Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα, σε 3 βδομαδες θα παω για λιγες μερες βουδαπεστη..

με συμφερει να χρησιμοποιω την revolut για τις συναλλαγες μου ή να κανω συναλλαγμα μετρητα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχει γραφτεί κατ' επανάληψη ότι τα εμβάσματα πηγαίνουν σε ένα λογαριασμό-"κουβά" της Revolut στην Barclays και από αυτόν πιστώνονται με το χέρι (!!!) στο λογαριασμό κάθε συνδρομητή.

Αυτή η διαδικασία είναι ένα μειονέκτημα αλλά όσοι επιλέγουν τη Revolut (μεταξύ αυτών και εγώ) πρέπει να το γνωρίζουν.

Δεν απάντησες στο ερώτημα που έθεσα.

ναι την έχω περάσει από την ήμερα που την είχα έκδοση και έγινε και Confirm/Verify (Οκτώβριος-Νοέμβριοο)  έκανα κανονικά αγορές δεν είχα θέμα αλλά τώρα δεν αφήνει με τίποτα μόλις  κάνω login στο  paypal μου βγάζει να βάλω άλλη κάρτα 

post-291247-0-41041100-1454586391_thumb.png

Δηλαδη λες καθε φορα που στελνουμε χρηματα να στελνουμε απο μονοι μας και το αποδεικτικο?

Ακριβως. Τριτη εστειλα το εμαβασμα, τεταρτη εκτελεστηκε και παρασκευη πρωι μετα απο πιεση στο support και αποστολη του αποδεικτικου με email (στα αγγλικα κιολας για να τους διευκολυνεις) ειχα σε μιση ωρα τα χρηματα μεσα.

Καλησπερα στην ομαδα, 

εχω γραφτει στην υπηρεσια της revolut εδω και ενα μηνα, και εχω κανει κανονικα τις συναλλαγες μου ως τωρα.

Το μονο προβλημα που ειχα ειναι οτι η φυσικη καρτα εδω και ενα μηνα ακομα δε μου χει ερθει... 

Σε συνομιλια με το chat τους, το ανεφερα και με ενημερωσαν για την κανονικη διαδικασια, που ειναι η επανεκδοση της καρτας,

με χρεωση 7€ , και αναφεροντας μου οτι μετα θα μου πιστωσουν τα 7 ευρω. 

Ελα ομως που αν δεν εχεις αρκετο balance, πρεπει να στειλεις παλι εμβασμα και να περιμενεις. Τους το ανεφερα και απαντηση δεν ελαβα απο τους πρωτους υπαλληλους. 

Ομως ο τελευταιος υπαλληλος που συνομιλησε μαζι μου , παρεκαμψε την by the book διαδικασια, μου εστειλε 7 € απευθειας για να παραγγειλω την φυσικη καρτα ξανα, και η διαδικασια εγινε αμεσα. (Ειναι μαλλον θεμα βεβαια και σε ποιον υπαλληλο θα πεσεις).

Οποτε συνολικα μου αφησαν θετικες εντυπωσεις, μακαρι τωρα να παραλαβω βεβαια τη δευτερη καρτα που παρηγγειλα και να μην περιμενω παλι κανα μηνα....   :P  :P  :P

ναι την έχω περάσει από την ήμερα που την είχα έκδοση και έγινε και Confirm/Verify (Οκτώβριος-Νοέμβριοο)  έκανα κανονικά αγορές δεν είχα θέμα αλλά τώρα δεν αφήνει με τίποτα μόλις  κάνω login στο  paypal μου βγάζει να βάλω άλλη κάρτα 

Εννοείς ότι είχες συνδέσει τη revolut στο paypal και την έκανες Confirm/Verify από ΟΚΤ-ΝΟΕ ή μιλάς για άλλη κάρτα;

Εννοείς ότι είχες συνδέσει τη revolut στο paypal και την έκανες Confirm/Verify από ΟΚΤ-ΝΟΕ ή μιλάς για άλλη κάρτα;

την revolut εννοώ αλλά δεν  κατάφερα να κάνω την αγορά 

Καλησπερα σε ολους! Καταρχην ευχαριστω για τον οδηγο που δημιουργησατε. Πολυ καλος και ευκολος!

Θελω να κανω μια ερωτηση μηπως εχει τυχει κ σε καποιον αλλο κ μπορει να βοηθησει.

Πηγα να κανω μεταφορα χρηματων απο την εθνικη στη revolut κ αφου εχω κανει ολα τα βηματα στο

screenshot, παω να κανω επιβεβαιωση κ μου γραφει "ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΣΙΑ".

Εχω κανει εγω καποιο λαθος η πρεπει να επικοινωνησω με την τραπεζα;

Χθες δημιουργησα το λογαριασμο μου αλλα μου ειπαν απο την τραπεζα να περιμενω 1 μερα για να κανω συναλλαγη

αλλα σημερα ηταν κλειστα οι τραπεζες λογω της απεργιας. Μηπως φταιει αυτο;

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Καλησπερα στην ομαδα, 

εχω γραφτει στην υπηρεσια της revolut εδω και ενα μηνα, και εχω κανει κανονικα τις συναλλαγες μου ως τωρα.

