Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, θέλω να προσθεσω στο "Bank Transfer" τον λογαριασμο μου, για withdraw. Στα bank details, τι βαζω στα πεδία: Account number και Sort Code? Σημ: Ο λογαριασμος μου ειναι στην Πειραιως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν δε χρησιμοποιουσες paypal, πριν διαβασεις αυτο το θεμα, αγνοησε ολα τα περι paypal

Οποιαδηποτε ερωτηση για το paypal ειναι ασχετη με το παρον θεμα, γι'αυτο εφτασε τοσες σελιδες

Μάλλον, σου ξέφυγε ότι η ερώτηση που επανέλαβε ο συμφορουμίτης δύο φορές σε διάστημα 4 ωρών είχε άμεση σχέση με τη revolut και έμμεση με το paypal.

μην μπλεκετε με εμβασματα και χανετε χρονο.....  επιβεβαιωνω τη σωστη λειτουργια της leupay και ολα εγιναν αμεσα! εχω συνδεσει τη mastercard της eurobank εστειλα 10 ευρω με προμηθεια 0.5 ευρω...  και εμφανιστηκαν αμεσως!!!  μετα εκανα top up στη revolut και φανηκαν αμεσως!!!!  οποτε απο εδω και περα ετσι θα το κανω για να μην περιμενω τοσες μερες να μπουν στη revolut με εμβασμα απο τραπεζα!!

• Like 2

μην μπλεκετε με εμβασματα και χανετε χρονο.....  επιβεβαιωνω τη σωστη λειτουργια της leupay και ολα εγιναν αμεσα! εχω συνδεσει τη mastercard της eurobank εστειλα 10 ευρω με προμηθεια 0.5 ευρω...  και εμφανιστηκαν αμεσως!!!  μετα εκανα top up στη revolut και φανηκαν αμεσως!!!!  οποτε απο εδω και περα ετσι θα το κανω για να μην περιμενω τοσες μερες να μπουν στη revolut με εμβασμα απο τραπεζα!!

αν έχουμε φυσικά Mastercard eurobank

σε μένα ούτε η mastercard της εθνικής ούτε η visa της πειραιως δούλεψε (με μια επιφύλαξη για την visa)

αν έχουμε φυσικά Mastercard eurobank

σε μένα ούτε η mastercard της εθνικής ούτε η visa της πειραιως δούλεψε (με μια επιφύλαξη για την visa)

μπα η visa δεν πρεπει να δουλευει καθολου....  παντως ειναι ο καλυτερος τροπος να φορτωνεις τη revolut

Δεν νομίζω ότι η καλλίτερη λύση για τις λίγες περιπτώσεις που καταγράφονται με καθυστέρηση στο φόρτωμα της revolut είναι να βγάλουμε ΚΑΙ άλλη κάρτα εξωτερικού, και μάλιστα, με το επιχείρημα της διαφοράς του 0,50€.

Δεν νομίζω ότι η καλλίτερη λύση για τις λίγες περιπτώσεις που καταγράφονται με καθυστέρηση στο φόρτωμα της revolut είναι να βγάλουμε ΚΑΙ άλλη κάρτα εξωτερικού, και μάλιστα, με το επιχείρημα της διαφοράς του 0,50€.

τι να σου πω το βλεπουμε διαφορετικα......   εκτος του οτι σε χαμηλα ποσα γλιτωνουμε 50 λεπτα...   ειναι και η ταχυτητα...  το καλυτερο με εμβασμα να τα εχεις τα λεφτα στη revolut σε μια μερα... σπανιο......    ενω τωρα σε λιγα δευτερολεπτα.... η διαφορα νομιζω ειναι τεραστια...

σημερα ηθελα να αγορασω κατι αμεσα αν εστελνα εμβασμα απο τραπεζα θα επρεπε να περιμενα 2-3 εργασιμες....  ενω τωρα σε 3 δευτερολεπτα ειχα τα χρηματα στη revolut....

ο καθενας κανει τις επιλογες του και ουτε επιβαλω σε καποιον να κανει οτι εκανα και εγω

τι να σου πω το βλεπουμε διαφορετικα......   εκτος του οτι σε χαμηλα ποσα γλιτωνουμε 50 λεπτα...   ειναι και η ταχυτητα...  το καλυτερο με εμβασμα να τα εχεις τα λεφτα στη revolut σε μια μερα... σπανιο......    ενω τωρα σε λιγα δευτερολεπτα.... η διαφορα νομιζω ειναι τεραστια...

