Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ή στέλνει έμβασμα από τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο δεν είναι συνδικαιούχος... :whistle:

Πρεπει να εισαι συνδικαιουχος για να στειλεις εμβασμα στην revolut απο ebanking?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρεπει να εισαι συνδικαιουχος για να στειλεις εμβασμα στην revolut απο ebanking?

Ναι, το αναφέρει ρητά στο FAQ της Revolut:

https://revolut.com/FAQ

How can I top up my Revolut account?

...

You can deposit money to your Revolut account only from a bank account registered in your name. Transfers from third parties, including but not limited to companies, friends & family, will be returned to the sender's account after deducting processing fees.

...

και έχει αναφερθεί κι εδώ στο topic αρκετές φορές, αν δεν απατώμαι.

• Like 1

Ενώ χρησιμοποιούσα το revolut κανονικά και είχα κάνει και 2 εμβάσματα,

εδώ και 3 μέρες όταν ανοίγω την εφαρμογή  μου βγάζει να κάνω verify my indentity...

Στο support μου είπαν να στείλω με email φωτογραφίες με 2 όψεις ταυτότητας - άδεια οδήγησης,

εμένα να κρατάω την ταυτότητα και μία με το πρόσωπο μου... το θέμα του email να είναι το όνομα μου και το τηλ μου.

Τα έστειλα και τίποτα.. στο support το μόνο που λένε είναι we'll check it as soon as possible.

Τι γίνετε ρε παίδες με αυτούς? στα καλά καθούμενα κλειδώνουν την εφαρμογή και ζητάνε στοιχεία? 

Ενώ χρησιμοποιούσα το revolut κανονικά και είχα κάνει και 2 εμβάσματα,

εδώ και 3 μέρες όταν ανοίγω την εφαρμογή  μου βγάζει να κάνω verify my indentity...

Στο support μου είπαν να στείλω με email φωτογραφίες με 2 όψεις ταυτότητας - άδεια οδήγησης,

εμένα να κρατάω την ταυτότητα και μία με το πρόσωπο μου... το θέμα του email να είναι το όνομα μου και το τηλ μου.

Τα έστειλα και τίποτα.. στο support το μόνο που λένε είναι we'll check it as soon as possible.

Τι γίνετε ρε παίδες με αυτούς? στα καλά καθούμενα κλειδώνουν την εφαρμογή και ζητάνε στοιχεία? 

μήπως έκανες περίεργη χρήση της κάρτας;

Στοιχηματικό σάιτ ή έστειλες πολλά λεφτά μαζεμένα;

ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ REVOLUT΄;;πιο εινε το οριο χρηματων;;;

Eγω από τις 2 Δεκεμβρίου μέχρι και προχτες έβαλα 3 φορές από 500 ευρώ έκαστος.

Κανονικά είναι μέχρι 500 ευρώ το μήνα τώρα πως έγινε αυτό σε εμένα άγνωστο.

2500 είναι στο ππ

ναι σωστός.... τωρα το ξαναείδα και ειναι οντως 2500 αλλα απο τα 1500 και μετα αρχίζουν και σου ζητάνε λεπτομέρειες (οποτε μια ή άλλη)..

Θα έχεις 2 χρεώσεις.Η μια είναι τα 0,94€ που σε χρέωσαν ήδη και η δεύτερη 1,37€ η οποία οταν ολοκληρωθεί θα σου δώσει τον 4ψήφιο κωδικό.

Και σε μένα έγινε σε λίγα λεπτά όπως λέει και ο ppetr.

Ε περίμενα ότι κάτι θα πάει στραβά  . Το κέρατο μου μέσα . Είμαι στο pending απο χτές στις 18.11 με  € 0,94 . Μήπως είναι αυτό που λέει κάποια φίλη στην αρχή του νήματος  ότι της έριξε άκυρο το pp ότι και καλά δεν μπορεί να έχει Ελληνας πιστωτική από ξένο ίδρυμα και έκανε reset την εφαρμογή . Αλλά πως γίνεται στον ppetr ίδια μέρα πάνω κατω να του περνάει κανονικά και εμένα λίγο αργότερα μπλοκ ? Και είναι όλα τσεκαρασισμένα , προσωπικός λογαριασμός , όνομα όπως το γράφει η τράπεζα το βιβλιάριο και η ταυτότητα μου . Ποιο πολύ μου κάνει εντύπωση γιατί πρόσφατα έβαλα στο Paypal μια χρεωστική  μήπως και σταθώ τυχερός , την έκανε κανονικά  αποδοχή  το pp , και την πιστοποίησα αργότερα με τον 4ψήφιο αλλά μετά έφαγα πόρτα στο check out  του ebay. θα περιμένω και σήμερα μέχρτ το απογευμά .

