Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έμενα μου έστειλαν αυτό

Your transfer is on its way here but hasn't arrived yet. Please remember banks in Greece take between 4 and 5 working days to clear transfers.

αλλά δεν μου ζήτησαν απόδειξη, μόνο το reference number. Όσοι στέλνουν πάντως από Πειραιώς βλέπω ότι τους μπαίνουν αρκετά γρήγορα τα χρήματα, εμείς με τη Eurobank έχουμε καθυστερήσεις μάλλον.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έμενα μου έστειλαν αυτό

αλλά δεν μου ζήτησαν απόδειξη, μόνο το reference number. Όσοι στέλνουν πάντως από Πειραιώς βλέπω ότι τους μπαίνουν αρκετά γρήγορα τα χρήματα, εμείς με τη Eurobank έχουμε καθυστερήσεις μάλλον.

Ναι αυτό είναι αυτόματο μήνυμα γιατί μου το έστειλαν και εμένα στην αρχή. Απλά μετά μίλησα με συγκεκριμένο άτομο από το support τους και μου ζήτησε και την απόδειξη. Απ'ότι φαίνεται μαλλον ναι :/

Δημοσ.

Γεια σας μετα απο τοσα προβληματα  εβαλα την καρτα και εγω θελω να ρωτησω κατι 

η καρτα δουλευει κανονικα με το paypal΄;;;

λογο επειδη εχουμε τα capital controls;;;  μπορουνε να γινουνε  αγορες μεσο e-bay με την revolut;';;

με την καρτα αν την βαλω στο paypal  θα εχω παλί  limit acc΄΄;;;

απλα θελω να μου πειτε την  γνωμη  σας απο την καρτα  revolut και την εμπειρια σας για οσους την εχετε

Δημοσ.

Γεια σας μετα απο τοσα προβληματα  εβαλα την καρτα και εγω θελω να ρωτησω κατι 

η καρτα δουλευει κανονικα με το paypal΄;;;

λογο επειδη εχουμε τα capital controls;;;  μπορουνε να γινουνε  αγορες μεσο e-bay με την revolut;';;

με την καρτα αν την βαλω στο paypal  θα εχω παλί  limit acc΄΄;;;

απλα θελω να μου πειτε την  γνωμη  σας απο την καρτα  revolut και την εμπειρια σας για οσους την εχετε

δουλευει κανονικα σε μενα με paypal.ωστοσο καποιοι εχουν αναφερει καποια προβληματακια.

ο μονος περιορισμος που υπαρχει ειναι τα 500/μηνα που μπορεις να στελνεις απο τον λογαριασμο τραπεζεης στην ελλαδα  στη revolut  λογω των cc.

προσωπικα οπου χρειαστηκε να αγορασω περασε παντου. ebay,alliexpress,sportsdirect κ.α!

για μενα ειναι οτι καλυτερο εν μεσω cc. πολυ θετικη γνωμη.τη συνιστω.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μέχρι στιγμής η εμπειρία μου με την Revolut είναι φανταστική. Περνάει παντού όπου την δοκίμασα (eBay, Amazon, Aliexpress).

Σήμερα παρέλαβα την κάρτα. Για όσους είχαν απορία σχετικά με ανάληψη από ΑΤΜ έχω να πω κάντε άφοβα την ανάληψη δεν υπάρχει καμιά εξτρά χρέωση (τουλάχιστον από το ΑΤΜ της Πειραιώς που δοκίμασα εγώ) αρκεί να το κάνετε σωστά. Παρακάτω ακολουθούν τα βήματα.

Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! :-D Σήμερα προστέθηκε σαν 7η ερωτηση στο 3ο ποστ με τα F.A.Q

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως που εστειλα με πειραιως δευτερα εκτελεστηκε ακομα δεν μπηκε.. μαλλον κατι εχω κανει λαθος αφου μπηκε στα παιδια που το κανανε μετα.

Δημοσ.

να ρωτησω κατι τα στοιχεια  τοu  billing  details που εχω βαλέι στην εικονικη καρτα revolut πρεπει να εινε τα ιδια με τα στοιχεια  του paypal΄¨΄΄΄;;;;

Δημοσ.

να ρωτησω κατι τα στοιχεια  τοu  billing  details που εχω βαλέι στην εικονικη καρτα revolut πρεπει να εινε τα ιδια με τα στοιχεια  του paypal΄¨΄΄΄;;;;

οχι... μπορουν να διαφέρουν. Προσωπικά στο paypal μου έχω καρτες 2 διαφορετικών ατόμων κιολας....

Δημοσ.

Ας ελπίσουμε αύριο να μπουν και σε εμάς που δε μπήκαν σήμερα. Προσωπικά που έστειλα μέσω Eurobank έγραψα τα στοιχεία με τον ίδιο τρόπο που φαίνονται στην ενδεικτική φωτογραφία (χωρίς διεύθυνση τράπεζας και διεύθυνση δικαιούχου).

Δημοσ.

Παιδιά επειδή το ρώτησε ένα παιδί σε προηγούμενο post και δεν υπήρξε σίγουρη απάντηση να ρωτήσω κι εγω κι ας απαντήσει ΜΟΝΟ κάποιος που το έχει κάνει στην πράξη. Κάνοντας withdrawal ξέρετε αν η Πειραιώς δε χρεώνει κάτι για το εισερχόμενο έμβασμα. Είδα τις χρεώσεις της Πειραιώς αλλά δεν έβγαλα άκρη. Έχω κάτι ψιλά που περίσσεψαν. Αν τα τραβήξω να έχει νόημα τουλαχιστον. :)

Δημοσ.

Παιδιά επειδή το ρώτησε ένα παιδί σε προηγούμενο post και δεν υπήρξε σίγουρη απάντηση να ρωτήσω κι εγω κι ας απαντήσει ΜΟΝΟ κάποιος που το έχει κάνει στην πράξη. Κάνοντας withdrawal ξέρετε αν η Πειραιώς δε χρεώνει κάτι για το εισερχόμενο έμβασμα. Είδα τις χρεώσεις της Πειραιώς αλλά δεν έβγαλα άκρη. Έχω κάτι ψιλά που περίσσεψαν. Αν τα τραβήξω να έχει νόημα τουλαχιστον. :)

Εισερχομενα εμβασματα πειραιως εθνικης ειναι 4 ευρω η χρέωση

Δημοσ.

Eπιβεβαιώνω πως στη περίπτωση μου χρειάστηκαν 4 εργάσιμες...28/12 απογευμα εκανα το εμβασμα (οποτε το πιο πιθανό να εκτελέστηκε 29/12) και σήμερα το πρωι "φανηκαν" στη ρεβολουτ.

Δημοσ.

θελω να κανω μια ερωτηση   στο τηλεφονο μου  ειρθε  μυνημα απο την  τραπεζα πειραιος και λεει  οτι

εκτελεσατε  εμβασμα 11.00 ευρο   προς  Barclays bank  revolut 

τωρα  λογικα τα λεφτα  θα μπουνε σε  4 εργασιμες μερες με βαση το μυνυμα αυτο΄΄;;;;

πειτε  μου τι σημαινει αυτο που μου γραφει;;;

απο την στιγμη που λεει οτι εκτελεστηκε σημενει οτι τα λεφτα θα πανε στην   revolut΄΄;;;;

Δημοσ.

θελω να κανω μια ερωτηση   στο τηλεφονο μου  ειρθε  μυνημα απο την  τραπεζα πειραιος και λεει  οτι

εκτελεσατε  εμβασμα 11.00 ευρο   προς  Barclays bank  revolut 

τωρα  λογικα τα λεφτα  θα μπουνε σε  4 εργασιμες μερες με βαση το μυνυμα αυτο΄΄;;;;

πειτε  μου τι σημαινει αυτο που μου γραφει;;;

απο την στιγμη που λεει οτι εκτελεστηκε σημενει οτι τα λεφτα θα πανε στην   revolut΄΄;;;;

Για 11 ευρω κανεις ετσι;Που να εβαζες κανα 100ευρω...

2-4 εργασιμες για να μην παθεις εγκεφαλικο..

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...