Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι σημενει αυτο ;

Η γραμματοσειρά σου είναι για μικροσκόπιο  :P 

Ετσι τουλάχιστον το βλέπω και εγώ απο το desktop

"Στη διαθεση σου για επιπλεον πληροφορίες ....."

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η γραμματοσειρά σου είναι για μικροσκόπιο  :P 

Ετσι τουλάχιστον το βλέπω και εγώ απο το desktop

"Στη διαθεση σου για επιπλεον πληροφορίες ....."

ναι 

εγραψα το κειμενο κανονικα και εβαλα αυτη την προταση με μκροτερα θελοντας να την απευθυνω μονο στον theopan

• Like 1
Δημοσ.

Χρησιμοποιω το paypal 4 χρονια .....

Στη διαθεση σου για επιπλεον πληροφορίες .....

Εγώ αυτό το account (είναι το 2ο μου από όσο θυμάμαι) το έχω από το 2006. Σκέφτομαι μήπως έχει να κάνει με το χρόνο (μήπως εμφανίζεται μόνο σε νεώτερα accounts το πρόβλημα) ή αν δεν είναι verified ίσως (εγώ είμαι). 'Η κάτι άλλο πρέπει να έχετε κοινό ώστε ενεργοποιεί αυτό το "bug" όσοι το αντιμετωπίζετε. Τα γράφουμε και σε λάθος topic αυτά. Ας τα μεταφέρει κάποιος moderator στο σωστό του Paypal τα μηνύματα μπας και βρεθεί λύση σε αυτό το θέμα γιατί όντως πρέπει να είναι εκνευριστικό. Σου το κάνει σε όλες τις συνδεδεμένες κάρτες ή μόνο σε κάποιες;

Δημοσ.

Εγώ αυτό το account (είναι το 2ο μου από όσο θυμάμαι) το έχω από το 2006. Σκέφτομαι μήπως έχει να κάνει με το χρόνο (μήπως εμφανίζεται μόνο σε νεώτερα accounts το πρόβλημα) ή αν δεν είναι verified ίσως (εγώ είμαι). 'Η κάτι άλλο πρέπει να έχετε κοινό ώστε ενεργοποιεί αυτό το "bug" όσοι το αντιμετωπίζετε. Τα γράφουμε και σε λάθος topic αυτά. Ας τα μεταφέρει κάποιος moderator στο σωστό του Paypal τα μηνύματα μπας και βρεθεί λύση σε αυτό το θέμα γιατί όντως πρέπει να είναι εκνευριστικό. Σου το κάνει σε όλες τις συνδεδεμένες κάρτες ή μόνο σε κάποιες;με

με ολες ,....

Δημοσ.

καταλαβαίνεις υποθέτω ότι ασχολείσαι με διαφορές της τάξης του 1-2% δηλαδή αμελητέες...

ντάξει, δε φτωχύναμε κιόλας, καταλαβαίνω. Απλώς το αναφέρω επί της διαδικασίας.

• Like 1
Δημοσ.

Η Revolut γεμίζει με €uros, αυτο ειναι το μονο σιγουρο.  Τελικά, σε περίπτωση που ψωνίσουμε από το ebay και κληθούμε να πληρώσουμε με διαφορετικό νόμισμα, τι να κάνουμε για να γλυτώσουμε έστω και τις ελάχιστες παραπανίσιες προμήθειες;

1. Δεν κάνουμε τπτ κ αφήνουμε το PayPal να τραβήξει όσα είναι να τραβήξει (αρκεί να έχουμε την επιλογή Bill me από το "Conversion Options"?)

2. Κάνουμε από μόνοι μας Exchange μέσα από την εφαρμογή του Revolut από €uros σε $ ή £ και μετά τι? Τραβάει το PayPal τα $ ή £ χωρίς να κάνει μετατροπή συναλλάγματος;

Δημοσ.

Η Revolut γεμίζει με €uros, αυτο ειναι το μονο σιγουρο.  Τελικά, σε περίπτωση που ψωνίσουμε από το ebay και κληθούμε να πληρώσουμε με διαφορετικό νόμισμα, τι να κάνουμε για να γλυτώσουμε έστω και τις ελάχιστες παραπανίσιες προμήθειες;

1. Δεν κάνουμε τπτ κ αφήνουμε το PayPal να τραβήξει όσα είναι να τραβήξει (αρκεί να έχουμε την επιλογή Bill me από το "Conversion Options"?)

2. Κάνουμε από μόνοι μας Exchange μέσα από την εφαρμογή του Revolut από €uros σε $ ή £ και μετά τι? Τραβάει το PayPal τα $ ή £ χωρίς να κάνει μετατροπή συναλλάγματος;

"Η Revolut γεμίζει με €uros, αυτο ειναι το μονο σιγουρο"

...και όμως αυτό δεν είναι καθόλου σίγουρο

Δημοσ.

