NikosKallithea Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 θέλω να κάνω μια παραγγελία από το ebay έχω 9€ στην revolut η οποία είναι συνδεδεμένη με το paypal και κάποια χρήματα στο balance αλλά μόλις προσπαθώ να κάνω νια αγορά δεν με αφήνει βγάζει error ενώ η παραγγελιά κάνει 15,54€ και εγώ έχω κάπου 16,80€ We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard x-0574. This happened because it has been denied by the card issuer. Σε τι νόμισμα αγοράζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Σε τι νόμισμα αγοράζεις λίρα Αγγλίας στην revolut ειναι λιρες αλλα στο balance € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Σε βάζει να μπορείς να τραβήξεις και από τα δύο λεφτά ή σου δίνει μόνο επιλογή την κάρτα? Εμένα στην ρεβολουτ δεν μου δίνει την δυνατότητα να τραβηξω για πληρωμή και από το balance και από την ρεβολουτ,ίσως γιατί τα θεωρεί διαφορετικά νομίσματα. Στην Πειραιώς και την eurobank το εμφανίζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 για το paypal μιλάς η για το ebay για τι στο ebay λέει δεν μπορεί να ολοκληρωθεί με αυτήν την κάρτα ενώ στο paypal λέει να χρησιμοποιειθει πρώτα το balance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Στην pp σου λέει pay with... Από κάτω σου βγάζει μόνο την μαστερκαρντ ή σου έχει πρώτα το balance και δεύτερη την κάρτα (και τα δύο μαζί)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 δες λίγο εάν είναι σωστό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Βάζεις κάτι στο καλάθι σου Σε πάει να κανείς τσεκ άουτ με παυπαλ Μετά μπαίνει στην παυπαλ Διαλέξεις το πως θα πληρώσεις Αυτήν την οθόνη δεν την είδα πουθενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Βάζεις κάτι στο καλάθι σου Σε πάει να κανείς τσεκ άουτ με παυπαλ Μετά μπαίνει στην παυπαλ Διαλέξεις το πως θα πληρώσεις Αυτήν την οθόνη δεν την είδα πουθενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αντε με πείσατε....στέλνω έμβασμα τώρα, αν δεν εμφανιστεί μέχρι την Παρασκευή... ποιος σας γλιτώνει απο την γκρίνια μου Καληνύχτα σε όλους ... Μα, εσύ έχεις δηλώσει (και έχεις εξηγήσει) ότι κάνεις φόρτωμα με 1€ στη leupay, στη revolut και στο paypal. Θα το χαλάσεις τώρα; θέλω να κάνω μια παραγγελία από το ebay έχω 9€ στην revolut η οποία είναι συνδεδεμένη με το paypal και κάποια χρήματα στο balance αλλά μόλις προσπαθώ να κάνω νια αγορά δεν με αφήνει βγάζει error ενώ η παραγγελιά κάνει 15,54€ και εγώ έχω κάπου 16,80€ We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard x-0574. This happened because it has been denied by the card issuer. Από τα posts σου καταλαβαίνω ότι θέλεις να κάνεις αγορά των 12£ με τη revolut στην οποία έχεις διαθέσιμα 16,80€ (που αρκούν για τη συγκεκριμένη αγορά) και προσθέτεις ότι είναι συνδεδεμένη με το paypal (που έχει κάποια χρήματα στο balance, χωρίς να αναφέρεις το ποσό). Κανονικά, το paypal θα τραβήξει πρώτα το ποσό που έχεις στο balance και, αν αυτό δεν αρκεί, θα πάρει το υπόλοιπο από την κάρτα που έχεις συνδέσει, αν αυτή έχει γίνει verified. Εάν έχει συνδέσει μόνο τη Revolut, μήπως δεν έχεις κάνει, ακόμη, τη διαδικασία Confirm/Verify της Revolut στο Paypal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaKaDi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα σε όλους. Ετοιμαζόμενος και εγώ για κάποιες αγορές μέσω paypal έβγαλα την κάρτα μέσω του app (σε τηλέφωνο LG L40, με android 4.4 και χωρίς εμπρός κάμερα) ενώ την περιμένω και ταχυδρομικά σύντομα (έχω ήδη 5 ημέρες). Το θέμα μου είναι πως