Το μονο προβλημα που ειχα ειναι οτι η φυσικη καρτα εδω και ενα μηνα ακομα δε μου χει ερθει... 

Σε συνομιλια με το chat τους, το ανεφερα και με ενημερωσαν για την κανονικη διαδικασια, που ειναι η επανεκδοση της καρτας,

με χρεωση 7€ , και αναφεροντας μου οτι μετα θα μου πιστωσουν τα 7 ευρω. 

Ελα ομως που αν δεν εχεις αρκετο balance, πρεπει να στειλεις παλι εμβασμα και να περιμενεις. Τους το ανεφερα και απαντηση δεν ελαβα απο τους πρωτους υπαλληλους. 

Ομως ο τελευταιος υπαλληλος που συνομιλησε μαζι μου , παρεκαμψε την by the book διαδικασια, μου εστειλε 7 € απευθειας για να παραγγειλω την φυσικη καρτα ξανα, και η διαδικασια εγινε αμεσα. (Ειναι μαλλον θεμα βεβαια και σε ποιον υπαλληλο θα πεσεις).

Οποτε συνολικα μου αφησαν θετικες εντυπωσεις, μακαρι τωρα να παραλαβω βεβαια τη δευτερη καρτα που παρηγγειλα και να μην περιμενω παλι κανα μηνα....   :P  :P  :P

Εγω εκανα την ιδια διαδικασια , αλλα πληρωνοντας τα 7 ευρω. Στο chat  μου εχουν πει οτι θα μου τα επιστρεψουν. Τωρα περιμενω να λαβω την καρτα , για να τα ζητησω πισω. Ελπιζω να μου τα δωσουν.

Παντως δεν ειναι λογικο να χανονται τοσες καρτες. Ειναι πολλα τα ατομα που δεν εχουν λαβει την καρτα.

Μηπως δεν στελνουν σε ολους, και νομιζουμε οτι χανονται......

Στην καινουργια παντως που μου εχουν στειλει, στο app γραφει ημερομινια ληξης 2/19.

Καλησπερα σε ολους! Καταρχην ευχαριστω για τον οδηγο που δημιουργησατε. Πολυ καλος και ευκολος!

Θελω να κανω μια ερωτηση μηπως εχει τυχει κ σε καποιον αλλο κ μπορει να βοηθησει.

Πηγα να κανω μεταφορα χρηματων απο την εθνικη στη revolut κ αφου εχω κανει ολα τα βηματα στο

screenshot, παω να κανω επιβεβαιωση κ μου γραφει "ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΣΙΑ".

Εχω κανει εγω καποιο λαθος η πρεπει να επικοινωνησω με την τραπεζα;

Χθες δημιουργησα το λογαριασμο μου αλλα μου ειπαν απο την τραπεζα να περιμενω 1 μερα για να κανω συναλλαγη

αλλα σημερα ηταν κλειστα οι τραπεζες λογω της απεργιας. Μηπως φταιει αυτο;

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Απάντησες μονος σου

Μα, εσύ έχεις δηλώσει (και έχεις εξηγήσει) ότι κάνεις φόρτωμα με 1€ στη leupay, στη revolut και στο paypal.

Θα το χαλάσεις τώρα;

Από τα posts σου καταλαβαίνω ότι θέλεις να κάνεις αγορά των 12£ με τη revolut στην οποία έχεις διαθέσιμα 16,80€ (που αρκούν για τη συγκεκριμένη αγορά) και προσθέτεις ότι είναι συνδεδεμένη με το paypal (που έχει κάποια χρήματα στο balance, χωρίς να αναφέρεις το ποσό). 

Κανονικά, το paypal θα τραβήξει πρώτα το ποσό που έχεις στο balance και, αν αυτό δεν αρκεί, θα πάρει το υπόλοιπο από την κάρτα που έχεις συνδέσει, αν αυτή έχει γίνει verified.

Εάν έχει συνδέσει μόνο τη Revolut, μήπως δεν έχεις κάνει, ακόμη, τη διαδικασία Confirm/Verify της Revolut στο Paypal;

και μενα παντως ενω ειχα μεσα στην paypal 0.27 gbp και στην revolut 3-4ευρω, σε αγορα μου (1 δολλαριο) μου τα τραβιξε ΜΟΝΟ απο το revolut...

αρα αν δεν φτανουν αυτα που εχεις στην paypal τα προσπερναει...

Έχει συζητηθεί το θέμα με αρκετές λεπτομέρειες.

Κάνε αναζήτηση με "Ουγγαρία" σ' αυτό το θέμα. 

Εισαι πολυ ωραιος,  ευχαριστω

και μενα παντως ενω ειχα μεσα στην paypal 0.27 gbp και στην revolut 3-4ευρω, σε αγορα μου (1 δολλαριο) μου τα τραβιξε ΜΟΝΟ απο το revolut...

αρα αν δεν φτανουν αυτα που εχεις στην paypal τα προσπερναει...

Δεν είναι σωστό το συμπέρασμα γιατί, στην περίπτωσή σου, έχεις balance σε £ και όχι σε € και τράβηξε το ισόποσο του 1$ (μετά τη μετατροπή) από τα € της revolut.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...