Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σε ολους, εκανα προχθες revolut και κολλαω στο βημα με το εμβασμα, γραφω ολα τα στοιχεια και παταω συνεχεια και μου εμφανιζει αυτη την οθονη .. τι να κανω?... Η μονη επιλογη ειναι ακυρωση

https://www.dropbox.com/s/uptrb3hrxmyzl4q/REVOLL.png?dl=0

Είναι θέμα του ebanking σου, όχι της Revolut.

Κάνε αναζήτηση (τέρμα επάνω δεξιά) στο παρόν topic για τον όρο πιστοποιητικό και διάβασε τα σχετικά μηνύματα που έχουν γράψει τα άλλα μέλη για να κατατοπιστείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ευχαριστω παιδια, αλλα το ελυσα πιο απλα απο τις ρυθμισεις ασφαλειας εκανα Ενεργοποιηση κωδιου μιας χρησης.

η μεταφορα ειναι σε εξελιξη, εν συνεχεια αφου μπει το ποσο στην Revo να την κανω verify με paypal και ειμαι ετοιμος για αγορες?

Έτσι.

Η σύνδεση με PayPal είναι προαιρετική προφανώς. Μπορεί να θες να ψωνίσεις από sites που δεν υποστηρίζουν PayPal, π.χ. Amazon ή AliExpress, αλλά καλό είναι να γίνει για τα υπόλοιπα καταστήματα.

Έτσι.

Η σύνδεση με PayPal είναι προαιρετική προφανώς. Μπορεί να θες να ψωνίσεις από sites που δεν υποστηρίζουν PayPal, π.χ. Amazon ή AliExpress, αλλά καλό είναι να γίνει για τα υπόλοιπα καταστήματα.

Τελεια, σε ευχαριστω

Καλησπέρα παιδιά

Να σας πω την εμπειρία μου με την revolut. Είχα ένα πρόβλημα με την κάρτα μου. Στο chat απο την revolut μου είπαν  να την κάνω block και επανέκδοση το όποιο όμως κοστίζει 7 ευρώ. Χωρίς να τους πω τίποτα μου είπαν με πολύ ευγενικό τρόπο ότι θα μου προστεθούν στο λογαριασμό μου πάλι τα 7 ευρώ. Έτσι και έγινε μου πήραν τα 7 ευρώ και μέσα σε 1 λεπτό έγινε πάλι επιστροφή των 7 ευρώ. Μέ λίγα λόγια είναι άπιαστη. Μπράβο τους.   

• Like 1

Ή εμπειρία μου με την revolut.

Εμβασμα Σάββατο βράδυ-τριτη βράδυ τα χρήματα ήταν στον λογαριασμό της revolut-τριτη βράδυ έγινε η αγορά-τεταρτη 12 το πρωί ολοκληρώθηκε η μεταφορά των χρημάτων -όλα σούπερ!!!!

• Like 1

Κατεβασα το app και περιμενω να μου στειλουν τη καρτα..

Διαβασα ολο τον οδηγο, αλλα ρε παιδες λεφτα αυτοι πως βγαζουν; Τι κερδος εχουν;

Καλησπερα παιδια.Εχω στην κατοχη μου αυτην την υπεροχη καρτα.Την εχω συνδεσει με το Paypal και εχω κανει αγορες χωρις προβληματα καθως επισης χθες εκανα και αναληψη απο ATM απο AlphaBank χωρις προβλημα.Το Σαββατο ταξιδευω για Αγγλια και σκεφτομαι να χρησιμοποιω αυτην την καρτα εκει.Πιστευω να μην εχω καποιο προβλημα ετσι?Θα πρεπει να κανω καταθεση χρηματων σε λιρες Αγγλιας ή μπορω να εχω τα χρηματα μου στην καρτα σε ευρω και να ψωνιζω εκει κανονικα?Οποιος γνωριζει παρακαλω ας μου απαντησει καθως θα μου λυσει τα χερια αυτη η καρτουλα εκει...

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Καλησπερα παιδια.Εχω στην κατοχη μου αυτην την υπεροχη καρτα.Την εχω συνδεσει με το Paypal και εχω κανει αγορες χωρις προβληματα καθως επισης χθες εκανα και αναληψη απο ATM απο AlphaBank χωρις προβλημα.Το Σαββατο ταξιδευω για Αγγλια και σκεφτομαι να χρησιμοποιω αυτην την καρτα εκει.Πιστευω να μην εχω καποιο προβλημα ετσι?Θα πρεπει να κανω καταθεση χρηματων σε λιρες Αγγλιας ή μπορω να εχω τα χρηματα μου στην καρτα σε ευρω και να ψωνιζω εκει κανονικα?Οποιος γνωριζει παρακαλω ας μου απαντησει καθως θα μου λυσει τα χερια αυτη η καρτουλα εκει...

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Κάνεις κανονικά έμβασμα σε ευρώ και μετά έχεις δύο επιλογές:

• Τα κρατάς σε ευρώ και σε κάθε αγορά πληρώνεις με την ισοτιμία της στιγμής
  • Τα μετατρέπεις σε λίρες μέσω της εφαρμογής, αν βρεις κάποια συμφέρουσα ισοτιμία

Κατεβασα το app και περιμενω να μου στειλουν τη καρτα..

Διαβασα ολο τον οδηγο, αλλα ρε παιδες λεφτα αυτοι πως βγαζουν; Τι κερδος εχουν;

Παίρνουν ένα ποσοστό ανά συναλλαγή (όχι από εσένα, αλλά από τον merchant) όπως γίνεται και με όλες τις υπόλοιπες κάρτες.

Κάνεις κανονικά έμβασμα σε ευρώ και μετά έχεις δύο επιλογές:

1. Τα κρατάς σε ευρώ και σε κάθε αγορά πληρώνεις με την ισοτιμία της στιγμής
  2. Τα μετατρέπεις σε λίρες μέσω της εφαρμογής, αν βρεις κάποια συμφέρουσα ισοτιμία

Να εισαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω!

• Like 1

Μολις πηγα να ψωνισω κατι απο το σουπερ μαρκετ αλλα δεν μεαφηνε.Εβαζα το πιν μου,αυτο που εχω χρησιμοποιησει αλλες φορες για να κανω αναληψη απο ATM,αλλα δεν μου το δεχοταν το πιν.Καμια ιδεα?

Απλά να αναφέρω πως ενώ είχα ρυθμίσει τις μετατροπές να τις κάνει η Revolut, λόγω του πρόσφατου update στο PayPal και το ότι πέρασε κανένας μήνας από την τελευταία μου αγορά, έχασα γύρω στα 5€ από την μετατροπή στο PayPal.

Είχε αλλάξει η ρύθμιση για τις μετατροπές και δεν το τσέκαρα έγκαιρα.. Το άλλαξα πάλι βέβαια..

Έχει αναφερθεί ξανά απ'ότι είδα.. απλά το λέω γιατί με ξενέρωσε πολύ..  :-(

Καλησπέρα, έχω την παραπάνω κάρτα σε ηλεκτρονική και σε φυσική μορφή. Έχω κάνει μερικές αγορές μέσο internet και όλα πήγαν καλά. Στην αρχή που κατέβασα την εφαρμογή είχα βάλει κατά λάθος το ίδιο pin και στην εφαρμογή και στην φυσική κάρτα.

Την φυσική κάρτα δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ....

Πριν 2 ημέρες πήρα το παρακάτω sms στο κινητό μου

If you've encountered PIN issues using your Revolut card, please go to the nearest chip-enabled ATM and check your balance. This will activate the PIN. Please ignore 'Operation not supported' message. If you are outside of Europe use http://mastercard.co.uk/atm-locator.html to find a chip ATM near you. 

Πήγα σ' ένα atm της AlphaBank και αφού έβαλα το pin μου έγραψε ότι η κάρτα δεν είναι αποδεκτή και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Δοκιμάζω να αλλάξω pin και το σύστημα δέχτηκε την αλλαγή του αλλά και πάλι δεν μπορώ να δω το υπόλοιπό μου λαμβάνοντας ξανά το μήνυμα που λέει για μη αποδεκτή κάρτα κ.λ.π

Έχετε καμιά συμβουλή να μου δώσετε;

Καλησπέρα, έχω την παραπάνω κάρτα σε ηλεκτρονική και σε φυσική μορφή. Έχω κάνει μερικές αγορές μέσο internet και όλα πήγαν καλά. Στην αρχή που κατέβασα την εφαρμογή είχα βάλει κατά λάθος το ίδιο pin και στην εφαρμογή και στην φυσική κάρτα.
Την φυσική κάρτα δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ....
Πριν 2 ημέρες πήρα το παρακάτω sms στο κινητό μου
If you've encountered PIN issues using your Revolut card, please go to the nearest chip-enabled ATM and check your balance. This will activate the PIN. Please ignore 'Operation not supported' message. If you are outside of Europe use http://mastercard.co.uk/atm-locator.html to find a chip ATM near you. 
Πήγα σ' ένα atm της AlphaBank και αφού έβαλα το pin μου έγραψε ότι η κάρτα δεν είναι αποδεκτή και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Δοκιμάζω να αλλάξω pin και το σύστημα δέχτηκε την αλλαγή του αλλά και πάλι δεν μπορώ να δω το υπόλοιπό μου λαμβάνοντας ξανά το μήνυμα που λέει για μη αποδεκτή κάρτα κ.λ.π
Έχετε καμιά συμβουλή να μου δώσετε;

Από ΑΤΜ  ανάληψη μπορείς να κάνεις όχι να δεις το υπολοιπο. Μονο από την εφαρμογή μπορείς να το δεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...