Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειμαι λιγο θολομενος μετα απο 16ωρο δουλειας αλλα απο οτι καταλαβα μονο απο e-banking γινεται..παραγγειλα και την φυσικη καρτα...Με ταλαιπωρισε το paypal τελευταια και δεν υπαρχει καλυτερη λυση απο την revolut

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δε μπορω αντι να μεταφερω λεφτα με τραπεζικο εμβασμα, να μεταφερω απευθειας απο την καρτα μου στη revolut;

Oχι δυστυχώς δεν γινεται...

Εκανα λογαριασμο στην revolut, ζητησα και την φυσικη καρτα και ανοιγω σημερα την εφαρμογη και βλεπω οτι εχω Balance 20€ με top up πριν δυο μερες (χωρις εννοειται να εχω στειλει εμβασμα).

Ειναι απο καποιο μπονους; Γνωριζει καποιος;

Εκανα λογαριασμο στην revolut, ζητησα και την φυσικη καρτα και ανοιγω σημερα την εφαρμογη και βλεπω οτι εχω Balance 20€ με top up πριν δυο μερες (χωρις εννοειται να εχω στειλει εμβασμα).

Bonus δεν ειναι ! Σιγουρα καποιο λαθος εγινε ! Απο καποιον εδω μεσα θα ειναι που εχουν αργησει να του βαλουν τα χρηματα !! :-D

Bonus δεν ειναι ! Σιγουρα καποιο λαθος εγινε ! Απο καποιον εδω μεσα θα ειναι που εχουν αργησει να του βαλουν τα χρηματα !! :-D

ΑΣΤΑ ΚΑΤΩ! ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!!! :-D :-D :-D

Ανέβασε μια οθόνη να το δούμε.

Ειπα να δοκιμασω να την συνδεσω και με το Paypal Μου και λειτουργησε (εξ ου και η χρεωση)

Νομίζω έχεις μπερδευτεί. Το τοπ απ είναι έμβασμα. Άρα λογικό είναι το πόσο που έχεις.

Νομίζω έχεις μπερδευτεί. Το τοπ απ είναι έμβασμα. Άρα λογικό είναι το πόσο που έχεις.

Οχι οχι, νομιζω οτι δεν καταλαβες. Κανω λογαριασμο revolut. Και μια βδομαδα μετα που τον ανοιγω, εχει 20€ υπολοιπο (απο top-up). Εγω ΔΕΝ εχω κανει top-up/  στειλει καποιο εμβασμα.  :blink:

(απλα μετα για να δοκιμασω αν οντως μπορω να τα χρησιμοποιησω, δοκιμασα να τη συνδεσω με paypal)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...