Andyk0555 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Έχει απαντηθεί πολλές φορές,μόνο το iban μετράει να είναι σωστό, είτε αφήσεις το swift που βγάζει η πειραιώς είτε βάλεις αυτό που δίνει η revolut το ίδιο είναι, το έμβασμα θα φτάσει στον προορισμό του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx-spectrum Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Έχει απαντηθεί πολλές φορές,μόνο το iban μετράει να είναι σωστό, είτε αφήσεις το swift που βγάζει η πειραιώς είτε βάλεις αυτό που δίνει η revolut το ίδιο είναι, το έμβασμα θα φτάσει στον προορισμό του Ευχαριστώ... απλά δεν ήξερα πως να το εκφράσω για εύρεση στο forum και στα 3 πρώτα θέματα για τα εμβασματα δεν αναφέρονταν κάτι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Για να κάνω ένα update δοκίμασα να λάβω ένα μικρό ποσό πληρωμής μέσω του αγγλικού λογαριασμού που προσφέρει η revolut στον καθένα μας. Από την ημέρα που έγινε η πληρωμή μέχρι να εμφανιστεί στο balance της Revolut πέρασαν 3 εργάσιμες μέρες. Οπότε λειτουργεί ως έμβασμα κ όχι ως κατάθεση για να εμφανιστεί την ίδια στιγμή. Από την πλευρά της revolut δεν είχα καμία επιπλέον χρέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Σου εμφανίζεται στην εφαρμογή τράπεζα ή μόνο sort code και account? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Σου εμφανίζεται στην εφαρμογή τράπεζα ή μόνο sort code και account? Όχι μόνο account και sort code. Φαντάζομαι ότι είναι πάλι η Lloyds Bank που συνεργάζεται ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andyk0555 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέχρι τώρα έκανα μεταφορές στην revolut από λογαριασμό πειραιώς μια χαρά. Έκανα άλλη μια μεταφορά από eurobank αυτή τη φορά το reference code το βάζουμε και στο ''πληροφορίες δικαιούχου'' και στο '' κωδικός ταυτοποίησης συναλλαγής'' ? Εγώ το έβαλα μόνο στο δεύτερο...θα υπάρξει πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ναι το iban που τελειωνει σε 8290 της LIoyds Bank.βαζω και το reference number όπως το έβαζα παλιά στο πληροφορίες για τον δικαιούχο;Στο τράπεζα δικαιούχου / BIC τι βάζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis Ch. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Παιδιά, έχει κάνει κανένας εμβασμα με Πειραιώς τις τελευταίες 2 μέρες? Εμένα απέτυχε 2 φορές. Μέχρι τη Δεύτερα το πρωι υπήρχε τεχνικό πρόβλημα απ'οτι γράφει ενα μήνυμα που μου έστειλαν στο winbank, αλλά δοκιμασα και σήμερα και παλι απέτυχε. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με Πειραιώς ή Revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andyk0555 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέχρι τώρα έκανα μεταφορές στην revolut από λογαριασμό πειραιώς μια χαρά. Έκανα άλλη μια μεταφορά από eurobank αυτή τη φορά το reference code το βάζουμε και στο ''πληροφορίες δικαιούχου'' και στο '' κωδικός ταυτοποίησης συναλλαγής'' ? Εγώ το έβαλα μόνο στο δεύτερο...θα υπάρξει πρόβλημα? Ένα update για την ιστορία του νήματος. Μόλις μπήκαν τα λεφτά. είχα κάνει top up από eurobank χθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 βαζω και το reference number όπως το έβαζα παλιά στο πληροφορίες για τον δικαιούχο;Στο τράπεζα δικαιούχου / BIC τι βάζω;κποιος μια βοηθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andyk0555 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 κποιος μια βοηθεια; . Έχουμε πει ότι το bic δεν παίζει ρόλο, είτε αφήσεις αυτό που σου βγάζει η ελληνική τράπεζα, είτε βάλεις αυτό που έχει η εφαρμογή μια χαρά θα πάει το έμβασμα.Το iban μόνο να είναι σωστό και το reference number. Αν δεις στην πρώτη σελίδα στα πρώτα ποστς έχει screenshot από όλες τις τράπεζες, το απο κάτω είναι δικό μου. Στην eurobank συγκεκριμένα το reference το βάζεις στο ''Κωδικός Ταυτοποίησης Συναλλαγής'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δυο ερωτησεις. Τα εξοδα αποστολης της φυσικης καρτας τα πληρωνεις αφου την παραλαβης ή στελνεις πρωτα τα χρηματα. Ειναι αναγκαιο να την βγαλεις την φυσικη καρτα; ή μονο αν ταξιδευεις στο εξωτερικο; Ειδα οτι στην εθνικη βαζουμε έξοδα απο κοινου, δηλαδη χρεωνομαστε εμεις ενα ευρω και τα αλλα η revolut, ή απλα μονο το 1€ χρεωνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Για να βγαλω την εικονικη καρτα πρέπει να φορτώσω 10€ πρωτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 καλησπέρα πριν δυο μέρες κοίταξα την κάρτα και είχα ένα υπόλοιπο 20 ευρώ σήμερα είναι 7 έχει τύχει σε κάποιον ; Η τελευταία αγορά μου είναι στις 23 Φεβρουαρίου λείπουν χρήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις