Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιλησα στο support και μου ειπαν θα εχω προβλημα επειδη το εμβασμα το εστειλα απο λογαριασμο Πειραιως του πατερα μου ενω το revolut ειναι με δικα μου στοιχεια. Μου ειπαν οτι θα επιστραφουν τα χρηματα οταν πανε σε αυτους. Να μιλησω και με την Πειραιως; Φοβαμαι μη γινει τιποτα και τα χασω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μιλησα στο support και μου ειπαν θα εχω προβλημα επειδη το εμβασμα το εστειλα απο λογαριασμο Πειραιως του πατερα μου ενω το revolut ειναι με δικα μου στοιχεια. Μου ειπαν οτι θα επιστραφουν τα χρηματα οταν πανε σε αυτους. Να μιλησω και με την Πειραιως; Φοβαμαι μη γινει τιποτα και τα χασω...

Να τα χασεις δεν νομιζω αλλα ερωτηση για αυτους που ξερουν αφου σου δινεται η δυνατοτητα να αλλαξεις τα στοχεια σου αν βαλεις του πατερα σου δεν θα τα δεχτουν??

Eπειδη δεν εχεις κανει απο οτι εχω καταλαβει καποια αλλη συνδιαλαγη με αυτους, ισως επειδη ειναι η πρωτη να ειναι εφικτο κατι τετοιο πρωτου ολοκληρωθει.

Να τα χασεις δεν νομιζω αλλα ερωτηση για αυτους που ξερουν αφου σου δινεται η δυνατοτητα να αλλαξεις τα στοχεια σου αν βαλεις του πατερα σου δεν θα τα δεχτουν??

Eπειδη δεν εχεις κανει απο οτι εχω καταλαβει καποια αλλη συνδιαλαγη με αυτους, ισως επειδη ειναι η πρωτη να ειναι εφικτο κατι τετοιο πρωτου ολοκληρωθει.

Αυτό δε το γνωρίζω.. Περιμένω τώρα να δω τι θα γίνει θα πάρω και την Πειραιώς. Η πρώτη μου συναλλαγή είναι ναι. Προτιμώ να την ακυρώσω και να φάω τη καμπάνα για ενεργοποίηση του e-services της Alpha που είναι στο όνομα (8€) και από εκεί και μετά το παίρνω από την αρχή.

Μια γρήγορη ερώτηση αναφορικά με το έμβασμα παιδιά. Πάει ημερολογιακά? Δηλαδή αν στείλω 31 του μηνός 500 έχω δικαίωμα στη 1 του μηνός να ξαναστειλω? Άσχετο με το όριο των τραπεζών γενικά ρωτάω

Ναι, το δικαίωμα εμβάσματος μετράει ημερολογιακά.

• Like 2

Τελικα για τις 5 λίρες πρέπει να κάνουμε την καταθεςη σε λίρες; Γινεται μέσω Πειραιώς να παει σε λίρες;

Μεχρι πριν λιγες μερες, αν εβαζες πανω απο 14-15 ευρω σου εβαζαν και τις 5λιρες. Οπως εγραψαν ομως πριν  με καταθεση 15ευρω δεν τα εβαλαν και του απαντησαν απο το support οτι επρεπε να βαλει λιρες. 

Οσοι πηραμε τις 5λιρες, αμφιβαλλω αν καναμε καταθεση σε λιρες. 

Μεσα απο την σελιδα του εμβασματος, εχει να επιλεξεις σε πιο νομισμα θα στειλεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

Προχθές παρέλαβα την φυσική κάρτα της revolut σε μια πολύ ωραία μικρή κασετίνα. Άργησε λίγο (αν δείτε το 1ο μου πόστ) αλλά δεν πειράζει. "Κάλιο αργά παρά αργότερα"

Για τις φίλες και τους φίλους που στέλνουν ΠΜ για το άλλο θέμα με το paypal, ζητώ την κατανόηση τους γιατί ασχολούμαι πυρετωδώς με το νέο μου φόρουμ.

Να είστε όλοι καλά!

Μπράβο Μαίρη! Σήμερα έψαχνα κι εγώ τρόπο στο ίντερνετ για παράκαμψη των CC και βρέθηκα εδώ. Έκανα ήδη αίτηση για revolut και περιμένω. Ευχαριστώ πολύ! Αν λειτουργήσει με έχεις σώσει!

• Like 2

Μια από τα ίδια με τον XronisR. Εμβασμα Πειραιώς εμφανίστηκε πριν καμιά ωρίτσα.

Εγώ το έστειλα προχθές το πρωί.

Δεν περίμενα τόσο γρήγορα ευχαριστώ τα παιδιά για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσαν.

Τώρα παίρνει σειρά το paypal και οι αλλαγές στο account.

Έκανα προληπτικά και καθαρισμό της εφαρμογής και τα στοιχεία της κάρτας παρέμειναν ίδια.

Μια από τα ίδια με τον XronisR. Εμβασμα Πειραιώς εμφανίστηκε πριν καμιά ωρίτσα.

Εγώ το έστειλα προχθές το πρωί.

Δεν περίμενα τόσο γρήγορα ευχαριστώ τα παιδιά για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσαν.

Τώρα παίρνει σειρά το paypal και οι αλλαγές στο account.

Έκανα προληπτικά και καθαρισμό της εφαρμογής και τα στοιχεία της κάρτας παρέμειναν ίδια.

.

Θα την βαλω και εγώ στο paypal αλλά δεν θυμάμαι αν ζητάει όνομα κατόχου ή μόνο τα νούμερα.

EDIT: Οκ την περασα και στο paypal,αμεση ενημερωση και το 4Pin ηρθε αμεσως.

Εμβασμα που έγινε την δεύτερα φάνηκε σήμερα. Να ρωτησω κάτι.έκανα λινκ την κάρτα στο paypal και μου έκανε χρέωση 1 ευρώ και μετά 1,36 με τον 4ψηφιο κωδικό για να κάνω confirm. Αυτά τα λεφτά γυρνάνε στην revolut η θα πάνε στο paypal balance?

Εμβασμα που έγινε την δεύτερα φάνηκε σήμερα. Να ρωτησω κάτι.έκανα λινκ την κάρτα στο paypal και μου έκανε χρέωση 1 ευρώ και μετά 1,36 με τον 4ψηφιο κωδικό για να κάνω confirm. Αυτά τα λεφτά γυρνάνε στην revolut η θα πάνε στο paypal balance?

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά. Θα σου γυρίσουν στην Revolut. To 1,36 σχετικά άμεσα (2-3 ημέρες) ενώ το υπόλοιπο 1 ευρώ θα αργήσει κάπως. Εμένα επέστρεψε στις 12 ημέρες. Μέχρι τότε θα φαίνεται σαν pending.

Γνωρίζει κανείς πόσο καιρό κάνει να φανεί έμβασμα από Eurobank; Το έχω στείλει απο 26/12 και ακόμα τίποτα.

Στο support που μίλησα μου είπαν να περιμένω περίπου 5 μέρες αλλά βλέπω στα παιδιά από πάνω μπήκαν σήμερα τα χρήματα.

Γνωρίζει κανείς πόσο καιρό κάνει να φανεί έμβασμα από Eurobank; Το έχω στείλει απο 26/12 και ακόμα τίποτα.

Στο support που μίλησα μου είπαν να περιμένω περίπου 5 μέρες αλλά βλέπω στα παιδιά από πάνω μπήκαν σήμερα τα χρήματα.

Μαζί σου και γω φίλε. Δευτέρα 28/12 στάλθηκε επιτυχώς το έμβασμα και ακόμη τίποτα. Μίλησα χθες με το support και επειδή τους ζήτησα να ελέγξουν την κατάσταση της μεταφοράς μου ζήτησαν να στείλω και την απόδειξη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...