Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει εβδομαδιαιο οριο των 420 ευρω? Μπορω να στειλω απο πειραιωσ με την μια 600 ευρω?

Το Θεο σας δεν έχετε μερικοί...

• Like 2
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Θεο σας δεν έχετε μερικοί...

Η απόλυτη έκφραση του "ό,τι να 'ναι" έχει καταντήσει το thread της Revolut... Ό,τι του φανεί του κάθε Λωλοστεφανή...  Ας ανοίξει κάποιος ένα θέμα για τραπεζικές εργασίες/προβλήματα και ας μεταφέρει όλα αυτά τα άσχετα σιγά σιγά εκεί.

• Like 2
Δημοσ.

H revolut μπορεί να εχει μέσα 30 νομίσματα αυτο δεν εχεις καμία απολύτως σχέση με το ππ(το ππ δεν γνωριζει τι εχεις εσυ στην καρτα σου)

Αν στο ππ υπάρχει ενεργοποιημένη η επιλογη μετατροπής νομίσματος απο αυτο, τοτε συμβαίνουν τα εξής στο ππ:

Αν αγοράσεις σε $ τότε το ππ στέλνει στην ρεβολυτ £ (αρα χρεώνεσαι μετατροπή απο το ππ)

Αν αγοράσεις σε £ τοτε το ππ στέλνει στην ρεβολυτ £ (αρα ΔΕΝ χρεώνεσαι μετατροπή απο το ππ) Μονο λοιπον εδω δεν χρεώνεσαι

Αν αγοράσεις σε € τοτε το ππ στέλνει στην ρεβολυτ £ (αρα χρεώνεσαι μετατροπή απο το ππ)

Αν αγοράσεις σε $AU τοτε το ππ στέλνει στην ρεβολυτ £ (αρα χρεώνεσαι μετατροπή απο το ππ)

kλπ

Αν στο ππ υπάρχει ενεργοποιημένη η επιλογη μετατροπής νομίσματος απο αυτο, τοτε συμβαίνουν τα εξής στην ρεβολυτ:

Το ππ στέλνει στην ρεβολυτ £ και έχεις τα τρια νομίσματα (€,£,$)(άρα ΔΕΝ χρεώνεσαι μετατροπή απο την ρεβολυτ)

Το ππ στέλνει στην ρεβολυτ £ και εχεις τα τρια νομισματα (€,£,$)(αρα ΔΕΝ χρεώνεσαι μετατροπή απο την ρεβολυτ)

Το ππ στέλνει στην ρεβολυτ £ και εχεις τα τρια νομισματα (€,£,$) (αρα ΔΕΝ χρεώνεσαι μετατροπή απο την ρεβολυτ)

Σημ

Αν έχεις ομως μόνο ευρω θα χρεωθείς την μετατροπή με την ισοτιμία της ρεβολυτ

Μήπως έχεις μπερδέψει τις περιπτώσεις; Δηλαδή θελεις να πεις οτι με ενεργοποιημενη την επιλογη να κανει τη μετατροπη το PayPal,  ειναι συμφεροτερο;

Δημοσ.

Η Revolut γεμίζει με €uros, αυτο ειναι το μονο σιγουρο.  Τελικά, σε περίπτωση που ψωνίσουμε από το ebay και κληθούμε να πληρώσουμε με διαφορετικό νόμισμα, τι να κάνουμε για να γλυτώσουμε έστω και τις ελάχιστες παραπανίσιες προμήθειες;

1. Δεν κάνουμε τπτ κ αφήνουμε το PayPal να τραβήξει όσα είναι να τραβήξει (αρκεί να έχουμε την επιλογή Bill me από το "Conversion Options"?)

2. Κάνουμε από μόνοι μας Exchange μέσα από την εφαρμογή του Revolut από €uros σε $ ή £ και μετά τι? Τραβάει το PayPal τα $ ή £ χωρίς να κάνει μετατροπή συναλλάγματος;

Το 1 φυσικα, και πριν τη revolut με το 1 δουλευε η ελληνικη καρτα σου

Το 2 το κανει μονη της, γιατι να ασχοληθεις και εσυ?

Δημοσ.

Υπαρχει εβδομαδιαιο οριο των 420 ευρω? Μπορω να στειλω απο πειραιωσ με την μια 600 ευρω?

Εχω παρατηρήσει ότι η Αττικής έχει εβδομαδιαίο όριο 500 Ευρώ και μηνιαίο 1000. Η Πειραιώς με την μία έως 1000.

Δημοσ.

Μήπως έχεις μπερδέψει τις περιπτώσεις; Δηλαδή θελεις να πεις οτι με ενεργοποιημενη την επιλογη να κανει τη μετατροπη το PayPal,  ειναι συμφεροτερο;

Eγω δεν εχω μπερδέψει τιποτα και δεν ειπα πουθενά τι ειναι πιο συμφέρον, ανέφερα μονο τι συμβαίνει αν ειναι ενεργοποιημένη η μετατροπή απο το ππ, ο κάθε ενας λοιπόν για εχει μυαλό και μπορεί να καταλάβει τι το συμφέρει και τι οχι

Δημοσ.

Παρασκευη πρωι εστειλα εμβασμα μεσω e-banking της Πειραιως.

Σημερα το απογευμα πιστωθηκαν στη Revolut!

That was fast!!!!

slow θα το ελεγα.... Εχω κανει 5 φορτισεις το τελευταιο διμηνο αξιας 1000-1300 ευρω... Απο Σαλα προς Ρεβολουτ. Πάντα την επόμενη μέρα το βράδυ μπαινουνε. 

Παντως την χρησιμοποιω καθημερινα, 3-4 φορες, κανονικά και απροβλημάτιστα στην νέα μου χώρα εδω και 2 βδομάδες... no problem so far σε καμια φυσικη συναλλαγη.

Δημοσ.

Παιδιά σας έχει τύχει να κλειδώνει η κάρτα λόγω πολλών συναλλαγών ( φάση πολλά μικροπράγματα απο ebay).

Είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει..

Δημοσ.

Το πρόβλημά μου λύθηκε (για την ώρα), την εισήγαγα ξανά στο PayPal χωρίς πρόβλημα και έδωσα ήδη παραγγελία απ' το ebay, ενώ παρέλαβα και τη φυσική κάρτα μόλις χθες. Το περίεργο είναι πως όταν την εισήγαγα στο PayPal δε μου τράβηξαν καθόλου χρήματα για να κάνουν έλεγχο. Απλώς μπήκε και τέλος. Ή τέλος πάντων (δε θυμάμαι το ακριβές ποσόν που είχα) εάν τράβηξαν, δε φαίνεται ούτε στην κίνηση της Revolut, ούτε στου PayPal. Δε μου ζητήθηκε confirmation με λίγα λόγια, όπως την πρώτη φορά.

Δημοσ.

Παιδιά σας έχει τύχει να κλειδώνει η κάρτα λόγω πολλών συναλλαγών ( φάση πολλά μικροπράγματα απο ebay).

Είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει..

Καλημέρα. Δεν μου έχει τύχει γιατί δεν αγοράζω πολύ συχνά αλλά έχει αναφερθεί ξανά. Λογικά γίνεται για λόγους ασφαλείας. Κάνε ένα unblock την κάρτα και συνέχισε τις αγορές σου.
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω κάνει 10 συνεχόμενες αγορές από ebay και όλες πέρασαν κανονικά χωρίς να μπλοκάρει ποτέ η κάρτα.

Επίσης σχετικά γρήγορο και το refund...χθές στις 11 ώρα Ελλάδος μου ήρθε email για refund και σήμερα πριν λίγες ώρες ήταν διαθέσιμα στην κάρτα.

Δημοσ.

aliexpress  πανω απο 20 αγορες του δυο τελευταιους μηνες χωρις κανενα προβλημα

και σημερα.... κουφαθηκα...

09 10 ηρθε μειλ για refund και 9 11 μπηκαν τα λεφτα....

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Την Μεγάλη Πέμτη ζήτησα αποστολή κάρτας. Μου έβγαλε παραλαβή 12/5. Την παρέλαβα την Δευτέρα 9/5.

Την Δευτέρα έστειλα χρήματα το μεσημέρι. Την Τρίτη το πρωί είταν μέσα στην κάρτα.

Το μεσημέρι της Τρίτης την σύνδεσα με ππ και έκανα παραγελία.

Σήμερα το ππ μου επέστρεψε την λίρα (το δολάριο μου το επέστεψε χτές)

Καί ο Κίνέζος τα έστειλε σήμερα !

Μάλον πρέπει να παίξω τζόκερ ή με αγαπάει ο Θεός !!!

Να είστε καλά

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Την Μεγάλη Πέμτη ζήτησα αποστολή κάρτας. Μου έβγαλε παραλαβή 12/5. Την παρέλαβα την Δευτέρα 9/5.

Την Δευτέρα έστειλα χρήματα το μεσημέρι. Την Τρίτη το πρωί είταν μέσα στην κάρτα.

Το μεσημέρι της Τρίτης την σύνδεσα με ππ και έκανα παραγελία.

Σήμερα το ππ μου επέστρεψε την λίρα (το δολάριο μου το επέστεψε χτές)

Καί ο Κίνέζος τα έστειλε σήμερα !

Μάλον πρέπει να παίξω τζόκερ ή με αγαπάει ο Θεός !!!

Να είστε καλά

Την φυσικη καρτα την τσεκαρισες σε ΑΤΜ?? χρειστηκε καμμια ενεργεια??? Ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...