makhs5 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω αν ειπώθηκε, έκανες clear data της εφαρμογής μπάς και? Εχω κανει clear data 3 φορες. Ειπα και το εννοουσα δοκιμασα τα παντα πριν γραψω εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 ε στειλε email... δεν υπαρχει μονο η εφαρμογη για support... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις. Προσπαθώ να σε βοηθήσω. Αν δεν θέλεις πρόβλημά σου. Σε ρωτάω 3η φορά πόσες εργάσιμες πέρασαν; Και αν μπορείς ανέβασε μία οθόνη με τις ημερομηνίες που έγινε η χρέωση την 1η φορά. Τι δεν καταλαβαίνεις; Ή κάνεις πως δεν καταλβαίνεις; Φιλε μου δε πουλαω τρελιτσα δεν είμαι πιτσιρικας. Οσο για την ερωτηση σου, εχουν περασει 12 εργασιμες μερες από τοτε που μπηκαν τα χρηματα τα συγκεκριμένα στο Paypal. Θα περιμενω ως και αυριο την απαντηση τους, που τους ρωτησα να μου υποδειξουν οι ιδιοι έναν τροπο να τους δειξω ολη την κατασταση του κινητου με τις χρεωσεις - επιστροφες. Αν δεν απαντησουν εως και αυριο αργα το βραδυ, μεθαύριο στελνω μυνημα μεσω pc στο support τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δεν υπάρχει λόγος να το καθυστερείς. Στείλε από τώρα στο support. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δεν υπάρχει λόγος να το καθυστερείς. Στείλε από τώρα στο support. Θα τους δωσω το χρονο τους, θελω μ αυτό να καταλαβω το ποσο υπεύθυνοι είναι τελικα. Για μια ακομη μερα δε χαθηκε ο κοσμος για μενα. Και οι λεπτομέρειες κανουν τη διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Και φυσικά ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη. Αλήθεια ο προηγούμενος φίλος που του άργησε το top up, τί απέγινε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Και φυσικά ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη. Αλήθεια ο προηγούμενος φίλος που του άργησε το top up, τί απέγινε? Εννοείτε πως θα ενημερωσω. Δεν είναι το ποσον, είναι ότι αν συμβει μια φορα το πιθανοτερο να ξανασυμβει και άλλη φορα. Και ενταξει 7 ευρω είναι. Αλλα αν ηταν 200-300 ? Ε όχι εκει θα ηταν να τραβας τα μαλια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kandilak Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εννοείτε πως θα ενημερωσω. Δεν είναι το ποσον, είναι ότι αν συμβει μια φορα το πιθανοτερο να ξανασυμβει και άλλη φορα. Και ενταξει 7 ευρω είναι. Αλλα αν ηταν 200-300 ? Ε όχι εκει θα ηταν να τραβας τα μαλια σου. Δεν αμφιβάλω ότι έχεις χιλιοτσεκάρει και δεν βλέπεις επιστροφή. Η ερώτηση μου είναι αν έχεις τσεκάρει το ποσό που φαίνεται στην αρχική χρέωση!! Κάποιος άλλος σ'αυτό το νήμα είχε παραπονεθεί για δική του περίπτωση επιστροφής ότι η revolut δεν εμφάνιζε σαν νέα κίνηση την επιστροφή αλλά εξαφάνιζε την αρχική χρέωση σαν να μην έγινε ούτε η αρχική χρέωση, δλδ ναι μεν δεν φαινόταν επιστροφή αλλά τα λεφτά είχαν επιστραφεί κανονικά. Το ποσό που έχεις τώρα διαθέσιμο στην κάρτα είναι κατα 7€ μίκρότερο από αυτό που θα έπρεπε να είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δεν αμφιβάλω ότι έχεις χιλιοτσεκάρει και δεν βλέπεις επιστροφή. Η ερώτηση μου είναι αν έχεις τσεκάρει το ποσό που φαίνεται στην αρχική χρέωση!! Κάποιος άλλος σ'αυτό το νήμα είχε παραπονεθεί για δική του περίπτωση επιστροφής ότι η revolut δεν εμφάνιζε σαν νέα κίνηση την επιστροφή αλλά εξαφάνιζε την αρχική χρέωση σαν να μην έγινε ούτε η αρχική χρέωση, δλδ ναι μεν δεν φαινόταν επιστροφή αλλά τα λεφτά είχαν επιστραφεί κανονικά. Το ποσό που έχεις τώρα διαθέσιμο στην κάρτα είναι κατα 7€ μίκρότερο από αυτό που θα έπρεπε να είναι? Ακριβως. Είναι μικροτερο κατά 7.02 ευρω. Ξερω τι λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ισως εγω να μην το κσταλαβα αλλα σε ποια χρεωση 7€ αναφερεσαι οτι θα σου πιστωσουν; και ποιο balance εχει αδειασει; για εκδοση καρτας revolut δεν μιλας; Εμενα παλι να υποθεσω πλεον οτι ο ταχυδρομος μου εφυγε Βραζιλια με την physical καρτα μου! Γιατι περασε σχεδον ενας μηνας και τιποτα! Τους το ειπα στο support μου λενε να εκδωσω νεα καρτα και θα μου πιστωσουν τα 7 ευρω της χρεωσης. Ελα που τωρα το χω αδειασει το balance μου, και δεν μπορω να κανω τη διαδικασια... Τους ρωταω στο support αν μπορουν να παρακαμψουν τη διαδικασια και να μου στειλουν νεα καρτα και ... σιγη βοωντος... Είχα στείλει έμβασμα 200€ στις 26/1, σύνδεσα την κάρτα στο paypal την 27/1, κρατήθηκαν τα γνωστά, επιστράφηκε η 1£ την 1/2 και βρέθηκα με 200,78€, προφανώς, από τη διαφορά ισοτιμίας ποιοα διαφορα ισοτημιας, αφου € κατεθεσες και € εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motomoto00 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά στον οδηγό γράφει ότι ο τετραψήφιος κωδικός που βάζουμε και μας το ζητάει η εφαρμογή κάθε φορά που την ανοίγουμε δεν είναι το PIN της κάρτας.. Το PIN κάρτας θα το δούμε όταν την επιλέξουμε την επιλογή "Show PIN".. Όταν πατάω στο Show PIN μου δείχνει το τετραψήφιο κωδικό που έχω για να μπαίνω στην εφαρμογή.. Άρα αυτό είναι και το PIN της κάρτας;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά στον οδηγό γράφει ότι ο τετραψήφιος κωδικός που βάζουμε και μας το ζητάει η εφαρμογή κάθε φορά που την ανοίγουμε δεν είναι το PIN της κάρτας.. Το PIN κάρτας θα το δούμε όταν την επιλέξουμε την επιλογή "Show PIN".. Όταν πατάω στο Show PIN μου δείχνει το τετραψήφιο κωδικό που έχω για να μπαίνω στην εφαρμογή.. Άρα αυτό είναι και το PIN της κάρτας;; Αν εβαλες το ιδιο, αυτο θα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motomoto00 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Αν εβαλες το ιδιο, αυτο θα ειναι Δηλαδή στα αρχικά βήματα επιλέγαμε και τον κωδικό PIN της κάρτας; δεν το θυμάμαι γι αυτό.. Σήμερα μου ήρθε η κάρτα και πάτησα το Show PIN για να δω το PIN και είδα ότι γράφει τον κωδικό που έχω για να ανοίγει η εφαρμογή.. Τέλος πάντων, άρα αν πάω στο atm πατάω τον ίδιο κωδικό λογικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή στα αρχικά βήματα επιλέγαμε και τον κωδικό PIN της κάρτας; δεν το θυμάμαι γι αυτό.. Σήμερα μου ήρθε η κάρτα και πάτησα το Show PIN για να δω το PIN και είδα ότι γράφει τον κωδικό που έχω για να ανοίγει η εφαρμογή.. Τέλος πάντων, άρα αν πάω στο atm πατάω τον ίδιο κωδικό λογικά.. Ναι επιλέγαμε Ναι πατας το ιδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, την φυσική κάρτα μπορώ να την χρησιμοποιώ εδώ στηνστην Ελλάδα; στα ATM η για αγορές από καταστήματα; Τη χρησιμοποιείς αλλά ποιος ο λόγος να βγάζεις χρήματα στο εξωτερικό (και με κόστος) για να αγοράζεις από Ελλάδα αφού όλες οι κάρτες περνάνε στα καταστήματα. Ισως εγω να μην το κσταλαβα αλλα σε ποια χρεωση 7€ αναφερεσαι οτι θα σου πιστωσουν; και ποιο balance εχει αδειασει; για εκδοση καρτας revolut δεν μιλας; ποιοα διαφορα ισοτημιας, αφου € κατεθεσες και € εχεις; Δηλαδή θέλεις να πεις ότι τα 200€ που έβαλα, αυγατίσανε σε 4 μέρες και γίνανε 200,78€ ή οι άνθρωποι της Revolut σκεφτήκανε να μου κάνουν ένα μικρό δώρο (0,78€) για το καλωσόρισες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις