Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με έχει εξυπηρετήσει αφάνταστα η συγκεκριμένη υπηρεσία αλλά είπαμε παίδες είναι για αγορές προσωρινά λόγω CC.

Από τα λίγα που έχω μιλήσει μαζί τους δεν είναι να τους εμπιστευτείς για κάτι περισσότερο. Από τη στιγμή που δεν έχεις IBAN τα χρήματα σου αυτή τη στιγμή μπορεί να βρίσκονται οπουδήποτε αναλόγως πώς επενδύει η εταιρεία γιατί κάπως πρέπει να βγάζουν και αυτοί χρήματα.

Όσο η πολιτική τους παραμένει free και δεν επενδύσεις κάποιο ποσό που σε περίπτωση στραβής θα το κλαις μια χαρά είναι. Ίσα ίσα που για αγορές σε ξένο νόμισμα ή για κάποιο σύντομο ταξίδι κερδίζεις και χρήματα με τη διαφορά στην ισοτιμία.

Τώρα αν υπάρχει κόσμος που παίζει τζόγο με τις ισοτιμίες ή έχει στείλει μεγάλα ποσά που δε σκοπεύει να τα ξοδέψει αυτό είναι κάτι που δε με απασχολεί. Ως πρόχειρη λύση μέχρι την άρση των CC δεν νομίζω κάποιος από εμάς να αντιμετωπίσει πρόβλημα αρκεί να ακολουθούμε τους κανόνες της εταιρείας και να μην κάνουμε του κεφαλιού μας.

Και πάλι ευχαριστώ τη mary και τα παιδιά που μας βοήθησαν.

Οι υπόλοιποι κάντε ένα κόπο να διαβάσετε το τόπικ το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον και τα περισσότερα προβλήματα έχουν χιλιοαπαντηθεί. Τα χρήματα σου στέλνεις τουλάχιστον να έχεις μια πλήρη εικόνα του τί παίζει.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παίδες μια απορία...

Ειχα γραψει προ ημερών, πως ολα καλά με τη ρεβολουτ, πως εκανα καποια αγορά και λειτούργησε. Ομως ανέφερα, πως εγραφε "Pending" στη συναλλαγή και μου ειπαν οι συνφορουμίτες πως ειναι φυσιολογικό μέχρι να λογιστικοποιηθεί.

Εστειλα μια ερώτηση στο support της ρεβολουτ μεσω της εφαρμογής και δείτε τι μου απάντησαν...Που μου φαίνεται λίγο κουλό. Διότι εκανα register τη καρτα, την εκανε verify το πεηπαλ κτλ κτλ κτλ...

post-194470-0-46236500-1451904647_thumb.jpg

Εκτός και αν λογιστικοποιηθεί αυτές τις μέρες, και δε ξε΄ρει ο support το του γίνεται...

Υ.Γ. μη σχολιάσετε τα αγγλικά μου...χαχαχα

Ναι drakkarim, εψαχνα ψυχαναλυτη και σκεφτηκα οτι το φορουμ ειναι ο καταλληλος τοπος.

Ωπ, περιμενε... Μηπως το εγραψα για το ενδεχομενο που καποιος εχει λογαριασμο με δυο ή περισσοτερους συνδικαιουχους και μπορει να την πατησει; Μπα, δεν γινεται να εχω κανει τοσο προχωρημενη σκεψη, ποιος θα το σκεφτοταν αυτο αλλωστε;

Παω να πιω καφε να ξυπνησω, μηπως και μου ερθει η επιφοιτηση αφου πλησιαζουν και τα Φωτα.

Καμμια εξάτμιση για το κλιο θα πήρες και ασε κατα μέρος τα ΄ψωνια της γυναίκας...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

if you use the invite code MSE when signing up, it'll add an extra £5 if you load £10 or more.

Αν σηκωσεις λεφτα απο atm μπορει να μην χρεωνει εξοδα η revolut αλλα η τραπεζα ισως να χρεωνει!

Αν καθυστερουν το εμβασμα μερες και δεν εχετε κανει μλκ απλα τα τοκιζουν ;)

Επεξ/σία από kage

Χαχαχαχαχα @kanesaxo

αλλα δεν εχω Κλιο. Ουτε χαλαω τα λεφτα μου στα αυτοκινητα, ποτε δεν μου αρεσαν. Ωστοσο, για τις αγορες μου εχω μια Skrill Mastercard "φορτωμενη" και να εισαι σιγουρος οτι δεν χρειαζομαι καμια Ρεβολουτ για να παρω ο,τι χρειαζομαι ;)

Εγώ στις 29/12 εστειλα έμβασμα μέσω ebanking Πειραιώς και την Πρωτοχρονιά τα χρήματα ήταν στον λογαριασμο μου

Εγω πάλι 29/12 έστειλα έμβασμα μέσω Πειραιώς και ακόμα δεν έχουν φανεί. Στο e banking λέω οτι το έμβασμα έχει εκτελεστεί ενώ στον λογαριασμό της revolut είναι ακόμα 0. Τους έστειλα σήμερα μήνυμα και περιμένω απάντηση. Ο λογαριασμός που τους έστειλα τα χρήματα είναι στο όνομα μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να έχει αργήσει τόσο και επειδή είναι η πρώτη φορά που έκανα κατάθεση έβαλα ένα ποσό των 15€

Μόλις τώρα μου απάντησαν να τους στείλω screenshot το αποδεικτικό από την συναλλαγή της τράπεζας μου,αλλά εκεί έχει όλα τα στοιχεία του λογαριασμού μου και μου φαίνεται παρακινδυνευμενο. Τι λέτε?

Παιδιά συγγνώμη αν το έχει ξαναρωτήσει κανείς αλλά κατά λάθος έστειλα έμβασμα μέσω web banking της Πειραιώς χωρίς να συμπληρώσω το reference number... Η ερώτηση μου είναι :έχει τύχει σε κανέναν άλλον; θα υπάρχει θέμα μη αναγνώρισης του εμβάσματος και απώλειας των χρημάτων που έστειλα ή υπάρχει τρόπος να ολοκληρωθεί η συναλλαγή σωστά και ποιος; να ενημερώσω ότι ήδη τους έστειλα μήνυμα με το λάθος που έκανα αλλά ακόμα περιμένω απάντηση!

Πραγματικά αυτό το «έκανα έμβασμα και ακόμα δεν έχει φανεί» που γράφουν αρκετοί δεν παλεύεται με τίποτα, λες και διακινείτε τίποτα χιλιάδες ευρώ και θα χάσετε τα τρελά λεφτά. H μήπως τους έχετε για ψιλικατζήδες όλους αυτούς και θα κοιτάξουν να σας φάνε τα 20-50-100 ή 500 euro που κάνετε έμβασμα ;;;

Παιδιά υπάρχει κάποιος που να έστειλε έμβασμα μέσω Eurobank είτε στις 28/12 ή 24/12 και να έχουν μπει τα χρήματα? Μία βδομάδα + περιμένω, έχω μιλήσει με support και μου λένε θα μπουν και τίποτα ακόμη.

στις ημερομηνίες που αναγράφετε συμπεριλαμβάνονται πολλές αργίες. υπομονή. εγώ από στις 12/27 έστειλα έμβασμα από revolut σε Γερμανία και σήμερα μπήκε.

Χαχαχαχαχα @kanesaxo

αλλα δεν εχω Κλιο. Ουτε χαλαω τα λεφτα μου στα αυτοκινητα, ποτε δεν μου αρεσαν. Ωστοσο, για τις αγορες μου εχω μια Skrill Mastercard "φορτωμενη" και να εισαι σιγουρος οτι δεν χρειαζομαι καμια Ρεβολουτ για να παρω ο,τι χρειαζομαι ;)

Ε σύμπτωση θα'ναι το νικνειμ..."ηξερα" εναν με το νικ σου, με 106 και μετέπειτα με κλιο 4...Συμπτωσις!

Καλησπέρα,

Μέχρι στιγμής η εμπειρία μου με την Revolut είναι φανταστική. Περνάει παντού όπου την δοκίμασα (eBay, Amazon, Aliexpress).

Σήμερα παρέλαβα την κάρτα. Για όσους είχαν απορία σχετικά με ανάληψη από ΑΤΜ έχω να πω κάντε άφοβα την ανάληψη δεν υπάρχει καμιά εξτρά χρέωση (τουλάχιστον από το ΑΤΜ της Πειραιώς που δοκίμασα εγώ) αρκεί να το κάνετε σωστά. Παρακάτω ακολουθούν τα βήματα.

Βημα 1: Βάζουμε το PIN

Βημα 2: Επιλέγουμε αν θέλουμε την απόδειξη

Βημα 3: Ανάληψη

Βημα 4: Ταμιευτηρίου

Βημα 5: Άλλο ποσό ή το ποσό από την λίστα

Βημα 6: πχ 20€ και ανάληψη

Βημα 7: Ανάληψη ΧΩΡΙΣ μετατροπή

Βημα 8: και πάλι χωρίς μετατροπή

Βημα 9: Ειδοποίηση απο Revolut

Καλές αγορές σε όλους!!!!

Ερωτηση: Αντι για αναληψη, εχει δοκιμασει κανεις να δει ¨ερωτηση υπολοιπου¨;

Δοκιμασα πρωτη φορα σε ATM την φυσικη καρτα και δινει μηνυμα:"η καρτα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει".

Σημειωσεις:1. Αγορες εδω και καιρο ολες γινονται κανονικα χωρις προβλημα

2. το PIN στο ATM σημερα εγινε αποδεκτο.

3. Η δοκιμη εγινε σε ATM πειραιως και eurobank

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...