dBpanos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Έστω και τρίτος στην απάντηση, θέλω να εξηγήσω το γιατί πρέπει να προηγηθεί η ενεργοποίηση της κάρτας. Όπως και με όλες τις (ελληνικές) κάρτες μας, πριν από τη χρήση μιας κάρτας, πρέπει να την ενεργοποιήσουμε είτε σε ΑΤΜ είτε τηλεφωνικά, εάν έχουμε phone banking. Στη συγκεκριμένη περίπτωση της Revolut, δεν έχουμε τη 2η δυνατότητα και, επομένως, αυτή πρέπει να ενεργοποιηθεί μόνο μέσω του ΑΤΜ. Συμφωνώ, βέβαια, με το σχόλιο του molot12 για το αν αξίζει να χρησιμοποιούμε την κάρτα στην ελληνική αγορά. Θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω εδώ, καθότι η Revolut δεν χρειάζεται κανενός είδους ενεργοποίηση σε ΑΤΜ. Είναι κατευθείαν έτοιμη προς χρήση. Το έκανα επίτηδες και το γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω εδώ, καθότι η Revolut δεν χρειάζεται κανενός είδους ενεργοποίηση σε ΑΤΜ. Είναι κατευθείαν έτοιμη προς χρήση. Το έκανα επίτηδες και το γνωρίζω. Ουτε εγω εκανα ενεργοποιηση σε ΑΤΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Αν θελουμε να αλλαξουμε το pin πως γινετε?οταν την παραγγειλα δεν μου ζητησε τι κωδικο θελω να εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShadowWalker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ουτε εγω εκανα ενεργοποιηση σε ΑΤΜΚαι τι εννοούσες με το "Ναι σε όλες τις ερωτήσεις σου";Αν θελουμε να αλλαξουμε το pin πως γινετε?οταν την παραγγειλα δεν μου ζητησε τι κωδικο θελω να εχει.Μέσω της εφαρμογής.Θα πας στο my card και θα δεις κάτω από την κάρτα επιλογές για το pin, και για να μπλοκαρεις την κάρτα σε περίπτωση απώλειας.Δες τον οδηγό στην πρώτη σελίδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ο ίδιος οδηγός αλλά με screenshots από την εφαρμογή για Apple κινητά αναρτήθηκε από τον χρήστη nsxbass στο iphonehellas.gr, κατόπιν δικής μου συναίνεσης. Τους ευχαριστώ για τα καλά τους λόγια και ευχομαι στους χρήστες Apple καλές αγορές! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ο ίδιος οδηγός αλλά με screenshots από την εφαρμογή για Apple κινητά αναρτήθηκε από τον χρήστη nsxbass στο iphonehellas.gr, κατόπιν δικής μου συναίνεσης. Τους ευχαριστώ για τα καλά τους λόγια και ευχομαι στους χρήστες Apple καλές αγορές! mary βαλε τοο λινκ στο πρώτο ποστ γιατι μας βλεπω να ψαχνόμαστε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotisman78 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εχει κανει κανεις αναληψη απο ΑΤΜ εδω ελλαδα με την καρτα revolut?τι χρεωση εχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχει καμία χρέωση απλά μην επιλέξεις να σου κάνει μετατροπή τις λίρες σε € η εδώ τράπεζα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Και τι εννοούσες με το "Ναι σε όλες τις ερωτήσεις σου"; Μέσω της εφαρμογής.Θα πας στο my card και θα δεις κάτω από την κάρτα επιλογές για το pin, και για να μπλοκαρεις την κάρτα σε περίπτωση απώλειας.Δες τον οδηγό στην πρώτη σελίδα. μετα την αλλαγη του pin απο την εφαρμογη πρεπει να την βαλω σε ATM ...κατι τετοιο ειχα διαβασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Και τι εννοούσες με το "Ναι σε όλες τις ερωτήσεις σου"; . Λαθος .... Δεν προσεξα πως το εγραψα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spads Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 με revolut από aliexpress περνάνε όλες οι παραγγελίες κανονικά έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εχω ενα tablet mls με 4.4.2. Απο το PlayStore μου εβγαζε οτι η εφαρμογη δεν υποστηριζεται. Ακολουθησα την οδηγια μερικες σελιδες πριν, για manual download και εγκατασταση, και ολα μια χαρα. Απο οτι ειδα εχει βγει καινουρια εκδοση (2.0.6) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 μετα την αλλαγη του pin απο την εφαρμογη πρεπει να την βαλω σε ATM ...κατι τετοιο ειχα διαβασει. Εγω την εβαλα για να βεβαιωθω οτι αλλαξε το PIN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 με revolut από aliexpress περνάνε όλες οι παραγγελίες κανονικά έτσι? Ειναι σαν να ρωτας, ο Αγγλος μπορει να αγοράσει απο το aliexpress; Η αγγλια δεν εχει cc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanikos88 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά μου ήρθαν σήμερα τα λεφτά και τα δείχνει σαν GBP. Γιατί έγινε αυτό; τι μπορώ να κάνω τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις