ppetr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ειχα στειλει τη Δευτερα χρηματα στην καρτα, πριν λιγο τα ειδα στην εφαρμογη Και μπηκε και επιτυχως στο paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anritsu Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από μένα . Γράφτηκα και γω στην rev , έκανα επιτυχώς ενα top up 150 € , την έκανα add στο paypal , αυτομάτως άρπαξε 0,94 € το pp και είμαι σε φάση Pending . Λογικά αύριο μεθαύριο θα εμφανιστεί ο 4ψήφιος για να την κάνω verified και να φάω το άκυρο .Μια απορία που δεν έχω ξεκαθαρίσει , άσχετα με το αν θα τη δεχτεί το pp , στο ebay δεν μπορείς να κάνεις check out απευθείας με την κάρτα σου ? Γιατί σκιζόμαστε για μικροποσά να βάλουμε μπροστά το pp ? Θενξ EDIT : Λίγο που το κοιτάζω τώρα ολοι στο ebay ζητάνε credit card processed by paypal . Οπότε η revolut μας είναι αναγκαία .... Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2016 από Anritsu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geobal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 εμενα παντα τα χρηματα στην revolut εκαναν 2 ημερες για να μπουν. Για αυτο σημερα που ειναι δευτερη μερα εστειλα μηνυμα στο support και τωρα μου λενε να περιμενω 5 εργασιμες.... επεσε φαίνεται πολυ δουλεια και το κανουν χειροκίνητα δεν εξηγείται διαφορετικα τι να πω κι εγώ που από τις 23/12 κι ακόμη τίποτα... Τώρα δεν απαντούν και στα email που τους στέλνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Τελικά μου μπήκαν τα χρήματα όπως πάντα σε δυο ημέρες σήμερα το μεσημέρι και ας μου έστειλαν αυτοί νωρίτερα οτι θα μπει σε 5 εργάσιμες.... Δεν είναι λογικό να περιμένεις από 23/12 κάποιο λάθος θα έχεις κάνει κατα την αποστολή του εμβάσματος. Είσαι σίγουρος οτι έβαλες σωστά τα στοιχεία και το reference number? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και από μένα . Γράφτηκα και γω στην rev , έκανα επιτυχώς ενα top up 150 € , την έκανα add στο paypal , αυτομάτως άρπαξε 0,94 € το pp και είμαι σε φάση Pending . Λογικά αύριο μεθαύριο θα εμφανιστεί ο 4ψήφιος για να την κάνω verified και να φάω το άκυρο .Μια απορία που δεν έχω ξεκαθαρίσει , άσχετα με το αν θα τη δεχτεί το pp , στο ebay δεν μπορείς να κάνεις check out απευθείας με την κάρτα σου ? Γιατί σκιζόμαστε για μικροποσά να βάλουμε μπροστά το pp ? Θενξ EDIT : Λίγο που το κοιτάζω τώρα ολοι στο ebay ζητάνε credit card processed by paypal . Οπότε η revolut μας είναι αναγκαία .... Μονο αν το υποστηρίζει ο πωλητής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anritsu Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 τι να πω κι εγώ που από τις 23/12 κι ακόμη τίποτα... Τώρα δεν απαντούν και στα email που τους στέλνω.. Στην τραπέζα σου βλέπεις το έμβασμα να έχει οριστικοποιηθεί ? Οχι να φαίνεται σαν εκκρεμότητα και να έχουν δεσμευτεί . Να έχουν φύγει δλδ οριστικά τα χρήματα . Εμένα πήρε περίπου 4-5 μέρες να στείλει το έμβασμα η Alpha Bank και κάτι λιγότερο απο δύο μέρες να το δω στην REV . Τώρα μένει να δω τι θα μου πει το PP . Ελπίζω μια και απο πάνω ο ppetr δεν είχε θέμα , να μην έχω και γω . Θα ενημερώσω για όσους ψάχνονται αυτή την περίοδο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Το έχω κάνει σε 2 φίλους μου,αν ακολούθησετε σωστά τον οδηγό σε 3 μέρες τα λεφτά είναι μέσα.Οποίος ρωτάει που είναι τα λεφτά κτλ έχει κάνει κάποιο λάθος ή δεν έχει στείλει καν το εμβασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkokalis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Να θες να κάνεις μια αγορά και να σου βγάζουν την παναγία. Top up δεν μπορούμε να κάνουμε κατ' ευθείαν ρε παιδιά με πιστωτική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anritsu Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Να θες να κάνεις μια αγορά και να σου βγάζουν την παναγία. Top up δεν μπορούμε να κάνουμε κατ' ευθείαν ρε παιδιά με πιστωτική; Φαντάζομαι πως όχι μια και η χρήση ελληνικών πιστωτικών και χρεωστικών καρτών έχει μπλοκάρει για αγορές απο τις ίδιες τις τράπεζες . Γι' αυτό και μανουριάζουμε με τα εμβάσματα . Τώρα τι νόημα έχει να αφήνουν τα εμβάσματα δεν ξέρω . Για κλάμματα είναι η κατάσταση μια εκεί που είχα μια προπληρωμένη της Πειραίως και μια στο τόσο παίρνανε και κάνα ευρώ από μένα , τώρα θα το χάσουν και αυτό . Αν περάσει στο pp η revolut πάω πρωι πρωί Πειραιώς να βγάλω ότι υπόλοιπο είχα και μετά μην τον είδατε τον Παναή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Οποίος ρωτάει που είναι τα λεφτά κτλ έχει κάνει κάποιο λάθος ή δεν έχει στείλει καν το εμβασμα Ή στέλνει έμβασμα από τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο δεν είναι συνδικαιούχος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Να θες να κάνεις μια αγορά και να σου βγάζουν την παναγία. Top up δεν μπορούμε να κάνουμε κατ' ευθείαν ρε παιδιά με πιστωτική; Οχι δεν μπορεις, αν μπορούσε τι λογο ύπαρξης θα ειχε η ρεβολυτ και ολα οσα συζητάμε εδω, θα εβαζες την ελληνικη καρτουλα σου οπου ηθελες και θα αγοραζες ...και ευτυχώς δεν λες, θα μπορούσε να ησουν αποκλεισμένος τελείως αν ήθελαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geobal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Στην τραπέζα σου βλέπεις το έμβασμα να έχει οριστικοποιηθεί ? Οχι να φαίνεται σαν εκκρεμότητα και να έχουν δεσμευτεί . Να έχουν φύγει δλδ οριστικά τα χρήματα . Εμένα πήρε περίπου 4-5 μέρες να στείλει το έμβασμα η Alpha Bank και κάτι λιγότερο απο δύο μέρες να το δω στην REV . Τώρα μένει να δω τι θα μου πει το PP . Ελπίζω μια και απο πάνω ο ppetr δεν είχε θέμα , να μην έχω και γω . Θα ενημερώσω για όσους ψάχνονται αυτή την περίοδο . Στις 21/12 έδωσα την εντολή μέσω e-banking και στις 23/12 ολοκληρώθηκε απο τη Τράπεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και από μένα . Γράφτηκα και γω στην rev , έκανα επιτυχώς ενα top up 150 € , την έκανα add στο paypal , αυτομάτως άρπαξε 0,94 € το pp και είμαι σε φάση Pending . Λογικά αύριο μεθαύριο θα εμφανιστεί ο 4ψήφιος για να την κάνω verified και να φάω το άκυρο .Μια απορία που δεν έχω ξεκαθαρίσει , άσχετα με το αν θα τη δεχτεί το pp , στο ebay δεν μπορείς να κάνεις check out απευθείας με την κάρτα σου ? Γιατί σκιζόμαστε για μικροποσά να βάλουμε μπροστά το pp ? Σε μενα ο κωδικος φανηκε σε λιγα λεπτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShadowWalker Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και από μένα . Γράφτηκα και γω στην rev , έκανα επιτυχώς ενα top up 150 € , την έκανα add στο paypal , αυτομάτως άρπαξε 0,94 € το pp και είμαι σε φάση Pending . Λογικά αύριο μεθαύριο θα εμφανιστεί ο 4ψήφιος για να την κάνω verified και να φάω το άκυρο .Μια απορία που δεν έχω ξεκαθαρίσει , άσχετα με το αν θα τη δεχτεί το pp , στο ebay δεν μπορείς να κάνεις check out απευθείας με την κάρτα σου ? Γιατί σκιζόμαστε για μικροποσά να βάλουμε μπροστά το pp ? Θενξ EDIT : Λίγο που το κοιτάζω τώρα ολοι στο ebay ζητάνε credit card processed by paypal . Οπότε η revolut μας είναι αναγκαία .... Θα έχεις 2 χρεώσεις.Η μια είναι τα 0,94€ που σε χρέωσαν ήδη και η δεύτερη 1,37€ η οποία οταν ολοκληρωθεί θα σου δώσει τον 4ψήφιο κωδικό.Και σε μένα έγινε σε λίγα λεπτά όπως λέει και ο ppetr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wew Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Θα έχεις 2 χρεώσεις.Η μια είναι τα 0,94€ που σε χρέωσαν ήδη και η δεύτερη 1,37€ η οποία οταν ολοκληρωθεί θα σου δώσει τον 4ψήφιο κωδικό. Και σε μένα έγινε σε λίγα λεπτά όπως λέει και ο ppetr. Ακριβώς το ίδιο και σε μένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις