Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κουφά πράγματα ρε παιδιά. Τι γίνεται, θα μας τρελάνουν εντελώς;!

Νομίζω αυτό το μήνυμα στο γράφει γενικά για τα εμβάσματα προς φυσικα πρόσωπα η εθνική.

Δημοσ.

Eγώ εστειλα χθες το βραδυ χρήματα με Εθνική και μου έβγαλε το μύνημα. Ακομα δε φανηκαν τα χρήματα, μολις έχω νεότερα θα ενημερώσω

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έβγαζε πριν αλλά και τώρα που το βγάζει, από την στιγμή που προσωπικά το δοκίμασα και τα λεφτά πιστώθηκαν στην ώρα τους δεν βλέπω τον λόγο να με αγχωνει.

• Like 1
Δημοσ.

Eγώ εστειλα χθες το βραδυ χρήματα με Εθνική και μου έβγαλε το μύνημα. Ακομα δε φανηκαν τα χρήματα, μολις έχω νεότερα θα ενημερώσω

Aυριο θα φανούν

• Like 1
Δημοσ.
Πήγα να κάνω verify σε καινούργιο λογαριασμό για την γυναίκα μου και μετά το ID (διαβατήριο έβαλα εγώ) και την selfie μου ζητάει front picture from resident card or visa και back picture of residense card.

Τη ακριβώς ζητάει ρε παιδιά? Δεν με αφήνει να προχωρήσω παρακάτω…

Δημοσ.

Πήγα να κάνω verify σε καινούργιο λογαριασμό για την γυναίκα μου και μετά το ID (διαβατήριο έβαλα εγώ) και την selfie μου ζητάει front picture from resident card or visa και back picture of residense card.

Τη ακριβώς ζητάει ρε παιδιά? Δεν με αφήνει να προχωρήσω παρακάτω…

Αν το διαβατήριο δεν είναι της χώρας όπου δήλωσες διεύθυνση, θέλει την άδεια διαμονής
Δημοσ.

Αν το διαβατήριο δεν είναι της χώρας όπου δήλωσες διεύθυνση, θέλει την άδεια διαμονής

Ελληνικά είναι και το διαβατήριο και τα στοιχεία διαμονής

Δημοσ.

Τελικά μπήκαν σήμερα. Σύνολο 39 ώρες με το νέο GB IBAN
Δημοσ.

Τελικά μπήκαν σήμερα. Σύνολο 39 ώρες με το νέο GB IBAN

Ανάλογα τι ώρα και μέρα στέλνεις μπορεί να κάνει και λιγότερες ώρες

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...