Επίσης πάλι μου φαίνεται λίγο περίεργο που η rev εμφανίζει τον 4ψήφιο σε λίγα λεπτά , γιατι στην Alpha όπου πρόσφατα πρόσθεσα την χρεωστική μου στο pp μου είπαν ότι θέλει περίπου 2 μέρες για τον 4 ψήφιο να τον δώσει το pp . Και πραγματικά επειδή το πρόσεχα μεσω web banking κάπου τόσο έκανε . Δεν μπορώ να φανταστώ ότι το πληροφοριακό σύστημα ολόκληρης τράπεζας υπολείπεται ενός "ταμείού" τύπου rev ...

Kαλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Χτες μου μπηκε στην revolut  το εμβασμα και σημερα εκανα add την καρτα στο paypal. Εκανα και το verify δηλαδη τις 2 χρεώσεις μου πηρε 0,93 γιασυνδεση και 1.36 ευρω για verify. Eβαλα τον κωδικο στο paypal μου εμφανιζει την καρτα κανονικα. Τώρα πηγα να αγοράσω κάτι απο fasttech και όταν επιλεγω paypal τροπο πληρωμης μου δίνει δυνατοτητα να πληρωσω μονο με balance και την revolut δεν την δειχνει. 

Στην revolut  τα δυο αυτα charge  τα δειχνει pending.  Δεν θέλω να χρησιμοποιησω το balance  αλλα την revolut. 

Προσπαθησα να το βρω στο νημα κατι παρομοιο αλλα χαθηκα, ζητω συγγνωμη εξ αρχης. 

Ευχαριστω

Καλημερα...

εχω να πω οτι εν γενει ειναι λιγο γυφτοι.... αυτο με το κουπονι με πειραξε...

αν για το promotion κανουν πισω, φανταστειτε ποσο ασφαλη ειναι τα χρηματα που βαζουμε εκει μεσα...

προσωπικα ειχα ενθουσιαστει με την ολη φαση, το ειχα πει σε καμμια 15αρια ατομα, αλλα δεν νομιζω οτι θα το προχωρησω σε κανεναν.... ελπιζω οι leupay και η number26  να ειναι πιο σοβαρες επιχειρησεις...

Kαλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Χτες μου μπηκε στην revolut το εμβασμα και σημερα εκανα add την καρτα στο paypal. Εκανα και το verify δηλαδη τις 2 χρεώσεις μου πηρε 0,93 γιασυνδεση και 1.36 ευρω για verify. Eβαλα τον κωδικο στο paypal μου εμφανιζει την καρτα κανονικα. Τώρα πηγα να αγοράσω κάτι απο fasttech και όταν επιλεγω paypal τροπο πληρωμης μου δίνει δυνατοτητα να πληρωσω μονο με balance και την revolut δεν την δειχνει.

Στην revolut τα δυο αυτα charge τα δειχνει pending. Δεν θέλω να χρησιμοποιησω το balance αλλα την revolut.

Προσπαθησα να το βρω στο νημα κατι παρομοιο αλλα χαθηκα, ζητω συγγνωμη εξ αρχης.

Ευχαριστω

Αν το pp balance σου υπερκαλύπτει το ποσό που έχεις να πληρώσεις στο fasttech τότε θα τραβήξει λεφτά εξ ολοκλήρου από το balance.

Καλημερα...

εχω να πω οτι εν γενει ειναι λιγο γυφτοι.... αυτο με το κουπονι με πειραξε...

αν για το promotion κανουν πισω, φανταστειτε ποσο ασφαλη ειναι τα χρηματα που βαζουμε εκει μεσα...

προσωπικα ειχα ενθουσιαστει με την ολη φαση, το ειχα πει σε καμμια 15αρια ατομα, αλλα δεν νομιζω οτι θα το προχωρησω σε κανεναν.... ελπιζω οι leupay και η number26 να ειναι πιο σοβαρες επιχειρησεις...

η leupay και η number26 σαφως και ειναι πιο σοβαρες, μονο οτι παρεχουν ατομικα IBAN στον καθε χρηστη και εχουν δικο τους swift/bic φτανει.

Αν το pp balance σου υπερκαλύπτει το ποσό που έχεις να πληρώσεις στο fasttech τότε θα τραβήξει λεφτά εξ ολοκλήρου από το balance.

Ευχαριστώ πολυ. Νόμιζα ότι θα μου δείξει επιλογη να διαλέξω εαν θέλω balance η πιστωτικη. 

Ευχαριστω και παλι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...