Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είναι σωστό το συμπέρασμα γιατί, στην περίπτωσή σου, έχεις balance σε £ και όχι σε € και τράβηξε το ισόποσο του 1$ (μετά τη μετατροπή) από τα € της revolut.

μήπως και σε μένα φταίει ότι είναι ευρό και όχι λίρες γιατί στο support δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με βάση όσα έχεις γράψει μέχρι τώρα, η περίπτωσή σου είναι διαφορετική αφού έχεις κάνει αγορές με τη Revolut στο παρελθόν και δεν μπορείς να κάνεις τώρα.

Εγω εκανα την ιδια διαδικασια , αλλα πληρωνοντας τα 7 ευρω. Στο chat  μου εχουν πει οτι θα μου τα επιστρεψουν. Τωρα περιμενω να λαβω την καρτα , για να τα ζητησω πισω. Ελπιζω να μου τα δωσουν.

Δεν καταλαβαινω γιατι περιμένεις να λάβεις την κάρτα για να τα ζητήσεις πίσω. Την παράγγελια της κάρτας την έκανες. Οτι ηταν να γίνει έγινε. Εγώ τα ζήτησα πίσω αμέσως μετά που ζητησα εκ νεου αποστολή της κάρτας και μου τα επέστρεψαν άμεσα.

εκανα τη Δευτερα αποστολη των χρηματων μου απο τη Revolut στη number 26 δινοντας το iban....   ακομη ομως δεν εχουν φανει...  εχει κανεις εμπειρια?

η number 26 δε φταιει γιατι ενα εμβασμα που εστειλα απο τραπεζα αλλα και withdraw απο paypal balance εμφανιστηκαν σε 1 μερα.....

εκανα τη Δευτερα αποστολη των χρηματων μου απο τη Revolut στη number 26 δινοντας το iban....   ακομη ομως δεν εχουν φανει...  εχει κανεις εμπειρια?

η number 26 δε φταιει γιατι ενα εμβασμα που εστειλα απο τραπεζα αλλα και withdraw απο paypal balance εμφανιστηκαν σε 1 μερα.....

μετά από 7 ημέρες θα τα δεις, έρχονται μέσω Φιλανδίας.

Αν οχι σήμερα το βράδυ, αύριο θα τα δεις. 4 εργάσιμες. 

Καλησπέρα και από εμένα. 

Έχω στείλει ήδη 1 εμβάσμαστο revolut και σταλθηκε επιτυχώς.Το τοπ-απ σε 2 εργασιμες είχε ολοκληρωθεί κατά τις 18.00.

Έστειλα επίσης ένα έμβασμα στις 28/01 και ακόμα περιμένω να ανέβουν τα χρήματα. 
Σε επικοινωνία μου χθες  στο support με έναν υπάλληλο της revolut  μου λέει 3-5 εργάσιμες μέρες κάνει από ελληνικές τράπεζες το έμβασμα και αμέσως έκλεισε το ticket της συνομιλίας..

Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην θεωρώ λογικά τα όσα έχουνε συμβεί μέχρι στιγμής.

Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον κάτι παρόμοιο??

Ένα έχω να πω. Κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα και ήδη αύριο το πρωί σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνο στην αγγλία για να τους βρίσω..

Καλησπέρα μια ερώτηση...Είναι υποχρεωτικό να συνδέσω την Revolut με την PayPal η μπορω απλα να μεταφέρω καθε φορα τα χρήματα απο την χρεωστική μου καρτα της alpha bank μεσω του IBAN που μου έδωσε!

Καλησπέρα μια ερώτηση...Είναι υποχρεωτικό να συνδέσω την Revolut με την PayPal η μπορω απλα να μεταφέρω καθε φορα τα χρήματα απο την χρεωστική μου καρτα της alpha bank μεσω του IBAN που μου έδωσε!

Απαραίτητο δεν είναι αλλά χωρίς το paypal δεν έχεις την προστασία που προσφέρει στις αγορές.

Ποιο ιβαν του ππ ή της ρεβολυτ? ...και απο χρεωστική πως να μεταφέρεις χρήματα?

Κατά την προσθήκη της κάρτας στο Paypal με χρέωσε 0.92€ και 1.32€.

Τα 1.32 μετά την καταχώρηση του τετραψήφιου κωδικού επεστράφησαν 

τα 0.92 θα επιστραφούν ή τα κρατάει σαν έξοδα το paypal;

Από τις 26/1 μου αφαίρεσαν κατόπιν ειδοποίησης με push message ένα ποσό περί τις 75 GBP από το account μου επειδή είχα δώσει στην ΕΤΕ αίτημα ακύρωσης του εμβάσματος (το οποίο αν και αναίρεσα ...δεν πρόλαβε να αναιρεθεί) και ακόμα περιμένω την επιστροφή στο λογαριασμό μου της Εθνικής. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοια κατάσταση ώστε να γνωρίζει πόσον καιρό παίρνει; Σήμερα το μεσημέρι έστειλα μήνυμα στο support της Revolut ζητώντας τα στοιχεία του εμβάσματος για την επιστροφή αλλά δεν μου έχει απαντήσει κανείς ακόμα (είναι λιγάκι εκνευριστικό αυτό-δουλεύει ή δεν δουλεύει το support της εφαρμογής; )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...