Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και από μένα . Γράφτηκα και γω στην rev , έκανα επιτυχώς ενα top up 150 € , την έκανα add στο paypal , αυτομάτως άρπαξε 0,94 €  το pp και είμαι σε φάση Pending . Λογικά αύριο μεθαύριο θα εμφανιστεί ο 4ψήφιος για να την κάνω verified   και να φάω το άκυρο .Μια απορία που δεν έχω ξεκαθαρίσει , άσχετα με το αν θα τη δεχτεί το pp ,  στο ebay δεν μπορείς να κάνεις check out απευθείας με την κάρτα σου  ? Γιατί σκιζόμαστε για μικροποσά να βάλουμε μπροστά το pp  ?

Θενξ

EDIT : Λίγο που το κοιτάζω τώρα ολοι στο ebay ζητάνε credit card processed by paypal . Οπότε η revolut μας είναι αναγκαία ....

Επεξ/σία από Anritsu
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εμενα παντα τα χρηματα στην revolut εκαναν 2 ημερες για να μπουν. Για αυτο σημερα που ειναι δευτερη μερα εστειλα μηνυμα στο support και τωρα μου λενε να περιμενω 5 εργασιμες....  επεσε φαίνεται πολυ δουλεια και το κανουν χειροκίνητα δεν εξηγείται διαφορετικα

τι να πω κι εγώ που από τις 23/12 κι ακόμη τίποτα...

Τώρα δεν απαντούν και στα email που τους στέλνω..

Τελικά μου μπήκαν τα χρήματα όπως πάντα σε δυο ημέρες σήμερα το μεσημέρι και ας μου έστειλαν αυτοί νωρίτερα οτι θα μπει σε 5 εργάσιμες....

Δεν είναι λογικό να περιμένεις από 23/12 κάποιο λάθος θα έχεις κάνει κατα την αποστολή του εμβάσματος. Είσαι σίγουρος οτι έβαλες σωστά τα στοιχεία και το reference number?

Καλησπέρα και από μένα . Γράφτηκα και γω στην rev , έκανα επιτυχώς ενα top up 150 € , την έκανα add στο paypal , αυτομάτως άρπαξε 0,94 €  το pp και είμαι σε φάση Pending . Λογικά αύριο μεθαύριο θα εμφανιστεί ο 4ψήφιος για να την κάνω verified   και να φάω το άκυρο .Μια απορία που δεν έχω ξεκαθαρίσει , άσχετα με το αν θα τη δεχτεί το pp ,  στο ebay δεν μπορείς να κάνεις check out απευθείας με την κάρτα σου  ? Γιατί σκιζόμαστε για μικροποσά να βάλουμε μπροστά το pp  ?

Θενξ

EDIT : Λίγο που το κοιτάζω τώρα ολοι στο ebay ζητάνε credit card processed by paypal . Οπότε η revolut μας είναι αναγκαία ....

Μονο αν το υποστηρίζει ο πωλητής

τι να πω κι εγώ που από τις 23/12 κι ακόμη τίποτα...

Τώρα δεν απαντούν και στα email που τους στέλνω..

Στην τραπέζα σου βλέπεις το έμβασμα να έχει οριστικοποιηθεί ?  Οχι να φαίνεται σαν εκκρεμότητα και να έχουν δεσμευτεί  . Να έχουν φύγει δλδ οριστικά τα χρήματα .  Εμένα πήρε περίπου 4-5 μέρες να στείλει το έμβασμα η Alpha Bank  και κάτι λιγότερο απο δύο μέρες να το δω στην REV . Τώρα μένει να δω τι θα μου πει το PP . Ελπίζω μια και απο πάνω ο ppetr  δεν είχε θέμα ,  να μην έχω και γω . Θα ενημερώσω για όσους ψάχνονται αυτή την περίοδο . 

Το έχω κάνει σε 2 φίλους μου,αν ακολούθησετε σωστά τον οδηγό σε 3 μέρες τα λεφτά είναι μέσα.Οποίος ρωτάει που είναι τα λεφτά κτλ έχει κάνει κάποιο λάθος ή δεν έχει στείλει καν το εμβασμα

Να θες να κάνεις μια αγορά και να σου βγάζουν την παναγία. Top up δεν μπορούμε να κάνουμε κατ' ευθείαν ρε παιδιά με πιστωτική;

Φαντάζομαι πως όχι μια και η χρήση ελληνικών πιστωτικών και χρεωστικών καρτών έχει μπλοκάρει για αγορές απο τις ίδιες τις τράπεζες  . Γι' αυτό και μανουριάζουμε   με τα εμβάσματα . Τώρα τι νόημα έχει να αφήνουν τα εμβάσματα   δεν ξέρω . Για κλάμματα είναι η κατάσταση μια εκεί που είχα μια προπληρωμένη της Πειραίως και μια στο τόσο παίρνανε και κάνα ευρώ από μένα , τώρα θα το χάσουν και αυτό . Αν περάσει στο pp η revolut  πάω πρωι πρωί Πειραιώς να βγάλω ότι υπόλοιπο είχα και μετά μην τον είδατε τον Παναή 

Οποίος ρωτάει που είναι τα λεφτά κτλ έχει κάνει κάποιο λάθος ή δεν έχει στείλει καν το εμβασμα

Ή στέλνει έμβασμα από τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο δεν είναι συνδικαιούχος... :whistle:

Να θες να κάνεις μια αγορά και να σου βγάζουν την παναγία. Top up δεν μπορούμε να κάνουμε κατ' ευθείαν ρε παιδιά με πιστωτική;

Οχι δεν μπορεις, αν μπορούσε τι λογο ύπαρξης θα ειχε η ρεβολυτ και ολα οσα συζητάμε εδω, θα εβαζες την ελληνικη καρτουλα σου οπου ηθελες και θα αγοραζες

...και ευτυχώς δεν λες, θα μπορούσε να ησουν αποκλεισμένος τελείως αν ήθελαν

Στην τραπέζα σου βλέπεις το έμβασμα να έχει οριστικοποιηθεί ? Οχι να φαίνεται σαν εκκρεμότητα και να έχουν δεσμευτεί . Να έχουν φύγει δλδ οριστικά τα χρήματα . Εμένα πήρε περίπου 4-5 μέρες να στείλει το έμβασμα η Alpha Bank και κάτι λιγότερο απο δύο μέρες να το δω στην REV . Τώρα μένει να δω τι θα μου πει το PP . Ελπίζω μια και απο πάνω ο ppetr δεν είχε θέμα , να μην έχω και γω . Θα ενημερώσω για όσους ψάχνονται αυτή την περίοδο .

Στις 21/12 έδωσα την εντολή μέσω e-banking και στις 23/12 ολοκληρώθηκε απο τη Τράπεζα.

Σε μενα ο κωδικος φανηκε σε λιγα λεπτα

• Like 1

Θενξ

Θα έχεις 2 χρεώσεις.Η μια είναι τα 0,94€ που σε χρέωσαν ήδη και η δεύτερη 1,37€ η οποία οταν ολοκληρωθεί θα σου δώσει τον 4ψήφιο κωδικό.

Και σε μένα έγινε σε λίγα λεπτά όπως λέει και ο ppetr.

Θα έχεις 2 χρεώσεις.Η μια είναι τα 0,94€ που σε χρέωσαν ήδη και η δεύτερη 1,37€ η οποία οταν ολοκληρωθεί θα σου δώσει τον 4ψήφιο κωδικό.

Και σε μένα έγινε σε λίγα λεπτά όπως λέει και ο ppetr.

Ακριβώς το ίδιο και σε μένα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...