Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δευτέρα μεσημέρι έκανα τη μεταφορά.Τρίτη πρωί μου ήρθε ειδοποίηση από τη τράπεζα ότι έγινε η μεταφορά και σήμερα Πριν λίγο φάνηκαν στη revolut

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καταρχας ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια για  τον πληρες βοηθο...

Εγω εβαλά τα χρηματα Κυριακη βραδυ στην Alpha..Ηξερα οτι το εμβασμα θα εκτελουνταν  Δευτερα μετα της 22,00 ..Σημερα Τεταρτη πριν απο λιγο μπηκα στην καρτα (δηλαδη ουτε 48 ωρες)...

Την προσθεσα και σαν καρτα στην PayPal και την δεχτηκε αμεσως,,,απλα πεrιμενω τωρα να μου επιστραφουν τα χρηματα που εχει κρατησει η PayPal  !!!

Καλησπέρα παιδια, μια βοηθεια οποιος ξερει η αν ετυχε σε καποιον το ιδιο όπως τωρα σ εμενα. Εχω μια επιστροφή από Fasttech στο Paypal εδώ και μια εβδομαδα και επειδή αργουσε να μπει στην καρτα της Revolut στελνω μηνημα στην εξυπηρετηση πελατων στη Revolut από το κινητο να δουν μηπως το ξεχασαν να το βαλουν, και μου απαντανε σημερα ότι στο συστημα τους φαινεται ότι εχουν κανει κανονικα την επιστροφή στην καρτα το βλεπουν στο συστημα τους, ενώ στη καρτα μου και εχω ΧΙΛΙΟΤΣΕΚΑΡΕΙ δεν μου εχουν κανει επιστροφή. Πως μπορω να τους το αποδειξω τωρα εγω αυτό ?? Αρχισαν τα παρατράγουδα να τρωνε επιστροφες ? Δε ξερω παιδια αλλα αυτό πρωτη φορα μου συμβαινει. Αν εχει καποιος καμια ιδεα πως μπορω να αποδειξω ότι δεν μου επιστρεψαν το συγκεκριμενο ποσο στη καρτα ας βοηθησει

Εγώ πάντως σήμερα κανονικά refund από aliexpress 21.41 ευρώ που έφυγε  από το aliexpress την δεύτερα.

Η eurobank απιστευτα γρηγορη στην αποστολη εμβασματος προς revolut.Χθες το πρωι εστειλα και σημερα το απογευμα μπηκαν κιολας!Ομως εχω μια απορια.Τι αιτιολογια βαζουμε για το εμβασμα?Εβαλα αγορα αγαθων.εκανα λαθος??

Το συστημα μια χαρα ηταν και ειναι απλα μερικοι κανουν καποια λαθη και μετα κατηγορουν την revolut,την τραπεζα,το 1€ που πληρωσαν κτλ..

• Like 2

εμενα προσωπικα μου ερχονται σε 2-3 μερες...

πχ αργα το βραδυ παρασκευσης το εκανα και μπηκαν χτες το απογευμα προς βραδυ! ουσιαστικα 2 εργασιμες!

αλλα πιο παλια διαβαζα οτι κανει 3 με 5 αλλα σχεδον ποτε 2. ενω τωρα τελευταια (περα απο κατι περιεργα) βλεπω αναφορες για 1-2 μερες συχντα!

Q3: - Πως προσθέτω τη Revolut στο PayPal?
       - Από την επιλογή "Bank Accounts and Credits" στην αρχική σελίδα στο PayPal, επιλέγουμε "Link a card". Διαλέγουμε τον τύπο της κάρτας (στη συγκεκριμένη περίπτωση: Mastercard), γράφουμε τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης της κάρτας και το CSC (ή αλλιώς CVV) και την διεύθυνση κατοικίας μας και τέλος πατάμε "Save".
    Θα μας γίνει μια χρέωση περίπου 0,93€, η οποία θα επιστραφεί μετά από 10-15 μέρες. Κατόπιν, πάλι από την αρχική σελίδα του PayPal θα εμφανίζετε η επιλογή "Confirm my card", όπου αν προχωρήσουμε θα μας ζητήσει να πληκτρολογήσουμε έναν τετραψήφιο κωδικό. Τον κωδικό αυτόν θα τον βρούμε στην κεντρική σελίδα της Revolut εφαρμογής ως χρέωση περίπου 1,5€ (το οποίο θα επιστραφεί σε 24-48 ώρες στη Revolut κάρτα μας), μόλις πατήσουμε το "confirm".

Να ενημερώσω ότι για να κάνω confirm τη κάρτα στο paypal, έπρεπε μετά την διαδικασία "Link a card, να ξαναπάω στο menu bank accounts and cards για να κάνω confirm Και να προχωρήσει η χρέωση. Στην αρχική σελίδα του paypal δεν μου εμφάνιζε τίποτα για confirm....  

Επίσης έγινε μονο μια χρέωση (1.32€) για όλη τη διαδικασία ... 

Θυμίστε μου λίγο, που είναι κρυμμένη η επιλογή ώστε να τσεκάρω αν το κοστος μετατροπής γίνεται απο το paypal ή η κάρτα ? 

• Like 1

Έμβασμα 1 Φεβρουαρίου 2016 - 8:00, μπήκαν στην κάρτα 2 Φεβρουαρίου 2016 στις 6 το απόγευμα

Από Πειραιώς

Ακριβως το ιδιο και σε μενα. Eurobank

Καλησπέρα. Η Revolut κάνει δώρα? Βάζω 30 ευρώ.Κάνω αγορά από ali 26,65.Κρατάει 0,92 για paypal και 1,32 για 4ψήφίο κωδικό.Άρα υπόλοιπο έβλεπα μέχρι εχθές 1,11.Μπαίνω τώρα στο άσχετο και βλέπω υπόλοιπο 5,07!!! με 3 επιστροφές του 1,32 σήμερα στις 15.43 στις 16.03 και στις 20.03.Τι γίνεται? Λείπουν από κάποιον άλλον η θα το δούνε και θα το διορθώσουν άραγε?

θέλω να κάνω μια παραγγελία από το ebay έχω 9€ στην revolut η οποία είναι συνδεδεμένη με το paypal και κάποια χρήματα στο balance αλλά μόλις προσπαθώ να κάνω νια αγορά δεν με αφήνει βγάζει error ενώ η παραγγελιά κάνει 15,54€ και εγώ έχω κάπου 16,80€ 

We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard x-0574. This happened because it has been denied by the card issuer.

εγω τις επιστροφες αργησα να τις παρω, και ακομα δεν επεστρεψαν τα 0.92 (χ2 φορες μιας και εκανα αλλαγη στα στοιχεια) παρα μονο τα 1.32. εχουν περασει 10 μερες σχεδον.

Μακαρι να συνεχισει με αυτους τους ρυθμους.

Θα κανω και μια αγορα να δω πως θα παει, και μετα θα προχωρησω με ποιο πολλα χρηματα.

post-42276-0-91437500-1454536019_thumb.jpg

post-42276-0-71950900-1454536020_thumb.jpg

post-42276-0-35840000-1454536022_thumb.png

• Like 1

Εγω πιστεύω ότι η δική μου ''γρήγορη'' μεταφορά εγινε επειδή έχω ήδη κάνει το verification στη revolut. Να σημειώσω ότι ήταν η 1η απόπειρα να στείλω χρήματα, ίσως να έτυχε.....

Επίσης ακόμα δεν μου έχει η φυσική κάρτα ενω έπρεπε να είναι εδω συμφωνα με αυτους ... Αύριο περνάει πάλι ο ταχυδρόμος για να δούμε .... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...