Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ παιδιά έχω στείλει από 18/12 και τιποτα ακόμα.τους έστειλα e mail με φωτογραφία από το έμβασμα και τα στοιχεία μου και μου απάντησαν

Hi jim,

Your transfer is on its way here but hasn't arrived yet. Please remember banks in Greece take between 4 and 5 working days to clear transfers

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ παιδιά έχω στείλει από 18/12 και τιποτα ακόμα.τους έστειλα e mail με φωτογραφία από το έμβασμα και τα στοιχεία μου και μου απάντησαν

Hi jim,

Your transfer is on its way here but hasn't arrived yet. Please remember banks in Greece take between 4 and 5 working days to clear transfers

Η απάντησή τους σε όποιον ξέρει πέντε βασικά πράγματα για εμβάσματα και SEPA, είναι απλά τραγελαφική.

Όχι, δεν παίρνει 5 εργάσιμες στις Ελληνικές τράπεζες να στείλουν έμβασμα.

Όχι, το SEPA δεν προβλέπει χρόνο πίστωσης μεγαλύτερο του D+1.

Όχι, τα εμβάσματα δεν πάνε με ταχυδρομικά περιστέρια.

Όχι, από 18/12 δεν έχουν μεσολαβήσει μόνο 5 εργάσιμες.

Όχι, το paypal δεν πιστώνει τα εμβάσματα σε 2 ημέρες απλά επειδή είναι υπερβολικά τυχερό.

Όχι, τα 15 λεπτά που υποτίθεται ότι παίρνει το verification θα έπρεπε να είναι γήινα, όχι διαστημικής τροχιάς.

Μπήκα και εγώ στο τρυπάκι να γραφτώ λόγω πολύ καλής τιμολόγησης. Αλλά επειδή πρέπει να αξιολογήσω το πακέτο σαν σύνολο για να κρίνω αν θα συνεχίσω, τα δικά μου στάνταρ δεν τα πιάνει. Θα πάω στο paypal να πληρώσω την fx προμήθεια μου και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

τα εμβασματα SEPA θελουν περιπου 2-3 εργασιμες για να ολοκληρωθουν αλλα δεν ειναι σπανιο να θελουν και 4 η και 5 μερες. ο λογαριασμος της revolut στη barclays ειναι "κουβας" αρα μετα πρεπει να γινει ξεκαθαρισμα με το reference number για να μπουν τα χρηματα στον λογαριασμο του καθε χρηστη.

προσωπικα αν ειχα λογαριασμο revolut θα ανησυχουσα για το εμβασμα μετα τις 5-7 εργασιμες (για να μη πω και 10 και φανω υπερβολικος)

4-5 εργάσιμες θέλουν όταν πηγαίνουν μέσω ανταποκριτών. Όταν στέλνεις από Ελληνική συστημική στην Barclays, έ όχι δε θέλει 5 εργάσιμες. Όλες οι Ελληνικές συστημικές είναι μέλη του EBA. Όπως και η Barclays.

Για το θέμα του κουβά να δικαιολογήσω συν μια έξτρα ημέρα. Αλλά ως εκεί.

• Like 1

παιδια εχω στειλει 3 ευρω από 25/12 και δεν εχουν φανει ακομα τι να κανω κοντευω να σκασω,επισης δεν ξερω αγγλικα και ουτε πως να χρησιμοποιω την μεταφραση

Να ενημερωσω ότι μου απάντησαν στην ερώτηση μου για το μπόνους ότι το σταμάτησαν...

εφόσον ισχύει αυτό, πρέπει να ενημερωθεί ο οδηγός στην πρώτη σελίδα

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει με τα εμβάσματα στην ρεβολυτ είναι ότι τα περνάνε με το χέρι, δεν μπορεί σε κάποιον να κάνει 2 μέρες σε άλλον 5+ και να υπάρχουν και διπλό περάσματα όπως σε μένα που τους έστειλα ένα πόσον το πέρασαν σε δύο μέρες, την επόμενη μέρα το ξανά πέρασαν, την τρίτη που μίλησα με το σαπορτ το αφαίρεσαν και δια μαγείας χάθηκε και το ιστορικό από την κάρτα μου:) θΑΥΜΑ. Προφανώς ή είναι ερασιτέχνες ή τα συστήματα τους είναι για τον π....

Βάζω το screenshot απο το οποίο ζήτησα έμβασμα απο revolut σε άλλο τραπεζικό λογαριασμό.

Τα χρήματα έρχονται απο Φιλανδία και απο μια εταιρία που δραστηριοποιείται στο συνάλλαγμα, βάζοντας ενα ξέρω "revolut" στα σχόλια του παραλήπτη. Τώρα πως έρχονται απο Φιλανδία? πότε τα στέλνουν εκεί? ποιος απο όλους είναι ο κουβάς? είναι άλλο θέμα,

post-297398-0-76311900-1451982935_thumb.jpg

Παιδια μια χαρα δουλευει η φαση γιατι το ψηριζεται τι μας νοιαζει που πανε απο που ερχονται και τι κανουν.σε αλλους κανει 2 μερες σε αλλους 10 σο γουατ δεν χανονται τα λεφτα εδω με τους δικους μας δεν μπορουμε ουτε καν να αγορασουμε τπτ απτο καλοκαιρι οι 10 μερες σας πειραξανε.

Btw αυτα τα 3 ευρω δεν τα ειδα ακομα ξερεις κανεις τι γινεται:D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...