nfeel Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Τις 5 λίρες bonus σε εσάς με την πρώτη κατάθεση (δεδομένου ότι βάλατε τον κωδικό στην αρχική εγγραφή),σας τις βάλανε? Εμένα τις κάνανε αβαβά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Τις 5 λίρες bonus σε εσάς με την πρώτη κατάθεση (δεδομένου ότι βάλατε τον κωδικό στην αρχική εγγραφή),σας τις βάλανε? Εμένα τις κάνανε αβαβά... έχει ειπωθεί ότι κόπηκε αυτό το δώρο και μάλλον δεν έχει διορθωθεί και ο οδηγός της πρώτης σελίδας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfeel Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μου απάντησαν τώρα μόλις ότι ισχύει αλλά είναι UK region locked το bonus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimig Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και από εμενα... Χρησιμοποιώ την revolut εδώ και 1 μήνα περίπου...και έχω κάνει 2 αγορές... Έχω να κάνω μερικές παρατηρήσεις όσον αφορά τις χρεώσεις. Μετέφερα 2 φορές χρήματα από τον λογαριασμό της τράπεζας μου και ενώ επέλεξα ευρώ και τις 2 φορές διαπίστωσα ότι στην κάρτα το ποσό που φαινόταν ήταν σε δολάρια. Με την εσωτερική μετατροπή που έχει είδα ότι π.χ. τα 50 ευρω έγινα 53,25 δολαρια..και με το exchange το δικό του γινόταν 49 ευρώ...δηλ. 1 ευρω το έχασα (σιγά τα λεφτά θα μου πείτε!!!). Την 2η φορά έστειλα 400 ευρώ και εμφάνισε στη revolut κάρτα 425 δολάρια...με το exchange..391 ευρώ!....δηλ. 9 ευρώ λιγότερα. Κάνω αγορά από ebay αξίας 380 ευρώ...Στο paypal έχω υπόλοιπο 28 € To paypal για να πληρώσει 380 ευρώ, μου αφαιρεί τα 28 από το υπόλοιπο που είχα, και τραβάει και από την κάρτα 275 λιρες!..(γιατί λίρες δεν το κατάλαβα!)..ήτοι οι 275 λίρες=366 ευρώ με το exchabge του revolut, δηλ. σύνολο 28+366=394 ευρώ!...Ξαφνικά αντί 380 ευρώ πλήρωσα 394, δηλ. 14 ευρώ πάνω!, και αν προσθέσω και τα 9 που έχασα στην μεταφορά πάμε στα 23 ευρώ..Δεν είναι και λίγο νομίζω το ποσό...Τώρα ποιος τα έχει παρακρατήσει... το revolut ή το paypal δεν κατάλαβα... Έχω κάνει εγώ κάτι λάθος μήπως στην μεταφορά? Στην επιλογή που έχει στο top up επέλεξα eur. Αν σας μπέρδεψα και σας ζάλισα με τα νούμερα ζητώ συγνώμη... απλά ήθελα να καταθέσω την εμπειρία μου και διαπίστωσα ότι ίσως τελικά να μην είναι και τόσο συμφέρουσα. Δεν ξέρω αν διαπίστωσε κάτι ανάλογο και κανείς άλλος, μιας και δεν είχα την υπομονή να διαβάσω όλα τα posts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Και τα 2 μου φαίνονται λίγο κουλά.... Δεν ξέρω γιατί στα έκανε έτσι... Δηλαδή και το ότι στο revolut τα eur στα έκανε usd και ότι το paypal για πληρωμή σε ευρώ σου τράβηξε λίρες. Βασικά μπορεί να είχες επιλέξει στο paypal να κάνει αυτόματα μετατροπή και επειδή είδε ότι η revolut είναι σε λίρες προς τα έξω να τα έκανε το paypal μετατροπή. Πρακτικά τα λεφτά δηλαδή τα έχασες από το paypal... Πρέπει να του πεις να αφήνει την κάρτα να επιλέγει τα rates Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PlaNNeT.ZeuS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Είχε κανείς άλλος το εξής πρόβλημα με το verification στο paypal ? Όταν έβαλα την κάρτα, μου έκανε 2 συναλλαγές 1$ και μετά 1 GBP . Το verification ολοκληρώθηκε με την συναλλαγή της GBP και το refund έγινε μόνο για το 1 GBP. Στο revolut φαίνεται pending,έστειλα email στο paypal και δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Είχε κανείς άλλος το εξής πρόβλημα με το verification στο paypal ? Όταν έβαλα την κάρτα, μου έκανε 2 συναλλαγές 1$ και μετά 1 GBP . Το verification ολοκληρώθηκε με την συναλλαγή της GBP και το refund έγινε μόνο για το 1 GBP. Στο revolut φαίνεται pending,έστειλα email στο paypal και δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα.. Τα 0.93 λεπτα τα περιμενω και εγω,μπορει να κανουν και 15-20 μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 έτσι για την ιστορια... εχει ξαναναφερθεί, αλλα ας το ξαναπούμε ακομα μια. Ελαβα refund απο banggood για ελλατωματικο προιον. Στο paypal φάνηκε η κινηση κανονικά. Στην Revolut ομως δεν έφτασαν τα λεφτά. Εφτασαν ομως την επόμενη μέρα. Οπότε παιζει η Revolut κανονικά και απροβλημάτιστα με paypal ακομα και σε refund. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimig Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Και τα 2 μου φαίνονται λίγο κουλά.... Δεν ξέρω γιατί στα έκανε έτσι... Δηλαδή και το ότι στο revolut τα eur στα έκανε usd και ότι το paypal για πληρωμή σε ευρώ σου τράβηξε λίρες. Βασικά μπορεί να είχες επιλέξει στο paypal να κάνει αυτόματα μετατροπή και επειδή είδε ότι η revolut είναι σε λίρες προς τα έξω να τα έκανε το paypal μετατροπή. Πρακτικά τα λεφτά δηλαδή τα έχασες από το paypal... Πρέπει να του πεις να αφήνει την κάρτα να επιλέγει τα rates Ναι και εγω πιστεύω ότι οι κρατήσεις έγιναν από το paypal.. πως μπορώ να το ορίσω να κάνει η κάρτα το rate? υπάρχει αυτή η επιλογή στο paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μόλις γίνει η συναλλαγή completed από pending (εμένα μου πήρε 3 εργάσιμες, μετά εντός 24 ωρών σου επιστρέφεται στη revolut. Απο 7/1 τα εχει τραβηξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l3ft3r1s Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ναι και εγω πιστεύω ότι οι κρατήσεις έγιναν από το paypal.. πως μπορώ να το ορίσω να κάνει η κάρτα το rate? υπάρχει αυτή η επιλογή στο paypal? Αφου κάνεις login, πήγαινε εδώ και πατά conversion options για την κάρτα που θες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfeel Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εμένα η εμπειρία μου έχει ως εξής. 1) Εξάντλησαν όλο το περιθώριο των 4 ημερών που δίνει το policy για το έμβασμα. 2) Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το CS τους αλλεπάλληλες φορές σήμερα.Μετά από δεκάδες "hello","hi" και από τις δυο μεριές επειδή μου απαντούσαν με καθυστέρηση ωρών,απλώς σταμάτησαν να μου μιλάνε εντελώς. 3) Δοκιμάζω το απόγευμα να αγοράσω ένα video game.Γίνεται reject η κάρτα της Revolut από το ηλεκτρονικό κατάστημα και LOCKED ο λογαριασμός μου στη Revolut.Μου ζητάνε να κάνω verify με διαβατήριο.Κάνω το verify,ξεκλειδώνουν τον λογαριασμό.Πάω να κάνω δεύτερη φορά,αγορά το ίδιο game από το ίδιο κατάστημα.Δεύτερη φορά rejected η πληρωμή και ξανά locked o λογαριασμός. Ε ντάξει,μετά από τέτοια ταλαιπώρια δεν ξανασχολούμαι.Οι τύποι είναι για γέλια και το CS τους επιπέδου Τζιμπουτί.Ούτε όνομα σου λένε να ξέρεις με ποιον μιλάς,ούτε αν είναι ο ίδιος representative που σε ταλαιπωρεί όλη μέρα για να ζητήσεις άλλον,τίποτα. Πρώτη φορά που βαθμολογώ app στο playstore,είχα τόσα νεύρα μετά από όλο αυτό που μπήκα κ έβαλα 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospetr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Παρατηρώ πως τα στοιχεία για κατάθεση από λογαριασμό είναι τα ίδια και για τα 3 νομίσματα. Έτσι ήταν και πριν το update ή έγινε τώρα καμιά στραβή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Παρατηρώ πως τα στοιχεία για κατάθεση από λογαριασμό είναι τα ίδια και για τα 3 νομίσματα. Έτσι ήταν και πριν το update ή έγινε τώρα καμιά στραβή? Νομιζω δεν ηταν ετσι.Καλη παρατηρηση.Βασικα τωρα θα παιζει ρολο σε τι νομισμα θα στειλουμε τα λεφτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Νομιζω δεν ηταν ετσι.Καλη παρατηρηση.Βασικα τωρα θα παιζει ρολο σε τι νομισμα θα στειλουμε τα λεφτα; οπότε το πρόβλημα του φίλου που έστελνε ευρώ και πήγαιναν δολάρια είναι από αυτό το bug. σε iPhone είναι κανονικά τα στοιχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις