overpower Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μπορει να ειναι ηδη στα Ελτα της περιοχης σου, απλα να μην εχει ερθει ο ταχυδρομος ακομα απο το σπιτι σου. Η καρτα ερχεται φανταζομαι στα ΕΛΤΑ ως συστημενο δεμα, ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anzac1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δεν έρχεται ως συστημένο, ως απλό έρχεται. Το ίδιο και η number26 και η skrill που παρέλαβα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δεν έρχεται ως συστημένο, ως απλό έρχεται. Το ίδιο και η number26 και η skrill που παρέλαβα... Η number26 πως αποκτιεται; Μονο μεσω κινητου; Βρηκα το apk στο google play, αλλα μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη με το κινητο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anzac1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Η number26 πως αποκτιεται; Μονο μεσω κινητου; Βρηκα το apk στο google play, αλλα μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη με το κινητο μου Δες Site: εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δες Site: http://www.insomnia.gr/topic/591637-number26-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%AE-startup-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-mastercard/">εδώ 1. Δεν εχω διαβατηριο 2. Ειναι γερμανικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 1. Δεν εχω διαβατηριο 2. Ειναι γερμανικη Εκει ρωτα οχι εδω και ανακατεύεις το θεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunnyboy66 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα, Γινεται να στειλουμε εμβασμα απο το διαθεσιμο balance του Paypal στην Revolut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα, Γινεται να στειλουμε εμβασμα απο το διαθεσιμο balance του Paypal στην Revolut? ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Προσπαθώ να κάνω verify τον λογαριασμό αλλά δεν περνάει με επιτυχία. Μήπως φταίει η ταυτότητα μου? Έχω αυτή που τα στοιχεία είναι γραμμένα και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis.k Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Προσπαθώ να κάνω verify τον λογαριασμό αλλά δεν περνάει με επιτυχία. Μήπως φταίει η ταυτότητα μου? Έχω αυτή που τα στοιχεία είναι γραμμένα και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά .... Νομιζω πως πλεον τη δεχονται κανονικα και τη ταυτοτητα.Μιλα μαζι τους στο chat.ισως χρειαστει να τη στειλεις μεσω mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliac7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Προσπαθώ να κάνω verify τον λογαριασμό αλλά δεν περνάει με επιτυχία. Μήπως φταίει η ταυτότητα μου? Έχω αυτή που τα στοιχεία είναι γραμμένα και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά .... Εγώ πάντως με ταυτότητα έκανα verify και το δέχτηκε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μόλις μου έστειλαν μνμ, έγινε κανονικά verify ! Όλα καλά λοιπόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran07 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας και απο εμενα Εχω ειδη στην κατοχη μου την καρτα αλλα εχω ενα προβλημα. Στις 18/01/2016 εκανα μια αποστολη χρηματων απο λογαριασμο φιλου που ειχε internet banking αλλα ακομα δεν μου εχουν μπει τα χρημματα στο λογαριασμο μου!! μετα απο email που ανταλαξαμε ηθελαν την εικονα του λογαριασμου που εκανα την μεταφορα αλλα ο φιλος ειχε φυγει για διακοπες με αποτελεσμα να αργησω να τους στειλω. τωρα τους εχω στειλει τα παντα αλλα δεν απαντανε στα μυνηματα!!! Τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας και απο εμενα Εχω ειδη στην κατοχη μου την καρτα αλλα εχω ενα προβλημα. Στις 18/01/2016 εκανα μια αποστολη χρηματων απο λογαριασμο φιλου που ειχε internet banking αλλα ακομα δεν μου εχουν μπει τα χρημματα στο λογαριασμο μου!! μετα απο email που ανταλαξαμε ηθελαν την εικονα του λογαριασμου που εκανα την μεταφορα αλλα ο φιλος ειχε φυγει για διακοπες με αποτελεσμα να αργησω να τους στειλω. τωρα τους εχω στειλει τα παντα αλλα δεν απαντανε στα μυνηματα!!! Τι να κανω? Το έμβασμα δεν πρόκειται να παει στην ρεβολυτ γιατι η αποστολή εγινε απο διαφορετικό ονομα Δεν διάβασες την εφαρμογη στο κινητο σου που λεει εμβάσματα μονο απο το ιδιο ονομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran07 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το έμβασμα δεν πρόκειται να παει στην ρεβολυτ γιατι η αποστολή εγινε απο διαφορετικό ονομα Δεν διάβασες την εφαρμογη στο κινητο σου που λεει εμβάσματα μονο απο το ιδιο ονομα? ο φιλος μου ειδε σημερα οτι τα χρημματα τα πηραν !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις