makfil Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Είχα στείλει έμβασμα 200€ στις 26/1, σύνδεσα την κάρτα στο paypal την 27/1, κρατήθηκαν τα γνωστά, επιστράφηκε η 1£ την 1/2 και βρέθηκα με 200,78€, προφανώς, από τη διαφορά ισοτιμίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα σε ολους. Μια ερωτηση: Εκανα μια αγορα μεσω ΡΡ, εγινε η δεσμευση χρηματων στη Ρεβ. Ακυρωσα την παραγγελια υστερα απο λιγο, επεστραφησαν τα χρηματα στο ΡΡ. Ξερει κανεις ποτε αποδευσμευονται τα χρηματα στη Ρεβ σε αυτες τις περιπτωσεις; Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosgx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Αν έγινε η ακύρωση μετά από λίγο σε λιγότερο από 24 ώρες θα αποδευσμευτούν. Απλά κοίτα και τα άλλα νομίσματα γιατί σε μένα είχαν επιστραφεί στα USD και της 3 φορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kodorevi8ulis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εμενα παλι να υποθεσω πλεον οτι ο ταχυδρομος μου εφυγε Βραζιλια με την physical καρτα μου! Γιατι περασε σχεδον ενας μηνας και τιποτα! Τους το ειπα στο support μου λενε να εκδωσω νεα καρτα και θα μου πιστωσουν τα 7 ευρω της χρεωσης. Ελα που τωρα το χω αδειασει το balance μου, και δεν μπορω να κανω τη διαδικασια... Τους ρωταω στο support αν μπορουν να παρακαμψουν τη διαδικασια και να μου στειλουν νεα καρτα και ... σιγη βοωντος... καλά κι εγώ την βρήκα ανοιγμένη την συσκευασία ............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosgx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Κοίτα και μένα την πρώτη δεν ήρθε. Θέλουν πρώτα να κάνεις την χρέωση γιατί πολύ απλά αν σου δώσουν αυτοί τα λεφτά πριν πως θα ξέρουν ότι θα τα χρησιμοποιήσεις για αυτόν τον σκοπό? Εμένα μου φαίνεται λογικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω Μαριε. Μεσα σε 15-20 λεπτα εγινε η ακυρωση, δεν καθυστερησα. Θα εχω το νου μου για αλλο νομισμα, αλλα σε ευρω εγινε η συναλλαγη οποτε δε νομιζω να υπαρχει θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 ειχε εναν κωδικο δωρου στην εγγραφη για την πρώτη καταθεση αλλα φαγαμε ολοι ακυρο.. Το 5λιρο το δίνανε κανονικά μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία, γύρω στα τέλη Δεκέμβρη, αν θυμάμαι καλά. Και εγώ και άλλοι το πήραμε κανονικά. Μετά τελείωσε η προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosgx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω Μαριε. Μεσα σε 15-20 λεπτα εγινε η ακυρωση, δεν καθυστερησα. Θα εχω το νου μου για αλλο νομισμα, αλλα σε ευρω εγινε η συναλλαγη οποτε δε νομιζω να υπαρχει θεμα. Συγνώμη έκανα λάθος. Κοίταξα στο ιστορικό του Revolut και του Ebay και είδα ότι πήρε 48 ώρες περίπου. Και ναι και εγώ την συναλλαγή την έκανα με Euro και αντί να γίνει αποδέσμευση έγινε επιστροφή σε USD σε μένα όπως σου πα. Και πάλι συγνώμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motomoto00 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, την φυσική κάρτα μπορώ να την χρησιμοποιώ εδώ στηνστην Ελλάδα; στα ATM η για αγορές από καταστήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Συγνώμη έκανα λάθος. Κοίταξα στο ιστορικό του Revolut και του Ebay και είδα ότι πήρε 48 ώρες περίπου. Και ναι και εγώ την συναλλαγή την έκανα με Euro και αντί να γίνει αποδέσμευση έγινε επιστροφή σε USD σε μένα όπως σου πα. Και πάλι συγνώμη. Δεν υπαρχει λογος για συγγνωμες, με βοηθησες. Ενημερωτικα παντως, τα χρηματα επεστραφησαν πριν απο μιση ωρα περιπου. Ευχαριστω και παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, την φυσική κάρτα μπορώ να την χρησιμοποιώ εδώ στηνστην Ελλάδα; στα ATM η για αγορές από καταστήματα; ναι και ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Eπισης συνδεσα τη καρτα της Revolut με το paypal. Μου βγηκε αυτοματα στο Revolut η χρεωση που κανει το paypal.com αλλα δεν βλεπω κωδικο για να τον επιβεβαιωσω στη καρτα του Paypal. Θα περιμενω 2-3 εργασιμες μηπως εμφανιστει κ αλλη ενημερωση με τον γνωστο 4ψηφιο κωδικο που στελνει η paypal για επιβεβαιωση. Σε καθε σελιδα ειναι και ενας που ρωταει, διαβασε τα προηγουμενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motomoto00 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 ναι και ναι Και πως ενεργοποιώ την κάρτα; το PIN; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Και πως ενεργοποιώ την κάρτα; το PIN; το pin το καθορίζεις μέσα από το app, η κάρτα δεν θέλει ενεργοποίηση όσο δεν αλλάζεις pin, όταν αλλάξεις πέρνα από ένα ATM να το τσεκάρεις ότι δουλεύει και διάβασε τον οδηγο στην πρώτη σελίδα, λέει ξεκάθαρα πως ορίζεται το PIN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios9901 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα!Εδω κ μια εβδομαδα εχει κλειδωθει ο λογαριασμος μου στην revolut κ δεν μου επιτρεπει να κανω καμια κινηση,καμια παραγγελια.Μου ζητησαν στοιχεια,ταυτοτητα αλλα επειδη η ταυτοτητα μου ειναι χειρογραφη -ειναι παλια- την αρνηθηκαν κ ακομα δεν εχει ανοιξει ο λογαριασμος.Εχει συμβει κ σε κανεναν αλλο?τα λεφτα που εχω βαλει μπορω να τα παρω μεσω καρτας?Για ποιο λογο μπορει να συνεβει αυτο?δεν θα επρεπε να ζητζνε ολα αυτα τα στοιχεια πριν βαλουμε τα λεφτα..?τωρα αφου πηραν τα λεφτα ζητανε επιβεβαιωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις