gto234 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Έμβασμα στις 25/7 απο Εθνική και φάνηκε στις 26/7 το βράδυ στην εφαρμογή. Super!
corsair04 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος πόσες μέρες κάνει να εμφανιστεί to refund από paypal στην κάρτα . ευχαριστώ
Almuric Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 κάνε logout απο την εφαρμογή και κάνε πάλι log in ξανά. θα σου αλλάξει το cvv και μετά θα είναι όλα μια χαρά Το έκανα ήδη και δεν άλλαξε. Αλλά είχε αλλάξει στο παρελθόν, στις αρχές. Αλλάζει ξανά στην πορεία;
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Το έκανα ήδη και δεν άλλαξε. Αλλά είχε αλλάξει στο παρελθόν, στις αρχές. Αλλάζει ξανά στην πορεία; έχω την εντύπωση πώς εάν σε αυτό το διάστημα παρήγγειλες φυσική κάρτα τότε μάλλον θα έχει αλλάξει ξανά ! Το συνάντησα σε έναν φίλο μου 1
Devouring69 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 @NeCrOmAnCeR19 Ναι, νομίζω θα αλλάζει συνέχεια μέχρι να παραγγείλει την φυσική κάρτα . 1
Almuric Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δεν άλλαξε τίποτα απ' τα στοιχεία μου από τότε που πήρα την κάρτα. Τελικά έφταιγε κάτι, πιθανόν, στο Aliexpress. Αφού δύο μέλη υποστήριξης της Revolut μου είπαν ο ένας μετά τον άλλον ότι συγνώμη, κάτι έφταιγε σε ορισμένες απ' τις κάρτες μας και το διορθώσαμε, το πρόβλημα εξακολουθούσε να υπάρχει. Έφαγα ώρες μέχρι να συνεννοηθώ μαζί τους, μιας και είμαι σε queue (πιθανολογώ με πολύ κόσμο) και εξαφανίζονται τη στιγμή που λαμβάνω και απαντάω σχεδόν άμεσα με δύο αράδες, αλλά τελικά με ρώτησαν για το expiry date κι ενώ τους έδωσα το σωστό μου λένε ότι λαμβάνουν πως έχει ακυρωθεί, οπότε μου ζήτησαν να αφαιρέσω την κάρτα και να την προσθέσω ξανά, κάτι που δεν πρέπει να 'χα κάνει στο παρελθόν απ' το συγκεκριμένο site. Στο PayPal την είχαν καταργήσει και την ξαναπέρασα αλλά όχι στο λογαριασμό μου εκεί. Εν τω μεταξύ δεν είχα πρόσβαση στο MyAlipay διότι δεν είχα φτιάξει ποτέ επιπλέον λογαριασμό για εκείνο και δε μπορούσα να δω καν την κάρτα για να την καταργήσω. Έφτιαξα λοιπόν λογαριασμό, την κατήργησα, την ξαναπέρασα και εκκρεμότητα που είχα προωθήθηκε κανονικά! Περιμένω απάντηση για ένα προϊόν που είχα απ' τον πωλητή του (μιας και δεν το βλέπω πλέον) και μόλις δω προσφορά θα δω αν έχω και μ' εκείνον πρόβλημα, αλλά μάλλον τακτοποιήθηκαν όλα. Ευχαριστώ παιδιά, όπως και να 'χει! Σημείωση: Στο support team μου είπε η μία πως η κάρτα τους έχει πρόβλημα με το PayPal και ότι δε συνεργάζονται σωστά, αλλά τους εξήγησα πως το Aliexpress δεν έχει να κάνει με PayPal και ότι με το PayPal μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα! Μονάχα τότε που μου κατήργησαν την κάρτα χωρίς καμία ενημέρωση, όπου προφανώς το έκαναν επειδή "έβλεπαν" ότι η κάρτα αυτή δεν υπήρχε πλέον (τότε που της άλλαξε τα στοιχεία η εφαρμογή). Μόλις είδα τα νέα (με επανεγκατάσταση της εφαρμογής) την εισήγαγα ξανά στο PayPal (παρήγγειλα εν τω μεταξύ τη φυσική) κι από τότε δεν είχα πρόβλημα σε παραγγελίες. Πλην μίας που μου ζητήθηκε να έχω κάνει verification απ' τον πωλητή (νομίζω κατάστημα της Αγγλίας ήταν), που δεν προχώρησα και τελικά βρήκα από αλλού αυτό που ήθελα και σε καλύτερη τιμή. Έχει αντιμετωπίσει κανένας προβλήματα με το PayPal;
blu3_orion Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Παιδια ερωτηση Εκανα καποιες αγορες απο ioffer και το charging γινεται σε λιρες αγγλιας, ουτε δολλαριο αλλα ουτε ευρω..... ειναι φυσιολογικο? Επισης γνωριζει κανεις αν καποιος κανει μια αγορα μεσω revolut, και κατι παει στραβα, μετα τα κλαις η υπαρχει καποιος τροπος να παρεις τα χρηματα σου πισω Ευχαριστω
fmnotes Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Γεια σε όλους. Γνωρίζει κάποιος πόσες ημέρες χρειάζεται να περάσουν για να φανεί στον λογαριασμό τις κάρτας REVOLUT μια επιστροφή από paypal. Έχουν περάσει είδη 7 ημέρες , και ενώ στον paypal λογαριασμό λέει επιστροφή στην κάρτα δεν φάνηκε κάτι . Λέει συγκεκριμένα επιστροφή στη κάρτα και όχι στο paypal balance . Ευχαριστώ.
turbat0s Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Στείλε στο τσατ, θα το τσεκάρουν και θα σε πιστώσουν άμεσα.
theopan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Γεια σε όλους. Γνωρίζει κάποιος πόσες ημέρες χρειάζεται να περάσουν για να φανεί στον λογαριασμό τις κάρτας REVOLUT μια επιστροφή από paypal. Έχουν περάσει είδη 7 ημέρες , και ενώ στον paypal λογαριασμό λέει επιστροφή στην κάρτα δεν φάνηκε κάτι . Λέει συγκεκριμένα επιστροφή στη κάρτα και όχι στο paypal balance . Ευχαριστώ. 15+ μέρες. Κι αυτό που σου έγραψε ο turbat0s με το τσατ δεν δούλεψε σε εμένα. Εφόσον δεν έβλεπαν την πίστωση δεν την έκαναν. Όταν μετά από καμιά εβδομάδα από την επικοινωνία μου προφανώς φάνηκε, η πίστωση έγινε.
asdfnikos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Καλησπερα σε ολους.Εχθες εστειλα εμβασμα απο την πειραιως στην revolut ξεχνοντας οτι τελειωσε το οριο της τραπεζας.Τελικα μπαινω σημερα στην winbank και βλεπω οτι εκτελεστικε κανονικα!!!Το εμβασμα ηταν 27 ευρω.Μιπως τελικα ανεβασαν τα ορια των τραπεζων για τα εμβασματα και ξεχασαν να βγαλουν το μυνημα.
spartak1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Καλησπερα σε ολους.Εχθες εστειλα εμβασμα απο την πειραιως στην revolut ξεχνοντας οτι τελειωσε το οριο της τραπεζας.Τελικα μπαινω σημερα στην winbank και βλεπω οτι εκτελεστικε κανονικα!!!Το εμβασμα ηταν 27 ευρω.Μιπως τελικα ανεβασαν τα ορια των τραπεζων για τα εμβασματα και ξεχασαν να βγαλουν το μυνημα. Την προηγούμενη φορά πάντως το έβγαλαν το μήνυμα. Μηπως είχες δεχτεί χρήματα στο λογαριασμό αυτο απο εξωτερικο; paypal?
asdfnikos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Την προηγούμενη φορά πάντως το έβγαλαν το μήνυμα. Μηπως είχες δεχτεί χρήματα στο λογαριασμό αυτο απο εξωτερικο; paypal?Οχι...Στον λογαριασμο της revolut τα εστειλα τα χρηματα και αυτο που μπορεις να στειλεις χρηματα πισω ειναι απο τον λογαριασμο οπου τα ελαβες.Τωρα παντως περιμενω να πιστωθουν κλασσικα μεχρι το βραδυ στην revolut.
asdfnikos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Οχι...Στον λογαριασμο της revolut τα εστειλα τα χρηματα και αυτο που μπορεις να στειλεις χρηματα πισω ειναι απο τον λογαριασμο οπου τα ελαβες.Τωρα παντως περιμενω να πιστωθουν κλασσικα μεχρι το βραδυ στην revolut.Πριν 10 λεπτα με πιστωθηκαν τα χρηματα!Για δοκιμαστε και εσεις να στειλετε απο πειραιως.Μιπως φταει που το εκανα απο το κινητο το εμβασμα?Ανακαλυψα κανα κολπο και δεν το ξερω :p
HomeBrew Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Παιδιά, προσπαθώ να κάνω έμβασμα από Εθνική iBank και μου βγάζει αυτό: Τί σημαίνει και γιατί το λέει; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝ/ΓΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31.07.2016
Προτεινόμενες αναρτήσεις