alfeios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή θέλεις να πεις ότι τα 200€ που έβαλα, αυγατίσανε σε 4 μέρες και γίνανε 200,78€ ή οι άνθρωποι της Revolut σκεφτήκανε να μου κάνουν ένα μικρό δώρο (0,78€) για το καλωσόρισες; Εγω δεν θελω να πω τιποτα. Απλα ρωτησα τι εννοεις εσυ. Εγω δεν καταλαβα .....
greekn1c Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδια, μια βοηθεια οποιος ξερει η αν ετυχε σε καποιον το ιδιο όπως τωρα σ εμενα. Εχω μια επιστροφή από Fasttech στο Paypal εδώ και μια εβδομαδα και επειδή αργουσε να μπει στην καρτα της Revolut στελνω μηνημα στην εξυπηρετηση πελατων στη Revolut από το κινητο να δουν μηπως το ξεχασαν να το βαλουν, και μου απαντανε σημερα ότι στο συστημα τους φαινεται ότι εχουν κανει κανονικα την επιστροφή στην καρτα το βλεπουν στο συστημα τους, ενώ στη καρτα μου και εχω ΧΙΛΙΟΤΣΕΚΑΡΕΙ δεν μου εχουν κανει επιστροφή. Πως μπορω να τους το αποδειξω τωρα εγω αυτό ?? Αρχισαν τα παρατράγουδα να τρωνε επιστροφες ? Δε ξερω παιδια αλλα αυτό πρωτη φορα μου συμβαινει. Αν εχει καποιος καμια ιδεα πως μπορω να αποδειξω ότι δεν μου επιστρεψαν το συγκεκριμενο ποσο στη καρτα ας βοηθησει Αν πληρωσες μεσω paypal μου εχει τυχει (προ revolut εποχες) να εχει γινει η επιστροφη χρηματων αλλα οχι μεσα στην καρτα αλλα σαν υπολοιπο στο paypal. Οποτε ριξε μια ματια στο paypal μηπως ειναι εκει τα χρηματα σου γιατι το paypal δεν τα επιστρεφει στην καρτα τα αφηνει στο balance σου.
sakattaq1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Το πρόβλημα που έχω ώστε να ακολουθήσω τον πολύ καλό οδηγό που έχετε φτιάξει είναι ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω με κανένα τρόπο το app σε κάποια φορητή συσκευή που έχω από το playstore. Γράφει μη υποστηριζόμενες συσκευές. Android tablet 6.1 ver. (Nexus 7) & Android mobile 4.1 ver. (Samsung S3 mini). Root και οι δύο συσκευές. Επίσης δοκίμασα να κατεβάσω την εφαρμογή από κάποια ιστοσελίδα και να την εγκαταστήσω χειροκίνητα αλλά δεν την δέχεται. Κάποια βοήθεια μήπως; (το κέρατο μου μέσα με αυτά τα άθλια CC!!!)
motomoto00 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Τη χρησιμοποιείς αλλά ποιος ο λόγος να βγάζεις χρήματα στο εξωτερικό (και με κόστος) για να αγοράζεις από Ελλάδα αφού όλες οι κάρτες περνάνε στα καταστήματα. Μέχρι στιγμής έβαζα στη revolut ακριβώς τα λεφτά που ήθελα ώστε να κάνω μιαμια αγορά.. Δεν έβαζα περισσότερα γιατί ίσως να τα είχα ανάγκη κάποια στιγμή και δε θα μπορούσα να τα βγάλω.. Τώρα όμως που μπορώ να την χρησιμοποιώ στο atm μπορώ να βάλω μέσα 100-150 ευρώ να έχω για αγορές και αν τα έχω ανάγκη κάποια στιγμή να τα βγάλω..
Agathoklis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Το πρόβλημα που έχω ώστε να ακολουθήσω τον πολύ καλό οδηγό που έχετε φτιάξει είναι ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω με κανένα τρόπο το app σε κάποια φορητή συσκευή που έχω από το playstore. Γράφει μη υποστηριζόμενες συσκευές. Android tablet 6.1 ver. (Nexus 7) & Android mobile 4.1 ver. (Samsung S3 mini). Root και οι δύο συσκευές. Επίσης δοκίμασα να κατεβάσω την εφαρμογή από κάποια ιστοσελίδα και να την εγκαταστήσω χειροκίνητα αλλά δεν την δέχεται. Κάποια βοήθεια μήπως; (το κέρατο μου μέσα με αυτά τα άθλια CC!!!) χρησιμοποιησε το bluestacks σε pc/laptop δημιουργει μια εικονικη android συσκευη στον υπολογιστη σου
mariosgx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Για το root to επιβεβαιώνω και εγώ. Γιατί είμαι και εγώ rootαρισμένος.
sakattaq1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 χρησιμοποιησε το bluestacks σε pc/laptop δημιουργει μια εικονικη android συσκευη στον υπολογιστη σου Το εγκατέστησα μαζί με την εφαρμογή μια χαρά. Δεν μου στέλνει όμως το Passcode στο κινητό που έχω παρότι βάζω σωστά το νούμερο μου.
Maitre Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εδώ είναι η τελευταία έκδοση της εφαρμογής όπως την πήρα από το κινητό μου : Revolut 2.1.0 Θέλει κινητό με Android 4.4 και πάνω και όχι tablet χωρίς δυνατότητα κινητής τηλεφωνίας. Φυσιολογικά αν περάσεις απευθείας το apk στο tablet θα παίξει, αλλά νομίζω δεν θα γίνονται τα Updates από το play store. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2016 από Maitre
motomoto00 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εδώ είναι η τελευταία έκδοση της εφαρμογής όπως την πήρα από το κινητό μου : Revolut 2.0.6 Θέλει κινητό με Android 4.4 και πάνω και όχι tablet χωρίς δυνατότητα κινητής τηλεφωνίας. Φυσιολογικά αν περάσεις απευθείας το apk στο tablet θα παίξει, αλλά νομίζω δεν θα γίνονται τα Updates από το play store. Εμένα η τελευταία έκδοση δείχνει ότι είναι η 2.1..
sakattaq1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εδώ είναι η τελευταία έκδοση της εφαρμογής όπως την πήρα από το κινητό μου : Revolut 2.0.6 Θέλει κινητό με Android 4.4 και πάνω και όχι tablet χωρίς δυνατότητα κινητής τηλεφωνίας. Φυσιολογικά αν περάσεις απευθείας το apk στο tablet θα παίξει, αλλά νομίζω δεν θα γίνονται τα Updates από το play store. Σε ευχαριστώ πολύ! Τα κατάφερα!
Maitre Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα η τελευταία έκδοση δείχνει ότι είναι η 2.1.. Έχεις δίκιο, έβγαλε νέο update σήμερα την 2.1.0 οπότε ενημερώνω το αρχικό μου post.
Maitre Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 @leros2004: και τώρα βάλε γρήγορα για φόρτιση το κινητό... 2
mariosgx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μόλις μου ήρθε το εμβάσμα Screenshot_2016-02-03-20-36-27.jpg Μετά από πόσες ώρες? Αφότου εκτελέστηκε από την τράπεζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις