dimitrisfz1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ποτέ σου λήγει? Δεν μου λήγει τώρα σύντομα..απλά για πληροφορηση το λέω...
alfeios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Να ρωτησω και εγώ κάτι..όταν πλησιάζει ή ημερομηνία λήξης της revolut ποια είναι ή διαδικασία ανανέωσης??. Πολυ βιαζεσαι .....
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δεν μου λήγει τώρα σύντομα..απλά για πληροφορηση το λέω... Αν ζουμε το 2018 θα την ανανεώσουμε να εισαι σίγουρος 1
dimitrisfz1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αν ζουμε το 2018 θα την ανανεώσουμε να εισαι σίγουρος ΑΣΕ που θα έχει έρθει και ή ανάπτυξη μέχρι τότε........ 2
Agathoklis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μεχρι το 18 και σναπτυξη θα εχει ερθει (sic) και τα cc θα εχουν αρθει (sic) και η ρεβολουτ θα υπαρχει μεχρι τοτε (περισοτερες πιθανοτητες απο τ αλλα δυο)
dimitrisfz1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Στη επιλογή my card εκεί που λέει show pin τι ακριβώς κάνουμε??
theopan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Το πατάμε και βλέπουμε ή αλλάζουμε το pin...
dBpanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μηπως θα μπορουσες να μας πεις αν ειχες καποιο θεμα στην ενοικιαση αυτοκινητου ή σε βενζιναδικο; Μερικοι γραφουν οτι η Revolut δε γινεται δεκτη σε αυτες τις κατηγοριες παροχης υπηρεσιων και προιοντων... Chevron και Shell έβαλα κανονικά, χωρίς πρόβλημα. Για ενοικίαση αυτοκινήτου δεν ξέρω διότι χρησιμοποίησα φίλου. Πάντως ρωτώντας στο Support μου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα. 1
dimitrisfz1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 μου λεει enter current passcode και εβαλα τον ιδιο κωδικο με αυτον που βαζω για να μπω στην εφαρμογη για ευκολια και μου λεει "your pin is" και μου εμφανιζει τον ιδιο κωδικο που χρησιμοποιησα πριν .ετσι πρεπει να ειναι?
Agathoklis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 μου λεει enter current passcode και εβαλα τον ιδιο κωδικο με αυτον που βαζω για να μπω στην εφαρμογη για ευκολια και μου λεει "your pin is" και μου εμφανιζει τον ιδιο κωδικο που χρησιμοποιησα πριν .ετσι πρεπει να ειναι? Αν εβαλες τον ιδιο κωδικο στο app και στην καρτα ειναι φυσιολογικο
alfeios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Σου ζηταει ξανα το passcode που εχεις βαλει για εισοδο στην εφαρμογη και σου εμφανιζει το pin που εχεις βαλει για τα ΑΤΜ. Αν ειναι ιδιο, εσυ ξερεις ..... μου λεει enter current passcode και εβαλα τον ιδιο κωδικο με αυτον που βαζω για να μπω στην εφαρμογη για ευκολια και μου λεει "your pin is" και μου εμφανιζει τον ιδιο κωδικο που χρησιμοποιησα πριν .ετσι πρεπει να ειναι?
dimitrisfz1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 απλα δεν θυμαμαι, οταν δηλωνα τα στοιχεια οταν κατεβασα την εφαρμογη, αν μου ζητησε να βαλω και το pin γι'αυτο μπερδευτηκα!ειχα την εντυπωση οτι το pin θα μου ερθει μαζι με την καρτα.. μας ζηταει απο την εφαρμογη οταν περναμε τα στοιχεια μας να δηλωσουμε και το pin που θα θελουμε να χρησιμοποιουμε?
mary Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Chevron και Shell έβαλα κανονικά, χωρίς πρόβλημα. Για ενοικίαση αυτοκινήτου δεν ξέρω διότι χρησιμοποίησα φίλου. Πάντως ρωτώντας στο Support μου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! 1
kodorevi8ulis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 απλα δεν θυμαμαι, οταν δηλωνα τα στοιχεια οταν κατεβασα την εφαρμογη, αν μου ζητησε να βαλω και το pin γι'αυτο μπερδευτηκα!ειχα την εντυπωση οτι το pin θα μου ερθει μαζι με την καρτα.. μας ζηταει απο την εφαρμογη οταν περναμε τα στοιχεια μας να δηλωσουμε και το pin που θα θελουμε να χρησιμοποιουμε? δε το λες και "ασφάλεια" το να σου έρθει η κάρτα μαζί με το Pin εεεε;;; τζάμπα το ψάχνεις , μπορεί να το είχες δηλώσει εσύ έτσι ,μπορεί να έτυχε (έχουν γίνει και 3-4 update του προγράμματος, ο.τι σου πουμε ψέμα θα ναι) , γιατί κολλάς ,όταν σου έρθει η κάρτα και την ενεργοποιήσεις άλλαξε το
.kostas. Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα, η φυσική κάρτα πόσες ημέρες έκανε να σας έρθει. Στο app μου έγραφε παραλαβή στις 21/1 και ακόμα δεν έχει έρθει κάτι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις