Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρατηρώ πως τα στοιχεία για κατάθεση από λογαριασμό είναι τα ίδια και για τα 3 νομίσματα. Έτσι ήταν και πριν το update ή έγινε τώρα καμιά στραβή?

Δεν θυμάμαι άλλα το EUR IBAN είναι το ίδιο με το παλιό γιατί το έχω αποθηκευμένο στην winbank.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Νομιζω δεν ηταν ετσι.Καλη παρατηρηση.Βασικα τωρα θα παιζει ρολο σε τι νομισμα θα στειλουμε τα λεφτα;

Δεν έχω ιδέα.. Είναι περίεργο.

οπότε το πρόβλημα του φίλου που έστελνε ευρώ και πήγαιναν δολάρια είναι από αυτό το bug. σε iPhone είναι κανονικά τα στοιχεία.

Μετά το update? Αν διαφέρουν ανάλογα με το νόμισμα, εμείς οι του android έχουμε θεματάκι!

Λοιπόν, αυτό με το iban άλλαξε η στην τελευταία η στην προτελευταία αναβάθμιση. Πρέπει να έγιναν 3 μικρές μετά την έκδοση 2. Επειδή και σε εμένα τώρα είναι το ίδιο για όλα τα νομίσματα. Ενώ με το που πέρασα την καινούργια έκδοση το έλεγξα και ήταν διαφορετικό Iban για κάθε νόμισμα.

Το λέω με σιγουριά επειδή έστειλα έμβασμα και θυμάμαι διαφορετικό. Και μάλιστα έβγαλαν και το κλείδωμα από το να βγάζεις screenshot την εικονική κάρτα.

Παιδια εχω παραγγηλει την revolut απο τισ 24/12 μου διχνει πως θα την εχω απο 2/1/2016 αλλα τιποτα δεν μου ηρθε τι να κανω

Μια από τα ίδια και εγώ. Αναμένουμε.

Καλημερα , γιατι μπαινεται σ'αυτες της διαδικασιες, χρονοβορες και ...και.....το θεμα ειναι πωλη απλο , το κανω εδω και αρκετο καιρο¨, δοκιμαστετο ,καντετο ειναο πολυ απλο.

1- Eχουμε ενα λογαριασμο στο paypal.

2-Ανοιγουμε εναν αλλο λογαριασμο στο paypal με ενα αλλο email και συμπληρωνουμε ολα αυτα που ζηταει το paypal βαζοντας την χρεωστικη καρτα μας (debit) οχι πιστωτικη.Αυτο ηταν....

3-Παμε στο νεο λογαριασμο που ανοιξαμε , παμε στο =Send & Request Payments=

4-Send money to friends ( προσοχη οχι =for goods)

5-Γραφουμε το email του παλιου λογαριασμου paypal, το ποσο που θελουμε να στειλουμε , και τσεκαρουμε =ιi am sending money for family=, continue .

6-κλεινουμε το paypal αυτο ,και ανοιγουμε το παλιο σ'αυτο που στειλαμε τα λεφτα ...θα δειτε στον λογαριασμο σας τα λεφτα που στειλατε , τελειωσαμε........τοσο απλα.

Sorry .....ξεσαχα , το πρωτο που θα κανετε ειναι να πατε στον παλιο λογαριασμο και να κανετε remove ολες της καρτες η την μια που εχετε .

Έκατσε κι έγραψες ολόκληρο κατεβατό χωρίς νόημα. Άσε που υπάρχει άλλο topic για αυτό. Οι περισσότεροι που γράφουμε εδώ έχουμε ΚΑΙ paypal. Δεν είναι πανάκεια το paypal όμως. Δεν το δέχονται παντού. Εδώ μιλάμε ειδικά για τη Revolut.

Υ.Γ. Ακόμα και ο τρόπος που προτείνεις, είναι λανθασμένος. Σιγά μην κάτσουμε να διαγράφουμε τις συνδεδεμένες κάρτες από τον παλιό λογαριασμό paypal, όταν χρειάζεται ολόκληρη διαδικασία για να ξανασυνδεθούν. Είναι ευκολότερο να στείλουμε λεφτά στο νέο λογαριασμό από τον παλιό που έχεις τις κάρτες και να πληρώσουμε την αγορά με το νέο...

• Like 2

Έγιναν αλλαγές και μερικες προσθηκες στα ποστ 2  και 3 (περιληπτικά προσθηκη της Revolut στο paypal, οι χρεωσεις και πότε επιστρέφονται και διαγραφή των ερωτήσεων για τα promo και referral codes).

• Like 2

Εμένα η εμπειρία μου έχει ως εξής.

2) Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το CS τους αλλεπάλληλες φορές σήμερα.Μετά από δεκάδες "hello","hi" και από τις δυο μεριές επειδή μου απαντούσαν με καθυστέρηση ωρών,απλώς σταμάτησαν να μου μιλάνε εντελώς.

στο live support μην λες ουτε "hi" ουτε "hello" Ανέφερε αναλυτικα το προβλημα σου και θα σου απαντήσουν... Και με καθυστερηση να απαντησεις εσυ πισω, μη σε νοιαζει. Φαινεται η ροη του chat.

• Like 2

Αφου κάνεις login, πήγαινε εδώ και πατά conversion options για την κάρτα που θες

Παιδια μονο σε εμενα το αλλαζει ανα τακτα διαστηματα το paypal??

Το βαζω να κανει μετατροπη η καρτα αλλα μου το γυρναει μετα απο καποιες μερες να το κανει το paypal!!

Οπως τα λεει ο Νικος.

Ωστοσο, ενω στο δικο μου ΡΡ η ρυθμιση παραμενει ιδια κι απαραλλαχτη, στης συζυγου δεν ισχυει αυτο. Σε ασχετες φασεις το "Bill me in the currency listed" μετατρεπεται σε "Use PayPal's conversion" σε εντελως random φαση. Τοσο πολυ, που την πατησε μια φορα (με Ρεβ μαλιστα, δλδ διπλη χρεωση) κι αναγκαζεται πριν απο καθε αγορα της να τσεκαρει τις ρυθμισεις στο ΡΡ για να μην πληρωνει περισσοτερα.

Γι' αυτο εχετε το νου σας, μην τυχον την πατησει κανεις.

αιδια μονο σε εμενα το αλλαζει ανα τακτα διαστηματα το paypal??

Το βαζω να κανει μετατροπη η καρτα αλλα μου το γυρναει μετα απο καποιες μερες να το κανει το paypal!!

Διαβασε το spoiler. Λυση δεν εχω βρει. Αν βρεις, βαλε μια φωνη παρακαλω.

• Like 2

Καλημέρα, κατέβασα την εφαρμογή πριν διαβάσω αυτό το νήμα και έκανα ένα λάθος.

Έχω βάλει το ίδιο passcode με το pin την φυσικής κάρτας.

Λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα;

Αυτό μπορεί να αλλάξει;

Δεν έχω παραλάβει ακόμα την φυσική κάρτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...