Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν κι έχω διαβάσει για το καλό και γρήγορο support τους, έχει περάσει μια μέρα σχεδόν κι ακόμα τίποτα....

Αργουν για την επιβεβαιωση, σε εμενα εκανα και 10 μερες

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εστειλα Δευτερα πρωι κατα τις 7 εμβασμα..... λογικα σημερα θα μπουν ετσι δεν ειναι?

Πιθανόν ναι, αλλά μπορεί να κάνουν και 4 εργάσιμες. Οπότε υπομονή.

παω να προσθεσω την καρτα απο revolut και δεν την δεχεται το paypal μου λεει   This card is not accepted. Please use a different card.  τι μπορω να κανω? να πω οτι ακομα δεν την εχω φορτωσει με χρηματα

παω να προσθεσω την καρτα απο revolut και δεν την δεχεται το paypal μου λεει This card is not accepted. Please use a different card. τι μπορω να κανω? να πω οτι ακομα δεν την εχω φορτωσει με χρηματα

Τον οδηγό στην πρώτη σελιδα τον διαβασες;

Θα μπω κι εγω στη διαδικασια να βγαλω την καρτα για να γλιτωσω απο τα κερατιατικα...
Μπορει κανεις να μου πει εναν εκτιμωμενο συνολικο χρονο απο την στιγμη που θα εκδωσω την καρτα ως την στιγμη που θα μπορω να πληρωσω?

Ακομη, θα αναγνωριστει σε εμπιστα site που δεχονται visa ή master για να την συνδεσω απευθειας? Γιατι με την ελληνικη visa αυτο εκανα...

Θα μπω κι εγω στη διαδικασια να βγαλω την καρτα για να γλιτωσω απο τα κερατιατικα...

Μπορει κανεις να μου πει εναν εκτιμωμενο συνολικο χρονο απο την στιγμη που θα εκδωσω την καρτα ως την στιγμη που θα μπορω να πληρωσω?

Ακομη, θα αναγνωριστει σε εμπιστα site που δεχονται visa ή master για να την συνδεσω απευθειας? Γιατι με την ελληνικη visa αυτο εκανα...

Για να πληρώσεις ηλεκτρονικά, μπορείς να το κάνεις σε 2-3 εργάσιμες, όπου και θα έχεις φορτίσει την νέα σου κάρτα. Για να πληρώσεις σε φυσικό POS, θα περιμένεις καμιά δεκαριά μέρες παραπάνω μέχρι να την παραλάβεις.

Είναι mastercard, αναγνωρίζεται παντού.

Παιδια καλησπερα. Εγω εχω και καρτα revolut kai winbank κωδικους. Παω σημερα να κανω εμβασμα απο το winbank της Πειραιως αλλα δε μου βγαζει να συμπληρωσω διευθυνση δικαιουχου και στην τελικη φορμα πριν την υποβολη βγαζει μια αλλαη διευθυνση... Τι μπορω να κανω σχετικα με αυτο;

Αργουν για την επιβεβαιωση, σε εμενα εκανα και 10 μερες

3 πουλακια δηλαδη....!!!Απορω τι διαφορετικο εκανα απ ολους τους αλλους!!!

Οτι εδειχνε ο οδηγος για eurobank εκανα...Ο λογαριασμος της eurobank ειναι εξ ολοκληρου δικος μου...!

Τι μενει?

αυτοι να εχουν κανει λαλακια!

Παιδια καλησπερα. Εγω εχω και καρτα revolut kai winbank κωδικους. Παω σημερα να κανω εμβασμα απο το winbank της Πειραιως αλλα δε μου βγαζει να συμπληρωσω διευθυνση δικαιουχου και στην τελικη φορμα πριν την υποβολη βγαζει μια αλλαη διευθυνση... Τι μπορω να κανω σχετικα με αυτο;

Πριν λιγο το εκανα. Μου συνεβη το ιδιο, αλλα το να μη συμπληρωσεις τη διευθυνση γινεται ουτως ή αλλως αμα δεις το 2ο post του topic. Στη συνεχεια που σου λεει αλλη διευθυνση, ισχυει, αλλα αφου το ονομα της τραπεζας ειναι σωστο νομιζω δεν θα υπαρξει θεμα. Κιολας παιζει να μετακομισαν και να μην το αλλαξαν, αλλα αν ερει περισσοτερα κανεις ας μας πει.

Δυο δικες μου ερωτησεις

1) Το ονομα μου στα αγγλικα γραφεται Elias, ενω με λατινικους χαρακτηρες ILIAS. Στην χρεωστικη μου γραφει ILIAS ενω στο paypal εχω βαλει Elias οπως και στην revolut. Λετε να μου κανει καμια πλακα και να μην θεωρησει οτι ειναι το ιδιο? Στο επωνυμο μου δεν υπαρχει θεμα.

2) Οταν μου ρθει η φυσικη καρτα, αντι να στελνω online εμβασμα και να χρεωνομαι 1 Ε καθε φορα, μηπως μπορω να την φορτιζω (δωρεαν?) απο ΑΤΜ? Να σηκωσεις χρηματα ειναι δωρεαν οπως ειπαν στο οδηγο, αλλα το να καταθεσεις??

ολοκληρο. ξερω οτι χρηματα πρεπει να εχει για να κανεις confirm και οχι για να την προσθεσεις

Η ίδια η εμπειρία σου σε διαψεύδει. Δεν είναι κακό να δεχτούμε ότι καμιά φορά τα ξέρουμε λάθος τα πράγματα...

• Like 1

2) Οταν μου ρθει η φυσικη καρτα, αντι να στελνω online εμβασμα και να χρεωνομαι 1 Ε καθε φορα, μηπως μπορω να την φορτιζω (δωρεαν?) απο ΑΤΜ? Να σηκωσεις χρηματα ειναι δωρεαν οπως ειπαν στο οδηγο, αλλα το να καταθεσεις??

Δε γινεται να κάνεις κατάθεση στη revolut μέσα απο Ελληνικό ATM

Παιδια καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!

Η εμπειρία μου με την revolut μέχρι στιγμής είναι άψογη!

1. Έστειλα έμβασμα μέσω winbank την κυριακή το απόγευμα και σήμερα κατα το πρωί έιχαν περαστεί στην κάρτα.

2. Έκανα verify την κάρτας στο paypal και η ΄χρεωη περνιέται σε δευτερόλεπτα

3. Πραγματοποίησα αγορά στο alie-express χωρίς κανενα πρόβλημα!

Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου την mary για τον άψογο οδηγό χρήσης της κάρτας στην 1η σελίδα.. :-)

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...