Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πως να κανω αναληψη των χρηματων απο το paypal ?????

δεν γινεται να συνδεσω τον τραπεζικο λογαριασμο της revolut στο paypal για αναληψη (iban)

τι πρεπει να κανω τωρα ?

ουτε ελληνικες τραπεζες δεν γινονται linked για αναληψη......

Δες ποστ 3 ερωτηση 7

οχι δεν λεω αυτο

τα λεφτα ειναι μεσα στο paypal balance

και θελω απο το paypal να τα μεταφερω στην revolut

γινεται?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πως να κανω αναληψη των χρηματων απο το paypal ?????

δεν γινεται να συνδεσω τον τραπεζικο λογαριασμο της revolut στο paypal για αναληψη (iban)

τι πρεπει να κανω τωρα ?

ουτε ελληνικες τραπεζες δεν γινονται linked για αναληψη......

Ο μόνος τρόπος για να σηκώσεις τα χρήματα από το balance είναι να συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό στο paypal με τα βήματα που έχω περιγράψει εδώ στο post #8897 σελ 594.

Εάν βιάζεσαι, μπορείς να τους τηλεφωνήσεις (ο αριθμός στο Call Us)

Όσοι δεν έχετε την κατάλληλη έκδοση android στο κινητό σας τότε μπορείτε να εγκαταστησετε το BlueStack στο PC σας και από εκεί να κάνετε την δουλειά σας. Το BlueStack είναι ένας android emulator δλδ δημιουργείτε ένα εικονικό tablet sto PC σας. 

σε ευχαριστώ αλλα δεν λειτουργεί σωστά με το revolut...δεν μου έρχεται μήνυμα στο κινητό και οταν προχωράω για να βάλω passcode δεν το δέχεται...επίσης δεν μου εμφανίζει πάνω δεξιά βελάκι για να συνεχίσω την εγγραφή... 

Εγώ το δοκίμασα με BlueStack με Android 4.4.2 και παίζει μια χαρα

post-146915-0-06357500-1451855681_thumb.jpg

• Like 1

Καλημέρα και καλή χρονιά. Δεν μου αρέσει να γκρινιάζω, γι' αυτό δεν έγραψα τίποτα τις προηγούμενες ημέρες. Οι άνθρωποι είναι όμως ηλιθιοι και δυστυχώς δεν μπορείς να τις νικήσεις.

Η πρώτη κατάθεση της γυναίκας μου ήταν επιτυχής, έκανε σύνδεση με PayPal, έκανε αγορές, όλα καλά. Δεύτερη κατάθεση στις 23 Δεκεμβρίου και ψάχναμε τα χρήματα. Αφού στείλαμε τα αποδεικτικά, απάντησαν ότι είναι σε άλλο όνομα ο λογαριασμός και έστειλαν πίσω το ποσό.

Πρόκειται για τον ίδιο λογαριασμό που χρησιμοποίησε την προηγούμενη φορά. Στο όνομα της, αλλά μάλλον φταίει ότι είμαι εκεί συνδικαιουχος. Αυτό δεν τους κάνει λιγότερο ηλιθιους αφού στην πρώτη κατάθεση δεν τους πείραξε καθόλου.

Το είπα και το έβγαλα από μέσα μου. Ηλιθιοι, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Ηλιθιοι με δίπλωμα. Μπορεί να μου πει κάποιος πότε έρχονται πίσω τα χρήματα στο λογαριασμό;

Καλημέρα και πάλι σε όλους.

Μαρεσει που ο καθενας λεει το μακρι και το κοντο του εδω λες και ειναι η εξυπηρετηση πελατων της ρεβολουτ...η μιλατε με αυτους η με την τραπεζα σας

• Like 2

Ναι drakkarim, εψαχνα ψυχαναλυτη και σκεφτηκα οτι το φορουμ ειναι ο καταλληλος τοπος.

Ωπ, περιμενε... Μηπως το εγραψα για το ενδεχομενο που καποιος εχει λογαριασμο με δυο ή περισσοτερους συνδικαιουχους και μπορει να την πατησει; Μπα, δεν γινεται να εχω κανει τοσο προχωρημενη σκεψη, ποιος θα το σκεφτοταν αυτο αλλωστε;

Παω να πιω καφε να ξυπνησω, μηπως και μου ερθει η επιφοιτηση αφου πλησιαζουν και τα Φωτα.

• Like 1

Το είπα και το έβγαλα από μέσα μου. Ηλιθιοι, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Ηλιθιοι με δίπλωμα. Μπορεί να μου πει κάποιος πότε έρχονται πίσω τα χρήματα στο λογαριασμό;

Καλημέρα και πάλι σε όλους.

Αν τα έστειλαν θέλουν 2-3 εργάσιμες μέρες να εμφανιστούν στο λογαριασμό σου. Λάβε υπόψιν ότι είναι πιθανόν (ανάλογα με τον τύπο του λογαριασμού που έχεις) να χρεωθείς κόστος εισερχόμενου εμβάσματος απο την τράπεζα σου

Ναι drakkarim, εψαχνα ψυχαναλυτη και σκεφτηκα οτι το φορουμ ειναι ο καταλληλος τοπος.

Ωπ, περιμενε... Μηπως το εγραψα για το ενδεχομενο που καποιος εχει λογαριασμο με δυο ή περισσοτερους συνδικαιουχους και μπορει να την πατησει; Μπα, δεν γινεται να εχω κανει τοσο προχωρημενη σκεψη, ποιος θα το σκεφτοταν αυτο αλλωστε;

Παω να πιω καφε να ξυπνησω, μηπως και μου ερθει η επιφοιτηση αφου πλησιαζουν και τα Φωτα.

