιμιών στην εφαρμογή έκανες τίποτα;Ίσως κάπως να σχετίζονται.Δεν απάντησες ποτέ ούτε σε εμένα ούτε σε κάποιον άλλο που ρώτησε τί συσκευή έχεις.Έμεινε να υπάρχει γραμμένο χωρίς να δώσεις feedback αν το έλυσες και με ποιον τρόπο.
muffins Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Εγω παλι καλοπαιδα εχω κανει σε καλα ποσα αγορες απο aliexpress και δεν κολλαω στο 1-3 ευρω αν θα τα παρει η revolut στην τελικη χαιρομαι που εξυπηρετουμαι και μπορω να αγορασω απο εξω,και αν με φαει η revolut 0,50λεπτα του ευρω γιατι δεν δινει καλο συναλλαγμα ουτε που θα το σκαλισω το θεμα,Παντα καλοπροερετα τοποθετουμαι και απλα ειπα την γνωμη μου.! 1
iakoboss7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 το θεμα ειναι να μην λεει αλλα και αλλα να κανει...οτι προς το παρων εμας εδω στην ελλαδα μας εχει λυσει τα χερια εννοειται!!
drillgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ο 4ος λογαριασμός που έκανα, αυτή τη φορά στο όνομα της αδερφής μου, δεν συνδέεται με καμία δύναμη με το PayPal. Όλα τα στοιχεία ολόσωστα, κανονικά φορτισμένη η revolut και ήδη χρησιμοποιημένη ηλεκτρονικά αλλά στο PayPal τρώει πόρτα. Ζητάει να ελεγχθούν ξανά τα στοιχεία της κάρτας. Ίσως όντως, πέραν του θεωρητικού, να αρχίζουν να την μπλοκάρουν για χρήση με το PayPal.
parsifal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ο 4ος λογαριασμός που έκανα, αυτή τη φορά στο όνομα της αδερφής μου, δεν συνδέεται με καμία δύναμη με το PayPal. Όλα τα στοιχεία ολόσωστα, κανονικά φορτισμένη η revolut και ήδη χρησιμοποιημένη ηλεκτρονικά αλλά στο PayPal τρώει πόρτα. Ζητάει να ελεγχθούν ξανά τα στοιχεία της κάρτας. Ίσως όντως, πέραν του θεωρητικού, να αρχίζουν να την μπλοκάρουν για χρήση με το PayPal. Δοκίμασες αυτό που λέει η ερώτηση Q2 στο post #3;
Προτεινόμενες αναρτήσεις