δεν μπορώ να κάνω confirm τον λογαριασμό μου. Και αυτό γιατί η ταυτότητα που έχω είναι "παλιακιά", δηλαδή παλιά (έκδοσης 1996 ενώ ήμουν έφηβος) χωρίς λατινικά πάνω (μόνο Ελληνικά) και γιαυτό απο ότι απάντησαν και στο chat δεν μπορούν να κάνουν confirm (και ας έχω στείλειε ταυτότητα/ δίπλωμα και selfies). Οπότε το θέμα μου είναι: υπάρχει κανένα θέμα αν στείλω έμβασμα χωρίς confirm? Γιατί έχω διαβάσει οτι το ζητάνε όλο και περισσότερο (φυσικό είναι αυτό). Κατα τα λοιπά να αναφέρω ότι το chat τους είναι αργό ενώ και η εφαρμογή κινητού δεν ενδείκνυται για chat καθώς αν κλειδώσεις το τηλέφωνο (μέσω του πλήκτρου ή μέσω της αυτόματης αναμονής) βγαίνει απο την εφαρμογή και χάνεις τυχόν μήνυμα που έγραφες στο chat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DANORFIAS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλήμερα παιδιά!! Χθες για πρώτη φορά έκανα μεταφορά από την τράπεζα Πειραιώς (έμβασμα)στην revolut.Σήμερα λοιπόν το πρωί είδα ότι τα χρήματα έφυγαν από την τράπεζα,στην κάρτα όμως δεν εμφανίστηκαν.Αυτό είναι φυσιολογικό?Διάβασα στον οδηγό ότι μπορεί να χρειαστούν 2-4 εργάσιμες ημέρες να φανούν στην κάρτα αλλά δεν κατάλαβα αν ο χρόνος αυτός έχει να κάνει με την τράπεζα η την κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maitre Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Φυσιολογικά θα τα δεις μέχρι μεθαύριο στην κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μα, εσύ έχεις δηλώσει (και έχεις εξηγήσει) ότι κάνεις φόρτωμα με 1€ στη leupay, στη revolut και στο paypal. Θα το χαλάσεις τώρα; Από τα posts σου καταλαβαίνω ότι θέλεις να κάνεις αγορά των 12£ με τη revolut στην οποία έχεις διαθέσιμα 16,80€ (που αρκούν για τη συγκεκριμένη αγορά) και προσθέτεις ότι είναι συνδεδεμένη με το paypal (που έχει κάποια χρήματα στο balance, χωρίς να αναφέρεις το ποσό). Κανονικά, το paypal θα τραβήξει πρώτα το ποσό που έχεις στο balance και, αν αυτό δεν αρκεί, θα πάρει το υπόλοιπο από την κάρτα που έχεις συνδέσει, αν αυτή έχει γίνει verified. Εάν έχει συνδέσει μόνο τη Revolut, μήπως δεν έχεις κάνει, ακόμη, τη διαδικασία Confirm/Verify της Revolut στο Paypal; καλήμερα έχω 8,50€ στην revolut και τα υπόλοιπα στο balance και το προϊόν κάνει 15,57€ και εγώ στο paypal (balance+card) έχω 16,58€ άπλα είναι 12 λίρες γιατί δεν ολοκληρωνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DANORFIAS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Φυσιολογικά θα τα δεις μέχρι μεθαύριο στην κάρτα. ΟΚ.Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλήμερα παιδιά!! Χθες για πρώτη φορά έκανα μεταφορά από την τράπεζα Πειραιώς (έμβασμα)στην revolut.Σήμερα λοιπόν το πρωί είδα ότι τα χρήματα έφυγαν από την τράπεζα,στην κάρτα όμως δεν εμφανίστηκαν.Αυτό είναι φυσιολογικό?Διάβασα στον οδηγό ότι μπορεί να χρειαστούν 2-4 εργάσιμες ημέρες να φανούν στην κάρτα αλλά δεν κατάλαβα αν ο χρόνος αυτός έχει να κάνει με την τράπεζα η την κάρτα. Έχει γραφτεί κατ' επανάληψη ότι τα εμβάσματα πηγαίνουν σε ένα λογαριασμό-"κουβά" της Revolut στην Barclays και από αυτόν πιστώνονται με το χέρι (!!!) στο λογαριασμό κάθε συνδρομητή. Αυτή η διαδικασία είναι ένα μειονέκτημα αλλά όσοι επιλέγουν τη Revolut (μεταξύ αυτών και εγώ) πρέπει να το γνωρίζουν. καλήμερα έχω 8,50€ στην revolut και τα υπόλοιπα στο balance και το προϊόν κάνει 15,57€ και εγώ στο paypal (balance+card) έχω 16,58€ άπλα είναι 12 λίρες γιατί δεν ολοκληρωνεται Δεν απάντησες στο ερώτημα που έθεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις