MauroPaltoudias Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Κουφά πράγματα ρε παιδιά. Τι γίνεται, θα μας τρελάνουν εντελώς;!
Billator Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Κουφά πράγματα ρε παιδιά. Τι γίνεται, θα μας τρελάνουν εντελώς;! Νομίζω αυτό το μήνυμα στο γράφει γενικά για τα εμβάσματα προς φυσικα πρόσωπα η εθνική.
loyros13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 όχι είχε δωθεί ένα άλλο BIC από Revolut για το LT IBAN το οποίο ήταν της Lloyd's,βαζοντας το δεν το έβγαζε αυτό το μήνυμα.
minotavros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Eγώ εστειλα χθες το βραδυ χρήματα με Εθνική και μου έβγαλε το μύνημα. Ακομα δε φανηκαν τα χρήματα, μολις έχω νεότερα θα ενημερώσω
Greektrooper Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δεν ξέρω αν το έβγαζε πριν αλλά και τώρα που το βγάζει, από την στιγμή που προσωπικά το δοκίμασα και τα λεφτά πιστώθηκαν στην ώρα τους δεν βλέπω τον λόγο να με αγχωνει. 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Αλίμονο, εφόσον έχει λυθεί, δεν έχει και νόημα να το ψάξω περαιτέρω. Απλά έχει φοβηθεί και το μάτι μας με τις απανωτές αλλαγές.
spartak1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Eγώ εστειλα χθες το βραδυ χρήματα με Εθνική και μου έβγαλε το μύνημα. Ακομα δε φανηκαν τα χρήματα, μολις έχω νεότερα θα ενημερώσω Aυριο θα φανούν 1
salmador Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Πήγα να κάνω verify σε καινούργιο λογαριασμό για την γυναίκα μου και μετά το ID (διαβατήριο έβαλα εγώ) και την selfie μου ζητάει front picture from resident card or visa και back picture of residense card. Τη ακριβώς ζητάει ρε παιδιά? Δεν με αφήνει να προχωρήσω παρακάτω…
dexterios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Πήγα να κάνω verify σε καινούργιο λογαριασμό για την γυναίκα μου και μετά το ID (διαβατήριο έβαλα εγώ) και την selfie μου ζητάει front picture from resident card or visa και back picture of residense card. Τη ακριβώς ζητάει ρε παιδιά? Δεν με αφήνει να προχωρήσω παρακάτω… Αν το διαβατήριο δεν είναι της χώρας όπου δήλωσες διεύθυνση, θέλει την άδεια διαμονής
salmador Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Αν το διαβατήριο δεν είναι της χώρας όπου δήλωσες διεύθυνση, θέλει την άδεια διαμονής Ελληνικά είναι και το διαβατήριο και τα στοιχεία διαμονής
MauroPaltoudias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Άστο και στειλτους στο chat αύριο, λογικά θα το φτιάξουν επί τόπου. Παράλογο να ζητάει διαβατήριο συν κάτι άλλο.
minotavros Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Eγώ εστειλα χθες το βραδυ χρήματα με Εθνική και μου έβγαλε το μύνημα. Ακομα δε φανηκαν τα χρήματα, μολις έχω νεότερα θα ενημερώσωΤελικά μπήκαν σήμερα. Σύνολο 39 ώρες με το νέο GB IBAN
spartak1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Τελικά μπήκαν σήμερα. Σύνολο 39 ώρες με το νέο GB IBAN Ανάλογα τι ώρα και μέρα στέλνεις μπορεί να κάνει και λιγότερες ώρες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις