Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστώ πολυ. Νόμιζα ότι θα μου δείξει επιλογη να διαλέξω εαν θέλω balance η πιστωτικη.

Ευχαριστω και παλι

Πάντα τραβάει πρώτα από το balance. Αν το ποσό δεν επαρκεί τότε τραβάει το υπόλοιπο απο τη συνδεδεμένη κάρτα. Δυστυχώς δεν σου δίνει επιλογή για να το αλλάξεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημερα...

εχω να πω οτι εν γενει ειναι λιγο γυφτοι.... αυτο με το κουπονι με πειραξε...

αν για το promotion κανουν πισω, φανταστειτε ποσο ασφαλη ειναι τα χρηματα που βαζουμε εκει μεσα...

προσωπικα ειχα ενθουσιαστει με την ολη φαση, το ειχα πει σε καμμια 15αρια ατομα, αλλα δεν νομιζω οτι θα το προχωρησω σε κανεναν.... ελπιζω οι leupay και η number26  να ειναι πιο σοβαρες επιχειρησεις...

Εχετε δει πολλες εταιρεις να κρατανε promotion για παντα? Εκανε ενα για να προσελκυσει κοσμο και το σταματησε .Το ποσο σοβαρη ειναι μια επιχειρηση το δειχνει η θα το δειξει η πορεια της και οχι το 5λιρο που θα δωσει η οχι . Εγω την χρησιμοποιω απο το Νοεμβριο και ειναι αψογη σαν υπηρεσια και οτι προβληματα αντιμετωπισα λυθηκαν .

Καλημερα...

εχω να πω οτι εν γενει ειναι λιγο γυφτοι.... αυτο με το κουπονι με πειραξε...

αν για το promotion κανουν πισω, φανταστειτε ποσο ασφαλη ειναι τα χρηματα που βαζουμε εκει μεσα...

προσωπικα ειχα ενθουσιαστει με την ολη φαση, το ειχα πει σε καμμια 15αρια ατομα, αλλα δεν νομιζω οτι θα το προχωρησω σε κανεναν.... ελπιζω οι leupay και η number26  να ειναι πιο σοβαρες επιχειρησεις...

θα σε έλεγα λίγο υπερβολικό 

οπότε τώρα εσύ ξενέρωσες επειδή δεν δούλεψε ένα κουπόνι promotion το οποίο δεν υπήρχε περίπτωση (αν σκεφτόμαστε λογικά) να ισχύει για πάντα , οκ

παιδια.... δεν μου λενε οτι ειχε ληξει οταν το περασα... λειτουργουσε μια χαρα, δεν εκανα καταθεση σε λιρες μου λεε.

μην τρελαθουμε, παραλογος δεν ειμαι...

ΑΥΤΟ που λεω ειναι οτι αν με το δωρο του προμο (7 ευρω) που δεν βρισκεις ακρη, ενω ολοι οι αλλοι τα πηραν ,

σας λεω φανταστειτε να γινει κανα μπερδεμα με παραπανω χρηματα!

Ε περίμενα ότι κάτι θα πάει στραβά . Το κέρατο μου μέσα . Είμαι στο pending απο χτές στις 18.11 με € 0,94 . Μήπως είναι αυτό που λέει κάποια φίλη στην αρχή του νήματος ότι της έριξε άκυρο το pp ότι και καλά δεν μπορεί να έχει Ελληνας πιστωτική από ξένο ίδρυμα και έκανε reset την εφαρμογή . Αλλά πως γίνεται στον ppetr ίδια μέρα πάνω κατω να του περνάει κανονικά και εμένα λίγο αργότερα μπλοκ ? Και είναι όλα τσεκαρασισμένα , προσωπικός λογαριασμός , όνομα όπως το γράφει η τράπεζα το βιβλιάριο και η ταυτότητα μου . Ποιο πολύ μου κάνει εντύπωση γιατί πρόσφατα έβαλα στο Paypal μια χρεωστική μήπως και σταθώ τυχερός , την έκανε κανονικά αποδοχή το pp , και την πιστοποίησα αργότερα με τον 4ψήφιο αλλά μετά έφαγα πόρτα στο check out του ebay. θα περιμένω και σήμερα μέχρτ το απογευμά .

Επίσης πάλι μου φαίνεται λίγο περίεργο που η rev εμφανίζει τον 4ψήφιο σε λίγα λεπτά , γιατι στην Alpha όπου πρόσφατα πρόσθεσα την χρεωστική μου στο pp μου είπαν ότι θέλει περίπου 2 μέρες για τον 4 ψήφιο να τον δώσει το pp . Και πραγματικά επειδή το πρόσεχα μεσω web banking κάπου τόσο έκανε . Δεν μπορώ να φανταστώ ότι το πληροφοριακό σύστημα ολόκληρης τράπεζας υπολείπεται ενός "ταμείού" τύπου rev ...