Η πολιτική της revolut έχει αλλάξει, παλιά μπορούσε να φορτωθεί ο λογαριασμός απο οποιονδήποτε, τωρα μονο απο εσένα τον ίδιο επιτρέπετε. Το σωστότερο θα ήταν να φτιάξει και η γυναίκα σου revolut να το φορτώσει απο τον τραπεζικό λογαριασμό σας και μα σου στείλει ενδο revolut τα χρήματα που πιστώνονται άμεσα.

Αν τη τηρούσαμε τους κανόνες και τις οδηγίες που δίνει ο κάθε οργανισμός τότε τα μισά ποστ δεν θα υπήρχαν

Ή ρεβολυτ όταν κανείς τοπαπ σου λέει κάτω ρητός ότι το όνομα σου πρέπει να είναι ίδιο με το όνομα του λογαριασμού που στέλνει τα χρήματα

Δεν είναι λοιπόν ηλίθιοι απλά εμείς οι έλληνες είμαστε πολύ εξυπνότεροι από όλους τους άλλους λαούς του πλανήτη

• Like 3

Επίσης να αναφέρω κάτι σχετικό με την Barclays. Δεν ξέρουμε ότι τα χρήματα που καταθέτουμε παραμένουν στην αγγλική τράπεζα. Πριν μέρες είχα κάνει έμβασμα απο revolut σε άλλο τραπεζικό λογαριασμό και μου ήρθαν απο τράπεζα Φιλανδίας.

• Like 1

@Νικο, αρκετα με τα στερεοτυπα. Αν επικρατουσε η κοινη λογικη, το δικο σου μηνυμα δε θα ειχε λογο υπαρξης. Αστεια πραγματα συζηταμε. Αν τηρουσαν τους κανονες και τις οδηγιες που δινει ο συγκεκριμενος οργανισμος, δε θα ειχαν παρει τα χρηματα στην πρωτη καταθεση. Αλλα ξεχασα, εγω ειμαι ο "χαζος-που-νομιζω-οτι-ειμαι-εξυπνος" ελληνας κι αυτοι οι "εξυπνοι-που-εγω-κοροιδευω-ως-χαζο" ξενοι.

Ας εξηγησω λοιπον το αυτονοητο: Φυσικα και το ονομα του λογαριασμου ειναι στο ονομα της συζυγου μου. Το γεγονος οτι ειναι συνδικαιουχος ο συζυγος (ασχετη η μορφη συγγενειας, θα μπορουσε να ειναι το παιδι της) δεν κανει τον λογαριασμο "ξενο" απο τον κατοχο.

Τελος παντων, δεν θεωρω εξυπνοτερο τον εαυτο μου απο ολους τους αλλους, απλα θεωρω ηλιθιους καποιους συνανθρωπους μου. Ενδεχομενως κι εκεινοι να θεωρουν εμενα ηλιθιο, no harm feelings.

@Νοα, οπως γραφω παραπανω, αυτο με την αλλαγη πολιτικης δεν το ξερω. Ουτε νομιζω οτι εγινε καποια ενημερωση των ορων για να γνωριζει ο χρηστης οτι κατι αλλαξε. Αλλα οκ, ας πουμε οτι εγω ειμαι αδιαφορος. Αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι στο δικο μου μυαλο μοιαζει γελοιο να παω να κανω ενα νεο λογαριασμο ενω εχω 7-8 σε διαφορετικες τραπεζες στους οποιους συμμετεχει και η συζυγος για προφανεις λογους. Ειναι ευκολοτερο να μην χρησιμοποιω τη Ρεβ, δεν αλλαζει η ζωη μου χωρις αυτην ;) Btw, εχω κι εγω καρτα Ρεβ αλλα δεν εχω κανει top up ποτε.

@Σπαρτακ, ευχαριστω για το ινφο.

@οποιον ενδιαφερεται, εχει ηδη μιλησει η συζυγος με το cc της Ρεβ και αφου εγραψε τα προφανη (χοντρικα, ολα οσα ανεφερω παραπανω) ειπαν οτι θα δουν την υποθεση και θα μας ενημερωσουν για τη συναλλαγη εντος της ημερας. Ειπαν...

Θα κανω αναφορα των ποστ μου στους διαχειριστες ωστε αν ειναι ασχετα, να τα διαγραψουν. Οπως εγραψα ηδη, ποσταρα ως ενημερωση για το ενδεχομενο που καποιος θελησει να στειλει χρηματα απο λογαριασμο με συνδικαιουχο.

@Γιαννη. Κοιτά να δεις, καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου και εγώ δεν πάω πίσω με τα αδιέξοδα στα οποία μας οδήγησαν οι διάφοροι σωτήρες εντός και εκτός συνόρων, μας εχουν υποχρέωσει να ασχολουμεθα με την χ, ψ, κάρτα για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι που χρειαζόμαστε με τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ είναι κατάντια αλλά τι να κάνουμε, τουλάχιστον ας τηρουμε τους κανόνες για να μπορέσουμε να κάνουμε τα αυτονόητα

Όχι βέβαια ότι οι ελληνικές τράπεζες είναι και καλύτερες από την ρεβολυτ ..αλλλλαααααά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...