σημερα ηθελα να αγορασω κατι αμεσα αν εστελνα εμβασμα απο τραπεζα θα επρεπε να περιμενα 2-3 εργασιμες....  ενω τωρα σε 3 δευτερολεπτα ειχα τα χρηματα στη revolut....

ο καθενας κανει τις επιλογες του και ουτε επιβαλω σε καποιον να κανει οτι εκανα και εγω

Αφενός καθένας λέει τη γνώμη του και πρέπει να είναι σεβαστή από τους υπόλοιπους αφετέρου κανένας δεν μπορεί να επιβάλει τη γνώμη του σε άλλους, αλλά σου θυμίζω ότι ξεκίνησες το post σου γράφοντας "μην μπλεκετε με εμβασματα και χανετε χρονο".

Φυσικά, ανταλλάσσουμε γνώμες και εμπειρίες και καθένας διαμορφώνει τη δική του θέση.

Εκανα μια αγορά στο ebay μεσω paypal που εχω συνδεσει με την revolut.

Το ποσο αγοράς ηταν 8.60 λιρες + 12.79 λιρες το shipping.

Η συναλλαγή ακυρώθηκε γιατι δεν εφτανε  το υπόλοιπο στο revolut για 2 ευρώ περίπου.  το revolut τραβηξε τα 12.79.

στο paypal εγινε αυτόματα refund το ποσό γιατι δεν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή, αλλα στο revolut δε τα βλέπω.

Οταν ειχα κανει επικυρωση την καρτα revolut στο paypal τραβηξε το 1 ευρω, και έγινε refund μετά από καμιά βδομάδα.... και τώρα τόσο θα κάνει δηλάδη;;;

μην μπλεκετε με εμβασματα και χανετε χρονο.....  επιβεβαιωνω τη σωστη λειτουργια της leupay και ολα εγιναν αμεσα! εχω συνδεσει τη mastercard της eurobank εστειλα 10 ευρω με προμηθεια 0.5 ευρω...  και εμφανιστηκαν αμεσως!!!  μετα εκανα top up στη revolut και φανηκαν αμεσως!!!!  οποτε απο εδω και περα ετσι θα το κανω για να μην περιμενω τοσες μερες να μπουν στη revolut με εμβασμα απο τραπεζα

Με 1 ευρώ μπορείς να φορτίσεις και το paypal και τη leupay και τη revolut (3 σε 1)  :-D  Για ψάξτο λιγάκι...

Το έχω κάνει αρκετές φορές και  το είχα αναφέρει και σε αυτό το νήμα  αλλά κάποιοι καλοθελητές φαντάστηκαν σκοπιμότητες ειρωνεύτηκαν απαξιώνοντας την όλη διαδικασία.  Δεν πειράζει, ας συνεχίσουν να στέλνουν εμβάσματα σε IBAN κουβάδες και μετά να παραπονιούνται για την χρονική καθυστερηση...lol

Με 1 ευρώ μπορείς να φορτίσεις και το paypal και τη leupay και τη revolut (3 σε 1)  :-D  Για ψάξτο λιγάκι...

Το έχω κάνει αρκετές φορές και  το είχα αναφέρει και σε αυτό το νήμα  αλλά κάποιοι καλοθελητές φαντάστηκαν σκοπιμότητες ειρωνεύτηκαν απαξιώνοντας την όλη διαδικασία.  Δεν πειράζει, ας συνεχίσουν να στέλνουν εμβάσματα σε IBAN κουβάδες και μετά να παραπονιούνται για την χρονική καθυστερηση...lol

το γνωριζω αυτο.... ;)

εγω να βοηθησω ηθελα και τα ακουσα κι απο πανω........

anyway δεν ξαναμπαινω στη διαδικασια να ενημερωσω......  οτι καλο βρισκουμε το κραταμε για τον εαυτο μας....

Καλημέρα,

λογικά το λάθος το έκανες εσύ, όταν πήγες στο μενού του τοπ απ δεν πήγες στη μεσαία καρτέλα που είναι για εύρω και έβαλες τα στοιχειά που είναι για λίρες! Μέχρι να κάνεις το exchage είχε αλλάξει η ισοτιμία των νομισμάτων και γιαυτο έμειναν 96,96€! Δεν νομίζω να είναι χρέωση!

Τώρα που το ξανακοιτάω μάλλον έτσι την πάτησα. Δεν την είχα προσέξει αυτήν την  λεπτομέρεια .

Ευχαριστώ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...