"Η Revolut γεμίζει με €uros, αυτο ειναι το μονο σιγουρο"

...και όμως αυτό δεν είναι καθόλου σίγουρο

Το διατύπωσα λάθος.. Στέλνουμε € από το λογαριασμό μας.. 

Αλήθεια εκεί κόλλησες; Άλλη είναι απορία μου.. Αν ξέρεις να μου τη λύσεις, σ ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Μία από τα ίδια... Σώθηκα με τη revolut... Σας ευχαριστώ όλους παιδιά...

Αγοράζω κανονικά και από eBay (Paypal) και από AliExpress.

Εν τούτοις τη Revolut την έχω 2η στο paypal.

Πρώτη έχω την Πειραιώς.

Δοκιμάζω πρώτα με την Πειραιώς κι αν δε το εγκρίνει, τότε το πληρώνει η Revolut στα σίγουρα.

Παρ όλο που υποτίθεται ότι δεν περνάνε οι Ελληνικές κάρτες έξω, μόνο φέτος έχω κάνει 10-15 αγορές από ebay με Πειραιώς.

Σε κάποια μαγαζιά εξωτερικού (πχ Κινα-Ρωσία κλπ) στο ebay μου πληρώνει κανονικά η Πειραιώς!

(Δεν ξέρω με ποια λογική)

• Like 3
Δημοσ.

Γειά σας παιδιά, πριν 2 μέρες έκανα μεταφορά χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό μου, μέσω Alpha e-banking στην revolut και λέει:

'' Η μεταφορά θα εκτελεστεί την 9/5/2016 μετά τις 22:00.Φροντίστε για τη διαθεσιμότητα του ποσού στο λογαριασμό σας! '' αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στην Revolut σήμερα το βράδυ στις 22:00 ?.Btw και άλλη μια ερώτηση, αν ας πούμε έχω χαλάσει τα χρήματα από τον λογαριασμό μου τι θα γίνει ? δεν θα γίνει η μεταφορά ?.Οπότε στο e-banking της alpha bank λέει πότε θα είναι διαθέσιμο το ποσό στην Revolut, αν δεν κάνω λάθος, γιατί όλοι ρωτάνε ?.

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά, πριν 2 μέρες έκανα μεταφορά χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό μου, μέσω Alpha e-banking στην revolut και λέει:

'' Η μεταφορά θα εκτελεστεί την 9/5/2016 μετά τις 22:00.Φροντίστε για τη διαθεσιμότητα του ποσού στο λογαριασμό σας! '' αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στην Revolut σήμερα το βράδυ στις 22:00 ?.Btw και άλλη μια ερώτηση, αν ας πούμε έχω χαλάσει τα χρήματα από τον λογαριασμό μου τι θα γίνει ? δεν θα γίνει η μεταφορά ?.Οπότε στο e-banking της alpha bank λέει πότε θα είναι διαθέσιμο το ποσό στην Revolut, αν δεν κάνω λάθος, γιατί όλοι ρωτάνε ?.

Καλημέρα. Δεν σου λέει ότι θα σου εμφανιστούν τα χρήματα στη Revolut στις 10. Σου λέει ότι εκείνη την ώρα θα εκτελεστεί το έμβασμα. Τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα σε 1-4 εργάσιμες ημέρες από την ώρα που θα γίνει το έμβασμα. Αν έχεις ξοδέψει τα χρήματα αυτά απλά δεν θα γίνει κανένα έμβασμα.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες, δοκίμασα ξανά να κάνω παραγγελία από ebay.ca στις 4.99 λίρες κι ενώ είχα κάνει exchange σε λίρες στη Revolut, προσπαθώ να δώσω παραγγελία και δε μου βγάζει την επιλογή της Revolut παρά μόνο της Eurobank που είχα προηγουμένως. Πάω να δημιουργήσω ξανά την κάρτα και μου πετάει το μήνυμα: "Sorry, but your card issuer declined this payment. To complete your purchase, try a different card.". Μπαίνω στο Paypal να δω τι σκατά συμβαίνει και βλέπω πως ΧΩΡΙΣ να έχω λάβει κάποια ενημέρωση, στις κάρτες μου φαίνεται μονάχα εκείνη της Eurobank! Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο; Θα πρέπει να κάνω, άραγε, τη διαδικασία απ' την αρχή; Βρίσκομαι στο "Wallet". Από που φαίνεται πότε έγινε αυτή η διαγραφή ή/και γιατί;

Επεξ/σία από Almuric
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...