Το ππ στέλνει το 4ψηφιο κωδικό άμεσα, δηλαδή μόλις πατήσεις Έντερ, όσο αφορά τις ελληνικές τράπεζες νομίζω δεν χρειάζεται να σχολιάσουν τι ρόλο βαρανε

Απόδειξη της λειτουργίας των συστημάτων τους είναι ότι αν τους πάρεις τλφ τότε σου λενε τον κωδικό και ας μην τον βλέπεις εσυ στο ebanking σου

• Like 2

Μια σημείωση που θα ήθελα να κάνω, για updating των πρώτων posts:

1) Πλέον, με την εγγραφή και το issuing virtual κάρτας, θέτει ο χρήστης εξαρχής το προτιμώμενο PIN για τη φυσική, δεν αποδίδεται κάποιο τυχαίο.

2) Νομίζω ότι το Promo Code "MSE" δεν ισχύει πια.

Αν και παρατηρήθηκε το φαινόμενο σε κάποια αρχικά posts, είναι αρκετά κουλό να γίνεται reset η ημερομηνία λήξης και το CVV με εκκαθάριση της cache. Δηλαδή εγώ που έχω φυσική κάρτα revolut στα χέρια μου, τι παίζει; Μπορεί ανά πάσα στιγμή να βγει άχρηστη; Χλωμό...

Αν και παρατηρήθηκε το φαινόμενο σε κάποια αρχικά posts, είναι αρκετά κουλό να γίνεται reset η ημερομηνία λήξης και το CVV με εκκαθάριση της cache. Δηλαδή εγώ που έχω φυσική κάρτα revolut στα χέρια μου, τι παίζει; Μπορεί ανά πάσα στιγμή να βγει άχρηστη; Χλωμό...

Σωστά, δεν είναι λογικό με εκκαθάριση της cache της εφαρμογής να αλλάζει το CVV της φυσικής κάρτας και να αχρηστεύεται η φυσική κάρτα !!!  Κατι άλλο ενω την σύνδεσα με Paypal (την δήλωσα και έβαλα και τον 4ψηφιο κωδικό επιβεβαίωσης) στην εφαρμογή της Revolut η δοκιμαστική χρέωση απο το paypal ειναι ακόμη pending, θα δείξει...

Καλησπέρα και καλη χρονιά σε όλους !!

Ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος έχει προσπαθήσει να μεταφέρει χρήματα στον λογαριασμό της Revolut μέσω καρτών  Ticket Compliments Gift Card® η οποία είναι της Mastercard ??

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα και καλη χρονιά σε όλους !!

Ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος έχει προσπαθήσει να μεταφέρει χρήματα στον λογαριασμό της Revolut μέσω καρτών  Ticket Compliments Gift Card® η οποία είναι της Mastercard ??

Ευχαριστώ.

με leupay κάρτα δεν είχα κανένα πρόβλημα, από την στιγμή που εκδίδετε στο εξωτερικό η κάρτα που προτείνεις δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

άκυρο, η κάρτα που προτείνεις δεν είναι από το εξωτερικό, είναι στιλ viva wallet

με leupay κάρτα δεν είχα κανένα πρόβλημα, από την στιγμή που εκδίδετε στο εξωτερικό η κάρτα που προτείνεις δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

άκυρο, η κάρτα που προτείνεις δεν είναι από το εξωτερικό, είναι στιλ viva wallet

Νομίζω πως είναι εξωτερικού η συγκεκριμένη εταιρία Edenred η οποία εκδίδει την συγκεκριμένη κάρτα. 

Νομίζω πως είναι εξωτερικού η συγκεκριμένη εταιρία Edenred η οποία εκδίδει την συγκεκριμένη κάρτα. 

τσέκαρε λίγο να μας πεις από πίσω από την κάρτα τι λέει? από ποια εταιρία εκδίδετε?

γιατί στο site λέει ότι είναι εταιρία με ελληνικό αφμ.

τσέκαρε λίγο να μας πεις από πίσω από την κάρτα τι λέει? από ποια εταιρία εκδίδετε?

γιατί στο site λέει ότι είναι εταιρία με ελληνικό αφμ.

Γενικά γράφει οτι είναι σαν μετρητά και οτι η πληρωμές γίνονται μέσω το δίκτυο της Mastercard. Επίσης είναι ιδιοκτησία της Edenred η οποία είναι πολυεθνική και έχει και Ελληνικό παράρτημα ας πούμε. 

Γενικά γράφει οτι είναι σαν μετρητά και οτι η πληρωμές γίνονται μέσω το δίκτυο της Mastercard. Επίσης είναι ιδιοκτησία της Edenred η οποία είναι πολυεθνική και έχει και Ελληνικό παράρτημα ας πούμε. 

αν γραψεις τα 6 πρωτα ψηφια της καρτας στο https://www.binlist.net/  τι αποτελεσματα σου φερνει ως προς τον εκδοτη της κάρτας ?

Κατι άλλο ενω την σύνδεσα με Paypal (την δήλωσα και έβαλα και τον 4ψηφιο κωδικό επιβεβαίωσης) στην εφαρμογή της Revolut η δοκιμαστική χρέωση απο το paypal ειναι ακόμη pending, θα δείξει...

Μένει pending μέχρι να επιστραφούν τα χρήματα.

αν γραψεις τα 6 πρωτα ψηφια της καρτας στο https://www.binlist.net/  τι αποτελεσματα σου φερνει ως προς τον εκδοτη της κάρτας ?

Σε μια που το δοκίμασα μου έβγαλε Ισπανία. και την έβγαλε σαν προπληρωμένη Mastercard. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...